Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pogadajmy o ciuszkach do slubu-

Polecane posty

tsai_nu mysle ze ta druga bedzie super, juz ja gdzies kiedys zobaczylam w necie, sliczniutka jeszcze do twojego typu urody....

Catharsis, widzę tu jakieś podejrzenia... Czytałam ten topik, na którym była bullocks, co Ty na to? Rudasek - prześlij, ja chcę zobaczyć!!! Mojego niestety w sieci nie ma, i fotek - póki co - też nie posiadam... :-) Po 20 sierpnia mogę się pochwalić :-) Znalazłam super butki dla siebie - idealnie proste białe czółenka, ale jestem zadowolona! Zaraz polecę kupić, tym bardziej, że jak za prawdziwą skórę, to cena jest symboliczna - 119 zł... I bukiety ładne znalazłam... w Warszawie. :> Trochę daleko... Ciekawe, jak to będzie, jak już będę mężatką - czego ja bede w tym necie szukać? Szaf do przedpokoju...? Przygotowania ślubne są jednak (po namyśle) baaaaardzo przyjemne... ;-)))

ok jak mi sie uda ale nie wiadomo.....jak cos to po 7 stycznia...:-D ciekawe co z catharsis...... mi to lotto czy to ona czy nie ona pisala takie bzudury na jakims topicu!!!

Mnie też, ważne, że tutaj fajnie się z Nią gada... Catharsis, słyszysz? Wracaj :-))) Poniosłam wczoraj porażkę obuwniczą - butki śliczne, ale niestety to \"brudna\" biel :-/ A tak się już cieszyłam... Rudasku, szukałaś już butków? Bo ja mam problemy... Zwłaszcza, że słyszałam, że muszą być\"zamknięte\" - taki przesąd :-)))

Gość ooooooooooooooooooo
ej - to może Wy sobie pogadajcie na gg albo coś bo widzę, że czekacie na odpowiedzi między sobą. 3/4 topiku to nerka, rudasek,cathasris.

co was to obchodzi czy czekamy czy nie???? z drugiej strony nikt nikogo nie pytal o catharsis wiec...o cio chodzi?? i dlaczego ona zniknela???

Gość to nie chat
jak chcecie sobie pogadac to idzcie sobie na jakis czat, jakbyscie nie wiedzialy to traktowanie tego forum jest zabronione i zaraz zglosze je do skasowania :P przeczytajcie sobie stopki moderatorek :P:P

Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie topiku, to znikaj. Gadamy we trzy o tym, co nas interesuje, dziewczyny, które pokazują ciuchy do ślubu są mile widziane, nie wiem, o co Ci chodzi. Nie masz co robić? Rudasku - Ty na szczęscie możesz sobie jeszcze nie być przekonana... Ja ostatnio poszperałam po tych stronkach, do których linki podesłała Tsai_Nu, i stwierdziłam, że mogłam może jeszcze pomierzyć... :P Ale już za późno, zaliczka jest, kiecka się szyje... no, chyba, że będzie mocno odbiegac od pierwowzoru, to zrobię awanturę i kupię gdzies gotową :-) Ale nie chciałabym, bo to koszt jest dużo większy... :\\

kor....nie mam ochoty sie z nikim urzerac!!!! takim ludziom jak ci wyzej to bana powinni dawac od razu!!! nerka jak masz gg to przeslij na maila!!! :-D

Gość geeraaaayy
no i wreszcie wpadłaś na ten pomysł. na gg uciekać.

co wam to do cholery przeszkadza????? co mam pisac sama do siebie??? czy co??? w koncu musze poczekac na odpowiedz!!! a nie kazdy siedzi cale 24h na kompie!!! wrrrr

nudzi sie wam czy co??? topic przeszkadza??? albo ktos poczul sie niedoceniony i nikt nie chce z nim pogadac to szuka zaczepki???? wogole to chyba topic sie robi nie na temat?!??!?!

Gość geeraaaayy
tak przeszkadza, bo wy tylko do siebie gadacie, jak inni coś piszą to wy nic tylko : rudasek jak tam, nerka jak tam itd, innymi sie nie interesujecie więc dlatego lepiej będzie jak na gg popiszecie.

geeraaaayy - jakbyś miał/miała coś do powiedzenia, to bym się do tego odniosła, ale póki co tylko się pieklisz bez sensu. Powiedz coś w temacie topiku, wklej jakiś link, pogadamy o sukience. Nie masz ochoty - wypad z baru, to nie miejsce dla Ciebie. Rudasek - niestety nie mam gg :/ Nawet gdybym miała, to w pracy blokada na kompie - a ja na internecie tylko w pracy. A! W salonie Twoja sukienka jest na wystawie! Alew powiem Ci, że na wieszaku te rękawy koronkowe nie wyglądają ciekawie... :/ Chyba rzeczywiście trzeba przymierzyć...

Gość geeraaaayy
w pracy to się pracuje, a nie siedzi na forum szef cię złapie to bedziesz miła !!!!! jak mam pisać o swojej sukience jak Ty tylko rudaskiem jesteś zainteresowana,

geray ok przepraszamy!!! nie musimy sie wyklocac rzuc linkiem albo opowiedz o sukience nio ......zapraszamy!!! bez nerwow to sie szybciej zalatwi :-D

Gość geeraaaayy
no dobra dziewczyny - koniec dyskusji, nie będziemy sie kółcić, wkońcu nie o to tu chodzi, piszcie sobie nie będę się wtrącać.

geeeray ale my chcemy sobe z toba pogadac moze nam podrzucisz jakis pomysl?????

Gość geeraaaayy
no cóż pomysł to powiem Wam o mojej sukience: biała, gorset i kiecka na lekkim kole, tiul z satyną, piękna jest, buty już mam i bielizna jest.

wiecej szczegółów wiecej szczegółów!!! wiecej szczegółów wiecej szczegółów!!! wiecej szczegółów wiecej szczegółów!!! wiecej szczegółów wiecej szczegółów!!!

Gość geeraaaayy
powiem szczerze- mam fotkę ale wolałabym jej nie pokazywać bo nie wiem ile osób i czy wogóle ktoś zagląda na to forum z mojej miejscowości albo z gości i nie chciałabym żeby ją widzieli, wybaczcie proszę mogę powiedzieć, że to kolekcja Demetoris czy jak to się pisze.

to na maila przeslij a w ogole to skad ktos bedzie wiedzial ze to TY??? mail jest gdzies wyzej :-D i co nie da sie dogadac???

Gość geeraaaayy
rudasku - a skąd mam wiedzieć, że Ty nie jesteś jedną z gości??

heheheh raczej nie!!!! niewybieram sie na wesele zadnie w najblizszej przyszlosci!!! buhahahaha...dobre

wiesz co grey??? chyba prowokujesz???? a ciekawe z co Catharsis?? co myslisz o tym nerka???