murb 289 Napisano 7 godzin temu Żeby tak kasować w trakcie pisania posta to już gruba przesada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 7 godzin temu Beka z moderacji xD o ile takowa istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Beka z moderacji xD o ile takowa istnieje. Może ma BMI ponad 25. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Może ma BMI ponad 25. Nudne już jest to pjerdolenie o wadze. Zwlaszcza cudzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Może ma BMI ponad 25. Albo do swych pomiarów musi używać BIM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 7 godzin temu A co pisaliście? Ja mam dzisiaj zły dzień więc zamówiłam sobie air fryera na poprawę nastroju. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 7 godzin temu Gorzkie chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Albo do swych pomiarów musi używać BIM Ja nie wiem ile ważę, więc nie wiem jakie mam BMI. Jeden problem z głowy bo mam przeczucie, że by się nie mieściło w normie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 7 godzin temu nie zdążyłam sie wpisać, BMI>20 to już wielka baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A co pisaliście? Ja mam dzisiaj zły dzień więc zamówiłam sobie air fryera na poprawę nastroju. xd O cielęcinie w słoiku przekazywanej przez konduktora i sztormie nad Bałtykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: nie zdążyłam sie wpisać, BMI>20 to już wielka baba Dobrze, że nie mogę obliczyć swojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Dobrze, że nie mogę obliczyć swojego. jak nie jesteś skrajnie niedożywiona to z góry mogę ci zaręczyć że jestes wielką babą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Gorzkie chwile Całować się trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: O cielęcinie w słoiku przekazywanej przez konduktora i sztormie nad Bałtykiem. Konduktora mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja nie wiem ile ważę, więc nie wiem jakie mam BMI. Jeden problem z głowy bo mam przeczucie, że by się nie mieściło w normie. Niewiedza jest błogosławieństwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: jak nie jesteś skrajnie niedożywiona to z góry mogę ci zaręczyć że jestes wielką babą Hmm... Zdecydowanie nie jestem niedożywiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: O cielęcinie w słoiku przekazywanej przez konduktora i sztormie nad Bałtykiem. Było tak głęboko, a upośledzony moderator zniweczył tę dyskusję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Niewiedza jest błogosławieństwem Czasem mnie korci, żeby wejść na wagę ale dzielnie z tym walczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Konduktora mówisz? Tak. W PKP jest taka usługa - przesyłka konduktorska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Było tak głęboko, a upośledzony moderator zniweczył tę dyskusję. Rozwinęłam fantazję i już widzę jak cielęcina pędzi pendolino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 7 godzin temu Ja się dowiedziałam od libeda że jestem wielka baba i już dawno się z tym pogodziłam. Nie wiem co tak przeżywacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Czasem mnie korci, żeby wejść na wagę ale dzielnie z tym walczę. I słusznie, też walczę ze wszystkim w czym wyglądam źle, zaczynając od zasłaniania luster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Rozwinęłam fantazję i już widzę jak cielęcina pędzi pendolino. A w pewnym momencie słoiczek wypadł i rozprysło się wszystko na podłogę…poturlał się najpierw ale niestety uderzył w próg,konduktorka wściekła. A Ty głodna. Edytowano 7 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Hmm... Zdecydowanie nie jestem niedożywiona. czyli masa już jest teraz czas na rzeźbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: I słusznie, też walczę ze wszystkim w czym wyglądam źle, zaczynając od zasłaniania luster Ja największe lustro w domu mam ustawione na wprost okna. To dobra miejscówka bo powoduje, że nic w nim nie widać. No chyba, że akurat jest noc. Ale wtedy nie włączam światła i problem z lustrem też mam rozwiązany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: czyli masa już jest teraz czas na rzeźbe A po co mi rzeźba. Co ja bym z nią robiła. W moim wieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A w pewnym momencie słoiczek wypadł i rozprysło się wszystko na podłogę…poturlał się najpierw ale niestety uderzył w próg,konduktorka wściekła. A Ty głodna. I zła! Składam skargę na PKP! Pozbawili mnie obiadu. Albo kolacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: A po co mi rzeźba. Co ja bym z nią robiła. W moim wieku? oj zapomniałam że jesteś staruszką z ero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: I zła! Składam skargę na PKP! Pozbawili mnie obiadu. Albo kolacji. Intercity to najgorsze łajno. Parę razy miałam przyjemność się przejechać i za każdym razem trafiałam na antypatyczne konduktorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: oj zapomniałam że jesteś staruszką z ero Awansowałam na smoczycę z ero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach