Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

Witam Was pod wieczór. Dziś mija tydzień jak usunąłem moją miłość z listy gg. Nie mam pojęcia co się z Nią dzieje. Ale dostałem od Niej życzenia świąteczne na które czekałem. Oczywiście podziękowałem za nie. Dzisiaj śniła mi się. Była cudownie piękna jak zwykle:(

Dzień dobry:) Kawka czeka, gorąca, pachnąca:) Szarku... Trzymaj się, wiem doskonale co czujesz Ja oprócz życzeń dostałam paczkę w której był m.in. pluszowy miś pachnący nim....:( Miłe to było, ale.... przy okazji bardzo, bardzo okrutne:( Cóż... Przez trudy do gwiazd! Pozdrawiam Ciebie i całą naszą \"paczkę\";) Miłego dnia

Aalex - mis pachnący nim? Toz to okrutna perwersja.... O co mu chodzi?

Nareszcie.... po pracy:) Za moment wyjeżdżam, prawdopodobnie nie zajrzę tu do Nas przed świętami, tak więc chciałabym Wam wszystkim życzyć Zdrowych Rodzinnych Spokojnych Świąt, obfitych w same przyjemne zdarzenia, duużo uśmiechu na buźkach!! Pozdrawiam Was cieplutko A na mnie czas, zaraz dosiąde swojego mechanicznego rumaka i w drogę:);)

Po woli kończe pracę na dziś a ponieważ jutro mnie już nie będzie, (bo wypłakałam dzień wolny) chciałam Wam złożyć wszystkim świąteczne życzenia. Moi Drodzy Życzę Wam by te święta były dla Was czasem odnowy duchowej … niebiańskiej strawy dla obolałych dusz … dobrych smakołyków dla podniebienia, radości i uśmiechu, rodzinnej atmosfery. Niechaj wszystkie smutki na czas Świąt odejdą w zapomnienie. Życzę Wam wszystkim mnóstwa wspaniałych prezentów i by cały świat nabrał żywych barw. Wesołych Świąt moi Drodzy. Śle Wam wszystkim świąteczne uściski i buziaki. Do usłyszenia po świętach.

Aalex:i kto nas bedzie tą dobrą kawką budził przed swietami;):) Szarek: co to za kobieta,która nie docenia tego ,kiedy facet jest tak w niej zakochany?ehhhh Trzymaj się i jak to sie mówi ,czas leczy rany:)Pierwszy krok juz zrobiłes,zeby ją zapomnieć,zobaczysz jeszcze bedziesz szczęsliwy:) Kochani wszystkim tu piszacym na tym topiku zyczę: ..........nadziei ..........własnego skrawka nieba ............. zadumy nad płomieniem swiecy ............. filizanki dobrej kawy .............. piękna,poezji,muzyki ............. pogodnych swiat zimowych ............ odpoczynku,zwolnienia,oddechu ............. nabrania dystansu do tego co wokół ............ chwil roziskrzonych kolędą,smiechem i wspomnieniami WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!!!!! :):):) I oczywiscie spełnionej miłosci w Nowym Roczku 2005:) tego ostatniego ,zycze sobie sama również;):)

Dziewczyny - pozdrawiam Was gorąco i mam nadzieję, że któraś z Was będzie tutaj przez święta:)

Gość ale koniecznie
znajdzcie sobie chuja a twardego, co by wam , zakompleksione pipy dogodził i co byście za dużo nie musiały płacić, pipy mało myte!

Hej! Dziś wyjeżdżam na Święta do rodziców... chcę Wam złożyć serdeczne życzenia... Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był lepszy niż ten, co właśnie mija... Pozdrawiam!!!

Gość A CO
Dlatego pipo jesteś sama, bo nie umiesz, pipo głupia. dobrze dawać ! A co byś laskę sobie i jemu dla dużej przyjemności zrobić umiała i ładnie dupy dawać też! to byś PIPO sama nie była!

Kadarka-> co będziesz robiła w święta i jak je spędzisz? Oczywiście jeśli mogę Cię o to zapytać:)

Kadarka-> co będziesz robiła w święta i jak je spędzisz? Oczywiście jeśli mogę Cię o to zapytać:)

Kadarka-> zapytałem tak tylko sobie... Czuję jakiś lęk przed tymi świętami. Jakoś tak się ich boję, boję się że za bardzo będę tęsknił:( Zamknąłem się przed ludźmi ostatnio i jestem nieufny. Chciałbym aby było już po świętach:(

Kochani, niczego się nie można bać, a napewno nie świąt. Wszystko co was martwi, męczy, niepokoi, co jest drzazgą w waszych sercach, wszystko to tak naprawde znajduje się w waszych główkach. Trzeba starac sie zapanować, nad naszymi możdżkami i nie dac im przemawiać tak głośno. My jesteśmy silni i nic nie zniszczy naszego optymizmu-NIC!!!!!! Jak mamy ochotę sie bawić to się bawmy, jak mamy ochotę świętowąć to świętujmy. Szczęscie przychodzi wtedy, gdy przestajemy działać rozważnie i dajemy sie ponieść radosnym emocjom, a nie dołom które chcą nam zatruć życie. Ja się nie dam, ja chcę brać to szczeście całymi garściami jak przyjdzie. Napewno nie pozwolę na to, by mu w jaki kolwiek sposób przeskadzać do mnie tarfić. A wiedzcie że takie myśli, jak strach i niepewnośc to wielka bariera dla szczęścia, takie drzwi z super zamkiem. Więc nie zamykajcie drzwi szczęściu, bo ono nie puka i pyta czy może wejść. Ono powinno mieć zawsze u nas drzwi otwarte z wielki napisem ZAPRASZAM:-) Ps: Troszkę się nie odzywałem, ale codzinnie czytam. w końcu jestem CZYTELNIK a nie pisarz he,he...... Pozdrawiam cieplutko, cimną nocą... Jutro czas życzeń, więc napewno będę, by je wam moi kochani złożyć:-D

Dla Wszystkich:) Radości, spokoju, wszelkiego dobra na nadchodzące Święta i Nowy Rok życzę z całego serduszka:)

Mądrze mówi Kadarka. Nie bójmy sie Świąt. Wyjdzmy im naprzeciw z usmiechem i radością, nawet jesli ta radość bedzie ciut udawana... W końcu praktycznie rzecz ujmując to sa tylko trzy dni, taki wydłuzony weekend... Przeżyjemy :) Życzę Wam wszystkim dużo pogody ducha i wewnętrznego spokoju na najbliższe dni.

Gość Q2
DAWNO U WAS NIE BYLEM ALE CHCIALBYM WSZYSTKIM STALYM BYWALCOM I TAKIM CO TYLKO ODWIEDZAJA TEN TOPIK ZLOZYC SW ZYCZONKA Co Was w zyciu rozwesela,Czego pragnie serce Twoje,Niech Wam dobry los udziela,Takie sa zyczenia moje. Niech atmosfera Swiat wypelni cieplem wszystkie mrozne dni.A blask gwiazdek niech przypomina,ze czasem wystarczy wypowiedziec zyczenie... ps.to ja Q ale zapomnialem hasla i musialem zmienic pseudo.buzka dla Aalex

Życzę wam radosnych świąt, pełnych szczerego uśmiechu. Prezentów w których będzie wasze szczęście. Pamiętajcie że to święta w których najważniejsze jest oddanie kawałka siebie, tym którzy was potrzebują.... ściskam mocno moją netową rodzinkę, bądźmy dla siebie potrzebni..

I ja oczywiście dołączam się do życzeń. Pogodnych, radosnych świąt Wam wszystkim i sobie życzę

Witajcie. Dziś to ja pierwszy do Was piszę, kiedy Wy jeszcze sobie pewnie smacznie śpicie. Piszę po to aby sobie ulżyć:( Śniło mi się dzisiaj, że moja Miłość wychodziła za mąż i ja musiałem być na Jej weselu:( Kiedy się obudziłem nie mogłem zasnąć przez 4 godziny, a potem miałem ciąg dalszy snu:( Mówię Wam, masakra:( Dzień cały mam do dupy:( Mam nadzieje, że u Was chociaż lepiej...

Gość nadziejaa
szarek ile byliscie w zwiazku? były plany powazniejsze?......widze ze bardzo cierpisz.....załuje ze nie mozna ci choc troche ulzyc

Nadziejaa-> byliśmy krótko, nie zdążyliśmy ułożyć planów:( Kadarka-> to był jeden z moich najgorszych snów, ciągle mam go w głowie, chwilami odechciewa mi się wszystkiego, dlatego tak napisałem:(

Kadarka-> imponujesz mi na każdym kroku, chciałbym mieć takie podejście do życia jak Ty, kiedyś zawsze takie miałem, tylko teraz wszystko się zmieniło:( Jestem jeszcze zbyt słaby na to:(

Gość nadziejaa
wiesz szarek moze dlatego tak boli .....bo byliscie za krotko.....bo zostałes sprowadzony na ziemie za szybko.....jeszcze nie zdązyły opasc same rozowe okulary.......a juz trezba bylo sie rozstac................wiem jakie to uczucie.........kiedy ziwazek rozpada sie gdy tak naprawde na dobre sie nie rozkrecił..................dobrze wiemy jak wygada milosc na poczatku.....piekna, romantyczna,pozbawona obiektywizmu,....człwiek dostaje skrzydeł i kocha cały swiat............nic innego sie nie liczy ......tylko my i nasze uczucie.................i nagle bum..........wszytko sie rozpada.........to tak jakby poszczuc dziecko lizaczkiem i go odebrac...................boli bardzo...............ale tylko dlatego ze nie wiemy co by bylo akbysmy go zjedli,posmakowali...........nasza wyobraznia zaczyna działac i wyobrazamy sobie ze to najsmacziejszy lizak i nie ma juz takich..............idealizujemy go........bo tak naprwde nic nam innego ne zostało

Witam światecznie :) Mam nadzieję Szarku, że jednak ten dzień nie jest tak calkiem do niczego i pogody ducha Ci nie brak :) W kązdym razie trzymam za Ciebie mocno kciuki.... Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Święta mijaja właśnie swój półmetek :)

Witam Swiątecznie !! Szarku: zobaczysz z nowym rokiem dopadna Cię nowe siły,to tak jakby zaczynac od nowa wszystko:) Od nowa po nowemu i z nowymi pomysłami na zycie:) To co było to juz było,trzeba patrzeć w przód i iść do przodu i nie bac sie tego nieznanego:):) Wszystkim pozostałym spokoju spokoju i jeszcze raz spokoju na zewnatrz i wewnatrz:):):) ŚŚŚwiateczne cmokale:):):):D

Kadarka-> zarówno Ty, jak i Aalex, Hope i inni imponujecie mi tym, że jest w Was tyle opymizmu i macie takie \"zdrowe\" podejście do życia. Ja też zawsze miałem takowe i zwykle byłem optymistą. Wiem, że my wszyscy skoro jesteśmy na tym forum, to znaczy, że nigdy nie jesteśmy \"za mądrzy\" i za szczęśliwi. Ale Ty i inne osoby tutaj potraficie tak genialnie spojrzeć na mój problem i tak doskonale mnie wesprzeć. Wypiłem dziś trochę wina i trudno mi się jasno wysłowić:) ale chyba rozumiesz mniej więcej co mam na myśli? :) Jesteście wspaniali. To dzięki Wam dochodzę do siebie. Dzięki temu, że na podstawie własnych doświadczeń potraficie mi pomóc. Jesteście jedynymi tak bardzo życzliwymi mi osobami. Dzięki !!!

Hej świętujące ludki:-) Jak mowa o snach to też dziś miałem dyżurny, tylko nie wiem czy to oznacza zło czy dobro? Mam taki sen że mi żąbki wypadają, podbno o zębach to niedobrze o chorobach:-( Ale wiecie co tak sobie ostatnio powiedziałem że nie ma takiej siły co zmieni mój optymizm, na pesymizm.I możeci być pewni, że ja sobie to tak głęboko wmówię że w to uwierze i wtedy nie będzie tej siły choćby i z zaświatów przyszła. Szarek Wiem przez co przechodzisz, wiem i to dokładnie i życzę ci żebyś był jak najszybciej w tym miejscu w którym ja jestem. I wiesz co jedno jest pewne, będziesz tu gdzie ja, tylko to jak szybko to już chłopaku od ciebie zależy, nie od niej, tylko OD SAMEGO CIEBIE!!