Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyy

GINEKOLOG W OLSZTYNIE

Polecane posty

hej dziewczyny!! chyyba i ja sie skusze na pania majewicz:) do tej pory chodzilam do pani Ciechanowicz- Bartoś, ale mimo ze endokrynolog(na czym mi na poczatku zalezalo) to mi nie odpowiada. widze ze w tym temacie duzo mam:) gratuluje wam dziewczyny,ale ja na razie nie mam takich planow i chcialam zapytac czy pani majewicz przypisuje na jednej recepcie kilka opakowan tabletek anty?? i jakie powinnam miec zrobione badania nim mi zmieni(lub przypisze te same) tableki, wole byc przygotowana:) bowiem tymzasowo nie dysponuje czasem na umawianie sie na kilka wizyt:) i moze ktos wie ile trzeba czekac w bratnizaku na wizyte?? z gory dzieki i pozdrawiam wszystkich:*

Gość yvoncia2007
do przedłużenia tabletek wystarczyło podstawowe badanie ginekologiczne wykonane prze dr Majewicz. mi wypisała receptę na 3 opakowania. po następne po prostu do niej przychodzisz - bez umawiania sie no i na szczęście bezpłatnie:)

dzieki za informacje:) ale ja chcialabym zmienic tabletki i nie wiem czy mam sobie zrobic np. proby watrobowe, krzepliwosc krwi i morfologie?? dziewczyny zagladajcie i piszczie bo faktycznie forum umrze:)

Gość ghamra
hej , ja też poszłam do dr Majewicz po to aby zmienic tabletki.była to moja pierwsza wizyta u pani doktor.Nie miałam żadnych badań ze sobą.Pani doktor sama mnie zbadała,zrobiła cytologię i usg i zmieniła tabletki po wcześniejszym przeprowadzeniu wywiadu.Dodam że teraz nie mam żadnych problemów i skutków ubocznych:).pozdrawiam.

Gość ghamra
z microgynonu na Yasmin :) ,a przed microgynonem był jeszcze logest:) ale to był kompletny niewypał ;).pozdrawiam

heeeeeeeeeeej:) co tu tak cicho?? pisac dziewuchy, pisac!:) Diana-jak dzidzi? to juz jakos okolice porodu, tak?? pozdrawiam🌻

Gość studentka ana
Hej Laski,no ja jak brałam microgynon (bo chciałam tansze) to mniałam taka jazdę że kurde wyrzuciłam je!!! Teraz brałam Mercilon oczywiscie są droższe,ale całkiem inaczej się czuje.Narazie mam przerwę już 3 miesięczną i wiecie co-przytyłam!!! Ja nie wiem w czasie brania troche mi się przybrało ale teraz po odstawieniu jest gorzej.Aktualnie jestem na diecie,jem chrom to nawet słodyczy nie tykam i jakos jest lepiej.Ktoraś z was też miała przygodę z tyciem???

Gość mundziaa
Hej dziewuszki!!A ja mam inny problem- nadżerka do usunięcia..:/ możecie mi polecić jakiegoś specjalistę w tym zakresie....czy p.Majewicz mi również pomoże.....z góry dziękuję za info.:-)

Gość studentka ana
Helloo dziwuchy.Kurka co sie dzieje?? Odezwijcie sie bo nam topik upadnie i cio wtedy??Konkurencja nie śpi :-)

Gość studntka ana
hello dziewczyny!!! co z wami??? miał ktoś przygody z tyciem po tabletkach anty?????? czekam......pozdrawiam

Gość amber29
diana 24 podzielam opinie. Omijajcie Dr Beata Romaszko szerokim lukiem, chodzilam do niej ok.10 lat. Na poczatku byla fajna, dokladna, maiala coraz wiecej pacjetek az ciezko bylo sie dostac, no a teraz kompletnie zbywa pacjentow, jest przy tym arogancka a ceny ma poprostu kosmiczne!Niestety 'woda sodowa i $$$ uderzyly do glowy' a szkoda, bo kiedys byla dobrym lekarzem.

hej ja urodzilam 31 .08:) przeleżłam wcześniej 2 tyg w szpitalu bo zaczęły się problemy. Synek przyszedł na świat przze cesarskie cięcie ważył 2400 i 50cm:) teraz jest już mały grubasek, waży 3500 i ma 55cm:) jest śliczny i bardzo grzeczny. A p. Majewicz przychodziła do mnie w spzitalu, interesowała się...i jestem bardzoooooo zadowolona ze do NIej chodziłam..i będe chodziła, Dzięki NIej zrobiono mi cesrakę tego dnia, bo dziecko miało hypotrofię i było małowodzie. Cesarki mi nie robiła, ale przekazała mnie lekarzom i naprawdę bardzo bardzo mi pomogła. Buziaki dla Was

Gość madzia1987
hej,potrzebuje namiarów na ginekologa który przyjmuje w olsztynie najlepiej w okolicy zatorza luc centrum,prosze o szybka odpowiedz bo naprawde jest mi potrzebne.pozdrawiam i z góry dziekuje

Madzia masz 10 stron...możesz wybrać sobie ginekologa którego chcesz. W centrum, masz na przeciw McDonald\'a wystarczy pójść i się zarejestrować

Gość studentka ana
gratuluję Diano potomka :-) fajnie że nasza pani doktor tak się interesowała wami.Powiedz mi tylko w którym szpitalu rodziłaś,i jakie masz wrażenia z poytu tam???? Pozdrawiam i całuję :-*

Ana, rodzilam w wojewódzkim..i naprawde polecam. Bardzo fajne położne, lekarze kompetentni..i naprawdę byłam w dobrych rękach:)O wszytskim byłam informowana, niczego nie musiałam obawiać. Obchodzono się z e mną jak z przysłowiowym jajkiem. POlecam....szpital oraz panią doktor Majewicz:)

hej dziewczyny!!! po waszych wychwalaniach wybralam sie do doktor Majewicz i w sumie mam mieszane uczucia. wszystko super,zwlaszcza ze robi cytologie i usg i w ogole swobodnie sie czulam,ale przypisala mi tabletki antykoncepcyjne bez prob watrobowych, co mnie troche zdziwilo, no i pani doktor bardzo szybko mowi,to ta tylko na marginesie:) ale ogolnie jestem zadowolon i najprawdopodobniej bede korzystala z uslug pani doktor:)

Gość studentka ana
Izaoo co to za ginekolog na jarotach,podaj pełne współrzędne,płeć i twoje odczucia po wizycie :-)

Gość Iryska123
Witajcie:) Prześledziłam cały watek i za Wasza namowa zapisałam sie do dr Majewicz na Polną. Nigdy nie byłam u ginekologa i szczerze mówiąc to jestem przerażona...Dlatego chcę was zapytać, co mam ze sobą zrobić jak już tam wejdę...Powiedzieć w rejestracji, że jestem 1 raz? Będę musiała coś wypełniać itp? Nic mi nie jest, ale chyba przepadać się warto po 20tce. Czy ja muszę wiedzieć jakie badania chcę czy zrobią wszystko co trzeba? Ja tam chyba umrę ze strachu jak mi zacznie jakieś pytania zadawać...

Pójdź do gabinetu, poczekaj na swoją kolejkę. Spytaj kto na którą godzinę itp. Nic nikomu nie musisz mówić w recepcji. Pani Majewicz sama wpisuje do komputera wszytsko. Wejdziesz, Ona spyta czy pierwszy raz (ma pamięć do twarzy)..jak nie spyta to powiedz że pierwszy, że się stresujesz...ona wszytsko Ci powie, co i jak . NIc się nie denerwuj to naprawdę wspaniała kobieta:)delikatna i konkretna. Zrobi Ci cytologię-nic nie boli..po wynik zgłosisz sie za ok 2 tyg i mozna go odebrac w recepcji. Zbada zrobi usg..może piersi przebada. Życzę powodzenia i uszy do góry.KOniecznie potem opisz jak było. Powodzenia

Gość studentka ana
Hej laski, fajnie że cos sie zaczyna dziac. Otóż Irysko faktycznie nie masz sie czego obawiac. Ewentualnie jak będzie pani w recepcji i spojży na twoją wystraszoną twarz to może zagadnąć o nazwisko bo przygotowuje karty czasem ale wszystkie dane ma pani doktor w komputerze. I traktuj to jak normalna wizytę, nie stresuj się. Pozdrawiam i czekam na relację :-)

Gość Iryska123
Dzięki wielkie za słowa otuchy, zobaczymy jak to będzie, mam wizytę w następnym tygodniu. Ja ogólnie nie lubię nowych sytuacji, szczególnie takich wstydliwych, ale pewnie można sie przyzwyczaić. Generalnie to się boję, że nie będę wiedziała co robić, co mówić no i w ogóle będzie mi strasznie głupio. Ale pani doktor zapewne przyzwyczajona do takich nowicjuszek jak ja:)

Gość osdop
jaka zanada jesli chodzi o ten caly cyrk w wojewodzkim, poradnia gin, oddzial - wszyscy tylko pierdza w stolki, nieodpowiedzialnosc i przepych kasą po godzinach, nie chce im sie nawet palcem kiwnac a jak juz.. to oczywiscie ze szkodą dla pacjenta..