Doktor ZG 156 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Całkiem to ja jestem podobna do zupełnie kogoś innego. Często nawiązujesz do tematu poniżenia. Zwróciłam już na to uwagę. Nie mysl za duzo Brum. Nic z tego nie bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: W ogóle w świetle prawa, jesteś obca osoba bez więzów krwi. Madziu, pomyliło ci się z twoim wieloletnim konkubinatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 3 godziny temu Czy magdalena ma schizofremje? Raz się podnieca że ma męża jak świętego grala a za chwilę korba jej każe stwierdzić że to guwno znaczy bo jest obcej krwi. O japjerdole tylko se sznur owinąć przy takiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Madziu, pomyliło ci się z twoim wieloletnim konkubinatem. Jak myślisz, co powie na to ksiądz z twojej parafii i Minister od turystyki pochodzący z twojej wsi I gdzie wyzwiska mnie od kureff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kapevu napisał: ty już się poniżasz jako facet, niby masz miliony na koncie i wielkie sukcesy, a codziennie wykłócasz się z jakimiś grazynami - co tu poszło nie tak? xDD Absurd, interesuje mnie. Poważnie. Martw sie o siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Całkiem to ja jestem podobna do zupełnie kogoś innego. Często nawiązujesz do tematu poniżenia. Zwróciłam już na to uwagę. O co chodzi z tym poniżaniem? To jakiś motyw w seksie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: To som wielkie pany i damulki "damulki" które pierwsze się rwą od wyzwisk od deb.ili i po.jebów jak im nie przytakujesz xD a nie daj bosze jej misia skrytykujesz... to już hard szał macicy xD typowa hołota, która wyżej sra niż doopę ma i nic więcej phi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak myślisz, co powie na to ksiądz z twojej parafii i Minister od turystyki pochodzący z twojej wsi I gdzie wyzwiska mnie od kureff Co powiedzą na twój konkubinat? Zawsze masz problemy z logiką i składnią a ja się potem muszę gimnastykować z odpowiedzią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Co powiedzą na twój konkubinat? Zawsze masz problemy z logiką i składnią a ja się potem muszę gimnastykować z odpowiedzią. Idź spać 800+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kapevu napisał: "damulki" które pierwsze się rwą od wyzwisk od deb.ili i po.jebów jak im nie przytakujesz xD a nie daj bosze jej misia skrytykujesz... to już hard szał macicy xD typowa hołota, która wyżej sra niż doopę ma i nic więcej phi Koralgol się przelogowal 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Koralgol się przelogowal To chyba jakiś typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Nie mysl za duzo Brum. Nic z tego nie bedzie. Mistrzu ciętej riposty, chylę czoła przed Twymi błyskotliwymi wpisami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: O co chodzi z tym poniżaniem? To jakiś motyw w seksie? To twój motyw na kafeterii. Poniżanie bunia swoją głupota. Serce mnie boli że tam gdzieś zyje w nieświadomości jakiś poczciwy chlop który jest notorycznie osmieszany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Idź spać 800+ A ty? Niewyspana mi nie wypracujesz socjalu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Absurd, interesuje mnie. Poważnie. Martw sie o siebie. innym od pe/dałów tu nieustannie wrzucasz z byle powodu a sam masz ostro ped/alski mental, skoro tak cię ciągnie do babskich plot i wojenek xD wypierałes się kiedyś takich skłonności tak ostentacyjnie niczym typowy krypto xD może ruda o czymś nie wie... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kapevu napisał: "damulki" które pierwsze się rwą od wyzwisk od deb.ili i po.jebów jak im nie przytakujesz xD a nie daj bosze jej misia skrytykujesz... to już hard szał macicy xD typowa hołota, która wyżej sra niż doopę ma i nic więcej phi Raczej tak się szanują jak swoją doope rozklapaną. Na niejedną rozklapaną znajdzie się rozklepany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: To chyba jakiś typ To ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Koralgol się przelogowal no chyba cie pos/rało, kolejna włazodoopko xD ten nik mam od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: To twój motyw na kafeterii. Poniżanie bunia swoją głupota. Serce mnie boli że tam gdzieś zyje w nieświadomości jakiś poczciwy chlop który jest notorycznie osmieszany Nie znam takiej osoby i znów jesteś pijana. Odbij, bo ja cie nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 3 godziny temu Ide spac, bo zona mnie zje.bala. I miała rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: To twój motyw na kafeterii. Poniżanie bunia swoją głupota. Serce mnie boli że tam gdzieś zyje w nieświadomości jakiś poczciwy chlop który jest notorycznie osmieszany Lepiej znalazła byś sobie chlopa zanim znajdziesz już jest ośmieszany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 3 godziny temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: O co chodzi z tym poniżaniem? To jakiś motyw w seksie? Nie mam pojęcia o co w tym chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Ide spac, bo zona mnie zje.bala. I miała rację Pantofel gwauciciel to dopiero mix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Ide spac, bo zona mnie zje.bala. I miała rację codziennie pewnie cię zj/ebuje ta ruda wredna jędza xDD ale jak sobie pozwalasz tak masz, miękka fajo xD prawdziwego chada by już tak nie zje/bywała, beciaku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Blokowaczu niezłomny, weź se porób coś innego. Mogę z Tobą pogadać tylko odblokuj mi skrzynkę. Edytowano 3 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Poza tym mam nadzieję, że doktór zapisze wszystko mamie i córce. Bo im ufa, a tobie nie. Jesteś bardzo chora, magdon. Bardzo biedna. Potrzebujesz długiej terapii, jak sobie poradzić z zawiścią. Myślę, że ufa mi i kocha mnie. To wzajemne. I za bardzo interesują cię jego pieniądze. Do ciebie one nie trafią, musisz sama ciągnąć swój smutny wózek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kapevu napisał: codziennie pewnie cię zj/ebuje ta ruda wredna jędza xDD ale jak sobie pozwalasz tak masz, miękka fajo xD prawdziwego chada by już tak nie zje/bywała, beciaku xD Chyba za ostro piszesz do Doktora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Pantofel gwauciciel to dopiero mix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Chyba za ostro piszesz do Doktora. przecież on lubi na ostro xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach