pipek 0 Napisano Listopad 30, 2006 Mnie sie wydawalo to smieszne,ale juz kilka osob tak ma,to poczulam sie z tym lepiej psychicznie.to kolejny objaw nerwicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 30, 2006 Marijke i Ty tez!?Jestem dzis bardzo zaskoczona tym faktem,ze tyle nas ma to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 30, 2006 ja jeszcze na chwilke dziewczynki kiedys mialam regularnego swira z ta kapiela ale to bylo wieki temu...i tez myslalam ze mi sie klepki poprzestawialy,uf! co za ulga a wiec jeszcze jedna twarz naszej NNN! ale latem to tylko z otwartymi drzwiami sie myje bo za goraco jest ale takich stanow nie mialam od lat ,mam nadziieje ,ze to taki incydent byl Dzieki za wsparcie ,az cieplo na duszy sie robi ,co ja bym bez was zrobila,Boze jak ja chce miec jutrzejszy dzien za soba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 30, 2006 marijke, gratulacje, taki dzien jak dzis powinien byc dla ciebie motywacja na nastepne. akogoz ja w jesienne dni wyciagne na wies,musze czekac wiosny,moj chlop tam jezdzi ale on ciagle ryje w ziemi i tak gdyby byc robalkiem to by mnie zauwazyl.jakby kto mial watpliwosci od kogo ta kicia to ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola = Napisano Listopad 30, 2006 CZY DRGANIE GÓRNĄ POWIEKĄ TO OBJAW NERWICY? nic o tym nie wiem,choc moja mama ma tą chorobę juz bardzo długo(lata...) PRZECIEZ LEKI NISZCZĄ ORGANIZM! czy mozna się tego pozbyć.? prosze piszcie na mail lub tutaj odpiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 30, 2006 Trzymaj sie Rrenka i juz dzis nie mysl o tym.Ja tez drzwi nie zamykam,bo jakby co...to...mozna wolac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 30, 2006 Efka trzymaj się życze Ci przede wszystkim dobrej nocki zebyś tak spała jak ten ludek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 30, 2006 Rrenka i Ty też śpij dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 30, 2006 Czesc Ola,moze to byc objaw nerwicy,ale niekoniecznie.moze to byc niedobor magnezu.wez magnez z Vit B6 i Klarin-lek ziolowy.Taki zestaw przepisala mi kiedys okulista.Pomoglo po kilku dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 30, 2006 Acha,ten objaw nawraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Rrenko wszystkie z Tobą tam pójdziemy żebyś czuła się razniej ...:) jak zobaczysz wielkie zgromadzenie trzęsących się kobitek to bedziemy ..My ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 30, 2006 Dzieki pipek ,jak zwykle trzese gaciami przed czyms a jak juz ide to jest ok,juz taka moja watpliwa\"uroda\" kiedys tak mialam a pozniej minelo wiec i teraz z czasem ta \"korba\" minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 30, 2006 Ola w nerwicy mogą drgać czy drżeć ? różne mięśnie a najczęściej właśnie powieka , mi kiedyś przez kilka dni drgał/drżał mięsień w ramieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 30, 2006 renka, ja przed trudnymi rozmowami spisuje sobie na kartce scenariusz-sciage- najistotniejsze punkty do poruszenia, potem trzymam w kieszeni i jestem spokojniejsza dotykajac kartki i przypominam sobie wszystkie punkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 30, 2006 Efka ma fajna propozycje.Idziemy!!!!Zbiorka o 11 pod smietnikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 30, 2006 Napewno byloby mi razniej z Wami Efcia Ola mi powieka jak drga to wiem ze o magnez sie dopomina ,wogole teraz boiore go caly czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Gocha37 ..dziękuję ;) dla Ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 30, 2006 Olu, a coś poza tym Ci dolega? Czasami drga tak po prostu i nie należy sie tym nadmiernie niepokoić. Może drgać powieka, mogą inne mięśnie, mnie czasami tak nad wargą wszystko chodzi, głupie uczucie ;) Olu, tak, można z tego wyjść. Leki nie tylko niszczą organizm, ale również leczą. Poza tym ważne jest nastawienie i chyba jednak terapia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 30, 2006 ijama a no mam taki plan ulozony bo tak naprawde nie wiem czego sie spodziewac wiec rozne wrianty rozwazam ,mam nadzieje ,ze juz na miejscu bedzie dobrze tylko do tej 11tej bede jak bomba zegarowa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Pipek ...nioo ;) Rrenko jak by co to chociaż pomyśl o Nas .. i wiesz przesyłam Ci moją energię bo jutro mojej tak bardzo nie potrzebuje ..chętnie Ci te resztki jakie mam oddam ..żebyś załatwiła to co masz załatwić . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 30, 2006 Ja juz lece spac. Spokojnej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 30, 2006 Rrenka a może poczytaj coś fajnego polecam Chmielewską ja przy jej książkach zapominam o wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 30, 2006 ola , drganie powieki to sygnal, ze brak ci mikro, makroelementow, magnez jak najbardziej powinnas go uzupelnic, bardzo czesto z gorsza predysposycja stanu psychicznego moze isc brak magnezu ale nie musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Pipku spokojnej i miłej nocki .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 30, 2006 dobranoc Pipku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Gocha37 też lubię Chmielewską a zwłaszcza tą o architekcie ,nie pamiętam tytułu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 30, 2006 renka, a tak poza tym jesli nie musisz jutro podejmowac decyzji to jej nie podejmuj daj sobie czas na przemyslenie i asertywnie kolezanko, asertywnie, masz prawo do TAK masz prawo do NIE. podajcie namiary na smietnik gdzie ta zbiorka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Iiyama .....gdańsk ! śmietnik jest pod moim blokiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 30, 2006 Serdeczne dzieki dziewczyny za wszystko ,napewno idac jutro bede wiedziala ze mnie wspieracie,teraz zmykam juz DOBRANOC! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołke21 Napisano Listopad 30, 2006 a ja lałam wosk i wyszlo m ze bede podrozowac i grac na gitarze i lezec bykim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach