WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, trębacz napisał: nie jesteś bo nie możesz mieć dzieci i masz kvtasa Chcesz possac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Viavia napisał: Nikt wiecznie nie żyje. Liczy się chwila o to jak przeżyjesz jak romantycznie, iq w okolicach 91 punktów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Guwno dajesz guwnem w zęby dostajesz. Prosta matematyka. Myślałeś że frajerka będzie lizala ci sråke jak bezdomny zebrak pod dino a tu taki chùj w taki deszcz i temu ta frustracja Posłuchaj Warszawiacko prosta z PRl owski śmieci kobietko, nie ucz mnie życia, bo je znam i byłem tam gdzie Ty też, więc zachowuj się jak kobieta albo spyerdalaj ode mnie w try migi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Chcesz possac? nie wiem, może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Posłuchaj Warszawiacko prosta z PRl owski śmieci kobietko, nie ucz mnie życia, bo je znam i byłem tam gdzie Ty też, więc zachowuj się jak kobieta albo spyerdalaj ode mnie w try migi Mocne. Ale jeszcze się nie wzruszylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, trębacz napisał: nie wiem, może Dam jak powiesz na co cierpi ten odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 3 godziny temu makaron to odklejeniec on nie wie o czym pierrdoli, najpierw o tym że mieszkanie powinien mieć za darmo, a teraz kwiczy coś o tym że PRL zły xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, trębacz napisał: jak romantycznie, iq w okolicach 91 punktów Ta chwile ja mam jak wsiądę na motor jak ciepło było i wiatr po pracy to lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 3 godziny temu jeebany lump xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Mocne. Ale jeszcze się nie wzruszylam Widzisz, więc posłuchaj muzyki i będzie si Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Viavia napisał: Ta chwile ja mam jak wsiądę na motor jak ciepło było i wiatr po pracy to lubie. Szkoda ze nie przy Grażynie i curce bolcuwie tylko jak ci wiatra smaga pejsa monczyka gdy popjerdalasz na motorze z temu z dala od szczęścia rodzinnego prezentowanego na fejsbuczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Viavia napisał: Ta chwile ja mam jak wsiądę na motor jak ciepło było i wiatr po pracy to lubie. jakbym rządził w tym kraju natychmaist bym zakazał posiadania prywatnie motocyklu oraz jazdy na nim, odebrał motocykle a ze sprzedanych części ufundował badania psychiatryczne dla wszystkich którzy motor mieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: teraz to i ja się zakręciłem Hop siup wszyscy święci co mi sie tak w ełbie kręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu A w nosie nie kręci przypadkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu Bo wiesc gminna niesie ze i owshem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 3 godziny temu Co do tej chwili to bym nie pisal o niej i szukał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu Jeszcze rowery bym odebrała i wszystkie psy sråjace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 68 Napisano 3 godziny temu 44 minuty temu, Viavia napisał: Jechałem motorem jechała koło mnie kobieta na motorze staliśmy na światłach i zagadała do mnie bo się patrzyłem na nią. Wymieniliśmy skromnie zdania wiesz co ona patrzyła na mniej tak jak ja na nią. Ja się wstydziłem zapytać. Przez 5 minut mnie wzięło nigdy tak nie miałem myślę o niej. prawda jest taka ze nie ma co tego zalowac kompletnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Jeszcze rowery bym odebrała i wszystkie psy sråjace psy nie, psy dobrze bo boją się ich żydzi co widać po twoim przykładzie, a rowery to skuteczy środek komunikacji. można całkiem cicho do kogoś podjechać od tyłu i mu wypierrdolić kosę w kark jak zamyka sklep albo inny żydowski biznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 443 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Hop siup wszyscy święci co mi sie tak w ełbie kręci Pomieszałem duszę z ciałem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, trębacz napisał: psy nie, psy dobrze bo boją się ich żydzi co widać po twoim przykładzie, a rowery to skuteczy środek komunikacji. można całkiem cicho do kogoś podjechać od tyłu i mu wypierrdolić kosę w kark jak zamyka sklep albo inny żydowski biznes. Żydzi psy jedzą. Widać że jesteś typowym gojem. Dla ciebie sepleniak to rower biegowy co najwyzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ten dalej swoje. Jprd Cóż, jeśli Cię zawiodłem, to za mnie wyjdziesz Tak Ty Magda i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Żydzi psy jedzą. Widać że jesteś typowym gojem. Dla ciebie sepleniak to rower biegowy co najwyzej slava ukraini, heil hitler. niedługo beznapletniku kryształowe noce 2.0. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, trębacz napisał: slava ukraini, heil hitler. niedługo beznapletniku kryształowe noce 2.0. Aby was wysadził fjutin pod sama stratosfere sabako Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 68 Napisano 2 godziny temu Wgl co to za typ z oblesnym awatarem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ciągle, kiedy rozmawialiśmy na priv o niej ? Dawno temu Tutaj często o niej piszesz aż jej uszy pieką. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Aby was wysadził fjutin pod sama stratosfere sabako no to by musiał i ciebie żydku chyba że do tel avivu spierrdolisz, a tam wiadomo że nie chcesz bo dla ciebie pejsie wszędzie dobrze tylko nie w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, trębacz napisał: no to by musiał i ciebie żydku chyba że do tel avivu spierrdolisz, a tam wiadomo że nie chcesz bo dla ciebie pejsie wszędzie dobrze tylko nie w domu. Mam papiery na czystość rasowa więc nie pluj na mnie sepleniac językowo bo to nie lekcja angielskiego ani greki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2150 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Pomieszałem duszę z ciałem! Bo sie zakochałem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach