Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maladetta

Czy któraś z was ma chłopaka Araba?

Polecane posty

aaa ja radze się trzymać z daleka od nich... Przecież możesz sobie jakiegoś poznać,który wygląda jak arab,ale nie jest muzułmaninem.Prawie każdy arab to muslim.

Gość landi1235
to moj login na wp landryna170392@wp.pl:):) zapraszam :):)

Gość Princessita
a ja wlasnie lubie arabskich facetow :P nie zrazaj sie do niego tylko dlatego ze jest muzulmaninem bo muzulmanin nie rowna sie zly wiadomo ze rozni ludzie sa ale nie uogolniajmy jesli sie zna ich zasady i prawo i szanuje ich kulture mozna normalnie sobie ulozyc z nimi zycie

Gość Princessita
ja mam z muzulaninami same dobre wspomnienia

Gość Princessita
no tak sie sklada ze bylam w arabskim domu i jakos nikt mnie nie zjadl

Każdy wie i nie trzeba nikomu tego tłumaczyc,ze kazdy jest inny.Polki są szczególnie naiwne i łatwie wiec taki arab jak cos wmówi to one odrazu uwierza. hahahaha

Gość Princessita
no ja akurat bylam nie w Europie wszystko zalezy na kogo sie trafi i nie zakladajcie od razu ze kazdy jest zly bo tak samo zle mozna miec z polakiem

Czesc dziewczyny jak wiecie jestem z arabem 3 lata i mamy dzecko !! w obecnej chwili jestesmy juz po slubie i powiem wam ze moj facet zmienil sie na jeszcze lepszego i czulszego !!! a ne tak jak pisze wiekszosc ze po slubie zaczynaj sie problemy !!moja rodzina est bardzo zadowolona i jego tez!!! z czego sie bardzo ciesze !!!! ja tez jestem mloda ale jezeli chodzi o zalozenie rodziny to pdchodze to tego bardzo powaznie i tak jak czytalam o tym ze 18 latka chce miec dziek=cko i meza to wylacznie jej sprawa jezeli jest na to gotowa to nie mozna jej za to gnebic tylko ja wspiera!!!

Danny Decoy czy ty masz jakis problem?? to moje zycie i moja rodzina !! wiec zawijaj z tego forum!!

Gość leah-72
Kinia - ja się bardzo cieszę z twojego szczęścia , jesteś na tyle mądrą osobą i pozytywnie nastawioną żeby podchodzić do tematu poważnie i ja ci życzę oby tylko tak dalej ! Oczywiście jak zawsze istnieje problem kobiet , które mają swoje '' ale '' . To , że wam się nie ułożyło , lub nawet to że nie poznałyście żadnego araba i potraficie opiniować tylko i wyłącznie na podstawie tego co przeczytałyście , napisałyście lub co wam tam wasze otoczenie wbiło do głowy to bardzo współczuję szerokiej wiedzy i doświadczenia . Po co się więc wypowiadacie ? Skoro potraficie być tylko z chrześcijaninem i islam was odrzuca to ok , nie ma sprawy . Tylko po co te komentarze ? Są osoby , które ułożyły sobie życie z wyznawcą innej wiary i jest im w tym związku dobrze . To chyba jakiś dowód , że się da , prawda ? Wy w życiu i tak zrobicie jak będziecie chciały więc nie potepiajcie osób tekstami typu '' wzięłaś z nim ślub to już możesz pożegnać się z krajem '' , '' po ślubie oni są zupełnie innymi ludźmi '' itd . Wychowałam się w rodzinie tolerancyjnej , matka nauczyła mnie tolerancji , a mój ojciec całe moje dzieciństwo pił i robił nam piekło w domu , więc w życiu nie będę kierować się tym , kto z jakiego kraju pochodzi .

Gość landi1235
zgodze sie z kinia i leacha macie racje.takie gadanie bez sensu o cudzej religii moze wywolac kontrowersje wsrod osob ktore sa tolerancyjne i wrecz nienawidza rasistow! takie puste gadanie moze prowadzic do wojen i konfiktow na tle religinym tymbardziej,ze chcemy zyc w swiecie bez wojen i konfliktow.bylam kiedys z arabem oni sa wrazliwi na tle swojej religii,wiec po co ja krytykowac,nas jako wierzcych tez by to denerwowalo gdyby ktos wrzucal na nasza wiara, ale po czesci mialby racje bo nasza wiara narobila najwiecej szkod religinych na swiecie juz od christianizacji niby nawracenie ludzi poganskich a teraz chcemy aby nasza wiara domonowala nad wszystkimi dla mnie to jest chore i nienormalne kazdy moze ZYC I WYZNAWAC RELIGIE JAKA CHCE BO MAMY DEMOKRACJE A PO 2 TO NIE RELIGIA STANOWI PROBLEM BO ONA JEST DOBRA TYLKO LUDZIE KTORZY MAJA SIE ZA LEPSZYCH A ZWLASZA BIALI CZY INNI LUDZIE NIE ZASLUGUJA NA TO BY BYLO IM DOBRZE I CIESZYLI SIE SZCZESCIEM DLA MNIE CI LUDZIE KTORZY UWAZAJA ZE LUDZIE CIEMNI SA GORSI NIZ LUDZIE BIALI POWINNI LECZYC SIE PSYCHIATRYCZNIE!ZNAM KILKU MOGE POLECIC JAKIEGOS!!!!!!!! TAKZE ZAPRASZAM!!!!

" kinia872 (kinia872@buziaczek.pl) Czesc dziewczyny jak wiecie jestem z arabem 3 lata i mamy dzecko !! w obecnej chwili jestesmy juz po slubie i powiem wam ze moj facet zmienil sie na jeszcze lepszego i czulszego !!! a ne tak jak pisze wiekszosc ze po slubie zaczynaj sie problemy !!moja rodzina est bardzo zadowolona i jego tez!!! z czego sie bardzo ciesze !!!! ja tez jestem mloda ale jezeli chodzi o zalozenie rodziny to pdchodze to tego bardzo powaznie i tak jak czytalam o tym ze 18 latka chce miec dziek=cko i meza to wylacznie jej sprawa jezeli jest na to gotowa to nie mozna jej za to gnebic tylko ja wspiera!!! " Jesteś tępa jak nienaostyrzona żyletka:P.3 lata to gówno znaczy:P.Jak będzie 30 to będize coś:P.

Amant Wszech Czasów 3 lata do juz jest troszke a to ze tobie toniepasuje to masz problem bonapewno ze wzgledu na takie glupie gadanie pustych ludzi jak ty niebede niszczyla sobieimojemu dziecku zycia !!bo takie tempe osoby twego pokrojuchcajaknajgozej dla dziewczyn w zwiazkach z obcokrajowcani a ja jestemowiele szczesliwsza nix z polakiem ktorzy mysla tylko o swoich kumplach i piwie !!!

Gość wielka niewiadoma
witam opowiem wam moja historie...choc chyba pisze to po to zeby uslyszec odpowiedz ze bedzie wszystko dobrze.Zaden z moich znajomych nie ma doswiadczenia z arabami i nic nie wiedza na ten temat dlato pisze tutaj. A wiec w wieku 22 lat poznalam araba.od pierwszego spotkania wpadlismy sobie w oko.ja nie moglam przestac o nim myslec...noce zarwane myslac o nim...nie bylismy para ale widywalismy sie czesto...byl oczywiscie tez seks bardzo namietny goracy czuly...nagle pewnego dnia zaproponowal mi slub ja nie zgodzilam sie ...wrocil do kraju 2 lata go nie widzialam...kiedy byl tam pisalismy codziennie do siebie rozmawialismy godzinami...tesknilamm za nim tak jak tylko mozna bardzo tesknic...zdjecie na tapecie w telefonie...placz do poduszki...marzenia ze juz wrocil i znow jest ze mna...on tez tesknil...pytal czy nie przeszkadza mi to ze jest inna religia...mowilam nie ale tylko wroc...przez 2 lata nie bylam w zadnym zwiazku czekajac na niego...wyobrazalam sobie jak jestesmy szczesliwi kiedy wroci.i wrocil....byl to najszczesliwszy dzien w moim zyciu...ryczalam ze szczescia..ale z chlopaka ktorego znalam wczesniej zostala moze1/3...bedac u niego w mieszkaniu nie poprosil mnie czy moge zrobic herbate on mi to kazal zrobic i powiedzial czy nie wiem ze zrob to znaczy wstaje i robie...zaczelam sie smiac bo uznalam to za zart....spedzilismy razem noc pytal czy go kocham odp. nie wiem...nie chcialam sie przyznac ze kocham go z calego serca...przytuleni zasypialismy on glaskal mnie po twarzy calowal...kiedy rano sie obudzil ani razu sie nie usmiechnol...powiedzial tylko jalla wstawaj(nie wiem jak to sie pisze:p) zrob lozko otworz okno...a jak szlismy ulica to pytal czy moje buty musza tak stukac bo jemu to przeszkadza...doznalam szoku...czuje ze jest on tym arabem o ktorym piszecie...arab zaborczy zly dran....tlumaczylam sobie ze moze zly dzien nie wyspany...czuje ze 2 lata tesknoty i czekania byly na marne...prosze codziennie Naszego Boga nawet zaczelam Jego boga prosic zeby wszystko bylo dobrze...piszac to placze bo cos i ktos kto byl sensem mojego zycia przez 2 lata okazal sie wielka pomylka...mysle ze moze musi dluzej jeszcze pobyc w polsce aby sie troche zmienic...nie dopuszczam mysli ze moze go nie byc...wiem ze moge miec innego jestem modelka wysoka moge miec prawie kazdego polaka...ale nie widze nikogo innego procz niego...chcialabym o nim zapomniec ale nie moge....;((((

Gość leah-72
Amant Wszech Czasów - mam wrażenie, że jesteś wyjątkowo nietolerancyjną osobą, wręcz opryskliwą i pesymistyczną, na wszystko znajdziesz swoją krytykę, ale to już przegięcie. Na jakiej podstawie twierdzisz, że osoba do której się zwróciłeś/aś jest osobą 'tępą'. Chyba nie wiesz, że nie tak nazywa się ludzi - jeżeli już to NIEDOŚWIADCZONYCH, niedouczonych lub źle poinformowanych, ale z tego co wiemy to Kinia jest w związku z arabem i jest jej dobrze, więc po co te komentarze? Twoje 'spostrzeżenia' o ile można je tak nazwać są bez podstawne, jeśli nie po prostu śmieszne.

Gość leah-72
wielka niewiadoma - jedyne co mogę ci powiedzieć i to tak ze szczerego serca, wszystko to co ja bym zrobiła to - uciekała od niego jak najdalej ! Wydaje mi się, że twoje obawy są słuszne dotyczące tego, że stał się jedym z 'tych' złych itd. I myślę, że powie ci to większość dziewczyn z tego forum. Rozumiem, że się zakochałaś i chciałabyś żeby wszystko było jak najlepiej, ale nie oszukuj się bo potem możesz tego żałować. Nie chcę być wobec ciebie nie miła, więc nie odbierz mojego pytania źle, wszystko ze szczerej chęci pomocy tobie, ale myślisz, że jesteś jedyna? Może tak - jesteś pewna, że on nie miał przez ten czas kogoś innego, że w jego kraju nie czeka na niego żona, a jesteś tylko przygodą, albo dodatkową rozrywką? Musisz zrozumieć, że wielu z tych 'nieokrzesanych' tak właśnie myśli, te dziewczyny które są z nimi w związku to po prosu niesamowite szczęściary !

Gość wielka niewiadoma
leah 72 -Masz racje nie zastanawialam sie nad tym....moze inaczej nie dopuszczalam takiej mysli do siebie.Na pytanie czy przez ten caly czas byl w abstynencji sekasualnej slyszalam ze tak bo przeciez u niego w kraju nie wolno.Dziekuje za twoja odpowiedz bardzo duzo mi pomogla.Przeciez on nie jest jedynym mezczyzna na swiecie...:)jest to bardzo trudne zapomniec o nim ale wole zostawic to tak jak jest....bedzie moim slodkim wspomnieniem ...przyprawionym nie jedna gorzka łza....Wczesniej czytajac te wszystkie wypowiedzi na forum wspolczulam tyym wszystkim kobietom i myslalam to mnie nie dotyczy....jednak w zyciu wszystko moze sie zdazyc.Narazie jestem w takim stanie ze mysle ze nie mam juz na co czekac, ze nic dobrego nie moze mnie spotkac...Troche jestem zla na siebie ze bylam tak naiwna...poniewaz bylam przekonana ze on jest czlowiekem z ktorym spedze reszte zycia...chcialabym zeby wiedzial jaka krzywde mi zrobil...i ze kobiety nawet Polki maja uczucia..;(

Gość wielka niewiadoma
leah 72 -Masz racje nie zastanawialam sie nad tym....moze inaczej nie dopuszczalam takiej mysli do siebie.Na pytanie czy przez ten caly czas byl w abstynencji sekasualnej slyszalam ze tak bo przeciez u niego w kraju nie wolno.Dziekuje za twoja odpowiedz bardzo duzo mi pomogla.Przeciez on nie jest jedynym mezczyzna na swiecie... jest to bardzo trudne zapomniec o nim ale wole zostawic to tak jak jest....bedzie moim slodkim wspomnieniem ...przyprawionym nie jedna gorzka łza....Wczesniej czytajac te wszystkie wypowiedzi na forum wspolczulam tyym wszystkim kobietom i myslalam to mnie nie dotyczy....jednak w zyciu wszystko moze sie zdazyc.Narazie jestem w takim stanie ze mysle ze nie mam juz na co czekac, ze nic dobrego nie moze mnie spotkac...Troche jestem zla na siebie ze bylam tak naiwna...poniewaz bylam przekonana ze on jest czlowiekem z ktorym spedze reszte zycia...chcialabym zeby wiedzial jaka krzywde mi zrobil...i ze kobiety nawet Polki maja uczucia..;(

Ja tez tak uwazam zebys lepiej nie próbowala,to jest całkiem inny swiat, nie ma co sie oszukiwać.Jezeli chcesz moge ci opowiedziec wiele historii z mojego zycia.Odezwij sie na maila magda961@op.pl :) Pozdrawiam

Gość roznice sa ...
miedzy ludzmi wsrod polakow zdarzaja sie medy i u nich !:) Moja kumpela zakochala sie w jednym on ja bije gwalci ona niema co jesc a na dodatek pracuje z nim po 16 godzin dziennie za friko:( Moj maz jest jego przeciwienstwem jest czuly ani razu nie podniosl na mnie glosu ani nie uderzyl mnie normalny zwiazek niekiedy mamy jakies scysy ale nie o religje czy kulture tak jak normalne rodziny zyjemy Jestem wczesniej z pracy ja gotuje i sprzatam on jest wczesniej to on robi wszystko Wcale nie sa brudasy!!! jesli ktos bierze prysznic dwa razy codziennie zmienia ciuchy po kazdym posilku myje zeby to raczej nie jest tym BRUDASEM mam kolege polaka tzn szwagra po 6 dniach pracy na budowie w tem 50C i raz w tygodniu sie wykapie i spi w ubraniach w ktorych pracuje to jest BRUDAS jedni sa zli drudzy dobri My wszyscy jestesmy ludzmi czy czarny czy zolty czy biale ale czlowiek:):):)

Gość jednak polki sa pojebane
to jest ich religia dla nich kobieta jest przedmiotem niczym jak pali czy pije to juz jest szmata kobieta ma tylko siedziec w domu rodzic dzieci i byc na kazde zawolanie znalam kilku turkow marokancow arabow i nawekilku z kazachstanu wszyscy maja ta sama religie mam z tekimi ludzmi doczynienia na codzien mieszkam w NL wszyscy sa tacy sami bija ponizaja na nic nie pozwalaja znalam taka turczynke fajna dziewczyna miala meza turka on siedzial w domu ona na niego zapierdalala robil z nia co chcial bil gwalcila ona sie musiala przystosowac sama powiedziala ze to jest ich religia kobiety sa od dziecka wychowywane ze tak ma byc i koniec i ze jak muzlumanin zwiaze sie z koieta wyznawajaca inna religie niz on to na poczatku jest ladnie pieknie ale po slubie zaczyna sie wsz. zmieniac robcie co chcecie wasze zycie tylko pozniej nie placzcie nad swoim losem gupie pindy:P

Gość Karolllhhh
My wszyscy jestesmy ludzmi czy czarny czy zolty czy biale ale czlowiek powiedz to kolorowym rasistom

My polki nie jestesmy do takiego zycia stowrzone.My lubimy zabawe,rozmowe z kolegą.Nie uczono nas ,ze jestesmy przedmiotem mezczyzny dla którego mamy słuzyc.Bys 2 dni nie wytrzymała,a co dopiero całe zycie.Oni kobiete traktują jak szmate,a tym bardziej polke.Myśla,ze jestesmy na raz.Ich kobiety są inne,wiedzą i znają swoją kulture wiec pózniej nie ma zadnych rozczarowań.Są oczywiscie wyjątki,ale to naprawde wyjątki 1 na milion.Bardziej w Egipcie moze sie trafic dobry mezczyzna.Zauroczyłaś sie w nich ehh... to przejdzie,znajdziesz sobie 100 takich chłopaków jak on.PO co ci taki skoro bedziesz sie męczyla w takim zwiazku.Oni maja urode która pociąga polki i taktyke,uwazaj!!

My polki nie jestesmy do takiego zycia stowrzone.My lubimy zabawe,rozmowe z kolegą.Nie uczono nas ,ze jestesmy przedmiotem mezczyzny dla którego mamy słuzyc.Bys 2 dni nie wytrzymała,a co dopiero całe zycie.Oni kobiete traktują jak szmate,a tym bardziej polke.Myśla,ze jestesmy na raz.Ich kobiety są inne,wiedzą i znają swoją kulture wiec pózniej nie ma zadnych rozczarowań.Są oczywiscie wyjątki,ale to naprawde wyjątki 1 na milion.Bardziej w Egipcie moze sie trafic dobry mezczyzna.Zauroczyłaś sie w nich ehh... to przejdzie,znajdziesz sobie 100 takich chłopaków jak on.PO co ci taki skoro bedziesz sie męczyla w takim zwiazku.Oni maja urode która pociąga polki i taktyke,uwazaj!!

Gość leah-72
hm , nie zgodze się z tym, że ONI traktują nas tylko i wyłącznie jak niewolnice, które mają siedzieć w domu i nic tylko gotować i sprzątać.. Zresztą co za 'oni' ? Nie rozumiem tego braku podziału i uogólnieniu wobec facetów wyznających określoną religię - w tym przypadku Islam. Żeby o kimś coś powiedzieć, a raczej powiedzieć coś o wszystkich ludziach którzy przynależą do jednej religi trzeba nie dość, że poznać tą religię jak i wszyskich ludzi, bo religia nie czyni ludzi potworami o jakich się tutaj wypisuje. Co powiedzielibyście ludzią, a nawet kobietą ( bo przecież faceci są źli ) które wyznają Islam chociażby tutaj - w naszym kraju, co jeśli są szczęśliwe i nie czują się poniewierane? Rozumiem, że macie jeden, klilka przypadków, ale to nie upoważnia was do tego, żeby opiniować na temat spraw w których nie macie dostatecznie dużo wiedzy i doświadczenia, ja wierzę w ludzi i wierzę że nie wszyscy są 'tacy'. wielka niewiadoma - ja moją przygodę z arabem na początku traktowałam jak ty, dopóki nie zaczął się rzadziej odzywać, w końcu przestało mi zależeć .. postanowiłam traktować to bardziej jak jakąś przygodę, może doświadczenie, poznanie innych ludzi i tego jak traktują kobiety. Przeżyłam wspaniałe chwile i miło do nich wracam, w końcu ty też nabierzesz takiej postawy! Są inni faceci i jeśli nie masz siły przechodzić przez związki na tak dużą odległość to żyj jak sprzed tych dwóch lat, a przynajmniej się staraj! W końcu wszystko się ułoży, trzymam kciuki za ciebie !

Gość nagla
niektorzy pisza bzdury...nie maja pojecia o temacie...akurat moja szwagierka jest arabka i jakos nie usluguje swojemu mezowi..to raczej on za nia lata z herbata:)...moj maz jest arabem i tez mu nie usluguje...ale za nim sie z nim zwiazalam duzo rozmawialismy...u wiekszosc kobiet tego wlasnie brak...rozmowy

Gość tak wam się chce araba
to korzystajcie z okazji w Indonezji, kraju muzułmańskim, zaczęły się coroczne obrzezania tzn okaleczenia dziewcząt. Bez łechtaczki i możliwości przeżywania orgazmu możecie się tylko nadawać na wor na spermę, samice do zasuwania na polach.