Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: Biedny Gapcio, współczuję może wybrałeś zbyt tani salon, wiesz z tatuatorami jak z fryzjerami, jak zapłacisz za mało to sie cudów nie możesz spodziewać Nie zapłaciłem 40 zl ani 400 zl tylko 1500 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Trener zwiał i seksu nie będzie i tak bo zmieniłaś orientację. Kto za wami nadąży babofony oesu Trener to chyba ten sąsiad, którego podgląda do masturbacji, jak beta-kosiarki nie ma w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu Weźcie se mózgi wytatułujta durne paly. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 1 Napisano 2 godziny temu Brawo mój Teamie, pięknie sobie radzicie z wypalonym małżeństwem forumowym, już białej gorączki dostają. Hihi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Bo teraz jest aseksualna. Rozumiesz. Wybiera sobie kiedy jest seksualna a kiedy nie. Miało być pięknie po seksie a czad się zmyl po i teraz trzeba spróbować grania na niedostepno Rozumiem. Czekam jeszcze az stanie sie panseksualna. To podobno modna kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Trener to chyba ten sąsiad, którego podgląda do masturbacji, jak beta-kosiarki nie ma w domu Nie to inny amant z żabki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Brawo mój Teamie, pięknie sobie radzicie z wypalonym małżeństwem forumowym, już białej gorączki dostają. Hihi Oddaje ciosy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Weźcie se mózgi wytatułujta durne paly. Ewce sie podoba. Tez myslalem, ze tak powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu O, jeszcze Geniek się odtoczyła.od butelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Get Out napisał: Jeszcze trochę, a zacznę typowi współczuć i nie wierzę że dobrowolnie się zgodził na coś takiego. Przecież na realu wstyd gdzieś wyjść z taką babą, bo nikt nie lubi tych co się mają za niewiadomo kogo. a wiesz ze tez przez chwile to samo pomyslalem... uciekl od jednej i trafil tak samo. ja to sie dziwie ze faceci bioro rozwod i leco do innej, jakby wierzyli ze akurat ta bedzie lepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Brawo mój Teamie, pięknie sobie radzicie z wypalonym małżeństwem forumowym, już białej gorączki dostają. Hihi a ty pijaczko znowu bana dostałaś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Rozumiem. Czekam jeszcze az stanie sie panseksualna. To podobno modna kobieta. Na końcu zmieni plec i taki będzie finał. Bo i na chùi się ograniczać. Panta rhei to i plec może być plynna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Oddaje ciosy Szkoda że Buni nie umiałaś oddać jak cię bił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Nie to inny amant z żabki. W takim razie gubię się w fantazjach suchej o innych facetach niż jej własny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Brawo mój Teamie, pięknie sobie radzicie z wypalonym małżeństwem forumowym, już białej gorączki dostają. Hihi Tak dostałem wpie...ze muszę sie zapytać czy mogę juz wrócić do ogladania tego serialu? Masz chusteczki? Płaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie zapłaciłem 40 zl ani 400 zl tylko 1500 zl. Milioner zapłacił za tatu 1500 ? Nie rozśmieszaj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Ewce sie podoba. Tez myslalem, ze tak powie. Zakochanej babie twoje guwno też się spodoba. Takie są fakty. Co ci ma powiedzieć. Ze guwno zrobiłeś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 11 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, BabkaBożaBezbożna napisał: No mam. Tyle samo co ty wychudzona brodata kaleko chciałabyś być wychudzona, knurzyco tłusta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Milioner zapłacił za tatu 1500 ? Nie rozśmieszaj mnie A twoim zdaniem milionerów kosza drożej czy używają złotego atramentu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, suse napisał: Szkoda że Buni nie umiałaś oddać jak cię bił To przykre ale mu się nie dziwię xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Ewce sie podoba. Tez myslalem, ze tak powie. A co miała powiedzieć jak ją utrzymujesz pasożyta 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Tak dostałem wpie...ze muszę sie zapytać czy mogę juz wrócić do ogladania tego serialu? Masz chusteczki? Płaczę. Widziałam twoje wysrywy a propo ketreelu. Imbryczku, wyjaśnię ci po raz trzeci, dlaczego go brałam doraźnie - na bezsenność i gonitwę myśli przed zaśnięciem. Tak, na to też jest wypisywany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: A ty Śliwki nie znasz. To sobie nawzajem możemy robić analizy z tyłka. jestem, chcesz pobajerzyć laska? a potem sobie do widma skoczysz, co królowo zycia ? dwóch na raz mieć? aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, hodidhit433 napisał: chciałabyś być wychudzona, knurzyco tłusta. No ja tak ale taka chuda kaleka jak ty to porażka jak na chlopa. Chuchniesz i leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: a wiesz ze tez przez chwile to samo pomyslalem... uciekl od jednej i trafil tak samo. ja to sie dziwie ze faceci bioro rozwod i leco do innej, jakby wierzyli ze akurat ta bedzie lepsza. Pytanie kiedy ty zdecydujesz rozwod. Człowieku, poważnie mozesz byc sam niz sie męczyć z taką jaką masz teraz. Współczuję, sądząc po tym co tu pisałeś masz przej...w zyciu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie, nie sikam na nią. Chociaz uwazam, ze sikająca kobieta to seksowny widok. Zaspokoiłem twoja ciekawośc? Piszesz normalnie, ale ludzie bez żadnych argumentów zrobili sobie sport z przekręcania czyichś słów i wbijania tego do głowy żeby w końcu powstał z tego argument. Dlatego ja się wyparłam dziecka, uśmierciłam dziecko, nie mieszkam w Warszawie, jestem facetem. Jakby w Tworkach otworzyli świetlicę z dostępem do neta byłby ten sam efekt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 177 Napisano 2 godziny temu Co tam jak tam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Pytanie kiedy ty zdecydujesz rozwod. Człowieku, poważnie mozesz byc sam niz sie męczyć z taką jaką masz teraz. Współczuję, sądząc po tym co tu pisałeś masz przej...w zyciu. nie podlizuj sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Widziałam twoje wysrywy a propo ketreelu. Imbryczku, wyjaśnię ci po raz trzeci, dlaczego go brałam doraźnie - na bezsenność i gonitwę myśli przed zaśnięciem. Tak, na to też jest wypisywany. Geniek, a ty znowu banik, niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: To przykre ale mu się nie dziwię xd Ja też nie Salowa na pewno za nic nie dostawała wpie.rdolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach