Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamponik

Jak używać tampony?

Polecane posty

Parszywa12/13 jeśli masz robić sobię zwałę z pisania takich rzeczy ,to lepiej zebyś wogle się dziewczynko nie udzielała....a co do tego \"tamponnellla\" to naprawdę żałosne...facet używa tamponów? pfff....durny żart To czy w końcu ktoś normalny mi odpowie?

molly- pochwa po pierwsze nie jest za mała a po drugie jest rozciągliwa... wyobraź sobie, że mieści się w niej penis podczas stosunku... ale jak masz wyszukiwać sobie takie problemy i 2 lata sie zastanawiać nad jednym tamponem czy nie rozerwie ci pochwy to używaj podpasek i z głowy

Gość nivea truskawkowa
chyba jestes za bardzo spieta musisz sie rozluznic. moja kuzynka miala tak samo no i udalo jej sie. pochwa wcale nie jest za mala.

Gość Tamponnelll
Niestenty, ale muszę przyznać, że jestem zawiedziony postawą wszystkich forumowiczów/ek. Ne widzę żadnych podstaw, aby nazywać moją wypowiedź ,,żałosnym żartem''. Każdy ma swój indywidualny ,,skok w bok'' - a moim jest właśnie używanie tamponów, nie kryję sie z tym i nie widzę w tym nic kontrowersyjnego. Pozdrawiam.

Gość hahahhga
o matko ŻAŁOSNE

żałosne... myślę że tamponelll to kiepski ale to bardzio kiepski żart... sorki, ale nie wierzę, że facet używa tamponów... to nie realne... przynajmniej dla mnie...

Gość kalqsia109
jakich podpasek używacie?? (piszcie też czy są wygodne:P)

Gość Anusia...
Ja używam alwys i naturella ale tagże tamonów o.b! Uważaj na alwys bo niektóre modele zostawiaja odparzenia

Gość noooooo
zostawiaja odparzenia bo moze masz wrazliwa skore... ja nie uzywam podpasek tylko tamponow

Gość PIERNICZEK
chciałabym sie dowiedzieć waszej opinii.Mama problem,bo chociaż kupiłam mini tampony to i tak nie moge ich używać bo przy wkładaniu,w połowie bardzo mnie boli :( Czy ze mna coś nie tak? Z góry dziękuje za rozsądne odp

Gość Anusia...
Może masz za bardzo zaciśnięte mięśnie!! Rozluźnij sie weź kapiel! A może masz tak grubą błone dziewicczą że nie da sie jej nagiąć!!

Gość Różyczko
ja mam takie głupie pytanie ...najpierw wszystko opisze Kiedyś akurat mieliśmy wf i nagle dla mojej koleżanki zaczął się jej pierwszy okres ...ale nikt tego nie zauważył choć jej krew ściekała po nodze to pobiegłam z nią do łazienki nie miała podpasek i do łazienki weszła nasza koleżanka z gimnazjum która miała w plecaku tampony moja koleżanka bała się go włożyć ale powiedziałam że to jest jej ostatnia szansa ...więc go włożyła lecz gdy wyszła z kabiny powiedziała że jej jest nie wygodnie i nie chciała tego poprawiać więc poszłyśmy na wf gdy ona skakała wypadł jej tampon przed panem od wf Spaliła sie ze wstydu jak uniknąć tego... jak mam go prawidłowo założyć ??

po prostu głęboko- aby sie cały schował i wystawał tylko sznureczek i jesli czujesz tampona podczas chodzenia- znaczy że założyłas go za płytko

Gość kazika
Krew ściekała jej po nodze? Przecież to nie jest powódź tylko twochę wilgoci. Przez CAŁY okres wycieka jakieś pół szklanki krwi, a żeby az sciekała jej po nodze? to chyba troche nierealne. A co, wczesniej nie bolal ja brzuch ani nic? Okres nie zaczyna sie ot tak, w jednej minucie nie masz a w drugiej masz. I nie tak ze nagle wytryska ci fontanna krwi. A poza tym to co, ona nie miała na sobie majtek ani spodenek? Ze ten tampon jej tak po proswu wypadl? Nie sciemniasz troche? Jak nie to ok, ale to troche nierealne.

Gość hahaha...........
tez nie che mi sie wierzyc z tampon jej wypadł...:/:/

Gość słabo mi
Ja właśnie przed chwilą założyłam swój pierwszy tampon i tak dziwnie sie czuje ... Słabo mi i mam wrażenie że zaraz mi wypadnie chociaż włożyłam go poprawnie tak jak pisaliście..??!!

Gość IzabelQ
ale znacie strone jak jest pokazane jak sie je zakłada bo ja nie umniem

Gość IzabelQ
wiesz co i jak ci sie w nim chodzi bo ja nigdy nie prubowałam jak coś to piszcie na gg 7357162

Gość Adusssia
Ja mam taki problem,jestem dziewica i zaczelam od o.b.mini ale kupilam disiaj super i uzylam,myslalam ze super to normal potem sie zorientowalam ze to nie to samo...i teraz sie boje bo nie moglam go wyjac, tzn. zawsze mam problem z wyjeciem ale boje sie czy sobie czegos nie uszkodzilam,ale chyba jakbym sobie uszkodzila to by mnie strrrasznie bolalo, a ja czulam lekki dyskomfort podczas siadania no i poszlam po pol godzinie go wyjac...Chyba nic mi sie nie stalo....Jak myslicie?? A jak wkladalam to tez nic mnie nie bolalo....Odpiszcie :) Pozdrawiam!

Gość Adusssia
Aha mam 17 lat. :)

Gość GIBI
nie bujcie sie to nie boli ja mam 16 lat i tesz na poczatku sie balam ale dałam rade musicie tylko w otpowiednie miejsce wlozyc tampon odp.

Gość GIBI
ja dalam sobie rade to i wy tez dacie bo mojej kolezanki siostra ona ma 11lat i miesiac temu dostala okres i juz nosi tampony i wie jak je wlozyc

Gość tompcio
HEJ dzieczymy amm do was małe pytanko : OD 7 LAT CHODZę NA BASEN I DOSTAłAM OKRES NIE WIEM CO MAM ROBIć PONIEWAż KUPIłAM SOBIE TAKIE OD DLA POCZąTKUJąCYCH I SIę BOJE żE PO 2 GODZINACH CIęZKIEJ PRACY NA SZKUłCE PłYWACKIEJ . CZY MUSZę ZMIENIć NA WIEKSZE BO BOJE SIE ZE MI PRZECIEKNIE BO TO BęDZIE WSTYD A JESZCZE CHODZE NA BASEN DO NAUCZYCIELKI W-F ZE SZKOłY PRASZE ODPISZCZIE MAM W PONIEDZIAłEK BASEN CZEKAM TAMPCIO !!!!!!!!!!!!!!!! POZDRO;)

Gość handzia
dziewczyny tez kupilam tampaxy nie lubie ich ale zostawilam aplikator , kopuje normalne bez aplikatora , wkladam do aplikatora po tampaxie i po klopocie rewelacja sprobujcie , odtad nie mam problemow z szukaniem tamponow z aplikatorem jesli komus pomoglam to napisz do mnie moje gg 9052414 (zostawcie sobie rozne rozmiary aplikatorow po tampaxach) tampaxow nie plecam ale dzieki temu ze maja plastkikowy aplikator moge uzywac tapony innych roznych marek jak napisalam wzcesniej wkladam taponik obojetnie jaki czy z biedronki zcy ob czy bella (nie ma roznicy) pasuja do aplikatora rozwijam wkladam w aplikator ,aplikuje i spox rozwiazalam swoje meki z szukaniem taponow z aplikatorem to bylo koszmarne jedna apteka , sznur sklepow nigdzie nie ma az znalazlam wyjscie i luzik nie martwie sie z kad wziac taponik z aplikatorem pozdrawiam czy ktos jest zdowolony z mojej rady lub wyprobowal juz te metode?

Gość handzia
molly 15 poprostu kup sobie tampony z aplikatorem i sie rozluznij nic wiecej. a jesli ,masz problem z kupieniem taponuz aplikatorem przezcytaj moja wypowiedz na stronie 29 mam nadzieje ze pomoglam ci choc troche

Gość handzia
jesli masz problem z tamponami pisz do mnie na gg 9052414

Gość madziunka
kurcze a mnie tak denerwuja podpaski-i probuje juz jakies pol roku sprobowac zalozyc tampon i jakos nie mam odwagi..pomoccy..a jak mami sie zaczynac okres to taka jestem zdenerwowana ze normalnie nie wytzymuje..prosze napiszcie jakies rady na maila magda8606@interia.pl-jak sie do tego zmobilizowac i wogole,, bo ja chyba oszaleje z tymi podpaskami:( (nawet mam tampony w domu) i wogole jakos nie mam odwagi sie do tego zabrac..-boje sie ze pobrudze sie ta krwia czy cos..sama juz nie wiem..:( piszcie prosze na maila:-) pozdrawiam

Gość Madziaxi
Ja juz dostalam okres i uzywam podpasek.Ale jesli chodiz o tampony to ja nawet nie wiem gdzie go wlozyc:|:|

Gość ona-jakas tam
a jak chce sie siusiu? to trzeba wyjac tampon tak?? Bo chyba troche glupio tak sikac z tamponem, chcialabym zaczac stosowac. Dzieki za odpowiedz.