Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sassy&Wicked

Zostałam uśpiona

Polecane posty

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Przecież wiadomo że ona zbiera jakieś teksty, odwraca je ogonem i później robi kopiuj wklej dramę.  Drugi widmok.

Napisał typ który bazuje głównie na przekłamywaniu faktów. 😁

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

💙

Kleks ma ból du,py, bo skończył na szparagach 😎 

szparagi juz zostaly obalone, w zime nie ma zbiorów. aktualna wersja to nie pracuje i od rana siedze w pieluchach...

45 minut temu, Mgła napisał:

A ja mówię tylko o atencji facetów.

Co za różnica od kogo? Atencyjność to atencyjność.

3 minuty temu, bad behaviour napisał:

💙

Kleks ma ból du,py, bo skończył na szparagach 😎 Co do Magdy, ja już przestałam to prostować, te ciągle te same przekręcone bzdety, niech odreaguje, widzę też, że katoliczka znowu ma atak zazdrości o Elcię i chyba też potrzebuje rykoszetem kogoś walnać, niech szczekają babinki, co więcej mogą 🙂

Dopiero dziś mi się rzuciło na oczy, że ona działa tak samo jak widmok. Bierze randomowe zdanie z kontekstu, wyolbrzymia, odwraca znaczenie, i potem wali tym przy każdej możliwej okazji.

Wiedziałam, że na priv to knujące i dwulicowe babiszcze, ale ślepa byłam na to co robi na publicznym.

Edytowano przez Śliwka z Grójca

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Żonę nr 1 postawił w złym świetle. Co taki facet jest wart. Pytasz, a dobrze wiesz jak było 😅

dokladnie tak, zone mozna obgadywac dopki nie ma rozwodu. potem to juz jest siara.

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

😄

Pisałaś, że jestem zburzony. To jak nazwać, że jesteś kilka lat po rozwodzie, a ty piszesz, że czeka na ciebie stęskniony mąż? 😂 Wchodzisz po robocie do chaty i mówisz, mężu już jestem?  A tam tylko kot i wtedy następuje otrzeźwienie.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Dopiero dziś mi się rzuciło na oczy, że ona działa tak samo jak widmok. Bierze randomowe zdanie z kontekstu, wyolbrzymia, odwraca znaczenie, i potem wali tym przy każdej możliwej okazji.

Wiedziałam, że na priv to knujące i dwulicowe babiszcze, ale ślepa byłam na to co robi na publicznym.

Amen (dokładnie tak) 😉 💙

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

oni obydwoje mają podwojne standardy. pajacuje tutaj na jakiegos alfe a ma żale do laski ze byla córka. kazdy wie ze to geny faceta decydują o plci dziecka.  ma ujowe geny.

Odkąd w gadce do mnie zrobił z siebie błazna, i z niej, choć co prawda ona już go dawno wkopała chwaląc wadę, która wskazuje u facetów na niską samoocenę, lęki, traumy, albo i patologię w domu, to od tamtego czasu już więcej punktować  ich nie trzeba, podsumowali się sami. Ale wesoło wspomnieć tamten sądny dzień😄

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Pisałaś, że jestem zburzony. To jak nazwać, że jesteś kilka lat po rozwodzie, a ty piszesz, że czeka na ciebie stęskniony mąż? 😂 Wchodzisz po robocie do chaty i mówisz, mężu już jestem?  A tam tylko kot i wtedy następuje otrzeźwienie.

Zajęcie komornicze ha, ha. 

10 minut temu, bad behaviour napisał:

Dokładnie tak było z naszą świętą Madziulką 🙂 

Więc nie kłam złodziejko cudzych mężów, którzy się żalą, że nie chcieli córki, tylko syna. Aha. Ważne. 

Wylecz kompleksy. Bo przy twojej wadze 40 kg każda jest gruba. A ja mam cały czas 175 cm wzrostu i 65 kg wagi. Poza tym nic nie wiesz o moim życiu, wiesz tylko tyle co mama wyczyta w tarota 😄Odbij i do spania bezrobotna 💫👋

1 minutę temu, mam owsiki napisał:

patrzcie elcia na spacer z synkiem i nowym gachem wyszla

A mówiłam krasnal żebyś odstawił ten fentanyl to nie posluchałeś.

1 minutę temu, Get Out napisał:

Napisał typ który bazuje głównie na przekłamywaniu faktów. 😁

Jakich faktów? Że naście lat żyłeś w Jukonie? Czy że płaciłeś bitcoinem za informacje o userach? Czy że wypociłeś tekst o małym siusiaku, kaloryferze i paltickowym wiadrze? 😄

Serio myślisz, że ten fikoł ci się uda? 😄

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Standard tutaj tych agresywnych 😆

Jeszcze trochę a ten typ będzie mnie próbował przekonać,że Ty też jesteś agresywna.😅

Przed chwilą, Mgła napisał:

Odkąd w gadce do mnie zrobił z siebie błazna, i z niej, choć co prawda ona już go dawno wkopała chwaląc wadę, która wskazuje u facetów na niską samoocenę, lęki, traumy, albo i patologię w domu, to od tamtego czasu już więcej punktować  ich nie trzeba, podsumowali się sami. Ale wesoło wspomnieć tamten sądny dzień😄

Nie czujesz się jeszcze bardziej żałosna, niż jesteś, odreagowując znowu swój atak zazdrości o swoje własne sprawy (nieudane privy, Elcię itd.) na przypadkowe osoby? 🙂 Bo powinnaś 🙂 

1 minutę temu, Mgła napisał:

ja jestem z innej gliny, dla mnie facet ktory obwinia innych za to ze mu nie wyszlo nie jest godnym zawodnikiem.

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Więc nie kłam złodziejko cudzych mężów, którzy się żalą, że nie chcieli córki, tylko syna. Aha. Ważne. 

Wylecz kompleksy. Bo przy twojej wadze 40 kg każda jest gruba. A ja mam cały czas 175 cm wzrostu i 65 kg wagi. Poza tym nic nie wiesz o moim życiu, wiesz tylko tyle co mama wyczyta w tarota 😄Odbij i do spania bezrobotna 💫👋

Może sam twój tyłek na ławce tyle ważył, nie wnikam 😉 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

40 kg 🤔

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Jakich faktów? Że naście lat żyłeś w Jukonie? Czy że płaciłeś bitcoinem za informacje o userach? Czy że wypociłeś tekst o małym siusiaku, kaloryferze i paltickowym wiadrze? 😄

Serio myślisz, że ten fikoł ci się uda? 😄

Nikt tu nie ma obowiązku informować cię gdzie mieszka , a za twoje podszywy które mi robiłeś to nie mój problem tylko twój chory deklu. 😅

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

ja jestem z innej gliny, dla mnie facet ktory obwinia innych za to ze mu nie wyszlo nie jest godnym zawodnikiem.

Opierasz się na kłamstwach, widocznie celowo. A możesz w tym czasie standardowo sobie potargać fistaszka pod wizje gwałcenia młodzieńca 🙂 

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

Przeczytałam zacięcie 😁😁😁

Zmęczona jestem i czas spać.. Dobrej nocy dla Ciebie, Makarona i Leksia 💫✨👋

Makaron wiem, że czytasz. Zaraz coś Ci wrzuce do poduszki 💃✨👋

• Haha 1

Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał:

Jest ratlerek kobylanki, którego spuszcza ze smyczy na pierwsze przetarcie. Haww hawaa

2 minuty temu, Get Out napisał:

Jeszcze trochę a ten typ będzie mnie próbował przekonać,że Ty też jesteś agresywna.😅

Jestem bardzo i jak tylko ktoś mnie wkurzy to lepiej niech ucieka na drzewo 😆

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Może sam twój tyłek na ławce tyle ważył, nie wnikam 😉 

Mój i zgrabny. Ty go nie masz 😉

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

40 kg 🤔

Dlaczego pytasz o moją wagę (czy cokolwiek) moją hejterkę? Uważasz ją za osobę wiarygodną, sama mając z nią takie, a nie inne doświadczenia? 

Makaron wiem, że czytasz. Zaraz coś Ci wrzuce do poduszki 💃✨👋

Czyta i wali sobie konia

Mój i zgrabny. Ty go nie masz 😉

Faceci raczej uważali, że to tyłek godny kobyły, od którego można oślepnąć (Madziu, po co ci to? 😉 Idź spać, kołchoz czeka ;)). 

• Haha 1

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

Opierasz się na kłamstwach, widocznie celowo. A możesz w tym czasie standardowo sobie potargać fistaszka pod wizje gwałcenia młodzieńca 🙂 

za kazdym razem kiedy do mnie piszesz nie mozesz sie oprzec kompulsji by nie pogadać o mojej kielbie... dziwnie sie czuje teraz

.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

40 kg 🤔

Jak łysa tak pisze, to trzeba dodac 10 kg

Edytowano przez Zero cukru

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!