gnomee 22 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Nadija* napisał: ale to był facet z reala, no niestety nie zasługiwał na taką cudowną dziewczynę jak ja xD Biedny nawet pewnie nie wiedział o twoim istnieniu xD Edytowano 7 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Piszesz tak o każdej która ci błysnęła cìpa na priw. nieprawda Edytowano 7 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, gnomee napisał: i oczywiście pojawiła się Ewa jako Hefner To Puchacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 7 godzin temu Poza tym jak nowożeńcy. Przecież my jesteśmy ze sobą od 5 lat. Nie jesteśmy nowożeńcami w sensie, że zamieszkaliśmy razem po ślubie i mieliśmy noc poślubną z serii pierwszy raz. Co za bzdury. I niemęskie zachowanie. A jakie jest męskie? Poproszę o jakies przykłady męskiego pisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie mam pojęcia po co ludzie dodają avatary na FB i innych komunikatorach żebyś miała większy ból dupska i miała co komentować. Dwumetrowy dziwolagu. Piszemy o kafeterii. Ewidentnie widać że jesteś amatorem tego niemeskiego całkowicie procederu swiecenia ryjem swoim i jakiejś baby. Miało wyjść artystycznie a wyszło żałosnie. Tak mam 2 metry i jestem groźnon policjantkom z w11. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: To Puchacz. Puchacz chyba ma inną żonę a nie ewe z lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: To majaki zalatującego mułem dziewictwa (po prostu musi się wyżyć, my jesteśmy solą w jej oku). Taka katoliczka, a kłamie. Gdzie ja wstawiam jakies serduszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, gnomee napisał: jaki nosferatu wampir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Tyle, ze ja nienawidzę takiego czegoś, bardzo rzadko daję lajki jeżeli o to jej chodzi. Zawsze wstawiałem tu reakcję Sad. Wręcz nią spamowałem np Ewę. Malowany jej nie serduszkuje a wręcz ośmiesza ignorowaniem stąd zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, gnomee napisał: Iskra jest najnormalniejszą kobietą tutaj obecnie. I tak i nie. Fanatyzm i dziewictwo trochę ją wykluczają z tego kręgu normalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Poza tym jak nowożeńcy. Przecież my jesteśmy ze sobą od 5 lat. Nie jesteśmy nowożeńcami w sensie, że zamieszkaliśmy razem po ślubie i mieliśmy noc poślubną z serii pierwszy raz. Co za bzdury. I niemęskie zachowanie. A jakie jest męskie? Poproszę o jakies przykłady męskiego pisania Biedna pewnie wierzy ze slub to magiczne wydarzenie po którym sråsz brokatem przez rok. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Malowany jej nie serduszkuje a wręcz ośmiesza ignorowaniem stąd zazdrości. A myslalem, ze da sie z nią normalnie porozmawiać. Trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 7 godzin temu Wampir z lyszkowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 37 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Biedna pewnie wierzy ze slub to magiczne wydarzenie po którym sråsz brokatem przez rok. W trakcie ceremonii w USC następuje wszczepienie huby. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Poza tym jak nowożeńcy. Przecież my jesteśmy ze sobą od 5 lat. Nie jesteśmy nowożeńcami w sensie, że zamieszkaliśmy razem po ślubie i mieliśmy noc poślubną z serii pierwszy raz. Co za bzdury. I niemęskie zachowanie. A jakie jest męskie? Poproszę o jakies przykłady męskiego pisania Jeszcze jej plomby nie zerwales? Widzieliscie sie na oczy chociasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Piszemy o kafeterii. Ewidentnie widać że jesteś amatorem tego niemeskiego całkowicie procederu swiecenia ryjem swoim i jakiejś baby. Miało wyjść artystycznie a wyszło żałosnie. Tak mam 2 metry i jestem groźnon policjantkom z w11. Dla mnie bez różnicy i nie widzę, powodu dla którego miałbym nie wstawiać swojej pięknej mordki w avatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, Nadija* napisał: Działam sama, a zamiatam was jak huragan xD Siemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Malowany jej nie serduszkuje a wręcz ośmiesza ignorowaniem stąd zazdrości. Na priv ja serduszkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Dla mnie bez różnicy i nie widzę, powodu dla którego miałbym nie wstawiać swojej pięknej mordki w avatar Ale to niemęskie i o tym dyskutujemy w kontekście nie menskiego iskry tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Hugh Hefner napisał: Poza tym jak nowożeńcy. Przecież my jesteśmy ze sobą od 5 lat. Nie jesteśmy nowożeńcami w sensie, że zamieszkaliśmy razem po ślubie i mieliśmy noc poślubną z serii pierwszy raz. Co za bzdury. I niemęskie zachowanie. A jakie jest męskie? Poproszę o jakies przykłady męskiego pisania 5 letni związek korespondencyjny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Na priv ja serduszkuje Taka piękna faza zwiazku a wy wolicie zaglądać pod kordle małżeństwu z kafe? Coś tu się nie klei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Piszesz tak o każdej która ci błysnęła cìpa na priw. Jak można nie mieć do siebie minimalnego szacunku i chcieć żeby twoje zapadnięte oczodoly nosferatu oglądały jej ciało? Dla mnie to jest krindz który wyebal poza skalę. To któraś jeszcze prócz Iskry mu nudle wysyłała? Chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, KróliczekZły napisał: Obrzydliwe to jest. Obrzydliwy jest ten totalny przegryw tej hołoty. Nie udawaj ze masz meza, chodz ja moge byc twoim mezem, pisze powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, sdfxd napisał: Jeszcze jej plomby nie zerwales? Widzieliscie sie na oczy chociasz? Wystarcza mi wyobraźnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 12 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, big babofon napisał: I tak i nie. Fanatyzm i dziewictwo trochę ją wykluczają z tego kręgu normalności. ha ha ha Ban wpadł daj łysą, to może moje kontakty poprawią xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: 5 letni związek korespondencyjny? Przed chwilą o priwku pisales z iskrom. Telefon i smski to także zwiazek korespondencyjny. Dobraliście się idealnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ale to niemęskie i o tym dyskutujemy w kontekście nie menskiego iskry tak Mało mnie też interesuje co jest męskie, a co nie. Zwykle fotki będziesz teraz 5 lat przeżywał. Daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: 5 letni związek korespondencyjny? Jezeli tak twierdzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 12 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, sdfxd napisał: Siemka Przywitasz się menelu z policją niedługo, trust me 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Mało mnie też interesuje co jest męskie, a co nie. Zwykle fotki będziesz teraz 5 lat przeżywał. Daj spokój Ciebie nie interesuje ale twojo ukochano już tak. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach