szmul 382 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Lubię świat Gosi średnio ładna jest dziwna manierę mówienia ma taką zabawna może sobie pohejtujcie jaki pasztet upośledzony bo w końcu na juciuba się pokazuje a tu plebs niemedialny z którego chcecie celebrytów robić Edytowano 3 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Cuchniesz. Nie cytuj please. To nie ja. To alkohol się trawi i wychodzi porami. Będę robić co będę chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Jaka szlora Czemu wy nie pójdziecie na gwiazdy ludzi wyśmiewać Och ach jaka krystaliczna dumbusia. tez dumbusia (cytuje): Ale sie dziwie ze takie kwoki żyją i sie nie wieszają, bo co to za zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Ale co ja mam wysłać - buty na konto? Zagubiłam się lekko. Buty na priv? Wiec chyba zdjęcie, choć kiedyś któryś ratował ubranka i chciał je odbierać z umówionych miejsc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: To nie ja. To alkohol się trawi i wychodzi porami. Będę robić co będę chciała. Wszystko jej smierdzi wokół i ta kupa i kupa. Myslisz ze stary ja przywiązał jednak na tej werandzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Och ach jaka krystaliczna dumbusia. tez dumbusia (cytuje): Ale sie dziwie ze takie kwoki żyją i sie nie wieszają, bo co to za zycie. Tacy to są ludzie właśnie. Cisną ile wlezie a potem udają świętych. Rzyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Och jaka jestem zdystansowana i łagodna. Kolejna bez krzty rigczu z amnezja wsteczna. Rigcz i osoba wysyłająca pusie leżakom? No lekki oksymoron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Buty na priv? Wiec chyba zdjęcie, choć kiedyś któryś ratował ubranka i chciał je odbierać z umówionych miejsc. Ty wyślij na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Buty na priv? Wiec chyba zdjęcie, choć kiedyś któryś ratował ubranka i chciał je odbierać z umówionych miejsc. Toć przecież internet jest pełen zdjęć butów na obcasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Manipulacje jak u sysia kosmity. Biale rekawiczki na dłonie paroba a potem kwik żeś cham i cuchniesz. Tanie i guwniane metody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: To nie ja. To alkohol się trawi i wychodzi porami. Będę robić co będę chciała. Ciągaj wora do wieczora. Uważaj, bo krost dostaniesz od lizania rowu paryskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 3 godziny temu Jak z tym zmijem coś było to super wyskok tak jak z pusiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Mapet napisał: Pamiętam twoje niechamstwo wobec salowej. Trochę rigczu naprawdę. A pamiętasz jej nie chamstwo wobec mnie, czy nie bardzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Toć przecież internet jest pełen zdjęć butów na obcasie. ale nie butów boginki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 3 godziny temu Ważne że rozgłos kwoki robiom i ujadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: Ciągaj wora do wieczora. Uważaj, bo krost dostaniesz od lizania rowu paryskiej. Nie cytuj please🫸 dzìwko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Manipulacje jak u sysia kosmity. Biale rekawiczki na dłonie paroba a potem kwik żeś cham i cuchniesz. Tanie i guwniane metody. Te białe rękawiczki to już stary motyw, taki 2021, już letko obrzygane aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Jakubone napisał: Ty wyślij na priv Nie chce mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: A pamiętasz jej nie chamstwo wobec mnie, czy nie bardzo? Ooo no i tu mamy clou programu. Teraz czaisz? Chamstwo chamstwem zwalczasz a jednak masz czelność sapać do ludzi że robią to samo? Powinieneś nadstawić 2 policzek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Outlawed napisał: Ciągaj wora do wieczora. Uważaj, bo krost dostaniesz od lizania rowu paryskiej. Ty zes sie bidulo nalizala nalizala i gucio z tego wyszło. Czyli mowisz ze zyskałaś tylko krosty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Toć przecież internet jest pełen zdjęć butów na obcasie. Mnie pytasz? Ja nie mam pojęcia po co komuś zdjęcia moich haluksów w szpilkach. I chyba nawet nie chcę wiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie chce mi się. dla ciebie to chwilą jak fajne to odkupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Ooo no i tu mamy clou programu. Teraz czaisz? Chamstwo chamstwem zwalczasz a jednak masz czelność sapać do ludzi że robią to samo? Powinieneś nadstawić 2 policzek To nie na tym polega. Dlatego pisałem o emocjach na forum. Emocje są dobre w danej chwili a nie, że ktoś wyciąga co było iks lat temu. O ile pamiętam nikt Tobie nie wyciąga doje/bek z iluś tam lat. Póki co jesteś im potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Ty zes sie bidulo nalizala nalizala i gucio z tego wyszło. Czyli mowisz ze zyskałaś tylko krosty? Tak jest. Wszystko co mówisz to prawda absolutna, paryskie Beatrycze. Zyskałaś wierną paziówę, którą opuścił bene boży w pakiecie z fifim i malowanym z doskoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: dla ciebie to chwilą jak fajne to odkupię Oszczędzę Ci rozczarowań, nie są fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: To nie na tym polega. Dlatego pisałem o emocjach na forum. Emocje są dobre w danej chwili a nie, że ktoś wyciąga co było iks lat temu. O ile pamiętam nikt Tobie nie wyciąga doje/bek z iluś tam lat. Póki co jesteś im potrzebna. Nie wcale nikt xD haha wyciągane są nawet historie które nigdy nie istniały ale spoko. Mnie można życzyć zdechniecia codziennie bo som równi i krzywi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Tak jest. Wszystko co mówisz to prawda absolutna, paryskie Beatrycze. Zyskałaś wierną paziówę, którą opuścił bene boży w pakiecie z fifim i malowanym z doskoku. Nudzisz dzìwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Mnie pytasz? Ja nie mam pojęcia po co komuś zdjęcia moich haluksów w szpilkach. I chyba nawet nie chcę wiedziec. Mniej wiesz, lepiej śpisz. W przypadku forum to ta zasada jest jeszcze cenniejsza. Ja się nie mogę opędzić od różnych wizji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Mapet napisał: Nie wcale nikt xD haha wyciągane są nawet historie które nigdy nie istniały ale spoko. Mnie można życzyć zdechniecia codziennie bo som równi i krzywi To co Cię tak dziwi u innych a nie u siebie? Edytowano 3 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Jakubone napisał: ale nie butów boginki Całkiem poważnie pisząc - nie wyślę zdjęcia swoich stóp w szpilkach. Samych szpilek tek a samych stóp to już na 100% nie wyślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach