Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eskalacja

co tutaj taki spokój?

Polecane posty

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Bajki, że nie wchodzi tutaj, bo się wkur...  nie kupuję, ja go nie widziałem tutaj nigdy zdenerwowanego.

Prawdę znam tylko ja ☺️

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Bajki, że nie wchodzi tutaj, bo się wkur...  nie kupuję, ja go nie widziałem tutaj nigdy zdenerwowanego.

On na priw jest inny tak. Elokwentny i zayebisty. Elżbieta potwierdzi xD zdechlam

Och jak tajemniczo huh. Teraz każda ma mokro na myśl o wspólnej tajemnicy iskry szczerbatej i jej amanta dzieciatego. 

2 minuty temu, Mgła napisał:

Prawdę znam tylko ja ☺️

Nie sondze.

1 minutę temu, WywaloneJajca napisał:

Przy takich babach jak ona to się w sumie nie dziwię ze muszą walić pod szczerbate 40 latki ale skąd ta buta jak u czystej kryształowej dziewicy? Wyższa Szkoła spjerdolenia

Ale żeby taki czad z Warszawy błagał ja któryś raz?😂 Taki znafca kobiet ruc.hacz, a taki zdesperowany. Krótko go musi Grażyna trzymać.

1 minutę temu, Mgła napisał:

A ja właśnie potrafię docenić gdy faceci w pewnym momencie zauważą co zrobili i przepraszają, a łzy nie są zarezerwowane tylko dla kobiet. Szkoda tylko że facet nie potrafi doprecyzować, że płakał nad bólem swojej doopy, i wspomnieć że ja kilka razy nad jego krzywdą którą mu wyrządzałam. No musi grać ofiarę i tego wyjątkowego faceta w rodzie męskim. 

Łzy nie mają płci. To nie moje słowa, że są zarezerwowane dla kobiet. Tylko śmieszny jest fakt, że ten zaburzeniec jak się nachleje to lata jak chorągiewa i zapomina,że przed chwilą się z ciebie śmiał i wydzwania się żalić. Ma ktoś żenuncjometr? ⏲️ Bo wywaliło poza skalę.

• Like 1

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Nie sondze.

Razem się kotlujecie sapionc? A dzieci za ściano wśród puszek Tatry paczlorkowo bawiom się wesolo bo wszystkie wasze som

5 minut temu, WywaloneJajca napisał:

Ssij mi fredzla uszaty. Liczysz ze znowu ci cycem sypnie szczerbata kafeteryjna jezebel? 

Nie będą biernie patrzył jak obrażasz kolejną bliską mi osobę

• Thanks 1

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Ale żeby taki czad z Warszawy błagał ja któryś raz?😂 Taki znafca kobiet ruc.hacz, a taki zdesperowany. Krótko go musi Grażyna trzymać.

A zarùchales chocia? Bo jak nie to serio masz coś z głową xD

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Nie sondze.

Nie zazdrość i nie bój się że Ci ktoś go zabierze, nie można zabrać coś, czego się nie ma 😉

Przed chwilą, Cip napisał:

To że ci jakaś cìpcia wyślę cysie to nie oznacza bliskości. To oznacza że pani jest mocno zaburzona oczekując podziwu od lyszkowickiej bestii. To tyle synku. Wyślij filmik z całuski em 

3 minuty temu, Cip napisał:

❤️❤️❤️

• Like 1

2 minuty temu, Mgła napisał:

Nie zazdrość i nie bój się że Ci ktoś go zabierze, nie można zabrać coś, czego się nie ma 😉

Niczego nie zazdroszczę, wyprowadzam cię tylko z błędu.

Przecież ty się bałaś, czy leks nie spotkał się z nią na kawę i że będzie ważniejsza od ciebie dla niego 😄 trochę więcej spójności w trzeźwym umyśle

4 minuty temu, WywaloneJajca napisał:

Razem się kotlujecie sapionc? A dzieci za ściano wśród puszek Tatry paczlorkowo bawiom się wesolo bo wszystkie wasze som

Nie, nie razem.

Mi lex nie proponował cyberków.

• Sad 1

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Nie, nie razem.

Mi lex nie proponował cyberków.

Przykro mi elzbieto. Pewnie jesteś tzw emocjonalnym tamponem dla starych zużytych jajec. Oblesne ogólnie 

• Haha 1

ISKRA JEST ZAZDROSNA O TO, ŻE NIE MOGŁA SAPAĆ Z LEXEM PRZEZ TEL, BO NIE PODAŁ JEJ NUMERU, A ELKA MOGŁA, BO JEJ PODAŁ - ZGADLEM? 

Przemek, gdyby kiedyś pojawiła się Nimfa na tym forum i byś z nią pisał, to możesz pozdrowić ją ode mnie. Nigdy nic do niej nie miałam, na tyle co ją czytałam to wydaje mi się że była miłą osobą, a przy tym nie fałszywie do wszystkich.

• Like 1

"PRZYJACIELSKIE STĘKANIE" TO JE DOBRE 

4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Przecież ty się bałaś, czy leks nie spotkał się z nią na kawę i że będzie ważniejsza od ciebie dla niego 😄 trochę więcej spójności w trzeźwym umyśle

On należy do żony, co nie znaczy że nie może się z różnymi ludźmi spotykać, ale Ty już słabo łapiesz sens wypowiedzi.

Przed chwilą, Mgła napisał:

Przemek, gdyby kiedyś pojawiła się Nimfa na tym forum i byś z nią pisał, to możesz pozdrowić ją ode mnie. Nigdy nic do niej nie miałam, na tyle co ją czytałam to wydaje mi się że była miłą osobą, a przy tym nie fałszywie do wszystkich.

Prosimy jeszcze o pozdrowienia dla żony i dzieci leksa

Buahahhaha. Mam nadzieję że masz płacone od komentarza bo jeśli nie to trochę mi cie zal że masz tak chùjowa pracę na kafeterii xD

3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Postekasz po przyjacielsku? Ile razy trzeba cię prosić?

Ponoć pogodziłeś się już z utratą mojej osoby, a dalej zazdrość gryzie i kompleks Lexa😉

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Prosimy jeszcze o pozdrowienia dla żony i dzieci leksa

Ty możesz dać tego, popis masz talent 😄

Przed chwilą, Mgła napisał:

On należy do żony, co nie znaczy że nie może się z różnymi ludźmi spotykać, ale Ty już słabo łapiesz sens wypowiedzi.

A walenie konia żonatemu jest dozwolone. Pytam dla kolezanki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się