Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ul

JAKIE MACIE DZIWACTWA?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddd
up bo fajny :)

Gość WankaStanka
a ja musze codziennie rano umyc wlosy bo "czuje" ze sa nie umyte , a jak sie pozniej popoludniu kapie to tez je musze umyc paranoja

Gość szuru buru
A JA JAK Z KIMS ROZMAWIAM TO SIE ZASTANAWIAM CO TEN KTOS BY ZROBIL JAK BYM PIERDNA...JUZ OBSESYJNE MAM TE MYSLI...

Gość nadjjja
upupupup

Gość kasia_yes
do Pani/Pana od przetwarzanych owoców. Nie jesteś sam/a!! :D nie jem jogurtów z owocami ani żadnych ciast, jabym miała to zjeść to bym zwymiotowała

Gość kasia_yes
również pozdrawiam :)

Gość uppppppppup
;)

Gość ttina
mam manie zalewania herbaty, kawy, itp. do konca kubka czasem nawet wylewa mi sie z kubka ale to nic wole to niz kawe zalana pol centymetra przed koncem kubka :P glupie to

Gość buniuśa
ich a prawdziwa traume przezywam latem, kiedy wszyscy łażą w sandałach czy klapakach a lbo na plaży, najchetniej chodziłabym w skarpetkach, nie dotykam ich i nic mnie nie zmusi do dotknięcia innych. Obrzydliwe......

Gość buniuśa
nienawidze stóp

Gość ttina
a jak widze na jakims filmie ze czestuja herbata goscia i wlewaja tylko do polowy filizanki to szlak mnie trafia juz bym sie nie napila ;)

Gość ttina
ja tez nienawidze swoich stop:P ale latem nie usmiecha mi sie chodzic w kamaszach ;)

Naprawde super topic!!!!! Odkąd tu zaglądam ani razu sie tak nie usmiałam jak teraz !!! a o to moje dziwactwa 1.Czesto przytrzymuje oddech jak leci reklama , jak wytrzymam cała reklame tzn ze mi sie spełni zyczenie 2.Nie wysram sie w innym miejscu niz mój dom bo mam wrazenie ze smierdzi i nie chce sobie siary robic 3.Szafa musi byc zamknieta bo mam wrazenie ze tam patrzy jakis potworek i ma straszne oczy 4.Jak ide spac musze powystrzelac wszystkie palce u rąk, nóg , kolana skrecam , kostki i szyja 5.Czesto udaje ze udzielam wywiadu! Ogólnie to mam strasznie duzo dziwacznych zachowan ale to trudno opisac ... :) Ale oczywiscie nikt o tym nie wie

Gość uppupp
Mam torsje jak słysze opowiadanie znajomych wtrącających nieistotne szczegóły. 😠 Przykład: i wiesz w ubiegły czwartek...nie to chyba był piątek... zaraz zaraz w czwartek robiłam pranie wiec w czwartek... :O Kur*ica mnie bierze - może to nie dziwactwo, ale wielu ludziom to nie przeszkadza.

Gość DDgggggg

Gość fajny temat
upup

Gość Leonardu
Boskie up up

dziwny jest ten świat :) - zawsze zeskakuje z ostatniego schodka. jak \"uda\" mi sie nie zeskoczyć to wracam kilka stopni i skacze. - mam nawyk przeczesywania sobie włosów palcami - czytanie wszystkiego to norma - znajomi śmieją sie że gdyby papier toaletowy był zapisany to też bym go przeczytała. - ciągle \"głaszcze\" sie po plecach - co chwila przeglądam sie w lusterku - czytam etykiety od kosmetyków za każdym razem gdy mam ich użyć - tak jakbym używała go pierwszy raz - mocno pocieram sobie dłonie - ot tak - czasami zanim zasne wyobrażam sobie że jestem umierająca i leze w szpitalu a siostra podłancza mi kolejna kroplówke (hmm nie wiem skąd to sie wzieło) -potrafiw siedzieć i gapić sie bez celu w jeden punkt mając w głowie kompletną pustkę - 0 myśli

Gość a jaa
mam ich kilka ale najdziwniejsze jest to ze brzydze sie niektorych ludzi a mianowicie chodzi o to ze jak ich dotkne to odrazu chce umyc rece, zastanawia mnie czy ma ktos tak?

Gość michasia
-jak dostaje herbate w warsie w steropianowym kubku, zaczynam go delikatnie gryzc, tak zeby zostaly slady zebow dookola - gdy spie, musze byc cala przykryta, na wypadek gdyby w pokoju byl duch, zebym go nie widziala.... - po tym jak obejrzalam candymana, nie powiem 5 razy candyman do lustra

Gość PANNA MAJA
Lubię gdy jestem wśród dobrych znajomych używać staropolskich zwrotów, czasem poetyckich, mieszam to z mową potoczną, czasem wtrącę słowo po niemiecku lub coś z gwary śląskiej uwielbiam takie mieszanki, ale nie robię tego przy obcych lub nowo poznanych ludziach.

Gość boski topic
uppppppp

Gość P.Po.
panno majo! powiedz nam cos jak do swojich znajomych, jestem bardzo ciekawa!!!!

Gość uppupp

HEHE no niezłe dziwactwa (fobie):) ja tez wszystko czytam i licze (kafelki jak siedze w toalecie to standard) jak widze kota to oczywiscie 3 kroki w tył i pluje za siebie w ogole to jak pmysle o jakiejs strasznej rzeczy to musze plunąć 3 razy przez lewe ramie i to niewazne czy w domu na ulicy w sklepie czi ide sama czy z kims tak juz mam w nocy nie wstaje do toalety bo sie boje:-)

Zapomnialam o Najwazniejszym! na wszytskich produktach czytam ilosc kalorii i to niewazne czy to są chipsy czy groszek konserwowy kumpele nie mogą tego zniesc mówia ze ja chora jestem

Gość mista lowa lowa
A ja jak wracam po coś do domu to muszę usiąść i policzyć do 9. I lubię przypominać sobie różne rzeczy np z dzieciństwa (lata 80) wtedy mnie tak ściska przyjemnie w dołku (czy to jest dziwactwo ? :D

tez zawsze jak sie wracam siadam i licze ale do 10 nie wiem czemu akurat do 10.......gdzies mi sie to ubzdurało z tą 10

-Ja tez wszystko czytam:) Najgorsze jest to ze kiedy leci w tv ciekawy film to nie potrafie go ogladac bez rozlozonej gazety przed soba ( jak leca reklamy to wtedy ja czytam:) ) Nie potrafie zjesc bez gapienia sie w gazete, lub cokolwiek innego:) -Pale papierosa idiotycznie cmokajac, kiedy pewien znajomy probowal mnie przyzwyczaic do palenia bez cmokania, to musialam sobie zapalic zaraz potem nastepnego znowu cmokajac bo czulam sie jakbym w ogole nie zapalila:) - Mam swira na punkcie podwijania rekawow od swetra. Nigdy nie mam dlugich rekawow, zawsze podwiniete do dl. 3/4 - \"Strzelam\" kostkami u stop:) Nie usne dopoki 7 razy sobie nie \"strzele\" :) - Gdy pokloce sie z rodzicami to tak sprzatam swoj pokoj ze w ogole nie widac ze w nim mieszkam ( chowam swoje duperele z polek, rysunki i zdjecia do szuflad ) - mam swira na punkcie grzywki, mam manie jej gladzenia:) - drapie sie po policzkach, zawsze kiedy siedze przed kompem:) - mam hopla na punkcie telefonow komorkowych, tylko w druga strone niz wiekszosc spoleczenstwa:) mianowicie kupuje coraz starsze i bardziej ceglowate modele, znajomi maja ze mnie niezla polewke:) Napisze jak mi się jeszcze cos przypomni:)