Aniołek21 0 Napisano Październik 27, 2006 ale fajne, sliczne jestescie a ja ... eh szkoda gadac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 27, 2006 czesc dziewczynki.aniołku jak mozemy ci pomóc?tak bardzo ci współczuje.moja mama tak mnie wspiera w walce z chorobą.teraz gdy nie ma męża amieszkałam z nią i czuje się dużo lepiej.jest wspaniała osobą.dziś wyciągnęła mnie na długi spacer po lesie.na początku mnie szarpało ale mówiłam sobie ze to tylko nerwica i wszystko przeszło.trzymam za ciebie kciuki.jak znajdziesz troche czasu to wyslij fotke netce.usmiechne sie do ciebie. neci007@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 27, 2006 lolala a ty moje fotki dostałas? chcialabym miec tez twoje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 27, 2006 do loli poslalam a do renki meila nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 27, 2006 wielkie dzieki!!!!!!!!!! aniolku przeciez Ty sliczna jestes!!!!!!!!! dziewczyny co z tym chatem??????bo nie zauwazylam odzewu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 27, 2006 rad_martynek@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 27, 2006 Dzieki wielkie ze mogalm Wam to napisać :) mam nadizje ze zadna sie nie poczula gorzej przeze mnie :) lece po pizze do bramki, kurde urok strzezonych osiedli gdzie nikt nie strzeze w budce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 27, 2006 a czy ta stronak nie umrze? jak zrobimy chat? netka wyslals mi fotke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 27, 2006 mysle,ze nie:) ale pytam tylko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 27, 2006 nerwuska dzięki za fotę :) netka 3o wysłalm ci jeszcze raz aniołku 21 jedz ta pizze i nie dołuj już się dziś jesteś Ładna , Mądra,Wrażliwa PAMIĘTAJ!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 27, 2006 aniolku zaraz wysylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 27, 2006 A co do chata to boję się tylko o nowe osoby ja tu trafiłam przypadkiem i bardzo się ciesze a z chatem móg by juz być problem bo kto nowy tam trafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 27, 2006 dziewczyny podaje wam inny adres aga-renka@wp.pl to jest niezawodny ,czekam na te fotki jak mozecie jeszcze raz ,do d...py jest onet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 27, 2006 no moze macie racje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 27, 2006 aniolku chyba Ci wyslalam a jak nie to daj znac to wysle ,fajnie z tymi fotkami czuje jakbym Was lepiej znala,dzis juz zmykam bo moja rodzina mowi ze z uzaleznienia od kompa mnie beda leczyc,dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 27, 2006 nigdy nie bylam na zadnym czacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 27, 2006 aniołku i lolala juz mam wasze fotencje.jak miło zobaczyć wasze roześmiane twarzyczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 27, 2006 na zdjęciach naprawdę nie widać w żadnej z Was cienia doła oby tak było cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 27, 2006 dziewczyny jestem ciekawa jak bedzie 1 listopada.wybieracie sie na groby czy raczej w domku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 27, 2006 ja raczej nie pojade.za duzo ludzi i za daleko.chcialabym ale sie boje.chyba ze sie odważe.zobaczymy.w tamtym roku tez nie bylam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 27, 2006 u mnie to zawsze jest tak , że nawet jak coś założe dzień wcześniej to jak tylko są symptomy trzęsawki heheheh całe plany idą w łeb dlatego nie wiem jak bedzie 1 listopada a tak apstrachując która z Was pali - bo to jest jeszcze jedna moja boloączka wprawdzie kpce mało 3 papieroski na dzień no ale ale..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 27, 2006 jeszcze ja na chwilke na ten drugi adres aga-renka@wp.pl od loli dostalam blyskawicznie zdjecie tak wiec slijcie kolezanki ,lola tak fajnie wygladasz ,gdzie ta nerwica? nic a nic nie widac u zadnej z Was czyli jestesmy NORMALNE kobitki!DOBRANOC! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 27, 2006 pojadałam :D :D :D:D:D:D:D no ja sie wybieral na grob znjomego.. bardzo lubie to swieto, tak mozna pomyśleć i pozadumać sie... tylko zeby słonce swieciło to bedzie dobrze :) renia chyba nie mam Twojej foty ale prosze podpiszcie sie w meilu bo sie gubie :) a loczka dzis nie ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 27, 2006 troche sie zagubilam ktora jest ktora i nie wiem jak Was teraz zapytac czy to ta o ktorej nmysle czy to nie ta, szkoda ze tu zdjeci nie mozna wpakowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 27, 2006 martwie sie o marysie.ostatnio wogole sie nie odzywa:-( lolala ja pale i niestety sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 27, 2006 aniolek dostalas ode mnie?podpisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 27, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 27, 2006 netka 30 pocieszyłas mnie mam z tego powodu moralnego kaca niby przy nerwicy i ciśnienie wysokie a jeszcze fajkami sie wspomagam no ale staram sie coraz mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 27, 2006 neta dostałam :) dzieki ! masz pudla??? fajnyyy :) lubie sie znecac szczegolnie nad pudlami yhyhyhyhyhhiehiehiehie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Październik 27, 2006 Wszyskie jestescie piękne .Dzięki za zdjęcia .tylko martwi mnie ,że nas coraz więcej.To chyba jakaś epidemia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach