Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

Gość ela79
czesc mamuski odmeldowuje sie na noc papa cmok

Gość iwka26
kolorowych snow mamuski 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 spiąca Iwonka i brykający Adrianek :D:D:D:D:D:D:D

Zły humor :/ Ciotka mojego właśnie weszła do nas do domu jak do siebie ze swoim gachem i buszują w łazience. Kurnia normalnie bez żadnego zapytania kąpią się w łazience. Rozumiem babcia mojego z którą mieszkamy to jej matka i dałą jej klucze od domu ( czego nie powinna robić, bo może my sobie nie życzmy żeby ktokolwiek chodził po domu i grzebał gdzie popadnie ) ale żeby wchodzić kiedy chce i kąpać się ?? No i jeszcze zamiast przyjść mocować karnisz i przyklejać kasetony w dzień przyłażą o 20.00 . Cholera jak tak można. Normalnie zmienie zamki. Tylko co to da jak babcia przy kolejnym wyjeździe da jej klucze i ta znowu przylezie. Ożesz mam nerwa..

No tak mój poprosił ją żeby oddała klucze to się zbulwersowała, że ona musi remont robić. Tylko dlaczego nie przyjdą jak my siedzimy?? No a kąpać się była z córką i gachem. Ech szkoda gadać. Telefon do babci wykonany, ma zadzwonić do córki i ją naprostować. Kurnia jak można być tak pustym w wieku 40 lat?

serdeczne życzenia dla ulci z okazji 5 miesięcy🌻 i dla ciebie martusiu z okazji twoich jutrzejszych urodzin🌻 ja tu tylko na momento, bo ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych wzywa mnie już do sypialni:D:D:D dobrej nocy życzę:) 🖐️

Gość Niuninka
Pozno skladane ale jak najwspanialsze zyczenia dla Ulci!!!!Calujemy z Ninka Twoje sliczne pulaski! Odwieczny problem: kariera czy dziecko. Podziwiam kobiety, ktore potrafia pogodzic jedno z drugim. Wyobrazam sobie jak jest to trudne. Ja jestem w tej szczesliwej sytualcji, ze nie musze jak na razie pracowac. Jestem pelno etatowa kura domowa i dobrze mi z tym. Narazie... Spokojnej nocki!!!!!! I slodkich snow!

Ja to chyba wcale spac nie bede.Wlasnie wstawilam pierwsza pralke,a mam ich jeszcze pare.Musze wykorzystac jutro mam suszarnie i musi mi wszystko cudnie wyschnac.No i jeszcze zachcialo mi sie układac i przebierac szafy z ciuchami.Zaczełam od szafek Krzysiaczka.Jak mezus o 2.00wróci z pracy to sie razem położymy chaśku :)) Wracam dalej do mojej pracki,ale jestem cały czas na posterunku.

Witojcie kobitki,joł tu dzisiaj pierwsza pisze. I urodzinkowe zyczenia pisze 🌻🌻🌻zdrowka,szczescia pomyslnosci (aby nie bolaly kosci;)) ) ❤️ ❤️ ❤️ Życzą Dominika i Krzysiaczek

Gość ela79
Witam z samego rana skladam zyczonka urodiznowe i slę 🌻 🌻 y zaraz do tego laboratorium jedziemy ta krew badac maluszkowi kurczę nawet nie wiem gdzie ono w szpitalu jest bo nigdy tam nie bylam. Jak malca obudzę do ubrania bedzie wisielczo glodny a musi jechać na czczo eh zycie cmok trzymajcie kciuki

Gość Też przyszła mama
Cześć Wszystkim! Najlepsze życzenia dla Ulci- dobrze,że szwędająca się po łąziebce ciotka i jej gach nie zdołali zepsuć małej humoru.Dalka,ale to musi frustować być tak u siebie,a jakby nie u siebie. Niuninko- 100 lat w zdrowiu,szczęści i miłości. Pszczoło,my chyba wzięłyśmy dzieci z tej samej połki - też nie mogę odwrócić się do małej plecami,odłożyć do łóżeczka i śpię jakaś taka pogięta,a noce ciągle ,, dziurawe,,. Mamo Natalki,doskonale Cię rozumiem -podjęłaś trudną decyzję,ale zrobiołaś chyba najlepiej,jak można było - przynajmniej ja też bym tak zrobiła. Nesiu, to doskonależe Mati tak świetnie wpasowuje się w Twoja plany i masz nieocenioną pomoc mamy,dzięki temu pogodzisz wszystko. Ja ,będąc w ciąży,nawet nie dopuszczałam myśli,że mogłabym nie wrócić do pracy po macierzyńskim.To ja byłam tą osobą,która organizowała młodzieży dodatkowe zajęcia,kółka,wycieczki,Z moją ukochaną klasą jeździłam na wycieczki rowerowe zakończone ogniskiem nawet w soboty,całkiem prywatnie.Moja spotkania z rodzicami trwały najdłużej,aż do zamknięcia szkoły,bo każdy chciał opowiedzieć o swoim dziecku,a ja miałam czas i dobre słowo. Zostawałam w szkole po lekcjach,aby ćwiczyć testy przed egzaminami lub trenować do konkursów. Lubiłam tę pracę. A jednak nie wracam,bo prostu uznałam to za niemożliwe. Wszystko tak bardzo sie zmieniło... Podziwiam dziewczyny,które łączą studia i opiekę nad dzieckiem,no ale może,gdy się względnie sypia w nocy,a w dzień ma pomoc,to jakos można sobie poradzić. Dominisiu,świetnie,że impreza się udała! U nas weekend minął całkiem przyjemnie - w sobote odwiedzili nas znajomi z dwiema córkami,które szalały z Natalką,a ona tak się wyrechotała,wytrzasła,że po kąpieli szybko zasnęła,choć oczywiście nie na dł ugo.Za to o 5 już była wyspana Wczoraj posiedzieliśmy trochę u rodzinki,więc miał ją kto zabawiać. A i jescze jedno - zazdroszczę wam,że Wasze dzieciaczki już sie turlają i pełzakują,Natla jecszcze nic.No cóż,muszę być cierpliwa. Kończę,bo piszsczy coraz donośniej,pa!

Gość ela79
cześc wrocliliśmy z badanka mały miał drzmkę 30 min i j uż siedzimy przy kompie,pobierali krew z paluszka wieczorem z wynikami juz sama pójdę do pediatry. Mam dosyc noszenia maluszka do przychodni chcę mu tej wątpliewej przyjemnosci oszczedzić. coraz fajniejszy a ja z dnia na dzień coraz bardziej sie ciesdze że maly jest z nami.Własnie ćwiczy obroty na materacu-haha dominisiu do tablicy wzywam wszystkie mamy do listy obecności

Halloo ... 😘 Pozdrawiam 🖐️ 🌻 Niuninka ❤️ 🌻 wszystkiego naj lepszego zdrowia wielkiego spelnienia marzen i tysiaca wrazen.... cudownosci radosci i milosci ... 🌻 zyczymy wszystkim milego dnia !!! 🖐️

Ech ostatnio to tylko nam pod wiatr. Samochód padł, trzeba zbierać kase na następny, bo tego nie opłaca się naprawiać ( trzeba nowy silnik ). Mój chce sprzedać kąpa coby mieć do czego zbierać. Nie wspomne o wczorajszej wizycie ciotki :), normalnie komedia. Wczoraj byliśmy u moich dziadków. Zachwycali się Ulcią, bo widzieli ją jak miała miesiąc. Uśmiechałą się do wszystkich, nawet dałą sięna ręce brać. Dziadek to nie mógł się napatrzećna nią. Ech słodziutka malutka Ulutka :D. Co do studiowania, robienia kariery, to u mnie wygląda to biednie. Żadnych studiów, jedynie matura i zawód krawcowej. Spełnienie marzeń, ech, ale sama tego chciałąm i nie żałuje tego że Dawid pojawił sięw moim życiu tak wcześnie. Może w przyszłości uda mi się otwworzyć jakiś sklep ? Fajnie by było otworzyć z siostrą salon sukien ślubnych włąsnej roboty. Ale na to trzeba kasy, czasu i wszystkiego. Jak dzieciaki podrosną trzeba będzie coś wykąbinować, bo jakoś nie mam ochory wracaćdo mojego zakładu, do tych wrzasków i wykorzystywania pracowników. Chyba poprawie sobie humorek i upiekę ciasteczka, bo już się skończyły, a dziś wizytacja teściowej. Jak ja tą kobietę lubie :D. Obgadamy ciotkę i jej zachowanie :). miłego dzionka i uśmiechów dzieciaczkom :D 🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️

Niuńka stówka :D, spełnienia marzeń i syćkiego wspaniałego, chopa dobrego, mieszkania dużego, portfela wypchanego, dzieciaczka szczęśliwego :). 🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️

odhaczam liste...dalka, jestes jedną z niewielu osób, jakie znam, które lubią swoją teściówkę:)Ja niestety do nich nie należę... Dziś noc fajna i ranek tez w miarę znośny, jedziemy zaraz do reala wyhaczać promocje-hehe, ulubione zajęcie kur domowych:P Papa, dobrego dzionka wszystkim

Witam witam i o zdrowie pytam... U mnie weekend nie za ciekawy... Górna ósemka dawała mi w kość (dokładnie to w szczękę)..Czeka mnie leczenie kanałowe, brrrrr... TPM- moja Nusia tez nie przewraca się na boki, bo nie da rady w szynie...Ja też muszę poczekać... Julka- jak tam egzamin? Dla wszystkich mamusiek 🌻 ki, a dla solenizantki torcicho. mniam mniam mniam Irenka

Gość ela79
zapraszam na obiad pierogi z truskawką i kapustowa dlaczego tu tak puściutko 🌻

Ja jestem ja jestem :) Dziś mój mężuś jest w domku i on zrobił pyszny obiadek, mniam, mniam Ach zapomniałam Sto lat naszej solenizantce :PPP 🌻 załapię nie na torta?????? A nasz córeczka kochana taka słodziutka jest normalnie, że nie mogę, mam jakiś nawał miłości, kocham ją co dzień to mocniej :)))) Ok nie zanudzam :) Całuski dla wszystkich mamuś i ich pociech :) Gosiaczek ps wysle jakies fajne zdjątko [url=http://imageshack.us][img=http://img62.imageshack.us/img62/1323/rodzinka0219dm.jpg][/ur mam nadzieje, ze zadziala:)

No niestety kochane nie potrafię tego wysłać, wybaczcie, w takim razie dam to zdjęcie na bobasy:) Całuski

skye, to działa przeciez! Ja widzę Paulinke w całej krasie:D A na bobasy lepiej chyba nie dawać takich zdjęć, ktoś tu coś pisał wczesniej o pedofilach w sieci.......... A ja nie wiem komu dzis zyczenia się skłąda:( W tabelce nic nie ma, to jak mam życzyć?

Gosiu i Gosiu ... wiec Paulike widac a zyczenia skladamy ... Niunince z okazji urodzin :D pozdrawiam serdecznie moj Niunius sie przekreca hihih jak nie ma tych wszystkich leczniczych dodatkow ... to normalnie kmbinuje przewroty ... pozdrawiam serdecznie 🖐️

ojej, to skasuje z bobasów tego golasa, całusy :)

aaa, no to niuninka wszystkiego dobrego. Nie było cię w tabelce, to nie wiedziałam;) 🌻 🌻 🌻 carlaa, własnie ostatnio się zastanawiałam, czy ty dobrze znasz niemiecki, jak w Niemczech rodziłaś..i se weszłam dziś na topik Mamy z niemiec czy jakoś tak..no i już wiem:P

Cześć dziewczynki nic mi sie dzisiaj nie chce,nawet do kompa nie zasiadalam z czego mezulek bardzo sie cieszyl ,bo mnial go dla siebie.U nas w domu koszmar ,kaloryfery lodowate juz drugi dzien.Krzysiaczka raczej dzisiaj nie wykapie bo za zino mamy :(( a on tak to uwielbia.Zgroza ,a takie pieniadze sie placi za ogrzewanie,niech juz przyjdzie ta wiosna. Wczoraj z wieczorka jak gdyby nigdy nic zaczela mnie bolec noga wzielam trzy apapy.Pomoglo po godzinie ale tylko na pol godzinki ibol dalej czulam-nastepny koszmar.Udalo mim sie zasnac ok 3.00 Dzisiaj z ranca bol byl jeszcze gorszy.Paluch mi napuchl takze buta na noge nie wloze.Nie wiem jaka bedzie dzisiejsza nic

witajcie:) jestem strasznie zmęczona... irenko- dziękuję za pamięć🌻 🖐️

Gość Niuninka
Wielkie dzieki za zycznia!!!!!!!!! Jestescie b. kochane!!! Myslalam, ze uda mi sie usiasc do kompa wczesniej i zaprosic Was na kawke i torcik. Ale mialam dzis gosci a pozniej pojechalismy z Nina do szpitala bo znowu tak strasznie plakala wrecz darla sie. Nie trwalo to moze b. dlugo ale oczywiscie b. sie zdenerwowalam.Nie jestem panikara ale stwierdzilam, ze lepiej niech Mala obejrzy lekarz. Dwie godz. czekania i p.dr. stwierdzila, ze z Nina jest wszystko ok. Nie wiem dlaczego wiec tak plakala. Jeszcze raz b.b.b. dziekuje za zyczenia!!! To moje ostatnie "dwudzieste" urodziny. Nie chce mi sie wierzyc, ze w przyszlym roku ...30...No ale podobno kobieta jest jak dobre wino... Dobrej nocki!!!!!!!!!!! Marta i spiaca slodko Ninka