Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cioteczki i meno

menopauza, odchudzanie i inne problemy 40-50letnich ciotek

Polecane posty

Moje drogie ! Czytam te wypowiedzi os贸b kt贸re si臋 wcinaj膮 do naszego topiku i szlak mnie trafaia powoli. A nawet do cholery jak jeste艣my stare to co, to grzech czy przestepstwo. Ty te偶 b臋dziesz stara i to szybciej niz ci si臋 wydaje. A jak teraz jeste艣 zgry藕liw膮 j臋dz膮 to jaka b臋dziesz na staro艣膰 strach pomy艣le膰. A jak jeste艣 taka m艂oda to spadaj szukac m臋偶a bo chyba ci ch艂opa brakuje i innym zazdro艣cisz kt艂贸re go maj膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja 49
przesylam pozdrowienia i jak mozna wtrace 2 grosze do dyskucji .Mlode panienki zawsze mysla ze beda mlode i piekne nie pisze o wszystkich ale takie sa . Swiadomie czy nieswiadomnie same niszcza swoja twarz nakladajac kilo tapety na siebie > Do 38 lat uzywalam tylko krem nivea , teraz faktycznie uzywam inne ,i choc idac z wnukami to znajomi mowia ,< oj wygladasz jak ty bys byla ich mama > jest to przyjemne .ale to nie wazne . Wyglad mam dobry i nie wiem choc pale papierosy pije duzo kawy dziennie to 1 znajoma zapytala co ty robisz ze nie masz zmarszczek , moze mlodosc mam w genach , bo nawet corka ma 28 lat to powaznie wyglada na 18 a syn 25 idac po papierosy do sklepu dla mnie to prosza o dowod osobisty .nie pisze tu po to aby sie chwalic , tylko dac mlodym obraz jak mozna wygladac majac lat 40 50 .A niech sie zastanowia jak one beda wygladac majac te lata a jak pojda na wywiadowke do szkoly to pani pomysli ze przyszla babcia . bo u mnie bylo odwrotnie pani myslala ze przyszla mama wnuki chodza do szkoly kl 3 i 1 . I tak jestem z wami rowniesnikami pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Kochane dziewczyny! Ktos wrzucil kij w mrowisko? Uwazam, ze obie strony maja racje. Nikt chyba nikogo nie chcial tu obrazic ani ta mlodziez, ktora wysmiewa sie z takich co to z tylu liceum...... musicie przyznac, ze takie panie bywaja. Dyskusja zeszla na niewlasciwe tory, kiedy zaczeto mowic o naszej inteligencji. I tu glosno protestuje!!!!!!!!!! Mlodziezy, tak nie wolno!!!!!!! nie znacie 47latki, nie znacie nas i nie wolno wam jest nas obrazac. a ze cos sie komus skojarzylo......... mam nadzieje, ze padac tu beda slowa grzeczniejsze. To forum, kazdemu mozna sie wypowiadac, ale twoja wypowiedz swiadczy o tobie. Pozwolcie nam, czyli waszym matkom, pogadac, ponarzekac, cieszyc sie i nie przyrownujcie nas do zlych wzorcow z waszego realnego zycia. Jesli czytacie, pomyslcie, jakie problemy miewaja wasze matki, co ich trapi, co cieszy, moze latwiej bedzie i wam ? Pozdrawiam wszystkich serdecznie馃尰馃憚馃尰 niedlugo wiosna:)

Udost臋pnij ten post

馃尰 Witam moje kochane :) A c贸偶 to za maniery ? ja tak kocham zycie i siebie i ludzi,偶e nie zauwa偶am z艂ych ludzi , poprostu nie utrzymuj臋 z nimi kontaktu !!!!!!!! Kochane ! jak tam Wam leci ? u mnie okropnie zimno i marzn膮 mi n贸偶ki i nosek :( Ale nic :) chyba b臋dzie kiedy艣 cieplej:) Mam teraz maluczko czasu ,ale mam pro艣b臋 < nie pami臋tam ? kto艣 pisa艂 przepis na Malibu i bardzo bym o niego poprosi艂a :) Ca艂uski 艣l臋 gor膮ce dla Wszystkich :) :) :) Acha ! jak tam wczoraj sledziki ? by艂y ? bo ja sie obrzar艂am solidnie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dla Ciebie Grafku
MALIBU" pycha!!! nie pasuje do naszej diety ale co tam , w 艣wi臋ta troch臋 trzeba odpu艣ci膰. PRZEPIS: 1. wi贸rki kokosowe-200g. 2. spirytus-250ml. 3.Zala膰 wi贸rki spirytusem w s艂oiku i zakr臋ci膰. Odstawi膰 na 24godz. lub d艂u偶ej. 4.Po tym czasie dola膰 1szkl. niegazowanej lub przegotowanej zimnej wody, wymiesza膰 , zamkn膮膰 s艂oik i zostawi膰 na kolejne 24godz. 5. Nast臋pnie odcedzi膰 przez g臋ste sito lub gaz臋, doda膰 1puszk臋 mleka skondensowanego s艂odkiego i 1 puszk臋 nies艂odzonego. 6. Dobrze wymiesza膰 i przela膰 do butelek, trzyma膰 w lod贸wce. Wyjdzie z tych sk艂adnik贸w ok. 1litr alkoholu. Moja s膮siadka te wi贸rki to wykorzystuje do ciasta, bo przecie偶 to wi贸rki w alkoholu, 偶al wyrzuci膰. To jes skopiowany przepis Magdzio艂ka ,kt贸ra nas ola艂a nawet si臋 nie po偶egna艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tessi
Witam Goraco wzystkie Mi艂e Panie.Dawno mnie nie by艂o.Zima daje nam mrozem do艣膰 mocno.Ale mnie jest gor膮co.Moja mam /84/lata ledwo wyleczy艂a sie z zapalenia pluc a ju偶 jej p臋cherz nawali艂.Zn贸w wzywa艂am lekarza,biega艂am po aptekach i do mamy 4 razy dziennie.Nawet nie zd膮z臋 porz膮dnie przemarzno膰.Tak p臋dz臋!!!W tym samym czasie przylecia艂a moja c贸reczka na ferie zimowe i zxamiast u偶ywa膰 sobie to opiekowa艂a si臋 Babci膮.Musz臋 sie pochwalic...dosta艂a stypendium naukowe na Uniwersyteci e...Jestem taka dumna.Ju偶 odlecia艂a do Londynu i zobaczymy si臋 dopiero na Wielkanoc.Syn m贸j ju偶 jest po sesji i pojecha艂 na narty.Jeste艣my sami z m臋偶em i chor膮 Babci膮.Co do Urynoterapii...Mia艂am taka znajom膮.Kolezanka mojej mamy.Do偶y艂a 85 lat w zdrowiu i w艂a艣nie Ona wszystkie przypad艂o艣ci sk贸rne leczy艂a moczem.Ale nie pi艂a -nigdy.Ja w dziecinstwie obsikiwa艂am wieczorem spierzchni臋te r臋ce w zimie.Tak mi mama kaza艂a.Rano by艂y jak nowe,.40 lat temu kremy do r膮k nie by艂y popularne.Wszystkie skaleczenia i trudnogoj膮ce rany te偶 mo偶na tym leczy膰.Mocz dzia艂a jak szczepionka.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niva
cze艣膰 kobiety obyrzy艂em si臋 - ty Cizia - robisz drugi fakultet na poboczu autostrady??? Kolana ci odmarzn膮... niech ci alfons stringi na futrze zafunduje...a co... cipcia 77- ty tez pok膮tnie przyrabiasz?//s艂ownictwo typowe...

Udost臋pnij ten post

馃尰 Nie wiem Kto przes艂a艂 mi ten przepis ? ale bardzo serdecznie dzi臋kuj臋 :) :) jutro si臋 za niego zabieram :) mniam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciotka
szkoda ciotko Klotko 偶e tych m膮drych zasad nie zastosowa艂a艣 do siebie jak dokucza艂a艣 i obra偶a艂a艣 panie z s膮siedniego topiku 50-latek a tam s膮 twoje paskudne wpisy do tej pory .Przeciez to twoje hase艂ko 偶e na ka偶dym forum mo偶na pisa膰 co si臋 chce i jak chce i obra偶a膰 wszystkich wko艂o , i co tu te偶 chcesz dialogu .:P

Udost臋pnij ten post

dziewczyny !!! Graff>>>>twoja rada jednak jest na czasie , wida膰 偶e kto艣 setnie si臋 nudzi :P a co do Malibu ..............te偶 miewasz zachcianki:) :) Mrozik 艂adnie trzyma ale wiosna tu偶, tu偶 . Wpad艂am z tej okazji do fryzjera :D i jaka艣 ludzka twarz si臋 ujawni艂a:P mo偶e to po tej placencie te w艂osy tak 艣mign臋艂y do g贸ry ? ( stosuj臋 szampon i ampu艂ki) A jutro odbieram wyniki (jestem sama ciekawa jakie b臋d膮?) i po po艂udniu do nast臋pnego lekarza Peny>>>dzisiaj to tylko by艂 sok pomidorowy (Tymbark), serek P膮tnica, na wiecz贸r jak przyszli艣my zupa jarzynowa pieczarkowa z mro偶onek :P U ciebie silna wola dzia艂a ? Przyda艂oby si臋 troch臋 poje藕dzi膰 na rowerku --ale troch臋 czasu niet ( albo woli:P ) na razie 馃尲 Graff>>jaki 艣ledzik:( a mo偶e tak 艣ledzikiem..................:P

Udost臋pnij ten post

To o rowerku odnosi si臋 oczywi艣cie do mnie :(

Udost臋pnij ten post

馃尰 ,,MENO :) witam Ci臋 i oczywi艣cie reszt臋 rebiaty :) M贸wisz 艣ledzik ? a i owszem ,wczoraj w艂a艣nie na kolacyjk臋 podjad艂am sobie troszk臋 艣ledzika korzennego i troszk臋 po krakowsku :) mniammm A propo rowerka ,ja mam orbitreka i codziennie go dosiadam :) tzn. jak mam natchnienie :) ale obowi膮zkowo biegn臋 5 km. je艣li chodzi o dietke :) to oczywi艣cie zero kontroli :( od poniedzia艂ku bior臋 si臋 za siebie :) mo偶e wytrwam :) to narazie papatki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
do czerwonej ciotki.......... Kogo i gdzie obrazila ciotka klotka? czekam na odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze jedna ciotka
Kamilo, kiedy zaczniesz sie podpisywac swoim nickiem na innych topikach? Po co udawac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂ody kto艣
Przepraszam 偶e si臋 wtr膮cam bo ja inn膮 p艂e膰 prezentuj臋 ale mam kilka zda艅 do powiedzenia. Mam 偶on臋 w艂a艣nie 47 letni膮. Ja jestem m艂odszy od niej kilkana艣cie lat. Moja 偶ona jest 艣liczn膮 kobiet膮 i nikt nie powie 偶e wida膰 r贸偶nic臋 mi臋dzy nami, chocia偶 ja uchodz臋 za przystojnego faceta. Jest moj膮 muz膮, idealna figura, wygimnastykowana a nie 偶adna obwis艂a jak tu niekt贸rzy sobie wyobra偶aj膮 kobiet臋 po 40 stce. To nie te czasy ju偶. Mo偶e dawniej tak by艂o ale teraz 40 stki to bardzo atrakcyjne kobiety. Do 47 latki: Pani bardzo mi przypomina moj膮 偶on臋. Za jaki艣 czas napisz臋 do pani wi臋cej. Serdecznie pani膮 pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cioteczka
Klotko przecie偶 ja tylko chc臋 dialogu a tu takie szambo a pomaranczowych ciotek jest wi臋cej :P czy偶by ci nerwiki puszcza艂y a mo偶e deprim bys zastosowa艂a

Udost臋pnij ten post

hej Witam wszystkich :) odmienn膮 p艂ec r贸wnie偶 :) kt贸ra napisa艂a \" To nie te czasy ju偶. Mo偶e dawniej tak by艂o ale teraz 40 stki to bardzo atrakcyjne kobiety.\" >>>>> ca艂kowicie si臋 z tym zgadzam i podpisuj臋 obiema r臋coma:P i ogonkiem te偶 gdybym tylko go mia艂a:P I st膮d te diety i si艂ownie, i kremy, i ............. i tak by mozna w niesko艅czono艣膰 ! W dzisiejszych czasach , w szczeg贸lno艣ci dla os贸b czynnych zawodowo to wr臋cz obowi膮zek ! Ale przyznaj臋 偶e z po偶ytkiem dla nas -kobiet. I oto chodzi i tak wszystkie trzyma膰 . 馃尲

Udost臋pnij ten post

Pomaranczowe \"cioteczki\" spadajcie bo to jest nudne.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cioteczka
cos ty nie lubisz pomaranczowych cioteczek przecie偶 na tym topiku to s膮 same farbowane pomara艅czki

Udost臋pnij ten post

\"cioteczko\" chcesz dialogu ? to czemu go nie zaczniesz? jak ktos wpada do kawiarni to nie przysiada sie nie proszony do zaj臋tego stolika ! sied偶 sobie ,ale cicho,Jak chcesz pogada膰 to si臋 przedstaw i powiedz co艣 o sobie ,a nie przeszkadzaj.Za艂贸偶 sobie topik p,t \" Jak poskromi膰 swoj膮 z艂o艣膰 ! \" Narazie pozdrawiam Ci臋 serdecznie ale my艣l臋,偶e zrozumia艂a艣 przes艂anie :) na tym topiku tylko serdeczno艣ci................. PA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cioteczkaa
a co przeciez to forum ka偶dy mo偶e wej艣c i pisa膰 co chce tu nie trzeba czekac na zaproszenie tego mnie nauczy艂a klotka

Udost臋pnij ten post

>>>>>>>>>>a co przeciez to forum ka偶dy mo偶e wej艣c i pisa膰 co chce tu nie trzeba czekac na zaproszenie tego mnie nauczy艂a klotka >>> Jak wida膰 z powyzszego ciebie nic i nikt nie jest w stanie niczego nauczy膰 :D :D T臉PA JESTE艢 I T臉PA B臉DZIESZ I T臉P膭 UMRZESZ :P :P :P Rany jak ja nie trawi臋 takiej G艁UPOTY !!!!!!!!! Ale z ni膮 trzeba si臋 urodzi膰 tak jak ty !!!

Udost臋pnij ten post

>>>>>>>>>>a co przeciez to forum ka偶dy mo偶e wej艣c i pisa膰 co chce tu nie trzeba czekac na zaproszenie tego mnie nauczy艂a klotka >>> Jak wida膰 z powyzszego ciebie nic i nikt nie jest w stanie niczego nauczy膰 :D :D T臉PA JESTE艢 I T臉PA B臉DZIESZ I T臉P膭 UMRZESZ :P :P :P Rany jak ja nie trawi臋 takiej G艁UPOTY !!!!!!!!! Ale z ni膮 trzeba si臋 urodzi膰 tak jak ty !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂a艣nie
G艁UPICH NIE SIEJ膭 SAMI SI臉 RODZ膭 -- jak te pomara艅czowe .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cioteczkaa
meno ale jeste艣 kulturalna :P to widac i s艂ychac i czuc

Udost臋pnij ten post

Tak perfumami francuskimi i z duzego miasta :P

Udost臋pnij ten post

Tak perfumami francuskimi i z duzego miasta :P:D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cioteczkaa
szkoda 偶e nie myd艂em a k艂贸tliwa jestes bardzo bbbrrrrr i taka nerwowa bbbrrr deprim dobrze dzia艂a

Udost臋pnij ten post

Wida膰 ze ma艂o czytasz , to ci臋 u艣wiadomi臋 --myd艂o jest niewskazane , u偶ywam mleczka Orlane i 偶elu Sisleya ( jak wiesz co to jest) w ka偶dym b膮dz razie polecam !! Widz臋 nadto 偶e co艣 moja osoba bardzo ci臋 intryguje :) :) pytaj bo kto pyta nie b艂膮dzi...potius sero quam numquam ...jak mawia艂 Liwiusz a czytaj膮c to jak co piszesz...jeste艣 ewidentnym przypadkiem >> stultum facit fortuna, quem perdere vult - kogo los chce zgubi膰, tego g艂upcem czyni ( Publiliusz Syrus) a teraz pa bo Corrumpunt mores bonos colloquia mala - z艂e rozmowy psuj膮 dobre obyczaje

Udost臋pnij ten post

to wy偶ej to z 艂aciny jak by艣 nie wiedzia艂a a jak mawia艂 nasz wieszcz A Mickiewicz (wiesz chyba kto to ??) -- M膮dro艣膰 musisz sama z siebie, w艂asn膮 doby膰 prac膮 .

Udost臋pnij ten post