Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu A możesz mi podać gramaz białka? Bo nie wiem czy wygrałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: A kochałeś w ogóle? BBB? Zawsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Na miłość mnie już nie weźmiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Mój frajer też porasta kurzem. W kuchni to mi jest potrzebny nóż, deska do krojenia i maselniczka. Ja mam więcej sprzętu niż talentu. Cieszy mnie kupowanie i myśl, że tym razem będzie inaczej i będę z tego korzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: A możesz mi podać gramaz białka? Bo nie wiem czy wygrałam Policz sobie puste kalorie w gorzole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Na miłość mnie już nie weźmiesz Zawsze biorę na żywca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zawsze biorę na żywca 0 % jak menelica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Kawusia na CPN napisał: A możesz mi podać gramaz białka? Bo nie wiem czy wygrałam Ja mam wysokobiałkowy obiad bo kurczaka z rożna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Miecz napisał: Policz sobie puste kalorie w gorzole A wyślesz mi fotę jakiejś etykiety ?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: A wyślesz mi fotę jakiejś etykiety ?;) Odbicie w butelce żywca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, taka_pokraka napisał: Ja mam wysokobiałkowy obiad bo kurczaka z rożna Mniom mniom. Ja jeszcze kminie na co mam ochote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Odbicie w butelce żywca Żywiec to chyba za slabo, Mieczysław sni o gorzale z tego co pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Żywiec to chyba za slabo, Mieczysław sni o gorzale z tego co pisze Nie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Mniom mniom. Ja jeszcze kminie na co mam ochote A na na lunch w pracy miałam grzanki humus i pomidorki koktajlowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Nie lubie Ja tez nie ale widać sa i tacy którzy o niej śnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A na na lunch w pracy miałam grzanki humus i pomidorki koktajlowe Spoczko. Ja zjadłam na śniadanie kanapke wiec już bym coś innego chciała niz chlib Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Spoczko. Ja zjadłam na śniadanie kanapke wiec już bym coś innego chciała niz chlib To zuj zależy co masz w lodówce lub co fajnego możesz po drodze pożreć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Mniom mniom. Ja jeszcze kminie na co mam ochote Wegetariańskie pierożki gyoza. W sosie słodko - kwaśnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Ja tez nie ale widać sa i tacy którzy o niej śnią Ja śnię, Ty chlejesz, a potem spotykamy się na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: To zuj zależy co masz w lodówce lub co fajnego możesz po drodze pożreć. No właśnie mało mam powinnam isc na zakupy i mi sie nie chce. Mam plan dziś na sałatkę z feta i burakami, ale to raczej na kolacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Wegetariańskie pierożki gyoza. W sosie słodko - kwaśnym. Właśnie juz mi trochę bokiem wychodzi to azjatyckie i glutaminian sodu mam ochotę na fasolkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Spoczko. Ja zjadłam na śniadanie kanapke wiec już bym coś innego chciała niz chlib Nagle taki "normalny" wpis? Nie wierzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ja śnię, Ty chlejesz, a potem spotykamy się na forum Nie podglądaj z krzaków udając bezpieczny dystans bo dioda miga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 108 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, Miecz napisał: BBB? Zawsze! Aż do czerwoności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ja śnię, Ty chlejesz, a potem spotykamy się na forum W sensie ze ci sie sni jak chleje? Kurczę taki odwyk od forum zaliczyłeś i nadal nie wypadłam ci z głowy? Jesteś chyba najdłużej chodzącym za mną adoratorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ja śnię, Ty chlejesz, a potem spotykamy się na forum A mówią, że to do Rzymu prowadzą wszystkie drogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Miecz napisał: Nagle taki "normalny" wpis? Nie wierzę! Nie przyzwyczajaj sie Edytowano 2 godziny temu przez Kawusia na CPN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: W sensie ze ci sie sni jak chleje? Kurczę taki odwyk od forum zaliczyłeś i nadal nie wypadłam ci z głowy? Jesteś chyba najdłużej chodzącym za mną adoratorem Jesteś tylko obiektem zastępczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Nie podglądaj z krzaków udając bezpieczny dystans bo dioda miga Szlag by w końcu trafił te diody! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Nie podglądaj z krzaków udając bezpieczny dystans bo dioda miga Dioda w Tv u Krzysia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach