suse 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Na co czaic? Że nie było mnie chwilę. Bo wyglądało jakbyś uciekła i nie pisałaś żeby znowu cię nie tyrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: A sensie ze w bramie kamienicy? Nie rozumję. Baba bez tatulaza to pato graza tak. Czeba się oznaczyć wtedy jesteś kul dla młodych czadow. Nie, na dbaniu o teren domostwa oszczędza i szuka najtańszych wykonawców czym się szczyci. Moim zdaniem powinna przepłacać, żeby nam pokazać swój status pieniężniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Po rozwodzie można już ptaka wypuszczać na wolność. W czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, Qwerty88 napisał: Ale do sikania na klatę dziwnym trafem sie nie odniósł. Czyli milczące potwierdzenie. Beka jak sie wyższa klasa stuka boi sie ze jak zaprzeczy to wyskoczą skriny i bedzie komprom x10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Nie, na dbaniu o teren domostwa oszczędza i szuka najtańszych wykonawców czym się szczyci. Moim zdaniem powinna przepłacać, żeby nam pokazać swój status pieniężniczki. A po co babie która pracuje zamiast dbać o dom luksusy? Ważne że na botoksy jest tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ty generalizujesz odnośnie nas "bab" to ja napisałam w twoim stylu. Chodzi o Gapcia oczywiście, nie potrafił ptaka w spodniach utrzymać po rozstaniu z żoną to teraz wylądował zaobrączkowany z najwieksza agresorką i krzykaczką forum o kupie, do tego bezrobotną Jaki ty masz z tym problem, że przy tobie każdy ptak ma ochotę zostać w spodenkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie jestem milionerem Qwerty, No co ty na serio??? A co z narracją od kilku dobrych lat twojej dumnej żony? Poszła sie paść?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Ovidio Lopez napisał: wtf no to niežle No Leks, jeszcze lepsze jest to, że ten sam user co to stwierdził widział przez 10 lat misie grizzly w Jukonie. Polecam tego kafeterianina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: nie podlizuj sie. Nie podlizuję się. Masz jakies problem z komunikacją, zauważyłem dzis. Jak jestes nieszczęśliwy w małżeństwie to mozesz sie rozwieść. Proste. Poza tym mam pytanie. Jak facet pewnie 40 lat plus/minus moze mieć pytania na tema kobiet na poziomie dziecka? Jak to sie dzieje? Nie ogarniasz? Poważnie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Ptak roli poli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: ty generalizujesz odnośnie nas "bab" to ja napisałam w twoim stylu. Chodzi o Gapcia oczywiście, nie potrafił ptaka w spodniach utrzymać po rozstaniu z żoną to teraz wylądował zaobrączkowany z najwieksza agresorką i krzykaczką forum o kupie, do tego bezrobotną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: boi sie ze jak zaprzeczy to wyskoczą skriny i bedzie komprom x10 Już się odniósł, ale akurat jarałeś, pedziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 2 godziny temu Nigdy nie napisała że to milioner. Po co tak koloryzować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 2 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, suse napisał: Ja też nie Salowa na pewno za nic nie dostawała wpie.rdolu Większość kobiet raczej za nic nie dostaje w dzisiejszych czasach. Mimo, że do zgrywania ofiar to zawsze pierwsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu O salowej i bunio powstała ksiazka o państwu gluptakach. Poczytajcie se co tam się wyrabia na tej ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. Idź zobacz, czy ci się ciastka nie palą i czy Bunia nie ma w kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie uwierzysz, do czego właśnie Gapcio się przyznał! Nie jest milionerem!! Co za niespodzianka co z tymi milionami na służbowych kontach się stało w takim razie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Przecież są też sympatyczne kobiety a nie takie coś i odnośnie tej sytuacji tak to jest jak typ nie potrafi uderzyć pięścią w stół. na glowe mu weszla ale cwana jest, bo lublicznie go sprzedaje jako alfa. i facet zyje w odcięciu, to chyba sie nazywa gaslighting.. ja bym taką evke krotko trzymal ale pewnie bylo by 100 konfliktow dziennie. wiec jaki ma sens ponownie sie żenić? i walić ponownie glowo w mur? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Teść lekarz tak ci powiedział, czy żona też zażywa? Ale skąd te jej napady agresji? W tym leku głównie chodzi o wyciszenie, Madziu. Osoba typu schizofremik, osoba z urojeniami np, z atakiem manii, powinna zażywać go na noc. Uspokaja. Dziala nasenno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Nigdy nie napisała że to milioner. Po co tak koloryzować? Według mnie Hugh jest za skromny i niepotrzebnie próbuje nie drażnić, uważam tak od zawsze, ale to jego wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Nigdy nie napisała że to milioner. Po co tak koloryzować? Zawsze pisała że ma miliony na służbowych kontach, a jak podkreślałam że służbowych, to prostowała że to jego firma. Skrinów na potwierdzenie moich słów mogę odgrzebać ze 100! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: na glowe mu weszla ale cwana jest, bo lublicznie go sprzedaje jako alfa. i facet zyje w odcięciu, to chyba sie nazywa gaslighting.. ja bym taką evke krotko trzymal ale pewnie bylo by 100 konfliktow dziennie. wiec jaki ma sens ponownie sie żenić? i walić ponownie glowo w mur? Tak jak swoją Grażynę trzymasz? Zaraz wyłączysz kafe i pójdziesz słodko pierdziec do żonki zgrywajac cudownego zięcia w wigilie. Hahah. Siedzisz w guwnie sam więc opanuj emocje kleks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Nie uwierzysz, do czego właśnie Gapcio się przyznał! Nie jest milionerem!! Co za niespodzianka co z tymi milionami na służbowych kontach się stało w takim razie??? Poszły na diamentową protezę matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Zawsze pisała że ma miliony na służbowych kontach, a jak podkreślałam że służbowych, to prostowała że to jego firma. Skrinów na potwierdzenie moich słów mogę odgrzebać ze 100! Niech sam ci odpowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: ja bym taką evke krotko trzymal ale Nie dla psa kiełbasa a co złego w ułożonej Elce czy Iskrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Gdybym była grazyna i dowiedziała się co tu odpjerdalasz to bym cię do lysej klaty oskubala jak kurczaka co do grosza złamanego z twojej winy ofermo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: No co ty na serio??? A co z narracją od kilku dobrych lat twojej dumnej żony? Poszła sie paść?? Uważasz, ze osoba posiadająca milion złotych na rachunku typu ROR jest milionerem? Ja nie. Milioner to potoczna nazwa osoby bajecznie bogatej. Ja bajecznie bogaty nie jestem. W czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Nigdy nie napisała że to milioner. Po co tak koloryzować? A i jeszcze wyśmiewała mnie za to że zbudowałam TYLKO jeden dom, próbując w żenujący sposób deprecjonować mnie względem ogromnego majątku Gapcia. A dzisiaj cóż, prawda sprawiedliwa, na wierzch wypływa, a kłamczuszce kolejne kłamstwo zostało wytrącone z ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: ja bym taką evke krotko trzymal Pohamuj konie, fantasto, bo peron ci odjeżdża z gwizdem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Niech sam ci odpowie Już odpowiedział , mi wystarcyz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach