Gość ksaninisaii Napisano Październik 17, 2008 w drugi dizen orkesu zaozylam plaster evra. To byl czwartek wieczorem. Za 7 dni zalozylam nowy. Kochalam sie w 8 dzien. Za 3 dni zdjelam plaster. Czy moglo dojsc do zaplodnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak nic jesteście w cionży Napisano Listopad 9, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila1985 Napisano Listopad 9, 2008 Mam pytanie. Od około dwóch tygodni źle się czuję. Mam mdłości (naprawdę silne), zawroty głowy, bolące piersi (ale nie mocno), jestem rozdrażniona. Czy jest duże prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Staramy się z mężem już 8 miesięcy i nic. Teraz też wydaje mi się, że niepotrzebnie się łudzę i to moja psychika a nie ciąża. Poradźcie, co robić? Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLilly Napisano Listopad 9, 2008 Może mi pomożecie,bo naprawdę strasznie się boję,że mogłam wpaść. Od paru miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne. ANI RAZU żadnej nie zapomniałam. Jednak ostatnio musiałam brać antybiotyki,które obniżały skuteczność piguł. Zaczęłam brać antybiotyki w 2 tygodniu przyjmowania tabletek. Po 2 dwóch dniach brania antybiotyku kochałam sie z chłopakiem,oczywiście z prezerwatywą. Gdzieś po 1 minucie seksu zauważyłam,że prezerwatywa pękła. Mój mężczyzna nie był nawet w pobliżu wytrysku. No i mimo wszystko brałam tabletki,które może zadzialały,tym bardziej,że to był drugi tydzień ich brania. Jak wielka jest możliwość,że mogłam zajść w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLilly Napisano Listopad 12, 2008 Może ktoś się jednak wypowie? : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez wytrysku Napisano Listopad 12, 2008 bez wytrysku ciąża jest w twoim przypadku mało prawdopodobna, po co się nakręcasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pilne Napisano Listopad 13, 2008 Moja koleżanka bardzo się boi. Kupiła w Sex Shopie wibrator w kształcie świnki. Boi się że jest w ciąży ma objawt takie jak bolący brzuch (mięso je i bardzo lubi), powiększenie piersi (ale musze dodać że ona dorasta). To nie był jej czas na zajście w ciąże jej jajeczkowanie miało być dopiero za 3 dni to jej 3 miesiączka. Nie krwawiła kilka razy. PROSZE ODPOWIADAJCIE DLA NIEJ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pilne Napisano Listopad 13, 2008 Może by się ktoś wypowiedział\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ameliaaaaaa Napisano Listopad 13, 2008 napewno jest w ciazy z wibratorem :D hahahaha dobre ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniska0307 Napisano Listopad 13, 2008 Dziewczyny, przeraziłam się.. Ja biorę yasminelle od roku.. Przyznaje ze tych tabletek nie biore regularnie, i zdazylo mnie sie chyba dwie tabletki pominac.. ale na nastepny dzien wzięłam i jedna wiecej.. Teraz.. juz 4 dzien spoznia mi się okres.. Boli mnie brzuch.. Wczesneiej co najmniej tydz przed okresem wyskakiwaly mi krosty bolaly pieri a teraz nic.. Czy ja tez jestem ta jedna z 2 na 1000 dziewczyn ?? Prosze powiedzcie co o tym sadzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniska0307 Napisano Listopad 13, 2008 DarkLilly ---> ja myślę,że w Twoim przypadku ciąża jest bardzo mało prawdobodobna, a nawet wcale.. Skoro Twoj chlopak nie mial wytrysku, to jest po prostu niemozliwe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusia-20 Napisano Listopad 20, 2008 Pomocy!!!Kochałam się z facetem 1.11. i 2.11 rano a potem wieczorem dostałam okres.Skonczył mi sie on 5.11 i w ten dzien tez sie kochalam z facetem i 6.11.rano.Potem 9.11 i nastepnie 15.16.17.11. skonczyl we mnie po pare razy czy jest możliwosc ze moge być w ciaży prosze o szczra odpowiedz dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aśka 123 Napisano Grudzień 2, 2008 To zależy jaki masz cykl nalezy pamietać ,że plemniki zyją w pochwie 5 dni więć jak trafiłaś na 5 dni przed owulka to szanse sa ,że jesteś , do pewności kup test ciązowy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anik... Napisano Grudzień 3, 2008 No pewnie ze mozesz byc w ciązy! To chyba oczywiste z tego co napisałas, przecierz sie nie zabezpieczaliscie i kochaliscie w dni kiedy jest bardzo duze prawdopodobieństwo. wszystko zalezy jak długie masz cykle. Rozumiem ze skoro sie kochacie tyle razy bez zabezp. to staracie sie o dzidzuisia? Moim zdaniem kochałas sie w najbardziej płodne dni, chyba ze masz baaaardzo długie cykle np. ponad 40 dniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiedzia2055 Napisano Grudzień 3, 2008 hej mam pytanko ostatnio okres mi sie spoznil 15 dni zrobilam test i wyszedl negatywnie ale bylam u kelarza i on wykrul u mnie jak on to nazwal jakis dziubek i kazal mi kupic tabletki kwas foliowy ale wprost nie powiedzial mi zwe jestem w ciazy i kazal mi przyjc za kilka dni .osttanio jakos mi brzuch troszeczke sie zwiekrzyl .czy ja moge byc w ciazy czy raczej niee . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Akwarelowaa Napisano Grudzień 3, 2008 Ostatnio na gg zdazalo pisac mi sie caps-lockiem, zapomnialam hasla na gmaila, zalozylam koszulke na lewa strone, od jakiegos czasu zdaza mi sie kichanie po dwa razy z rzedu, mam katar i nadużywam słowa "rzeżączka " Co ja mam zrobić? Nie jestem gotowa na dziecko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XenaX29 Napisano Grudzień 8, 2008 Dziewczyny... Co niektóre tutaj mają ładnie nasrane w głowach. Adasiana - ty tak na serio, czy tylko udajesz taką tępiznę? Masakra... Jak można takie bzdury wypisywac??? Żal mi Ciebie... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamiast krytykowac Napisano Grudzień 17, 2008 przeczytajcie topik od poczatku i zobaczcie w jakim tonie jest pisany :D Załóżcie sobie nowy do poważnych pytań lepiej i już. :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa26 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Witam mam problem,hmm a mianowicie kochałam sie z partnerem w 5 dzien jak dostałam okres,hmm kilka dni temu a mianowicie 19 dni po okresie dostałm plamienia ale to nie jest normalna miesiaczka hmm nie wim co sie dzieje nigdy tak nie miałam... pomocy piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniolek20 Napisano Styczeń 20, 2009 hej:*od 4 miesiecy z chlopakiem staramy sie o dzidziusia.wczoraj bylam u gina i powiedzial ze mam powiekszona macice dal mi skierowanie na badanie usg ktore mam miec dopiero za tydzien i skierowanie na badanie moczu.prezepisal mi folik.problem w tym ze nie jestem pewna czy jestem w cizy czy nie bo dzis dostalam okres(chyba okres)co prawda jest go duzo mniej niz zazwyczaj ale jest.w grudniu tez mialam 2 dni okresa zazwyczaj mam 5-6dni. czy to ciaza???pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koniczynka129 Napisano Styczeń 20, 2009 hej. mam takie pytanie jak najlatwiej bez testu sprawdzic czy jest sie w ciazy???? wiem ze pierwsze co to brak okresu ale jezeli okres ciagle nieregularny to nie tak latwo okreslic.... kochalam sie z chlopakiem i zjechala nam prezerwatywa, zostala ona we mnie, oczywiscie chlopak skonczyl... tak sie przestaraszylam ze wyciagnelam prezerwatywe wyrzucjac ja i nawet nie patrzac czy sperma byla w srodku....oj... jak to rozpoznac..minely 2 tygodnie wiec test chyba juz zadzialalby ale tak bez testu mozna sprawdzis jakos???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pinkusia88 0 Napisano Luty 6, 2009 hej Wam dziewczyny! od roku wspolzyje z moim facetem! zaden nasz stosunek niebyl zabezpieczony...za kazdym razem on konczyl we mnie! i jeszcze nie jestem w ciazy...za kazdym razem robilam testy i nic!! czy jest mozliwosc ze jedno z nas nie moze miec dzieci? choc z drugiej strony okres spoznia mi sie tym razem 10 dni...mam jakies dziwne bole w podbrzuszu, temperature mam 37,3z rana...wieczorem mam okolo 37,7! nie moge isc do ubikacji ...mam zapracia! i ciagle chce mi sie siku...! nie chce robic testu bo nie chce sie znow rozczarowac...boje sie isc do lekarza,bo jesli nie bede w ciazy to sie chyba zalamie! moze wy mi pomozecie! byla bym wdzieczna:* pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pinkusia88 0 Napisano Luty 6, 2009 a i jeszcze jedno te plamienia...mam jakas taka wydzieline bialawą...! i ciagle mam strasznie mokro! pomozcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy To Wogole mozliwe Napisano Luty 16, 2009 było tak:24 grudnia mialam wziac pierwsza pigulke z ostatniego planowanego opakowania.wyjechalam na swięta i zapomnialam recepty...tak wiec pierwsza pigulke wzielam 28 grudnia zamiast...24.mimo wszystko po skonczeniu opakowania dostalam okres.Ale teraz minelo juz 30 dni od ostatniego krwawienia po odstawieniu i nic...na dodatek mam podwyzszona temperatuje,boli mnei glowa ,odczuwam bole w podbrzuszu,jestem senna i wydostaje sie ze mnie bialy sluz.Musze dodac ze od kiedy odstawilam pigulki nie uprawiałam juz seksu...ale ten miesiac poprzedni gdy brałam z poslizgiem (zamiast 24-28) do stosunku dochodziło b.czesto.czy mozliwe zebym byla w ciazy?czy to tylko objawy odstawienia hormonów.bede wdzieczna za kazda rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ohja Napisano Marzec 2, 2009 hej dziewczyny ! mozecie mi powiedziec jakie jest prawdopodobienstwo ciazy jesli z chlopakiem wspolzylam dzien przed okresem 2 miesiace temu i był wytrysk, a kolejne razy były bez zabezpieczenia ale takze bez konczenia we mnie. dostałam 2 razy od tego momentu okres wygladal normalnie jak zwykle krwe i ta komorka "glutowata" robilam przed peirwsza miesiaczka 3 razy test i wyszly negatywnie druga dostałam o 6 dni za wczesnie i zrobilam test na drugi dzien- rowniez negatywny. jednak jestem w histeri głowa mnie ciagle boli, jestem senna, i mam straszne zaparcia, ale takie zaparcia ze nie czuje potrzeby nawet przez tydz korzystania z toalety, od czasu do czasu czuje jak mnie boli lewy jajnik i w ogole brzuch jest napuchniety po stonie lewego jajnika;/ poradzcie cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoja tata Napisano Kwiecień 15, 2009 elo elo 5 2 0 mam pytanie bo wczoraj zapalilam lolka z chlopakiem czy moge byc od tego w ciazy, i powiem od razu ze dzis jadlam ogurki z nutella i schaboszczaka z kapucha i popilam kilkoma plemnikami mojego psa, czy jest prawdopodobienstwo ze moj pies jest w ciazy pozamacicznej w czole???!!!! jezeli tak to jak mam z tym walczyc??!!!! POOOOMOOOOCYYYYYY!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestemwniepewnosci Napisano Kwiecień 26, 2009 hej dziewczyny... ja jestem wniepwenosci teraz gdy mialam dostac okres 14stego kwietnia dostalam 17stego i mialam takie lekie krwawienie przez 2-3 dnia przez nastpene 3 dni mialam brazowe plamienie ... nigdy tak nie mialam zawsze mialam miesiaczke przez 6-7 dni ona byla obfita ... czy moge byc w ciazy??pytam bo bardzo staramy sie o dzidziusia.. odpiszciee:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scalii 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 test ciążowy podobno okres= brak ciąży okres jest 90% niema ciąży ale jak masz plamienia bez np skrzepów to może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocyblagam Napisano Kwiecień 27, 2009 Przeczytalam topik caly i sie zalamalam :( staramy sie z mezem o dziecko juz bardzo dlugo (tj.8dni :( ) i zrobilam test ciazowy , a nawet 5 i wszytkie pozytywne !!!Poszlam wiec do gina i potwierdzil ciaze :) problem w tym ze nie mam madlosci po ogorku popitym woda , nic mnie nie swedzi :( ogladam ciagle jeden kanal w tv ;( nie mam ochoty na kisiel nie pociemnialy mi wlosy ani nie pojasnialy :( wiec nie jestem w ciazy!!!!! Blagam pocieszcie mnie kochane tak sie cieszylam :( a tu nic ile jeszcze mam czekac kolejne 3,4 a moze 10 dni :( nie wytrzymam tego !!! moze robimy cos nie tak ? codziennie w dni plodne kladiemy sie do luzka najpierw on drapie mnie pod pacha pozniej ja caluje go w ucho jak juz robi sie milo ona wklada go we mnie (go= paczka z marmolada) oczywiscie robimy to do konca !!! na koniec az do rana ocieramy sie stopami chyba wszystko ok ? moze o czyms zapomnielismy ? prosze pomozcie nam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach