Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyy

GINEKOLOG W OLSZTYNIE

Polecane posty

Gość scorpionec
Dziewczyny przeczytałam cały wątek, widze dużo cennych rad ;) Mam jednak pytanie możecie polecić któregoś z lekarzy przyjmujących w przychodni u Malakiewicza na ul. Wojska Polskiego?? Pliss proszę o jakiś odzew..

Gość
Czesc dziewczyny. Ja mam pytanie z innej beczki:) wiecie moze ile kosztuje usg 3D/4d i ktory lekarz najlepiej robi usg???Bede wdzieczna za odpowiedz Ja dalje polecam DR.Boczkowska,wspaniala kobieta i dzieki jej leczniu jestem w ciazy :) Pozdrawiam

Gość scorpionec
violaa ja jestem pacjętka dr Boczkowskiej i bardzo ja sobie chwalę.. ale w przypadku ew ciąży wolałabym aby prowadził mnie lekarz ze szitala w którym będe rodzić ..

Gość agus83m
Mam pytako czy ktoras z was ma moze numer do dr Hoppe ale do kobiety nie mezczyzny bo z tego co wiem to Pani doktor razem z mezem przyjmuje

Gość to jest numer do gabinetu
526 86 78 zadzwon najlepiej w czwartek miedzy 17 a 18 i zapytaj jej meza kiedy zona przyjmuje

jeeeeejku, jak mnie tu dawno nie bylo 🖐️ pamietam, ze z Diana rozmawialam - i jak Twoje dzieciatko?zdrowe? co u reszty z Was slychac? leczenie przynosi skutki? ja przestalam o to dbac jak na razie. za kilka lat, przy planowaniu dziecka o tym pomysle. kilku lekarzy - kazdy to samo mowi...zrezygnowalam:O pozdrawiam:)

Gość Madziaaaaa25
Lena, bylas juz na wizycie u p. Olszewskiej? Jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń i opinii :) Ja HSG nie mialam- mój organizm trochę zaszalał ;), ale jestem już po inseminacji :) Teraz czekam z ogromną niecierpliwością :) I mam nadzieję, że następnym razem, gdy zajrze na to forum będę mogła napisac- UDAŁO SIĘ :) Trzymajcie kciuki, pozdrawiam!

Hej. Polecam ginekolog Majewicz. Aktualnie koszt wizyty to 100 zł. Nie polecam ginekolog Woźniak przyjmuje w przychodni ul. Wańkowicza- bardzo niedelikatna i nie potrafi się przyznać do błędu.

Gość Lena X
Madziaaaa, niestety mój organizm też ostatnio zaszalał, wszystko się pokręciło, przedłużyło... dopiero zebrałam wyniki - nie są optymistyczne :-( Ponadto mój mąż jeszcze nie zrobił badania. Zbieram się wewnętrznie żeby zadzwonić i umówić się na wizytę... I chcę.. i się waham - nie wiem co tam usłyszę... Straszna huśtawka emocji. Mam czasem w ciągu jednej godziny chęć zrezygnowania z dalszych prób, a za chwilę pojawia się nadzieja i chęć działania. Trudno się w tym odnaleźć. Przeraża mnie myśl o hsg, a pewnie takie będzie wskazanie. Wolałabym od razu mieć laparoskopię... a właściwie to uniknąć tego wszystkiego i wreszcie zobaczyć dwie kreski... Ale - to chyba nierealne. Mam dzisiaj kiepski dzień jeśli o to chodzi, więc lepiej zakończę. Tobie oczywiście życzę powodzenia. Pozdrawiam.

Gość Madziaaaaa25
Lena, ciesze sie, ze sie odezwalas :) A z wizytą nie zwlakaj, szkoda czasu! Im szybciej zaczniecie dzialac w tej sprawie, tym lepiej. A jesli chodzi o wyniki to wiesz, nie mozna sie zalamywać, a trzeba wziac sprawy w soje rece i im troche dopomoc. Moj mąż mial kiepskie wyniki, lekarze nie bardzo potrafili powiedziec, co zrobic by byly lepsze...A ja poczytalam sobie sporo i zastosoawalam zasugerowane rozwiazania i...efekt jest niebanalny! :) Poprawa znaczna :) U mnie rowniez znacznie lepiej :) Jesli masz ochotę, to prześlę Ci parę linków do stron, ktore warto poczytac... Trzymaj sie dzielnie i miej wiare, ze sie uda :)

Gość repetytorium
Kobietki kochane mam straszne problemy z okresem, w listopadzie odstawilam anty i mialam 3 okresy, a od stycznia czekam czekam i nic:( Polecacie strasznie dr Majewicz- juz u niej bylam, tez bylam zadowolona, bo jest sympatyczna, mila i delikatna, ale niestety jedna sprawe mi zbagatelizowala i dlatego nie bede do niej wiecej chodzic jak bede miala jakies problemy!na takie zwykle kontrolne wizyty rzeczywiscie jest super:) czy ktoras moze slyszala o dr januszu Saczonce??? naczytalam sie o nim tyle super opinii, ze az strach:D Zalezy mi na czasie, jesli mozecie polecic jakiegos lekarza- prywatnie lub na nfz do ktorego na wizyte czeka siedoslownie kilka dni bylabym bardzo wdzieczna. Najlepeij by bylo jakbym poszla juz w pon.!

Gość upupupupupupupu

Gość izulka115
Drogie dziewczyny! Od pół roku leczę się u dr Waśniewskiego. Jestem po stymulacji hormonalnej, badaniu HSG, które wyszło ok, mąż też jest ok. Teraz czeka mnie kolejna stymulacja hormonalna tylko silniejsza. Nie mam pojęcia dlaczego nie mogę zajść w ciążę, skoro wszystkie badania wychodzą mi ok. Wiem,że dr Waśniewski pomógł wielu kobietom. Liczę, że i mi się uda. Opiszcie kiedy Wam się udało, na jakim etaoie leczenia bo widzę,że mi coraz bliżej do in vitro:(

Gość oleczka9
Witam serdecznie! izulka115 nie trać nadziei!!!! Ja starałam się i leczyłam ponad 4 lata. In vitro to ostateczność wcześniej jest jeszcze inseminacja, która jest refundowana. Miałam skierowanie od prof. Wołczyńskiego z Kliniki w Białymstoku ale nie pojechałam bo wystraszyłam się takiego technicznego podejścia. Powiem Ci jak było ze mną bo moja sytuacja kolejny raz potwierdza regułę, że często to "głowa" stoi na przeszkodzie...Moje wyniki tez w zasadzie były zawsze ok. Męża również a ciąży nie było :( a na dodatek jak sie pojawiły dwie kreseczki to nie mogłam się nimi długo cieszyć ... Około 3 lata temu straciłam ciążę w 8 tyg. :( Potem znów czekanie... Jednak stał się CUD i to w najmniej spodziewanym momencie! 4 listopada 2007 roku zapisałam się na siłownię (postanowiłam wziąć się za siebie i przestać ciągle myśleć, liczyć dni cyklu i czekać) kupiłam karnet miesięczny ale pochodziłam tylko 2 intensywne tygodnie bo okazało się że jestem w CIĄŻY!!!!! Nie mogłam w to uwierzyć ale to fakt:) Dziś stuknął mi 23 tydzień ciąży! czuję się dobrze i czekam na Nasze Maleństwo. Pozdrawiam wszystkie starające się dziewczyny i życzę powodzenia i DUUUUUŻO NADZIEI!!! Jestem pod opieką dr Waśniewskiego chwalę sobie ten fakt...

Gość wiktoriac
Dziewczyny odstapie wizyte u dr Majewicz na poczatku kwietnia ktora z was chce prosze sie odezwac.Sama nie moge pojsc a moze ktoras z Was chce.Moje gg 762918

Gość izulka115
Oleczko! Dziękuję Ci bardzo za optymistyczne słowa. Masz rację ja ciągle o tym fakcie myślę, ale jak tego nie robić:) Tym bardziej kiedy dr mówi,,dziś koniecznie przytulanka:)". Życzę Wam powodzenia, a wiadomo jaka płeć?

Gość izulka115
Oleczko! Dziękuję Ci bardzo za optymistyczne słowa. Masz rację ja ciągle o tym fakcie myślę, ale jak tego nie robić:) Tym bardziej kiedy dr mówi,,dziś koniecznie przytulanka:)". Życzę Wam powodzenia, a wiadomo jaka płeć?

Gość oleczka9
izulka115 powiem Ci, że sama myślałam że nie da się nie myśleć... W pewnym momencie było tak, że nie wiedziałam czy to data czy dzień cyklu wszystko mi się pomieszało... Ale wierz mi można nie myśleć! Trzeba się czymś zająć... Doktor mówi, że w chwili obecnej to dziewczyna ale akurat to może się jeszcze zmienić... Jak dla mnie to wszystko jedno z mężem marzymy tylko aby wszystko było dobrze i żeby było zdrowe!!!!! A do dr Waśniewskiego mam pełne zaufanie...Wizytę mam na 21.04 i mam nadzieję że Maleństwo tym razem ułoży się odpowiednio do zdjęcia. Powodzenia w starankach...

Gość Nastia21
Witam:) mam pytanko... potrzebuje adres do jakiejś pani ginekolog ale na kase chorych i byle w Olsztynie... Z góry dziękuje za pomoc..

Gość polop
witajcie, widze, ze u dr Wasniewskiego pewnie wiekszosc z nas sie spotyka przed gabinetem. Ja niestety tez nie moge zajsc w ciaze mimo, ze wyniki dobre no moze oprocz jednego niedroznego jajowodu. No i tak ciagle o tym mysle, chyba tez musze sie zajc czyms bardzo czasochlonnym zeby nie myslec. Pozdrawiam i zycze, zebysmy spotykaly sie u lekarza ale juz w ciazy

Gość sylwioszka
Hej dziewczyny jestem w 2 miesiacu ciazy i chodze do doktora Łaganowskiego czy ktoras z Was moze mi cos na jego temat powiedziec?Czy to jest dobry ginekolog.Jest to moja 1 ciaża i chcialabym aby bylo wszytko ok.

Gość Lena X
Madziaaaa25, jak wynik inseminacji? U mnie dalej nic. Pustka. Cisza.

polecam dr Kochanowicza - prowadził moją ciążę w Malarkiewiczu (dawny szpital kolejowy) a pytanie mam odnośnie ginekologa z Binpolu na Partyzantów - znacie? podzielicie sie opinią? z góry dziękuję :)

Gość Nina0379
Hej dziewczyny Możecie polecić kogoś kto się specjalizuje w niepłodności?

Gość Madziaaaaa25
:) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) DZIŚ PORAZ PIERWSZY WIDZIAŁAM SERDEUSZKO NASZEGO MALEŃSTWA !!!! :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :) :) :0 :) :) :) :) :)

Gość masteo
Ostatnio byłam u pani dr Majewicz i na prawde goraco POLECAM!!! była to moja pierwsza wizyta u ginekologa i musze przyznać, że bardzo dobre podejście do pajenta spowodowało, że nie była to dla mnie az tak krempujaca wizyta jakiej sie spodziewałm. Jezeli pierwszy raz wybierasz sie do ginekologa idz do pani Majewicz!!! wizyta kosztuje 100 zł ale masz w komplecie pakiet badań (badanie ginekologiczne, cytologia, usg, badanie piersi) i pełen profesjonalizm lekarza!

Gość Kurrteczka
Ja chodzę do doktor Beaty Majewicz na Polnej... Na pierwsza wizyte prawie nie poszlam ze strachu chlopak mnie musial na sile niemal wepchnac do srodka, ale juz pani na recepcji mnie uspokoila a pani doktor to naprawde przemila kobieta:) Teraz ide 19 maja i mam nadzieje ze wszystko z malenstwem bedzie dobrze:) pozdrawiam :) pS pierwsza wizyta to koszt 100 zl a kazda nastepna co 3 tygodnie 80 zl

Gość misio82
Polecam dr Kochanowicza. Mojej koleżance prowdził pierwsza ciąze. Mowiła ze to super gin i super fachowiec. Do samego rozwiązania była bardzo spokojna.

Gość ala82
Czy która z was wie czy dr Majewicz wystawia skierowania na badania ale z pieczatka przychodzni na zalonierskiej zeby nie trzeba bylo placic Bo chodze do dr Majewicz prywatnie ale za wszystkie badania musze placic i nie wiem czy nie glupio poprosic o pieczatke przychodzi zeby bylo za darmo?

Gość Megan123
Mam pytanie odnośnie recept u pani dr Majewicz, tak się składa, że recepty mi się skończyły, a na wizytę nie mam po co iść, bo badania miałam ostatnio robione i pani dr powiedziala, że wszystko jest ok i mam przyjsc za rok.. A płacić za samą wizytę 100zl, która miałaby polegac na wypisaniu recepty nie zamierzam, bo wiadomo, ze stuedncka kieszeń nie jest zbyt obszerna.. Czy orientujecie się czy można to jakoś załatwic? Pozdrawiam :)