250GodzinTak 366 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: idzcie w krzaki sie roochac i zrobcie relacje z tego jak zdradzacie swoich malzonkow Znowu Dumbo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Może coś wspólnymi siłami dziadku wymyślimy? ja mam krzepe i fantazje w ktorych jest miejsce na dwie... zapraszam, ale ty namawiasz dumbo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ja mam krzepe i fantazje w ktorych jest miejsce na dwie... zapraszam, ale ty namawiasz dumbo... Znowu chyba dostała blokadę i wyzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu Dumbo? a jak.. bana wyłapała.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 424 Napisano 13 godzin temu 28 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Dokładnie, żaden problem. Gorzej jak nie ma czego odtwarzać, nie mówiąc już o dyplomie mgr. Nie matura lecz chęć szczera ... Taka rymowanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 445 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Trochę mi to się kojarzy z 5 językami miłości. Pytanie czy możemy być w związku tylko z tą osobą, która posługuje się tymi samymi językami co my? To bardzo indywidualne ja na przykład nie lubię wypraszać sobie 'dowodów miłości', wolę, żeby to wynikało naturalnie niż było wypracowane. 1 godzinę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Właśnie, a co u Libedzia? Zniknął z forum gdy wyszło, że nie ma wykształcenia. Pewnie poszedł na jakiś kurs i wróci jako doktor. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 624 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Drugom babe miał slabom to lepiej być samemu Tak. Lepiej związek korespondencyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie matura lecz chęć szczera ... Taka rymowanka. Niektórzy stąd spalili świadectwo maturalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 13 godzin temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jak z Moonem zaczęły się privy, to rzuca mięsem ino wlezie. Czasami przykro czytać. Zresztą chyba się leczy i miała próbę samobójczą, więc więcej empatii. Może z jego powodu ale nie w sensie wpływu, a tego jak tam sytuacja z nim wygląda aktualnie, bo chyba z E pisze? Nwm nie nadążam bo nie chce mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Tak. Lepiej związek korespondencyjny. No pewnie po co komuś grazyna jak elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 394 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: No pewnie po co komuś grazyna jak elka Jeszcze byś się zdziwił po co... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Może z jego powodu ale nie w sensie wpływu, a tego jak tam sytuacja z nim wygląda aktualnie, bo chyba z E pisze? Nwm nie nadążam bo nie chce mi się. Co nas to obchodzi? Mnie dziś nazwała k... ą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: ze co???? nie projektuj desperatko A kto gada? No tak to z babami już bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: ze co???? nie projektuj desperatko Grzecznie z tymi wyzwiskami. Bierz proszki i połóż się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jeszcze byś się zdziwił po co... No już się małolat zdziwił wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 424 Napisano 13 godzin temu 17 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: A potem celowo osypać lukier. I nici ze spontanu. Bierzesz prysznic, wychodzisz, patrzysz - na stole leży ciastko z lukrem. Myślisz: A co tam, zjem kawałek. Okruszki spadają spontanicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 394 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Może z jego powodu ale nie w sensie wpływu, a tego jak tam sytuacja z nim wygląda aktualnie, bo chyba z E pisze? Nwm nie nadążam bo nie chce mi się. Nie, nie piszę z E jeżeli juz musisz wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 424 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niektórzy stąd spalili świadectwo maturalne W przyrodzie nic nie ginie. Nawet matura. Spalenie świadectwa nic nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: wyzywalam sobie Elke bo mi sie nudzilo i zmienilam zdanie na jej temat Ok, przecież można zmienić o kimś zdanie niekoniecznie przez prywate. Tak tylko gdybam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: No już się małolat zdziwił wystarczy Ludzie są ze sobą latami i z dnia na dzień potrafią być obcymi dla siebie, bo ty chyba myślisz że coś jest trwałe teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: W przyrodzie nic nie ginie. Nawet matura. Spalenie świadectwa nic nie da. Duplikat można gdyby było potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ok, przecież można zmienić o kimś zdanie niekoniecznie przez prywate. Tak tylko gdybam. dumbo wyzywa te laski, ktore sie specjalnie nie staraja a faceci caly czas podbijaja... ciekawe jaki moze z tego byc wniosek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Ok, przecież można zmienić o kimś zdanie niekoniecznie przez prywate. Tak tylko gdybam. Przecież malowany wszystko wie może ci wszystko powiedzieć chociaż podejrzewam że mogła mu nasciemniac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie, nie piszę z E jeżeli juz musisz wiedzieć. Jakbym musiała, to bym pilnowała na bierząco postów co, kto tam szepnął, co tam ptaszki ćwierkają o kimś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Przecież malowany wszystko wie może ci wszystko powiedzieć chociaż podejrzewam że mogła mu nasciemniac. Nwm o czym piszesz, tak do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, zgłoszone napisał: z tepymi pissdami moze tak Ale capie perfumami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: dumbo wyzywa te laski, ktore sie specjalnie nie staraja a faceci caly czas podbijaja... ciekawe jaki moze z tego byc wniosek.. Hm, myślę że różne można wysnuwać teorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Przecież malowany wszystko wie może ci wszystko powiedzieć chociaż podejrzewam że mogła mu nasciemniac. Malowany to dziecko z pampersem, a na co Elce kolejne dziecko? Przecież babka tyle ludzi nie wykarmi, a jeść i pić trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Malowany to dziecko z pampersem, a na co Elce kolejne dziecko? Przecież babka tyle ludzi nie wykarmi, a jeść i pić trzeba Nie przesadzasz? Ludzie robią różne rzeczy na imprezkach. Każdemu sie może zdarzyć, po % to się nie panuje nad wszystkim. Jak na "dziecko" to się potrafi utrzymać, to nie jest niedojrzały mental co z mamą żyje na jej koszt odkąd szkoła skończona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: no troche slabo zeby jakies madki i ojdze zdradzieckie sie tu pasły nie lubie k.restwa, nudne to i slabe a hejkowanie jest zawsze zabawne. A to co robi Moon jest w porządku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach