Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamyczek 15

kocham mezczyzne starszego o 29 lat ...

Polecane posty

hehe :) Ty sie już o nie bój :P

Gość Brewster przegra
A co myslałaś jak miałaś 12 lat? Też podobali ci się starsi? To do obu dziewczyny

nie mysle jeszcze o tym ... uwazam ze jesli juz cos... mamy jeszcze czas... nie, nie uprawiam z nim sexu....

Kamyczek, a co będzie za 10 lat? albo 20? Ty będziesz jeszcze młodziutka, a on już dziadek... Będziesz siedziała z nim w domu zamiast wyjść gdzieś z przyjaciółmi? Będziesz dla mniego wtedy osobista pielęgniarką... O to Ci chodzi....?? Pozdrawiam i powodzenia życzę :-)

taak macie jeszcze czas hahaha :) TY masz, ale on zaraz moze nie mieć :D

Kurwa zaraz mnie trafi.... :D Kamyczek idz lepiej poczytać jakąs bajke o Kubusiu Puchatku może, albo Królewna Śnieżka, co tam wolisz, robisz z siebie kompletną idiotkę :(

Gość ta co nic nie wie
A w tym wieku, to faceci jeszcze jakieś potrzeby seksualne mają. Gdzie je zaspakaja? No, chyba, że darzy Cię aż tak wielkim uczuciem, że poczeka, aż skończysz 16 lat, coby pedofilem nie być.

Brewster przegra.. czy ja wiem.. nie jest on moim pierwszym facetem, wcześniej \"chodziłam\" (nie lubie tego słowa) z młodszym o kilka miesięcy od siebie :-P Podoba mi się kultura (nie tylko u dojrzałych mężczyzn, jeśli dojrzałość rozpatrujemy w kwestiach wieku) ogólnie lubie ludzi na poziomie :) Dla mnie wiek nie ma znaczenia.. Podoba mi się ludzkie piękno, jestem na nie uwrażliwiona. Można powiedzieć chyba o mnie, że jestem \"estetką\" ;) Gdy widze jakąś ładną kobiete, czy przystojnego mężczyzne, potrafie sie zachwycić ich pięknem. Nie widze w tym nic złego, gdy np. idziemy sobie razem ulicą, i mówię; \"Popatrz ale przystojniak\" :-P trzeba Bogu dziekowac, że stworzyl nas takimi różnymi, ale pieknymi.. :)

Pixus bardzo sie przejelam Twoja wypowiedzia.... taaaaaaaaaaaaaaak potrzeby sexualne... do niczego mnie niezmuszal ani nie zmusza... i tak nam dobrze... a jak bede chciela stracic dziewistwo... to zrobie to co bede uwazala za sluszne....

O jak ładnie do mnie mówisz Pixus... :) Miło mi 😘 :P

Gość Pixus a moze
jeszcze ty sie zalapiesz na te cnote i on napewno z nia zerwie buachacha do boju, przypraw mu rogi

Gość ta co nic nie wie
Ja się tylko zastanawiam dlaczego taki stary chłop zainteresował się dzieckiem, bo jesteś dzieckiem i myślisz jak dziecko. Zdroworozsądkowo myśląca osoba w życiu, by nie założyła takiego wątku. Mówisz, że nie zmusza Cię do niczego. Rany Boskie! To, Ty tak sama z siebie? Dzieckiem jesteś, lalkami się baw, a nie myśl o utracie dziewictwa.

Gość ta co nic nie wie
Senna, to że Ty zadajesz się ze starym dziadkiem, to wcale nie oznacza, że to ok jest. I jeśli możesz, to nie utwierdzaj, tej zagubionej biduli w tym, że dobrze robi, bo to chore jest i tyle.

ta co nic nie wie.. ..Tak jak już pisałam, nie jest on \"dziadkiem\" i niejeden młodzik może mu pozazdrościć ;) Szczerze mówiąc wiele osób nie daje mu tych 43 lat.. wyglada dużo młodziej (ale to już zależy od tego czy ktoś potrafi o siebie dbać czy też kompletnie tego nie umie, i mu nie zależy) Podobnie jak Ty.. mogę tutaj pisać o swoich doświadczeniach i nawet Ty nie jesteś w stanie mi tego zabronić. Nie wiem ile masz lat, ale wiedz, że młodzież teraz dorasta dużo szybciej niż 10 czy 20 lat temu. Nie chce jej do niczego przekonywać, ale też nie chce pisać jak inni; \"Zerwij z nim, to jest chore, to pedofilia\".. nie znam ich w rzeczywistości dlatego mówię tylko o sobie. Jeszcze te niecałe 4 lata temu (jestem rocznikiem 86) miałam 15 lat.. nie uważałam się za sikse.. a co do lalek.. to wiesz, że ja jeszcze się nimi bawie czasami (lubię pluszaki NICI) i czytam kubusia puchatka? :-D Ot, co! nic a nic nie przybyło mi lat przez niego :) Jestem sobą 👄 i nie goraczkuj sie tak, bo dostaniesz palpitacji ❤️ a tego nikt by nie chciał :( 🖐️

Gość Krzysztof_49
Chciałbym się nauczyć od niego jak bałamuci takie młode sikce. Też bym chciał zanurzuć kutasa w tak jeszcze nie zużytej cipce.

Gość arbuz
krzysiek wszystko przed tobom widzisz ile tu glupich i naiwnych panienek jeszcze sobie zamoczysz kija i to nie w jedenj siksie

Gość ta co nic nie wie
To nie chodzi o jego możliwości w łóżku, bo seks to nie wszystko. A z reszt ą naukowo jest stwierdzone, że młoda kobieta i starszy mężczyzna najlepiej się w łóżku zgrają. Nie będę o sobie pisać, bo nie chcę mówić publicznie o moich intymnych sprawach (bo tak myślę, że miłość, uczucia, to najbardziej osobiste sprawy). I jeszcze jedno nie pozwoliłabym nigdy na to, by różni ludzie na takich forach jak to nabijali się czy pisali wulgaryzmy dotyczącyce mnie i osoby przeze mnie kochanej. A Wy na to pozwalacie, bo piszecie o sobie. Współczuję waszym partnerom.

Tak.. pozwalamy by w końcu mineło w polsce to ograniczenie ludzi i zacofanie, bo innaczej tego nazwać nie mozna. Zyjemy w XXI wieku, gdzie nie dziwi już homosekualizm, a dziwią związki oparte na szacunku, zaufaniu i miłości. Coś chyba więc jest nie tak? Nieuważasz? Piszesz, że nie pozowliłabyś by ludzie \"nabijali\" się z Ciebie na tego typu forach.. Z ciebie i z osoby ktora kochasz.. Rozumiem Cię doskonale, ale forum jest stworzone po to, by dzielić się swoimi doświadczeniami, czasem naprawdę komuś to może pomóc. Szczerze mówiąc mnie takie słowa, ani nie ranią, ani nawet troszeczke nie bolą. Dlaczego? Bo brzydko mówiąc mi to zwisa i powiewa kiedy mówią o mnie ludzie którzy mnie nie znają. Żeby kogoś poznać trzeba z tą osobą spędzić troche czasu, wypić piwo, zapalić papierosa.. Piszesz, że współczujesz partnerom.. hmm.. a czemuż to :-D ? Jesli można komuś pomóc, choćby takimi literkami to trzeba to robić, a wierz mi.. związek na tym nie ucierpi, tymbardziej, że w necie jest pewna (oczywiście do pewnego stopnia) anonimowość. Przemyśl to. Pozdrawiam... 🖐️

Gość Bolek z dizałki
Dobrze cię wychował twój man

Gość Bolek z dizałki
Dobrze cię wychował twój man

Gość Amy007
senna ... masz racje - do sexu potrzebna jest zgoda dwoch osob. i ja tylko mowie ze zaluje ze kochalam sie z nim, ze sie zgodziłam. bylismy ze soba rok... wydawało mi się ze mnie kocha, ze ja go kocham. a tak naprawde byłam tylko do jednego:( troche żałuję że byłam taka zaślepiona tą ' miłością". niby było minęło, ale kazdy zwiazek wpływa na psychikę kobiety... zwłaszcza takiej młodej. i musze przyznac ze on troche mnie "zepsuł". kiedy spotkałam innego faceta, w moim wieku, nie mogłam uwierzyć że dla kogoś mogę być ważna, ktoś może o mnie dbać, ktoś może kochać, nie oczekując nic w zamian poza miłością... moze tu nie chodzi o wiek, tylko ze trafiłam na taki typ człowieka, na cholernego egoistę.... zycze Ci duzo szczescia:)

Gość ta co nic nie wie
Nie zamierzam nad niczym myśleć. Na szczęście mamy demokrację i każdy może mieć swoje zdanie. A i jeszcze jedno, kiedy miałam 18 lat wydawało mi się, że wiem wszystko i że jestem świadoma wielu spraw, doskonale rozwinięta itd. A teraz patrzę na tych młodych ludzi 18 letnich i stwierdzam, że są beznadziejnie głupi i myślę sobie, że ja wtedy byłam wtedy taka sama. Jak będziesz panią 30 letnią z prawie 60letnim partnerem(czego Ci serdecznie życzę), to tych młodych ludzi będziesz postrzegać tak jak ja teraz, co to życie jest. Wraz z upływem czasu, zaczynamy pewne sprawy postrzegać inaczej. I jeszcze jedno, nigdy nie zrozumiem czym kierują się dojrzali mężczyźni wyciągający ręce po dzieci. I tak myślę sobie, że nie jest to normalne, bo kiedy dziecko nie chce takich konataktów, to mówimy, że to pedofilia. A kiedy z jakiegos powodu, dziecko chce takiej znajomości, to nie, to już miłość! Chore to, ot i tyle. Dziękuję za wymianę poglądów i niech Wam się wiedzie. PS Żałuję trochę, że nie będziemy mogły za 10 lat skonfronować Twoich poglądów z obecnymi.

Amy007 A to faktycznie musiałaś natrafić na taką \"egoistyczną jednostke\" :-o Dla faceta kobieta powinna być niemal bóstwem ;) Tylko dlaczego od razu nie odeszłaś jesli on Cię tak traktował, powiedzmy sobie szczerze.. w ogóle Cię nie szanował skoro chodziło mu tylko jedno :-o Nie wiem jak można być takim chamem i prostakiem. Ale ciesze sie, że teraz jesteś z kimś kto Cię szanuje.. jak ktoś powiedział \"nie bądźcie sobie nic dłużni poza miłością\".. inne sprawy to sprawy drugorzędne.. Tobie też życzę duuuuuużo szczęścia :)

Gość Gwiezdne wojny
Ciekawe czemu z żoną mu nie wyszło

Oj Senna senna żyjesz w świecie iluzji, fantazji. marzeń nazywanych \"pewnego dnia będziemy\" błąd ! Wy nigdy nie będziecie. :O To przykre ale prawdziwe Popamiętasz jeszcze nasze słowa i to może nawet szybciej niż Ci sie samej wydaje ... 💤

Gość ..........................
Senna -> kobieta i owszem, dziecko nie koniecznie.....

ta co nic nie wie.. ..hmm.. piszesz tak, jakbyś uważała że pozjadałam wszystkie rozumy :-o Od początku pisze, że ciagle myślę o problemach jakie przed nami stoją bądź w przyszłości.. staną. Piszesz, też, że nie zamierzasz nad niczym myśleć.. no cóż.. Twoja strata.. widzę, że jesteś głucha na zdanie innych i liczy się tylko Twoja prawda.. a prawd tyle ilu ludzi na ziemi.. A teraz patrzę na tych młodych ludzi 18 letnich i stwierdzam, że są beznadziejnie głupi nie wiem czy w ogóle jest sens komentowania tego :) Dla mnie to zabawne co piszesz.. jeśli dla Ciebie człowiek który ma 18scie lat jest \"beznadziejnie głupi\".. to ja naprawdę więcej pytań nie mam :) w tym wieku ludzie już poważnie myślą o życiu, rodzice im pod nos niczgo nie podstawiają, muszą walczyć o swoje... szczególnie w polsce.. niestety.. I raz jeszcze zapraszam Cię na tamto forum.. niektorzy w takim zwiazkach sa juz po 15 lat :) Poza tym jesli byłabym z rowiesnikiem to czyż nie taka sama szansa bylaby jesli chodzi o roztsanie? I prosze nie mow o mnie dziecko, gdyż jestem już dorosła :) Heh.. powodzenia Ci zycze.. (ps. i nie zagldaj na forum o uczciach jesli razi Cie ze ktos tutaj porusza takie \"problemy\", a ty nic konkretnego powiedzieć nie możesz, bo nie chces znikogo ranić :-D )

Gwiezdne wojny.. ... Nie jest to Twoja sprawa co bylo przyczyna Jego odejscia od zony.Czlowiek nigdy nie odchodzi tylko z jednego powodu.. dodam tylko, jeżeli Cię to tak bardzo interesuje.. ich córka, i opieka nad nią została powierzona mu przez sąd.. co sam przyznaj nie często się w Polsce zdarza.. Pix 😡 :-D

Gość ta co nic nie wie
Wiem, że najlepszą formą obrony jest atak, a szczególnie wtedy, gdy brak argumentów. Współczuję. Dziwne tylko, że nie ustosunkowałaś się do większości rzeczy, o których napisałam, widocznie nie potrafisz i dlatego próbujesz mnie obrażać. Chyba jednak jesteś smarkulą, która zamiast prowadzić rozsądną rozmowę, próbuje "przeciwnikowi" dogryźć. Tym razem nie pozdrawiam i nie dziękuję za rozmowę. PS Nie myślałam, że jednak to napiszę, ale oświadczam, że zgadzam się z twierdzeniami moich poprzedników, co do bezdennej głupoty tych dwóch smarkul.