Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamyczek 15

kocham mezczyzne starszego o 29 lat ...

Polecane posty

Gość Analina
kogo wymasować analnie?

Gość PATI...
zgadzam sie z Sarra, to ze ty Senna jestes szczesliwa w swoim zwiazku, albo przeszlas takie paranie mozgu przez sowjego lubego...wcale nie daje ci prawa zachecac zalozycielke tego topiku do brniecia w tym beznadziejnym i chorym zwiazku...bo to jest chore, ten facet moze byc jej ojcem, a w pewnych warunkach nawet dziadkiem...Wiecie co tu na prawde nie ma sie co zastanawiac nad przetrawnaiem takiego zwiazku tyllko trzeba powiedziec jasno i dobitnie ze to jest ZBOCZENIE !!!!

Gość Analina
Pati a pomasować cię analnie?

🌻Proszę o przeczytanie tej wypowiedzi każdego zanim coś do mnie czy o mnie napisze :)🌻 Sara, (Pati).. ...czy moje wypowiedzi są beznadziejne? Nawet jeśli komuś się nie podobają np. Tobie .. to moje zdanie i mogę je wyrażać kiedy chce i gdzie chce co więcej - Ty mi tego zabronić nie możesz! :-P Dla Ciebie są bez sensu itp.. ok :-D Nikogo do niczego nie staram się przekonywać, bo zauważyłam już rok temu, że to najmniejszego sensu nie ma.. Źle wnioskujesz z moich wypowiedzi, bo nigdzie nie napisałam, że kamyczek nie mógł trafić lepiej. Nie wiem skąd Ci się to wzieło :-o Dlatego, że nie wiem co będzie jutro, i czy w ogóle jutra dożyje staram się mówić, że życie trzeba brać takim jakie ono jest, nie marnować żadnego dnia, a przeżywać je tak jak się chce, a nie słuchać rad jak ktoś wyżej napisał \"życzliwych\".. Nie wiem czy kamyczka i tego pana łączy miłość. Szczerze mówiąć nie interesuje mnie to, bo nie chce się aż tak pchać w czyjeś życie jak to robisz w tym momencie TY. Cały czas pisze tylko, że jest to możliwe, ale nikogo do takiej miłości nie namawiam i nikomu jej nie wmawiam! Każdy sobie układa życie jak chce. Myślisz, że Twoje słowa, iż jest to zboczenie itp coś zmienią? Wątpie. Nawet myśląca 15latka sama sobie je układa. Ja nic złego w przyjaźni nie widze, nawet jeśli jest ona pomiędzy ludźmi z taką różnicą wieku. Dlaczego wy wszędzie jak napisał hetero węszycie zboczenie? Mam znajomych młodszych od siebie, którzy jako wolontariusze pracują min. w hospicjum. Tam przyjaźnią się z ludźmi o wiele starszymi od siebie. To też jest zboczenie waszym zdaniem? Czy rozmowa, spotkanie jest czymś złym? Jeśli ten pan utrzymuje z nią kontakty tylko dlatego by ją brzydko mówiąc \"bzyknąć\" to też otwarcie powiem - tak, to zboczenie. Ale z tego co pisze kamyczek wnioskuję, że jest to przyjaźń.. a to drugie po miłości jeśli nie takie samo wspaniałe uczucie. Mieć prawdziwego przyjaciela nawet w osobie starszej o tyle lat jest wielkim szczęściem. Saro jeśli interesuje cię jak często się spotykamy to odpowiadam, że często, ale z pewnością nie tak często jakbyśmy tego chcieli. Niedziele spędziłam przy kompie jak zauważyłaś, tylko dlatego że nudziłam się jak przysłowiowy \"mops\".. niedziela to dzień w którym on spędza cały dzień z córką.. Ale czy Ciebie to interesuje tak naprawdę? Zaraz mi pewnie odpiszesz, że pewnie nie z córką a z jakąś kochanką.. odpowiesz tak, nie przez złośliwość, ale dlatego, że własnie ludzie tacy jak Ty wszędzie węszą coś złego.. Nie powiem, poza tym często siedze w sieci, gdyż moją drugą pasją po fotografi jest html w którym tworze innym szablony np. na blogi. Zagladam i tu. Ale czy to też Ci przeszkadza? :-o Fakt, że miałam już tutaj nie pisać, ale przez grzeczność odpowiadam na Twój wątek, gdyż jest on skierowany do mnie. Staram się nigdy nie pozostawić nikogo bez odpowiedzi. Pozdrawiam Cię :)

Gość sarrra
Dokładnie tutaj niestety nie ma nad czym sie zastanawiac.To tak jak by skakac w przepasc bo fajne uczucie...bez zastanowienia co jest tam na koncu...Koncu ktor dla nie ktorych jest blizej a dla niektorych dalej.Zanim ktos bedzie staral sie przekonac innych do tego ze milosc nie wybiera i ze oni moga byc szczesliwi itp. to niech najpierw przypomni sobie ze ten akurta przypadek mowi o 15-letniej dziewczynce (jak by nie była rozwinieta psych i fiz- to jest dziecko) i 46 letnim Panu, ktory chyba potrzebuje wrazen na starosc.Ja uwazam, ze zaden normalny podkreslkam NORMALNY facet nie bedzie krecil w glowie 15-latce ani wchodzil w jakiekolwiek kontakty.. Macku 46 Twoj przypadek jest zupelnie inny w tym momencie wasz wiek nie ma zadnego znaczenia a roznica nie dziwi bo to w dzisiejszych czasach normalne...i wiem ze poznales swoja zone kiedy miala lat 17 sorki ale nie 15.... wyobraz sobie, ze Twoja 15 letnia corka przyprowadzi ci teraz do domu Twojego kolege...wybacz ale smie przypuszczac ze sam nie potrafisz sobie tego wyobrazic. Nikt tutaj nie neguje milosci i to ze facet po 40 nie moze kochac czy oszalec z milosci ale nie do 15 letniej dziewczynki.Ja jestem duuuzo starsza od kamyczka i nawet z atkim wiekiem nie potrafie sobie wyobrazic siebie z tym mezczyzna...a tym bardziej gdy by chodzilo o moje dziecko...

Senna prosiłem, błagałem, charczałem :P .. przestań non stop pozdrawiać :P 🖐️ :D

Gość sarrra
Senna Twoja kazda wypowiedz utwiedza mnie tylko w przekonaniu ze jestes bardzo nie dojrzala psychicznie...Czytasz to co chcesz przecztac i widzisz to co chcesz widziec...ja nie zabraniam ci pisania tego co myslisz bo od tego powstaja takie wlasnie stronki jak ta...na ktorej KAZDY ma prawo napisac co sobie tylko mysli... Jestes w duzym bledzie jesli myslisz ze odpisalabym ci ze Twoj facet jest pewnie z kochanka...to niestety tez swiadczy o twojej niedojrzalosci albo przekananiu ze jestes bardzo dojrzala i wiesz co los moze na ciebie zeslac...mi osobiscie to nawet do glowy nie pryszlo i jak widzisz nie wszyscy uważaja tak jak Ci sie wydaje dlatego, że własnie ludzie tacy jak Ty wszędzie węszą coś złego Smiesza mnie twoje wypowiedzi typu Mam znajomych młodszych od siebie, którzy jako wolontariusze pracują min. w hospicjum. Tam przyjaźnią się z ludźmi o wiele starszymi od siebie. To też jest zboczenie waszym zdaniem? Czy rozmowa, spotkanie jest czymś złymnie skomentuje tego bo wlasnie teraz wychodzi z ciebie dzieciak...skoro laczysz tak odmienne przypadki.Ale zabronic ci tego nie moge i nie mam takiego zamiaru...

Pix\'uś czujesz się pominięty :( ..okoliczności sprzyjające dały mi sposobność do tego, aby i CIEBIE z największą przyjemnością przesłać dziś expresem najserdeczniejsze pozdrowienia :-D 🖐️ :) POZDRAWIAM :-D

Saraa.. nie skomentujesz dlatego, że te słowa też były beznadziejne czy dlatego, że wyrwałaś je z kontekstu :-D ? Miłego wieczoru :-D

Gość sarrra
senna jezeli jestes inteligenta to sama sobie na to pytanie odpowiedz...

Senna wporzo dziewczyna z Ciebie nawet jest... :P Szkoda, że sie marnujesz z \"dziadkiem\" :( Pozdro...Wieeelki Całus 😘 :P

Pix\'uś.. .. czy to był komplement? :-P muszę napisać, że był jednym z najpiękniejszych komplementów jaki kiedykolwiek usłyszałam i mało które słowa w swym brzmieniu dorównują mu :-D ;) 👄 Pozdrawiam wszystkich :) 🖐️ 🌻Jeżeli poranek nie jest piękny, upiększ go swoim nastrojem🌻

Gość Pół _ tusk
Jeszcze będziesz żałować. Ale wtedy nic ci już nie pomoże ha ha ha

Ja jestem z facetem który jest ode mnie starszy o 30 lat. Jeszcze nigdy nawet od rówieśników nie otrzymałam tyle ciepła, czułości, wyrozumiałości i zrozumienia jak od Niego. Jeśli kiedyś spotkam kogoś kto przeskoczy poprzeczkę i będzie młodszy, może się zastanowię nad tym, czy ten związek ma przyszłość, ale jak na razie mogę powiedzieć szczerze... jest on najlepszą rzeczą jaka spotkała mnie w życiu i nie wyobrażam sobie życia bez niego

Gość a ile masz lat słonko

june girl ... milo takie rzeczy czytac... daja mi nadzieje i mozliwosc moich marzen... a mam pytanko - jesli moge- ile masz lat? dzieki POZDROWIENIA DLA WSZSZSZSZSZSZSZSYSTKICH :)

Gość Zbyniu_56
Ja mam dziewczynę co ma 12 lat

Ludzie czasem warto kliknąć na nick danej osoby by się czegoś dowiedzieć. Ta dziewczyna ma lat 24 a przynajmniej tak pisze na tej stronie :) może się jeszcze odezwie i to potwierdzi :-P 🌻..Pod wieczór życia będą sądzić Cię z miłości...🌻 Pozdrawiam :) 🖐️

Gość ZIEMKA
Czesc SZUTERKU!!!!! Jo na ciebie czekom u Ciebie....Zakladom swoj temat a ani w jednym ani w drugim!!!!!!!!chcesz gadac tu?????!!!!

Gość ZIEMKA
Czesc SZUTERKU!!!!! Jo na ciebie czekom u Ciebie....Zakladom swoj temat a ani w jednym ani w drugim!!!!!!!!chcesz gadac tu?????!!!!

Gość ZIEMKA

Gość Kupa w dupie
Jak ona będzie miała 45 lat i nadal będzie mogła to on będzie miał 75 lat.

Gość Kupa w dupie
Jak ona będzie miała 45 lat i nadal będzie mogła to on będzie miał 75 lat.

Gość szuter
na Twojej piszemy

Gość jadziuniaa
Juz pisalam wczesniej ,ale skoro znowu topik na czasie.. Kamyczku -dlaczego tylko dziekujesz i pozdrawiasz osoby ktore daja szanse twojemu zwiazkowi -czyzby zakladając ten topik szukala potwierdzenia ze to jest normalne??? a co z tą resztą osób ktora wasz uklad trakyuje jako zboczenie? Wiem ze zrobisz co chcesz i bedziesz myslec co chcesz ,bo zakazany owoc lepiej smakuje...ale pomysl moze to grono osób potepiajacych wasz zwiazek wcale nie chce dla ciebie zle moze w tym, co mowimy tkwi gdzies iskierka racji??? senna zarzuca ,ze robimy to wszystko z zadrosci czyjej? o kogo?? mam wrazenie senno ze wydaje ci sie ze to tylko ty masz monopol na milosc i seks -jak ty to nazywasz -w pelnej formie- czytajac twoje wypowiedzi dochodze do wniosku ,ze czesto sama sobie przeczysz-na kazdy zarzut znajdujesz gotową odpowiedz,piszesz ze to my próbujemy sie wtrącac do twego zycia i ze nie mamay prawa cie oceniac,a tak naprawde to ty wtrącasz sie do naszych poglądów i albo zarzucasz zazdrość albo niezrozumienie albo jeszcze coś innego,masz bardzo waski zakres widzenia i zgodze sie z któryms z moich poprzedników ze masz wyprany mozg i ciasnote swoich pogladów ,żyjesz w swiecie marzeń i idealów a wydaje ci sie ze wiecej wiesz o zyciu i milośći niz niejedna z nas ,które też kiedys kochalyśmy szalona mlodzińczą miloscia i zyjemy w wieloletnich związkach,pewno mi zarzucisz jak poprzednio,ze próbuje cie skrzywdzic i ze jestem zlą kobietą -to zrobilaś poprzednio-ale to nieprawda zaakceptuj chociaż publicznie,ze sama sie wahasz co do przyszlosci swojego związku i sama czesto zastanawiasz sie jak to bedzie -i czy nie popelniasz bledów -bo ta twojwapewnosć denerwuje -ja nie moge byc pewna tego co poczuję jutro-a ty tak bezgranicznie ufasz drugiej osobie-być może chcesz przekonac samą siebie czy zawracac wisle wioslem??? dlaczego tak uparcie probujesz przekonać czytelników co do slusznośći twojego myslenia

Gość gosikkk
ludzie to bez sensu-jak tak można

Kamyczek Milcz !! :P Ty jeszcze tu jestes ?? Kiedy Ty kurwa zrozumiesz...że jesteś dzieckiem, a june girl to dorosła kobieta, więc sobie nie rób żenujących nadzieji ! Do nauki, do książek !! W ostateczności włącz muminki i oglądaj, ale więcej tu nie zaglądaj w poszukiwaniu nadzieji. Wybij sobie to kurwa raz na zawsze z głowy ! :P

Gość a jaja to król lew jestem
a ja? ja tam loffciam swojego Jaszczurka :*

Gość a ja...ja to król lew jestem
cos mi nie poszlo wczsniej;) zadne "jaja"...hmm,chociaz nie powiem bo tez by sie przydaly:))