Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Agata*

Jak zmniejszyć OGROMNE piersi ?

Polecane posty

Gość moje 75C
Tak to juz jest, ze nie kazdy jest zadowolony wlasnym wygladem, z cyckami zle a bez cyckow? jeszcze gorzej - i dlatego sobie je zrobilam, wlasnie po to zeby poczuc sie kobieco. Nie potepiam nikogo, nie lubie zlosliwosci kierowanej w strone tych osob ktore sobie zrobily operacje plastyczna... bo ja to rozumiem. I tak jak Wy z wielkim biustem, w wielu przypadkach nie akceptujecie swego wygladu, ja nie moglam zaakceptowac swojej zupelnie plaskiej klatki piersiowej. (i po ciazy i po 8 miesiacach karmienia - nic mi nie pozostalo) Dwie moje kolezanki, obie z wielkim biustem i po dwoch ciazach... po ciazy ich piersi wygladaja po prostu tragicznie, wisza prawie do pasa... Wiem jakim sa one dla nich kompleksem, te dziewczyny nie jezdza nad wode - bo sie wstydza rozebrac. W moich oczach im szybciej zrobia sobie operacje, tym szybciej wroca do normalnego zycia. Dlaczego maja sie tak meczyc? Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Do - MOJE 75C ja tez sie zastanawiam nad operacja plastyczna po urodzeniu dziecka ! raz sie zyje a czasy sa takie ze przy dobrych wiatrach moze i bedzie mie stac !:) nie bede miala na czole napisane ze mam silikon ! :) to indywidualna sprawa przeciez. Wydaje mi sie ze najwiekszym probleme rto jest znalezienie naprawde bezpieczniej i dobrej kliniki :)

Gość **Natalcia**
Świetnie was rozumiem... Mam 15 lat i mam 80D jak nie więcej no i nie wiem co mam zeobić żeby mój biust zmalał...?? Jak można odsysać tłuszcz?? A mam takie pytanko jak się pozbyc kompleksów?? ;( Bo teraz chce się zapisać na taniec ale wstydze się zapisać ze swoimi dużymi cyckami pomocy ;(;( Please

Gość psotkaaa
Mnie co prawda temat nie dotyczy - mam malenki biust w rozmiarze A. Właściwie to zawsze chciałabym mieć większy, ale z rozmiarem 32/34 źle by to wyglądało.... Skoro jak piszecie rozmiar 36 to brak biustu, to ja chyba jestem doliną lub depresją? ;) Mogę sobie tylko wyobrażać, jaki ciężar codziennie dźwigają wasze kregosłupy.... No, i mały biust mozna powiekszyć wkładkami i stanikami push-up, a dużego pomniejszyć się nie da :/ Która mi odstąpi jeden rozmiar, tak, zebym miała B?;)

Gość psotkaaa
acha, no i ja mam 18 lat :)

Gość **Natalcia**
psotkaaa ----> ja Ci z chęcią odstąpie ;( a jak myślicie czy warto z dużym biustem zapisać się na ''tańce''

Ja tanczylam w zespole ze w swojej miejscowosci ale to same znajome byly szczerze zakladalam 2 biustonosze i nie bylo widac a problemu z ich nieokiełznanymi ruchami nie bylo wowczas no i wtedy nie bylo tez takich fajnych topow biustonoszy jak np teraz zrobili z nike :) a na taniec zawsze Warto jest sie zapisac !:)

Gość **Natalcia**
heh... No masz racje.. Wiecie dzisiaj zrozumiałam że nie potrzebnie się przejmuje swoim biustem :P co prawda wstydze się Go ale coraz bardziej mi się On podoba a poza tym lubie jak się za mną chłopcy oglądają :P:)

Gość Ja pomoge
Ja wam chetnie pomoge jestem facetem i niema lepszego stanika niz moje dlonie :D

Gość Julyai
obetnij nożem, jak amazonki... albo oddaj mi, ja bym się z chęcią zamieniła...

Gość zabusiazielona
pomoz! pomoz! jesli Twoje dlonie sa tlepsze od stanika, stnowczo!

mam 80c albo 80d . boje sie nosic bluzek z glepokim dekoldem, wstydze sie. mam 15 lat i czy ten rozmiar jest normalny? co mam zrobic zeby przestac sie bac pokazywac moich wielkich piersi? pomozcie prosze...:(

Gość kwiat.paproci
"tez agucha wiesz, ja mam 17 lat, jestem szczupła i mam 80 D. Ale jakoś się tym już przestałam przejmować. Odpowiedni stanik i po problemie Grunt, to akceptować siebie Pozdrawiam" Dziewczyno, jeśli jesteś szczupła, to jakim sposobem nosisz 80D?? To jest stanik dla kogoś kto ma pod biustem 85-90 cm, więc już nie taki znowu szczupły. Niektóre panie w skelpach z bielizną wciskają kobietom kit, że "nie ma 70F, ale pani weźmie 80D, to jest to samo". G*** prawda. Miseczka jest mniej więcej taka sama, ale obwód? Będzie za luźny.

Gość lena 1985
czesc mam to samo i doskonale was rozumiem...juz w podstawówce nienawidziłam swojego biustu bo zawsze był wiekszy niz u rówieśniczek...nie raz zdarzało mi sie wychodzic ze sklepy ze łzami w oczach bo o tych fajnych bluzkach mogłam sobie tylko pomarzyć. a juz koszmar to kupowanie ciuchów z rodzina czy facetem, pokazuja mi takie ładne bluzeczki, sukienki a ja mam w głowie tylko jedno zdanie "przeciez cycki mi sie w to nie zmnieszczą". Jestem osoba raczej szczypła wiec zazwyczaj jak w biuscie bluzka pasuje to wpasie jest 2 numetu za duza i wisi jak worek...na operacje mnie nie stac...poza tym mam juz 20pare lat i widze jak biust robi mi sie obwisły i szczerze mówiac chciałabym cos z nim zrobic ale nawet jak go dotykam w czasie masarzu to robi mi sie niedobrze...pozatym cały cas sie garbie i mam juz niezle pokrzywiiny kregosłup.. probowałam robi cwiczenia na biust ale po miesiacu dałam sobie spokój, bo efektów zero...a jak przeczytałam ze od sutków do kości obojczykowej powinno być 18-19 cm a ja mam 24 to juz kompletnie sie załamałam. Licze na to ze moze kiedys medycyna znajdzie jakis bezoperacyjny sposob na za duze biusty.. pozdrawiam

Gość maty
mam taki sam problem... porażka :(:( od dzisiaj mam w planach ostro sie odchudzić i smarować piersi keremem wyszczuplającym... może to coś da, oby

Gość no własnie czy
smarowanie piersi KREMEM WYSZCZUPLAJACYM cos da, czy nie zaszkodzi - moge kupic nawet super drogi i cały wypackac na cycki i ramiona, bo z tym mam najwiekszy problem

Gość agiiii19
ja mam 19 lat biust w rozmiarze 75c-75d w zalerznosci od tego czy mi się przytyje czy nie.wiem ze facetą podoba się mo biust ale wkurza mnie to bo uwage skupiają przewaznie na nim.faktycznie bardzo sie rzuca w oczy bo za wysoka nie jestem i waze od 46-48 kg, ale pomimo wszystko nosze bluski z dekoltem i te oponające biust bo uwazam ze fajnie to wygląda, pomimo tego ze mam taki biust kupuje bluzki w rozmiarze s czasem tylko m i dobrze lerzą no pewnie ze nie nosze wszyskich modeli ale trudno.moim marzeniem jest biust w rozmiarze b ale to chyba nie realne no jedynie po operacji ale narazie nie jestem zdesperowana wiec loooz.dziewczyny głowa do góry bo wiadomo są gusta i guściki

hej laski a propos wątku o smarowniu piersi zelami wyszczuplajacymi.... kilka postów wyzje pislam o tym - sama probowalam - w sumie na rozmiar mi nie podzialalo ale skora byla w zupelnie lepszym stanie

Gość no własnie piersi ci nie zmaly
zmalały bo wezcie mi podajcie nazwe kremu wyszczuplajacego który wyszczupła jest taki?

Gość piwonia9
dziecwzyny!! Czytałam że absolutnie nie wolno smarować biustu kremami wyszczuplającymi bo mu to szkodzi. Lepiej postawić na jakiś fajny krem ujędrniający.

Gość no i co zrobić
Mam duzy biust ;( 80D i wstydze się tego ;( Mam do was takie pytanko: Niedawno się zapisałam na taniec oczywiście wstydze trochę się tańczyć bo mam ten duży biust... Ale czy od tańca biust może się zmiejszyć? I co zrobić że jak tańcze żeby biust mi się nie machał?

Gość fulkafika
Ja mam 75 E... I 18 lat... dodam że moje biodra są bardzo wąskie i wyglądam porażkowo... myślę że skoro piersi to głownie tłuszcz to warto postawić na dietę. Schudnę 10 kg to napewno zmaleją.... Ja chodzę na taniec... i powiem CI że mi też przeszkadza...

Gość xx nikkin xx
JA tez mam duzy i dosyc obwisly ! Plis podajcie jakies namiary na operacje zmniejszenia - cena , ile to trwa ,czy jest bolesne i czy trzeba operacje powtarzac ? No i czy warto ? Plis plis plis

Gość ***Nastolatka***
Mam do was takie pytanko: Mam 15lat a rozmiar biustu 80 D Niedawno się zapisałam na taniec oczywiście wstydze trochę się tańczyć bo mam ten duży biust... Ale czy od tańca biust może się zmiejszyć? I co zrobić że jak tańcze żeby biust mi się nie machał? Wogóle co może pomiejszyć biust?

Gość uupppppssss
Domowe sposoby -odchudzanie -dopasowany biustonosz -masowanie po kąpieli balsamem dobiustu efekty sąpo2- 3 miesiacach o jeden rozmiar!

Nastolatka, biust Ci macha bo masz zly stanik (masz pod biustem 85-90 cm, mierzone ciasno i na wydechu, a w biuscie luzno 98-100? watpie szczerze) , a nie dlatego, ze piersi sa duze :P Wejdz na www.biusciaste.prv.pl , a tam do watku \"jaki powinnam nosic rozmiar\" i popros dziewczyny o pomoc - i to szybko, bo im dluzej bedziesz nosic zle biustonosze, w tym gorszym stanie bedzie Twoj biust - obwisnie blyskawicznie.

Gość sexygirrl
wspołczuje wam dziewczyny....a moze jakbyscie troche schudly to spadłby biuscik?:) ja mam 70 b,ale jestem bardzo szczupla z tego co slyszalam,to pierwsze co maleje przy chudnieciu to biust sprobujcie! pozdrawiam

Gość maladiana
Dziewczyny, to i tak nic!!! Ja na przykład mam 18 lat, 164 cm wzrostu i biust 85H, który jeszcze rośnie. No cóż...Przyzwyczaiłam sie juz do niego i do tego ze głownie z nim jestem kojarzona... Może znacie jakiś dobry sklep z bielizną? Często mam z nia problem. odpiszcie prosze

Gość young_Bee
Hm...wypowiadają się tu same starsze kobiety...a ja mam 13 (!!!) lat i rozmiar 75C (czasami nawet D:/)...to cholernie uciążliwe:/...Ciągle mam wrażenie, że chłopaki z klasy się na mnie gapią ( a właściwie na mój biust), kręgosłup mi siada, boję się nosić dekoldy, bo wygladają bardziej 'wulgarnie' niż u moich kol. które mają A :/ ... szkoda że operacje można dopiero po 18 !!...

Gość karolagog
Cześć! Ja ma rozmiar 80 F i w sumie pogodziłam się już z tym, wiadomo nie omijają mnie wszystkie powyżej opisane przez dziewczyny "przyjemności!?' związane z posiadaniem takiego rozmiaru. Ale w związku z istniejącą sytuacją najbardziej interesowalyby mnie linki do stron z odzieżą na duże biusty,bo tu chyba o tym mowy jeszcze nie było