Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

ha ha ha ...........Esterus...wygrzebałam z poscieli ............do tej pory musieli by mnie przywiązac do łóżka ..............:) :) musze cos ze soba zrobic dzisiaj ...........sam jeszcze nie wiem co ..........ale zobaczymy moze kino .....to jest dobry pomysł :)))

..dzieki marika tylko jeszcze ktos musi mnie wygonic z domu .....ha ha ha .....jest premiera sprawdziłem Polski Trick ......mam ochote ale zobaczymy !!

bobmado.....mówisz i masz ....WYNOCHA Z DOMU!!!!!!!!!! A tak poważnie....idź.....a potem opowiesz jak było...............

no widzisz marika nie raz trzeba krzyknąć ......ha ha ha idę rezerwacje zrobiłem online .na 16 :00.........bo mi tyłek przyrośnie do krzesła :)

Gość mocny xxl
Mialam nadzieję wchodząc na Wasz topik ,że ktoś mi pomoże .. w moim nałogu ... a tu widzę kolektyw wzajemnej adoracji . już mam serdecznie dość palenia ...ale ciągle sięgam po następnego papierocha ..obiecuję sobie ,ze to już ostatni ..i jest ostatni do następnego . I trwa to i trwa .. kasy ucieka ,kaszlisko mnie coraz mocniejsze męczy . no właśnie znowu popalam :( śmierdzę tytoniem na odległość , rano siadam na sedesie i co robię ..spalam dwa papieroski wypijam kawę ..kawa na sedesie i dopiero na obroty , wstrętne .. ale dymek przyjemny po nocce . i tak przez dzień 20 zazwyczaj wypalam a bywa ,że i nową paczkę zaczynam . wywaliłam z siebie troszkę ..ot lżej na duszy !

kolego bo tu nikt za Ciebie nie przestanie palic to niestety musiz zrobic sam ..... skoro nie masz tyle silnej woli zeby przestac sam udaj sie do apteki sa plastry tabletki TABAX chyba skuteczne !!!!jeszcze elektroniczne papierosy ale szczerze Ci powiem jak sam nie dorosniesz do tej decyzji to marnie to widze ..........a towarzystwo wzajemnej adoracji jest po to zeby pomagac sobie na wzajem przetrwac ten trudny okres pozdrawiam !!!!!!!

jak minął dzień moi drodzy...kolejny dumny i wygrany???? u mnie kolejny zaliczony!!!!!!!!....tak miło to napisać!!!!!!!!

jestem .............mam dobry humorek film taka sensacja troche smieszna ale fajna warto było ........przyznam szczerze mam sentyment do Polskich filmów artystów ....... juz powoli zaczynamy zalatywac ąmeryką filmami z serii zabili go i uciekł ale jeszcze robimy fajne filmy :) pozdrawiam

dobrze...ja dzisiaj w kinie nie byłam....ale też było fajnie.....teraz siedzę trochę zakręcona...hahaha....cóż zrobić jak przyjdą goście?????.....zawsze się tak kończy.....hahaha

zakrecona ...............wesoła :)))) to fajnie jak miałas towarzystwo a teraz siedzisz jeszcze zakręcona :) ha ha ha buziak !! jestem ciekaw jak Esteruś ???

Gość Bixxy
Ja co roku rzucan na czas postu bez wiekszych problemów. Poprostu sobie postanawiam i twardo sie tego trzymam, a jakbym zapalila to bym sie czula tak jakbym Jezusa zdradzila, bo mu obiecalam, ze nie bede palic a pale. Tak wiec caly poscik bez fajek. Mój chlopak ostatnio tez rzucil, po prostu pewnego dnia powiedzial, ze ma dosc i juz wiecej nie zapalil (jak narazie). Czytalam, ze nie powinno sie ograniczac, kupowac nie wiadomo czego ani nic. Po prostu trzeba po wypaleniu fajki sobie postanowic, ze to byla ostatnia fajka jaka zapalilismy i tyle. Mysle, ze jesli ktos nie moze rzucic to tak naprawde nie jest jeszcze gotowy psychicznie na rzucenie, ze gdzies w glebi jednak wcale nie chce rzucac. Jak naprawde chcecie to nie powinno byc to trudne.

bobmado....ooo tak wesoła to jestem!!!buziak Esterus może zaraz się pokaże!!!

..........jak ja uwielbiam ten błogi stan w trakcie i zaraz po ........!!!! ale drugi dzień dla mnie jest tragiczny :P .........ha ha ha .dlatego zawsze jak pije nie mysle co bedzie na drugi dzień :)))

bobmado....mam nadzieję że jutro tragedii nie będzie.....hahaha...a jak będzie to trudno...raz się żyje!!!!!!!!!!

marika juz idziesz spac .........:))) dobranoc miłych snów b.!!! :P

tak chciałam się upewnić.....hahaha.....jeszcze spać nie idę ale jak znowu tu zajrzę to pewnie Ciebie już nie będzie

ha ha ha .......... pewnie tak jak bedziesz dopero po 23 ....to napewno /////////////

dobrego pioniedziałku dla wszystkich !! cieplutko pozdrawaiam :D :P