KróliczekZły 107 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, big babofon napisał: To by już było skrajnie creepy Mleczny cycuch z borderem?... A zresztą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Nie chcesz to nie miej, ale nie zyj urojeniami że córka innej kobiety ma z Tobą więź, bo dobrze wiesz że po rozstaniu sama byś się wypieła na dziewczynę i tyle z tej ponoć waszej więzi i rodzinki. I mi nie wkładaj w usta coś czego nie napisałam bo nie napisałam że jest spoiwem dziecko. Jesteś pozerką narcystyczną nie dość zadowolą ze swojego życia że tak tu o tym idealnym życiu trąbisz, spędzasz tu tyle czasu i żywisz się atencją przegrywów ktorym musisz dokopać. Jesteś prosta w odczycie jak drut. Żyj dalej w urojeniach o sobie i innych. Można tylko współczuć niereformowalności Twojej. Elo No to normalne że jak się rozstajesz to porzucasz rodzine exa. Choć zdarzają się przypadki ze nadal sie utrzymujesz kontakty z teściami np. Ty myślisz że będziesz żyła w jakiejś bajce gdzie wszyscy będą chodzić jak w zegarku bo takie masz fantazje. Ale to akurat normalne gdy jesteś stara baba bez żadnych doświadczeń damsko męskich. Wtedy się wszystko idealizuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 313 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, big babofon napisał: To by już było skrajnie creepy Serio, bo dlaczego tak nagle przestała tam pisać? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Proponuje zmienić dilera bo ten obecny cię oszukuje. Ciekawe w jaki sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Zróbcie konkurs, która ma lepsze... Nie ma takiej potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: No pa. Odpowiedź na pytanie Malowanego (dlaczego o tobie wspomniałam), chyba wypadła wyczerpująco. Wiem dobrze dlaczego o mnie wspominasz, zawsze kryje się za tym zła intencja, bo Ty dobrze traktujesz tylko tych co Cię głaszczą, jak to narcyz- narzędzia ludzkie warto mieć, w kupie siła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Nie są takie piękne by warto o nie zabiegać. Ale jakby co pojedynczego zapytania nie traktuję jako zabieganie Pokonałaś mnie i teraz nie wiem co odpowiedzieć. A tak na serio ogląda ktoś Igę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 107 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nadija* napisał: Serio, bo dlaczego tak nagle przestała tam pisać? xD Ale przecież ten fejk stopy dotyczył KAFETERII. Jak już hejtujesz, to chociaż nie kłam. Albo kłam. Albo w sumie... Mogę ci to nawet potwierdzić, że tak jest, znudziła mi się walka z wiatrakami od przegrywów. Edytowano 6 godzin temu przez KróliczekZły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Z kim? Z tym alkusem bełkoczącym baba jedza? Watpie. Zawsze nawet jak wpadała tu raz na 3 miesiące uważałam ze to jakaś sztywniara bez poczucia humoru wiec bardzo daleka jestem od stanu ‚polubienie’. Rożnym można być człowiekiem można być nawet alkusem ale brak poczucia humoru to tylko domena psychopatów Coś cie ewidentnie musiało boleć, bo ja twojego istnienia wcześniej nie zauważałam nawet, dopóki dopóty nie zaczęłaś się rzucać w konwulsjach. Tępa dzido. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nie ma takiej potrzeby Czyli jest już oficjalny ranking? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, Nadija* napisał: Wy dalej wierzycie, że ta z lasu ma męża? Przecież ta dziewczyna Nikola dała kiedys dowody, nawet wysłała na priv, że płaska Eva pisze z jednego urządzenia jako baba i facet. Nikola była związana z administratorem nastrojka i tam zdobyła logowania urządzenia płaskiej Eve. Od tego czasu płaska przestała pisać tam nawet na swoim koncie bo było jej głupio xD Poważne? to grubo, w sumie to by się zgadzało, bo ten mąż też idealny, podobno przystojny, dobrze zarabiający no i utrzymujący Ewe, a poznali się n a kafeteri. https://f.kafeteria.pl/temat-7889673-moj-chlopak-pisal-z-inna/?page=28 tylko ciekawe co tako facet by robił na kafeterii i po co miałby sobie brać podstarzałą przegrywke Ewe z lasu na utrzymanie jak mógłby mieć młodą i ładną dziewczynę. Edytowano 6 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Wiem dobrze dlaczego o mnie wspominasz, zawsze kryje się za tym zła intencja, bo Ty dobrze traktujesz tylko tych co Cię głaszczą, jak to narcyz- narzędzia ludzkie warto mieć, w kupie siła. Masz jakieś kompetencje żeby każdego diagnozować jako narcyza? Pomijam fakt że u kobiet tak się to nie nazywa...nudne to już sie robi. Nie każdy kto wykazuje pewne cechy jest narcyzem. Pojmij to i spójrz na siebie obiektywnie babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Czyli jest już oficjalny ranking? Decha pozostanie dechą.. Nie ma to jak wypierać się tego co się pisało i robić z kogoś wariata, jak sama nie jest się zdrową osobą. Ale klawiatura tutaj wszystko przyjmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Ale przecież ten fejk stopy dotyczył KAFETERII. Jak już hejtujesz, to chociaż nie kłam. Albo kłam. Albo w sumie... Mogę ci to nawet potwierdzić, że tak jest, znudziła mi się walka z wiatrakami od przegrywów. Niestety Klaudia ma rację to ty jesteś Hugh Hefner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Nie zaczepiam jej przy każdej okazji. A treść jej z kolei zaczepek jest zawsze taka sama i jasno wskazuje, gdzie cierń wbił się w tyłek. I nie współczuję Ci, bo nie ma czego. Wczoraj trochę inaczej to wyglądało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 313 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Ale przecież ten fejk stopy dotyczył KAFETERII. Jak już hejtujesz, to chociaż nie kłam. Albo kłam. Albo w sumie... Mogę ci to nawet potwierdzić, że tak jest, znudziła mi się walka z wiatrakami od przegrywów. Ona pisała, że jest związana z adminem nastrojka i tam zdobyła haki na cb. Nie denerwuj się to mega bekowa historia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Ona pisała, że jest związana z adminem nastrojka i tam zdobyła haki na cb. Nie denerwuj się to mega bekowa historia xD To nawet przebija twoje kradzione foty Kroplewskiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, gnomee napisał: Poważne? to grubo, w sumie to by się zgadzało, bo ten mąż też idealny, podobno przystojny, dobrze zarabiający no i utrzymujący Ewe, a poznali się na kafeteri. tylko ciekawe co tako facet by robił na kafeterii i po co miałby sobie brać podstarzałą przegrywke Ewe z lasu na utrzymanie jak mógłby mieć młodą i ładną dziewczynę. A wiesz ze niektóre kobiety z kafeterii mogą mieć idealnego męża xD niesamowite co uszaty brzydalu sråjacy do wiadra owsikami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 313 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, gnomee napisał: Poważne? to grubo, w sumie to by się zgadzało, bo ten mąż też idealny, podobno przystojny, dobrze zarabiający no i utrzymujący Ewe, a poznali się na kafeteri. tylko ciekawe co tako facet by robił na kafeterii i po co miałby sobie brać podstarzałą przegrywke Ewe z lasu na utrzymanie jak mógłby mieć młodą i ładną dziewczynę. Rozwodnicy z bagażem mają mniejsze szanse na fajną laskę, więc z tym ostatnim się do końca nie zgadzam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 37 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Pokonałaś mnie i teraz nie wiem co odpowiedzieć. A tak na serio ogląda ktoś Igę? Pewnie Baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu I nie udawaj że nie czytasz bo doskonale wiem że czytasz. O narcyzm prędzej bym ciebie podejrzewała. Tak bardzo pragniesz atencji że zakładasz jakieś pseudo tajemnicze tematy na głównym i pjerdolisz od rzeczy myśląc że komis ćwieka zabijasz we lbie swoim pjerdoleniem. Jesteś hipokrytka totalną ogółem. Dlatego tym bardziej śmieszy to twoje ratlerkowanie do każdej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 6 godzin temu I pomyśleć że to ujadanie za mną zaczęło się od tego że dałam lajka (albo uśmiech) chyba Bicowi za fragment jego postu a traf chciał że tam było że doopa płaska. Beka. Do tamtej pory byłaś dla mnie niewidoczna narcyzko, jedna z kilku podobnych, tło kafe lubiące się szarpać jeden z drugim. A tak się starasz od lat być w centrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Nadija* napisał: Rozwodnicy z bagażem mają mniejsze szanse na fajną laskę, więc z tym ostatnim się do końca nie zgadzam xD To już chyba zależy od stanu konta Edytowano 6 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, Mgła napisał: Po rozejściu się z Hefnerem dziewczyna wypnie się na Ciebie jak Ty na nią, tyle z waszej "rodziny". Zrób sobie z nim dziecko lepiej. To oczywiste, że nie będą utrzymywały kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 313 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, gnomee napisał: To nawet przebija twoje kradzione foty Kroplewskiej Jak zaczęłam się brać jej foty to była ładna, ale głupia i dlatego tak szpetnie teraz wygląda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 107 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Nadija* napisał: Ona pisała, że jest związana z adminem nastrojka i tam zdobyła haki na cb. Nie denerwuj się to mega bekowa historia xD Tyle lat, a ty wciąż jesteś na poziomie psa wojny widmoka, żadnego progresu, nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Decha pozostanie dechą.. Nie ma to jak wypierać się tego co się pisało i robić z kogoś wariata, jak sama nie jest się zdrową osobą. Ale klawiatura tutaj wszystko przyjmie + wyobraźnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 37 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, gnomee napisał: Niestety Klaudia ma rację to ty jesteś Hugh Hefner Upośledzone społecznie dziecko kolejny raz zostało wydymane przez jakiegoś tatuśka więc wróciło wylać frustrację na kafeterii. Nowe, nie znałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nadija* napisał: Jak zaczęłam się brać jej foty to była ładna, ale głupia i dlatego tak szpetnie teraz wygląda xD I ci odbiła chłopaka też podobno Edytowano 6 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 107 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Upośledzone społecznie dziecko kolejny raz zostało wydymane przez jakiegoś tatuśka więc wróciło wylać frustrację na kafeterii. Nowe, nie znałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach