Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Maladetta

Czy kt贸ra艣 z was ma ch艂opaka Araba?

Polecane posty

Go艣膰 berumsa
Ja mam meza Araba i w sumie zyjemy normalnie :) Czasami mnie wkurza jak to facet ale ogolnie po 10 minutach sie zawsze godzimy. w sumie ja glownie prowokuje klotnie bo jestem osoba ktora nie lubi dusic w sobie zali, wyrzuce co mam i mi odrazu lepiej:) Ma fajna rodzinke, dziwna ale fajna.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale czad
czytam i czytam i mi rece opadaja. od 10 lat jestem mezatka. moj mza jest z libanu w zwiazku jestesmy od 13 lat i nie potrafie zrozumiec o co chodzi z tym calym podzialem na arabow i resze. ja wyszlam za maz za czlowieka nie za araba czy polaka chrzesicijanina czy muzulmanina. Moj maz jest pelen szacunku dla mnie i dla mojej religi . nigdy nie ublizyl mi. mamy 9 letnia corke ktora uwielbia . ludzie sa zli i dobrzy wszedzie . w polsce jest tez pelno sk***w co chlaja i bija zony ktore cicho siedza i sie nie oddzywaja i napewno na calym swiecie jet podobnie a ze kobiery co niektore sa naiwne i widza co chca widziec to juz calkiem inny temat.... temat rzeka.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marmoset
Powiedzcie jak 艣ci膮gn膮膰 ukochanego Araba do Polski. Gdzie si臋 uda膰? co jest potrzebne? Jakie dokumenty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HollyG
Zwi膮zek z muzu艂maninem mo偶e by膰 niebezpieczny, czyta艂am wiele historii kobiet, kt贸re zosta艂y wywiezione do obcego kraju. Ju偶 chyba [url=http://poznajdate.com]艣mier膰 lepsza ni偶 takie zniewolenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulina Dra偶ba
Drogie Panie, poszukuj臋 pilnie kontaktu z tymi z Was, kt贸re by艂y w zwi膮zku ma艂偶e艅skim z Arabem - i niestety zosta艂y skrzywdzone - na pewno niekt贸rym z Was uda艂o si臋 uciec, zerwa膰 znajomo艣膰. By艂y艣cie z m臋偶ami w ich kraju? Jak by艂y艣cie tam traktowane? Szcz臋艣liwy zwi膮zek ju偶 mam Poszukuj臋 Pa艅 najch臋tniej z Warszawy lub okolic. Bardzo prosz臋 o kontakt. Zajmuj臋 si臋 materia艂em telewizyjnym do porannego programu "Pytanie na 艣niadanie" i bardzo potrzenuj臋 Waszej pomocy. Prosz臋 o kontakt: paulina.drazba@tvp.pl Z g贸ry bardzo dzi臋kuj臋 za ka偶dego maila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzis dyskutujemy o arabach
ale nie koniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czyzby temat obumarl i polscy
ogierzy poszli spac, albo stracili watek. Schowali swoje malutkie przydatki ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mialam i mam
i na zadnego innego nie zamienie

Udost臋pnij ten post

temat nie obumarl, ja zastanawiam sie nad opowiedzeniem swojej historii, choc moze jeszcze do tego nie dojrzalam. Jedno wam doradze, kochane kobietki, Arabowie maja ten czar, magie, ale jest tez inna strona i obyscie jej nie poznaly, Tym ,ktore jeszcze nie zakochaly sie mowie, odejdz, a tym ktore juz sa zakochane ,powiem uciekaj. Ja sama nie mam w tym przypadku tyle sil aby uciekac, tkwie po uszy zakochana - uzalezniona , zwiazek toksyczny na maxa, wiem ..............................Juz sama nie potrafie bez niego oddychac.................... to jak ogien i woda, wciaga i odpycha , z calego serca nie zycze wam tego co ja przezywam, powiem ze niektore macie racje , nie ma wyjsc , nie ma znajomych, nie masz prawa do wlasnego zycia , checi , woli, masz byc jego cieniem, albo cialem z dziura, i konflikt powstaje miedzy nami europejkami a nimi , bo my mamy dusze a juz najgorzej jak kobieta jest dynamiczna , samodzielna , otwarta na swiat, a po co to,- do domu, do garow i do gromadki dziecki, jej swiatem jest okno w kuchni ot i wszystko na co pan i wladca pozwala, ja sie jeszcze nie dalam az tak bardzo zadnego slubu , pracuje , dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki i pomozcie sie odkochac aby mi rozum znowu wrocil. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mialam chlopaka araba
I przez caly nasz zwiazek bylam przeszczesliwa. Z zadnym po nim i z zadnym po nim nie czulam sie tak dobrze. Byl przekochany, bardzo czuly, bardzo wyrozumialy, bardzo inteligentny. To nie byl jednak zwiazek z przyszloscia, bo on mial zone, ktorej jak twierdzil, nie kochal, i planowal rozwod. I chociaz moglabym nawet uwierzyc w to, ze nie kochal, to wiedzialam ze do rozwodu nigdy nie dojdzie. ale nawet sie nie ludzilam. Bylo mi dobrze, a kiedy zrozumialam, ze zwiazek jest bez przyszlosci, nasza relacja zaczela chylic sie ku upadkowi. Mimo tego rozstalismy sie bez bolu, bez pretensji, ja wiedzialam w co sie pakuje i wiedzialam juz wtedy, ze to ze facet jest nieszczesliwy z zona, nie znaczy od razu ze sie z nia rozwiedzie. Przezylam z nim wspanialy czas i niczego nie zaluje. Do dzis jestesmy przyjaciolmi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
hmmm no ja mam dylemat bo w przyszlym miesiacu jade do szwecji do chlopaka z Iranu. jego historia jest taka.....kiedy mial 6 lat mama wys艂a艂ago do brata do USA, tam sie wiec wychowywal, pracowal w firmie komputerowej ktora splajtowala. Postanowil przeprowadzic sie do szwecji. Zaczal pracowac jako kucharz co jak stwierdzil dalo mu wielka satysfakcje i planuje wlasny biznes, dobrze zarabia, zostal szefem kuchni i pracuje bardzo ciezko, kiedy ma wolne pracuje w domu (remontuje swoje mieszkanie) bo lubi pracowac. Jest normalny, no czasem przyznam widze roznice w mysleniu ale to chyba przez szwedow. oni podobno nie maja poczucia humoru i wszystko biora serio wiec moze dlatego. Wydaje mi sie ze jest normalny, czasem nawet powie cos marzejszego, psyhologicznego odemnie ze mi geba opada. Ale nadal sie mam obawy bo jak mowice czasem wszystko sie odwraca. Wiem tylko ze mial juz partnerki z nieswojego wyznania, jedna powiedziala mi ze byla z nim szczesliwa ale on jej nie kochal bo byla dla niego za dziecinna, niedojrzala dlatego sie rozstali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiem co mowieee
Moje wakacje w Maroku. Pozna艂am mn贸stwo ch艂opak贸w - arab贸w. Wnioski?: Fajnie , ale jak si臋 jest na luzie, na wakacjach, 偶eby si臋 po艣mia膰, poszale膰 i nas艂ucha膰 si臋 na ca艂y rok, jak膮 to si臋 jest pi臋kn膮 itp. ( cho膰 to nieszczere, s艂ucha si臋 fajnie) Pozna艂am: Pan R- pi臋kny, z d艂uuugimi rz臋sami. W my艣lach od razu go ca艂owa艂am:) By艂am sama w Rabacie i obsesyjnie szuka艂am kafejki interenetowej, wi臋c zaczepi艂am pierwsz膮 lepsz膮 osob臋. No i to by艂 w艂asnie on, zaraz mi pom贸g艂, od tamtej pory si臋 mn膮 opiekowa艂, wraz z kolegami ( fantastyczni, nadal tak uwa偶am). R by艂 fajny, ale 偶e ja si臋 szybko zniech臋cam, nawet to jego gadanie o mojej cudownej urodzie:), hehe by艂o m臋cz膮ce. Pewien Pan z CS ( couchsurfing) zaprosi艂 mnie na kaw臋. Czeka艂am przy dworcu na niego i jak go zobaczy艂am to od razu co艣 poczu艂am, tak膮 艣wie偶o艣膰. S. nie prawi艂 mi komplement贸w, nie nosi艂 plecaka, interesuje go kariera. Na 2-im spotkaniu si臋 poca艂owali艣my, by艂o boosko:) 3 spotkanie- sp臋dzili艣my z sob膮 noc, bez sexu i niczego (okres:P) No i by艂 jeszcze jeden na kt贸rego si臋 pokusi艂am: boska mieszkanka hiszpa艅sko- arabska. Cuuuudowny. Powiedzia艂 Bonjour, odpowiedzia艂am ( cho膰 normalnie tego nie robi臋, tylko olewam), ale by艂 tam cudowny, 偶e musia艂am:) ale myslalam ze jestem sama pozniej, a on szed艂 za mn膮. W ko艅cu sp臋dzili艣my z sob膮 troch臋 czasu, poca艂unki:P do rzeczy:) Ale to z Panem S mia艂am plany. 3 miesi膮ce na skype, ja mam ju偶 bilet kupiony do Maroka, bo mia艂am z nim zamieszka膰, ale mnie bardziej chodzi艂o o nauk臋 francuskiego. Wsp贸lny Pary偶, z kt贸rego w艂a艣nie wraca, bo go wystawi艂am. Naczyta艂am si臋 r贸偶nych opowie艣ci i da艂am sobie spok贸j. I BARDZO DOBRZE Za miesi膮c zn贸w jad臋 do Maroka ( zn贸w sama) i teraz ju偶 wiem: ZE PAMI膭TEK Z WAKACJI SI臉 NIE PRZYWOZI. oni s膮 cudowni, pi臋kny wygl膮d, cudowne oczy, bielutkie z膮bki, czar, wdzi臋k, mo偶e i du偶e penisy ( tego nie sprawdza艂am), ale jest te偶 cholerna zazdro艣膰 i m贸j S ju偶 o zakazach m贸wi艂 - nie b臋dziesz potrzebowa艂a szuka膰 przyjaci贸艂 w Maroku, b臋dziesz mia艂a moich - Twoje sukienki z Polski raczej Ci si臋 nie przydadz膮, szpilki te偶 nie i takie tam ODRADZAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiem co mowieee
I te偶 z niech臋ci膮 s艂ucha艂am jak mi m贸wili, "booo偶e Arab, daj sobie spok贸j" Ale teraz mog臋 to samo powiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
trzese sie trzese ale jakies dziwne przeczucie mam ze to ok chlopak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
a jak kupuje meble w IKEA to co to oznacza:P hehe zartuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
a moze jest ktos mi w stanie sprawdzic kolesia hmm? pracuje w kopenchadze :) oj poczulabym sie w ten sposob najbezpieczniej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misia19899999
Ty jedziesz do niego do Szwecji?? Rozumiesz, 偶e jeszcze si臋 nie poznali艣cie na 偶ywo?? Czy Ty jeste艣 normalna??? A czemu on nie mo偶e przyjecha膰? Czy偶by si臋 ba艂???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
pracuje, urlop juz ma wykorzystany nie to co ja taka nienormalna nic z lata nie mialam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hdmhdfdfd;ld;df
czy oni sa obrzezani?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misia19899999
Paulana, prosz臋 daj sobie spok贸j dziewczyno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
misia ja cie rozumiem i sama mam obawy ale ja tylko tam jade sprawdzic nic wiecej. poznalam wiecej ludzi o tej wierze i byli to naprawde dranie, ten jest normalny i dlatego chce to sprawdzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwielbianyprzez ma
ja mam dwuch i nie wiem ktorego wybrac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
jak dw贸ch?? wybrac? to czym ty sie kierujesz. sa tacy sami ze nie wiesz kogo wybrac??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
tyle ze on mieszka w szwecji. W iranie nie byl od dobrych paru lat, przyzwyczail sie do tego kraju i nie ma zamiaru wracac gdzies gdzie nawet nie pamieta dobrze swojego jezyka. nie wiem czy moze mnie zamknac:) jego byla jakos wrocila do siebie, cala i zdrowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwielbianyprzez ma
chyba za艂o偶e charem z arab贸w dokupie sobie jeszcze ze trzech i eunuch臋 zeby ich pilnowa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
z mama rozmawia nawet po angielsku przez telefon bo swoj jezyk kaleczy skoro woja go zabral w wieku 6 lat to stanow. sama nie wiem, nie slodzi mi tak jak wy mowicie, rozmawia normalnie jak z niektorymi polakami sie rozmawia. czasem mi tylko cos zalatuje dziwnie ale nie chce osadzac czy to jego muzulmanizm czy poprosu brak mozliwosci bezposrednich rozmow face to face robi takie wrazenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulana
chcialabym porozmawiac z jakas babka ktora ma meza lub partnera muzulmanina, one znaja najlepiej ich charakter i podejscie. czy znajdzie sie ktos taki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hdmhdfdfd;ld;df
oni s膮 obrzezani?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misia19899999
TO TYLKO STRONA ARABIA. COM.PL ALBO ARABIA.COM JAKO艢 TAK TO BY艁O BEDZIESZ MIA艁A CO CZYTA膯

Udost臋pnij ten post