Lewak z krwi i kości 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Cip napisał: TO JEST KOBIETA CHYBA W SIMSACH NAWEY LIBED SIĘ ŚMIAŁ JAK W WAS W CHOOJA ROBIŁ Edytowano 4 godziny temu przez Lewak z krwi i kości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Nie dlatego utrzymuje z nia kontakt. Nigdy bym przyjaciółki nie prosił o sex telefon. Ty widocznie wyłącznie w ten sposób potrafisz utrzymać relację. Nie masz szacunku do siebie. Nawet twój przyjaciel cię nie szanuje, skoro mówisz mu, że łączy cię ze mną więź emocjonalna, że jestem ważniejszy, a i tak cię prosi któryś raz o to. Czułaś presję, że musisz? Balas się, że nie będzie twoim przyjacielem? Ten post to chyba źle zacytowałeś miał być do Eli Tyle czasu już z Lex piszę, a nie musiałam mu nigdy dawać swojej tzipy na klopie jak co niektóre żeby taki staż osiągnąć Szanuje mnie, właśnie po tych latach widać i nie muszę się bać że przestanie być moim przyjacielem, jest stabilny emocjonalnie w przeciwieństwie do Ciebie i mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Cip napisał: GORZEJ BO ONA MA 48 LAT KTO ISKRA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ten post to chyba źle zacytowałeś miał być do Eli Tyle czasu już z Lex piszę, a nie musiałam mu nigdy dawać swojej tzipy na klopie jak co niektóre żeby taki staż osiągnąć Szanuje mnie, właśnie po tych latach widać i nie muszę się bać że przestanie być moim przyjacielem, jest stabilny emocjonalnie w przeciwieństwie do Ciebie i mnie. Tak jak swoją żoną. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Czy blok na tg cię satysfakcjonuje, bo idę spać? Przecież już pisałeś kilka godzin temu że mam cyt:"wypierdalać" i że cyt:"mam to zrobić dla Ciebie", no to postanowiłam że nie będę się odzywać i Ci to oznajmiłam, więc nie wiem na co ten blok. I naiwnie liczyłeś iż w ramach gratisu jeszcze wejdę na forum i będę tolerować co na mnie tutaj wygadujesz? I że przy tym z siebie robisz świętoszka-ofiare, podczas gdy zrobiłeś dokładnie to samo mnie, co ja Tobie i to jako pierwszy pokazując że można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Tak jak swoją żoną. Dobranoc Lepiej opowiedz jak Twoja znajoma od tzipy na oszczanym klopie szanuje siebie, tzw partnera i dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 893 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Lepiej opowiedz jak Twoja znajoma od tzipy na oszczanym klopie szanuje siebie, tzw partnera i dzieci Co ty pjerdolisz w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Lewak z krwi i kości napisał: KTO ISKRA? SALOWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 4 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co ty pjerdolisz w ogóle. A CO MOŻE NIEPRAWDA??? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 9 Napisano 4 godziny temu jest moc w piatkowo noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co ty pjerdolisz w ogóle. Racja, wyrażanie choćby cienia nadziei na to, że szanujesz jest turbo-zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 9 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Mgła napisał: Ten post to chyba źle zacytowałeś miał być do Eli Tyle czasu już z Lex piszę, a nie musiałam mu nigdy dawać swojej tzipy na klopie jak co niektóre żeby taki staż osiągnąć Szanuje mnie, właśnie po tych latach widać i nie muszę się bać że przestanie być moim przyjacielem, jest stabilny emocjonalnie w przeciwieństwie do Ciebie i mnie. chodzo sluchy ze mu sapalas do sluchawki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 893 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Lepiej opowiedz jak Twoja znajoma od tzipy na oszczanym klopie szanuje siebie, tzw partnera i dzieci Co ty pjerdolisz w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Racja, wyrażanie choćby cienia nadziei na to, że szanujesz jest turbo-zabawne przyganial kociol garnkowi a sam smoli a jak wolisz biblijnie to drzaga w oku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 4 godziny temu A Leksiu mi wmawiał, że ja błagałem o nudesy Elę. Gdzie teraz jesteś wielki Leksiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co ty pjerdolisz w ogóle. Chyba za mocno tynk wjechał że się powtarzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Mgła napisał: Ten post to chyba źle zacytowałeś miał być do Eli Tyle czasu już z Lex piszę, a nie musiałam mu nigdy dawać swojej tzipy na klopie jak co niektóre żeby taki staż osiągnąć Szanuje mnie, właśnie po tych latach widać i nie muszę się bać że przestanie być moim przyjacielem, jest stabilny emocjonalnie w przeciwieństwie do Ciebie i mnie. Nie dał numeru bo by się bał że by serio zdradzil żonę, byłby seksik tak On jest obleśny ale jako facet bardziej męska ma energię od sralowany chyba zresztą chûj nudne te dramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: A Leksiu mi wmawiał, że ja błagałem o nudesy Elę. Gdzie teraz jesteś wielki Leksiu? spi3dolil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: przyganial kociol garnkowi a sam smoli a jak wolisz biblijnie to drzaga w oku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: A Leksiu mi wmawiał, że ja błagałem o nudesy Elę. Gdzie teraz jesteś wielki Leksiu? Jak na wygrywa przystało w łóżku po dniu pracy za niezłą sumę Edytowano 4 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Cip napisał: SALOWA SALOWA WYGLĄDA JAK MODELKA Z VICTORIA SECRET Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 9 Napisano 4 godziny temu ciekawe ile to niezla suma mnie stac na truskawki dla dziecka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 9 Napisano 4 godziny temu wykopcie mnie do paczkomat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 4 godziny temu Nie dał numeru bo by się bał że by serio zdradzil żonę, byłby seksik tak On jest obleśny ale jako facet bardziej męska ma energię od sralowany chyba zresztą chûj nudne te dramy X Myślę że mimo wszystko nudniejsze są Salowa team vs Ruda team. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: spi3dolil Wiedział, że to wyjdzie i będzie ośmieszony, wizerunek czada poszedł w pistu. 3 lata iskrę prosił desperat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 38 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Jak na wygrywa przystało w łóżku po dniu pracy za niezłą sumę Prawdziwy mężczyzna jusz ma pieniądze nie musi zarabiać tylko wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Wiedział, że to wyjdzie i będzie ośmieszony, wizerunek czada poszedł w pistu. 3 lata iskrę prosił desperat nigdy go nie uwazalem za chada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Prawdziwy mężczyzna jusz ma pieniądze nie musi zarabiać tylko wydaje co tam lezak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Jak na wygrywa przystało w łóżku po dniu pracy za niezłą sumę To czemu bezrobotnego pytałaś o pieniądze, a nie przyjaciela przy kasie? Fajna ta przyjaźń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach