Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Przejazdem. Jest takie słowo "przejazdem". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: Dawaj skrina, bejba Typowe. W sumie współczuję ci bejba. Bo to musi być uciążliwe żyć dla Janusza i zmieniać preferencje seksualne co pok roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: To mój priorytet. Jestem wypocznjeta I spięta na maksa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Pa jak sie odpaliła czyżby projekcja? A kto tu szumnie ogłaszał ze jest aseksualny i ma sucha pochwe? No chyba nie ja ani moja matka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: I spięta na maksa. Ćwiczę kegla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ja chyba nawet ani razu, średni mi rzygał w korku na A4 na wysokości Katowic i tak mi się kojarzą A ja mam marzenie, żeby spodek zobaczyć. W sumie mam jeszcze dwa niezaplanowane weekendy. Ciekawe czy do katowic jeżdzi pendolino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Typowe. W sumie współczuję ci bejba. Bo to musi być uciążliwe żyć dla Janusza i zmieniać preferencje seksualne co pok roku. Niektóre zmieniają co godzina. Nie tylko preferencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Typowe. W sumie współczuję ci bejba. Bo to musi być uciążliwe żyć dla Janusza i zmieniać preferencje seksualne co pok roku. A tak w ogóle to o co ci chodzi? W czym konkretnie tkwi twój problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Ćwiczę kegla I cukinię też miażdżysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: A tak w ogóle to o co ci chodzi? W czym konkretnie tkwi twój problem O brak rigczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: I cukinię też miażdżysz? Kroje mieczem starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: A kto tu szumnie ogłaszał ze jest aseksualny i ma sucha pochwe? No chyba nie ja ani moja matka. kreacja artystyczna, a o suchej pochwie nic nie wiem, Ewa zaczela biegac za mna z tym haslem jak jej sie nie podobały moje interakcje z jej przyszłym wtedy mężem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: A tak w ogóle to o co ci chodzi? W czym konkretnie tkwi twój problem Nie lubi nas, nie lubi Miecza, nie lubi Ślązaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Ale obornik staniał Co Ty powiesz? Pewnie z Chin sprowadzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: kreacja artystyczna, a o suchej pochwie nic nie wiem, Ewa zaczela biegac za mna z tym haslem jak jej sie nie podobały moje interakcje z jej przyszłym wtedy mężem Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: O brak rigczu. Czy ja cie jakoś zaczepiłam w tym wątku? Obraziłam? Bo nie rozumiem dlaczego sie ciskasz, może syndrom niedopchnięcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: Czy ja cie jakoś zaczepiłam w tym wątku? Obraziłam? Bo nie rozumiem dlaczego sie ciskasz, może syndrom niedopchnięcia? Czekałam na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: kreacja artystyczna, a o suchej pochwie nic nie wiem, Ewa zaczela biegac za mna z tym haslem jak jej sie nie podobały moje interakcje z jej przyszłym wtedy mężem Dobre. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: kreacja artystyczna, a o suchej pochwie nic nie wiem, Ewa zaczela biegac za mna z tym haslem jak jej sie nie podobały moje interakcje z jej przyszłym wtedy mężem Mogę zdementować te plotki i napisać, że tryskasz na pół metra? Powiedz tylko słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie lubi nas, nie lubi Miecza, nie lubi Ślązaków A ja nie lubie złośliwych bab z kijem w d*pie, i czy ja za nią biegam i obrażam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: Czy ja cie jakoś zaczepiłam w tym wątku? Obraziłam? Bo nie rozumiem dlaczego sie ciskasz, może syndrom niedopchnięcia? to sa lambadziary ktore powinny miec dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: A ja nie lubie złośliwych bab z kijem w d*pie, i czy ja za nią biegam i obrażam? Olej to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: A ja mam marzenie, żeby spodek zobaczyć. W sumie mam jeszcze dwa niezaplanowane weekendy. Ciekawe czy do katowic jeżdzi pendolino. A nie wiem, ja mam zajęcie na już wszystkie weekendy al jak zacznie się rok szkolny to będę musiała mieć dobę lekarską chyba już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Mogę zdementować te plotki i napisać, że tryskasz na pół metra? Powiedz tylko słowo. To będzie z autopsji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: to sa lambadziary ktore powinny miec dzieci. Kiedy będziesz miała bombelka geriatrycznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: to sa lambadziary ktore powinny miec dzieci. O właśnie, to by wywietrzały głupoty jak by sie 10 lat nie wygrzebały z pieluch jedna z drugą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Dziecko jako remedium na głupotę matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Tak czeba żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Kiedy będziesz miała bombelka geriatrycznego? ja nie chce, ale instynkt memusiowy niektorym doskwiera i robia sie takie chamskie i zgorzkniale. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A nie wiem, ja mam zajęcie na już wszystkie weekendy al jak zacznie się rok szkolny to będę musiała mieć dobę lekarską chyba już Zażądaj stawki lekarskiej. Żartuję oczywiście bo miłość jest bezcenna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach