Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to jestem ja

Wasze dziwne nawyki - wpisujcie!!!!!!

Polecane posty

Gość BarteK.
1. Zawsze przed pujsciem spac musze sie wysikac chocby pare kropel jak tegop nie zrobie chce mi sie siku gdy prubuje zasnac 2. Musze miec pozadek w pokoju inaczej nie poloze sie spac dopuki nie posprzatam ( nawet gdy przychodze po pracy o 5 rano wiem to jest chore ) 3. Gdy zasypiam musze z jakies 3 razy zmienc pozycje lezenia inaczej nie zasne 4. Musze miec zamknieta szafe inaczej mysle ze ktos tam jest i chce mnie zabic :| 5. Gdy siedze przy komputeze w nocy musze miec zaslonieta rolete bo mysle ze mnie ktos obserwuje 6. Gdy budze sie rano z budzikiem wylaczam go juz teraz nieswiadomie i spie dalej niepamietajac tego po obudzeniu :/ teraz mam 3 budziki zeby nie zaspac do pracy :D wiecej nie pamietam ale jest tego troche hehe swietny temat :)

Gość BarteK.
Przypomnialem sobie :D Gdy gram na komuterze w jakies strzelanki lub na pleyuuu to musze wyciagnac plyte z cdromu bo inaczej mysle ze postacie z gry wyjda przez telewizor lub monitor ;/

Gość dziwoki
Ludzie jesteście zajebiści, takie schizy!!!!! pocieszam się bo mam podobne * z sikaniem to mam tak samo, ale nie tylko przed spaniem ale przed kazdym wyjsciem. to jest osesyjne. najorzsze odczucia mam przed jaką s podróżą * tez mam jaśka, ale jak mi się już wytrze do końca i przedziurawi chyba jednak przezyję *przed zasnieciem szystko mnie swedzi i musze się non stop drapać. niedaj boze moj facet mi powie zebym przestala, wtedy jescze bardziej swedzi. * on nie ma lepiej, bo przed snem ma zawsze zatkany nos i musi zasypac tak zeby mial duzo tlenu , czyli nie moge sie na nim klasc * on musi miec wystawine stopy poza koldrę i wkłada je pomiedzy materac a framugę łóżka, ja najchetniej spie w skarpetkach, ale nigdy w dlugim rekawku i dlugich gaciach. on moze psac w dresie. ale tylko zimą. Mi jest przewaznie cieplo i duszno wiec chce wietrzyc, jemu wziaz jest zimno i nawet latem spi pod pierzyną i wytwarza ciepełkowy pyzik w nocy haahah, ale ja rano szybno wietrze to byly rytułały zwiazane ze spaniem! * obsesyjnie zawsze mam ze sobba komorke *zawsze myje zeby przed wyjsciem * nie wychodze nieumalowana* o porzadku nie mowie naeet, bo jestem pedantka natomiast moj facet raczej nie i ciagle mnie wkurzaja jego nawyki. bo notorycznie zostawia po sobie wszystko. ciuchy, jedzenie etc * natomiast razem mamy takie cos, ze jak wychodzimy z domu to wszystko sprawdzamy i czasem wychodzi my 5 minut. on sprawdza wode i gaz a ja drzwi i okna. a jak moze byc burza to wylaczamy wszystko z pradu. * jezu to sa naprawde odchyly. * ze strachów, to najbardziej sie boje dziewczynki z filmu RING i chlopca z wlosami z filmu KLatwa. * pajątów sie boimy razem po prostu pamicznie- obsesyjne *zawsze zaciagamy żaluzje i rolety, zeby jakies zboki nas nie podgladaly. * aha, moj facet niegdy nie zasnie nawet jak jest po imprezce nawalony troszke, bez sprawdzenia czy zamki w domu sa zamkniete *mowie do kotów, ale nie sądzę zeby to był odchył. * do siebie mowie duzo, ale fajnie mi sie z soba gada * oboje dbamy bardzo o higiene ciala, choc znamy sie juz 6 lat i zawsze przed pojsciem do łóżka musimy byc wykąpani i pachnacy. to mile, ale raczej spontaniczny sex w ciagu dnia odpada.( bo mozna byc wtedy troche brudnym) *dłubię w pępku i go cześto myję, bo wydaje mi sie ze tam sie gromadza brudy ahahahahahhaha pozdrawiam was!

Gość dziwoki
rany przypomialo mi sie. po obejrzeniu filmu oszukac przeznaczenie, mialam bardzo długo wizje wypadków jak jeżdzilam autem. tzn myslalam co by bylo gdyby nie wychamowal, albo gdyby mi coś sie stalo z autem jak jechalam 100/h itd. juz myslalam ze jest cos nie tak ze mna. poza tym zawsze sie boje ze jak dojezdzam do swiatel na skrtzyżowaniu i w jakiejs odleglości zmienia sie swiatlo z zielonego na pomaranczowe a ja juz nie zdaze wyhamowac i musze przejechac, to boje sie ze z drugiej strony wjedzie rozpedzone auto i bede miec czolowy. musialam dlugo odpedzać te myśli, bo bym przestala jezdzic autem ale jednak czasem mam mysli, co by bylo gdyby....i raczej sa one katastroficzne nie polecam. nieciekawa rozrywka

nieżle się uśmiałam czytając Wasze dziwne nawyki :D * ja w sklepie nigdy nie biorę produktów np.jogurtu prosto z brzegu tylko zawsze biorę te z tyłu albo ze spodu :D * jak leże na łóżku to licze kasetony na suficie :D * jak przeglądam się w lusterku to zawsze uśmiecham się do siebie :D

Gość nieuleczalny
Dreszcze mnie przechodzą jak o tym pomyśle , bo to takie dziwne uczucie podniecenia.Mam taką dziewczynę ze jak ją poproszę to ona spełnia moje życzenie.Chodzi poprostu o kopanie w krocze faceta nie za mocno z bosej nogi albo z buta.Nie mogę bez tego wytrzymac.To się nazywa BALLBUSTING.

Gość jestembylam i bede
1.spie w skarpetkach i dlugich spodniach od pizamy czy lato czy zima 2.nie wyjde z domu nieumalowana 3.ciagle sprawdzam telefon czy mam przy sobie 4.kapie sie co 2dzien :( 5.nie lubie jak telewizor jest wlaczony,albo swiatko w pokoju kiedy nikt tam nie siedzi-chodze i gasze 6.niecierpie jak woda z kranu kapie-marnotrastwo:O

Gość krishna
hej dziewczyny myslalam ze tylko ja jestem jakas inna ale z tego co czytałam to chyba nie:) napisze wam pare moich dziwactw: 1-zawsze spie na lewym boku 2-musze sie zawsze wysikac przed snem i umyc zęby( chociaz mylam je przed chwila) 3-jak ide do lazienki to zdejmuje bluzke( wiem takie male zboczenie:P) 4-jak z kims ide to musze isc po lewej jego stronie 5-jak gdzies jade to licze slupki od siatek 6-pije herbate w innym kubku niz kawe 7-spie w skarpetkach nawet jak jest cieplo( i tak je zdejmuje w nocy) 8-musze miec rowno kołdre, przescieradlo i poduszki inaczej nie zasne 9-skubie usta i skórki przy paznokciach u rak 10-jak o czyms zlym pomysle to to wupluwam i potrzasam glowa 11-jak obejrze w nocy straszny horror to musze po tym obejrzec cos fajnego bo bym nie zasnela 11-kasuje smsy które przed chwila wyslalam 12-musze miec rowno zasznurowane buty inaczej zaloze inne 13-wszystko w szafkach i na szafkach mam rowno poukladane no kurde w koncu waga jestem;) ps. fajny topic jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze

Gość to i ja dolaczam
- wiecznie skubie pazurami przy zebach, jakas mania, wiecznie z palcem w paszczy chodze ale staram sie tylko w samotnosci :D - wszelkie napoje pije z lyzeczka w kubku, inaczej nie umiem - przegladanie sie w wystawach sklepowych to u mnie normalka - mam cienkie wlosy i zawsze wydaje mi sie, ze wszyscy na ulicy patrza sie namnie i na te moje wlosieta a naprawde nie mam az takiej katastrofy - tysiac razy potrafie przeczytac jednego smsa od mojego faceta - bez komorki czuje sie jak bez reki - maniakalnie sprawdzam czy niczego nie zgubilam z torebki czy z kieszeni - przed kazdym wyjsciem z domu szoruje zeby i musze zrobic siku nawet jak mi sie nie chce - nie wyjde z domu niepomalowana - nienawidze jak ktos przychodzi do mnie bez zapowiedzi bo wydaje mi sie, ze mam straszny balagan w domu i sie glupio tlumacze :-0 - mam manie na punkcie czystej podlogi...moja pierwsza czynnosc rano po przebudzeniu to szmata w lape i jazda z podlogami w calym mieszkaniu...schiz z ktorego cala rodzina i znajomi leja :D - zawsze mi sie wydaje, ze ktos mnie przez lornetke w oknie podglada dlatego nie chadzam nago po mieszkaniu - kiedy siedze na kibelku to albo licze kafelki :D albo czytam poraz setny smsy :D i znam wszystkie skladniki moich kosmetykow :D - milion razy na minute odswiezam forum na kafeterii :D - jestem roztrzepana i siedzac w autobusie modle sie do wszystkich Swietych zeby wylaczyli mi gaz w mieszkaniu jesli zostawilam go zapalony :-0 to moj najgorszy schiz.... - czesto lapie sie na tym, ze patrzac w towarzystawie na tv rozdziawiam jape i smiesznie to z boku wyglada...Boshhh masakra... - zanim ktos u mnie wejdzie do wc to najpierw sprawdzam czy kibel jest czysty :-0 i wiele wiele innych....

Gość schtroumpfette
a ja zawsze musze byc z prawej strony jak ide z kims ulica, kiedy siadam z kumplem w szkole albo z chlopakiem w kinie. zawsze z prawej. bo, jak krystyna janda, mam wrazenie, ze moj lewy profil jest ladniejszy. oprocz tego jak sie do mnie przyczepi jakas piosenka,albo powiedzonko to juz koniec. po ulicy chodze z reka w torebce, zeby miec pewnosc ze komora, kasa i klucze sa w srodku!!! w autobusie musze siedziec tak, zeby wszystkich widziec.. nie znosze ludzi ktorzy gadaja, gdy ogladamy film. ja musze sie totalnie skupic. "strzelam" stawami w palcach i kolanach. jak nie strzele, to mnie boli..... czesto trzymam czubek palca w buzi, nie obgryzam paznokci ani nic... ale tak jakos.. i nie zdaje sobie sprawy, ze to mus wygladac czasem nieco lubieznie :) oczywiscie obgryzanie olowka itd sa na poczatku dziennym. woreczek lipton zostawiam we wrzatku zawsze 1,5 minuty.... i jak mam zapalniczke w kieszeni kurtki to ja zapalam na ulamek sekuny... kurde !!! jestem chora?

wiec - zeby spac musze: najpierw polezec na prawym boku tak z 5 minut, pozniej przewrocic sie na prawy, jak tego nie ma nie spie cala noc -przed spanie ide siku, myje zeby i znow siku bo inaczej nie zasne -na dyskach, w lokalach nie wyleje sie jesli ktos za mna stoi, albo jest akurat w wc -nie zjem obiadu jesli na ziemniakach jest surowka lub mieso, musi koniecnie byc obok nie na -w samochodzie jadac przez miasto sciszam muzyke (prawie nie slychac)bo wkrecam sobie ze jestem babolem i wszyscy slysza jak sie woze -jak jade sprawdzam pare razy podczas jazdy czy swiatla sa zapalone

Gość chrum chrum komik
a ja nie zasnę jak z tysiąc razy nie dowartościowuję się na forum kosztem bab, taki już debil jestem, poza tym wydaje mi się, że jestem prawą ręką Boga i mogę wszystko, często mam sny prorocze i wtedy Bóg mi mówi: dowal na takim topiku tej kobicie bo za mało jeszcze cierpi

Gość uppppppppppp

O. super temat:D 1. Kręcę włosy na palcu, prawie zawsze:D 2.gotuje wode nawet gdy jest wrząca,żeby miec pewnosc ze ją gotowałam 3. nawet w upaly musze byc przykryta koldrą 4.spożywanie serka wiejskiego na różne sposoby 5. sprawdzam wartości energetyczne na opkowaniu każdego produktu 6.Siedze na kafe:D 7.jak ide po ulicy to wymyślam sobie, kolory cegłówek po których mogę chodzic:p 8. piję zawsze z łyżeczką w kubku lub piję nią. 9.często myję ręce, nie potrafie nic zrobic \"brudnymi\" 10.zima śpie z nagrzanym,wielkim misiem 11.jak nikogo nie ma w domu, to tancze przed lustrem lub odgrywam różne role:p 12.musze miec w nocy zamkniete drzwi, bo jak mam choc troche uchylone, to sie boje i zapalam lapmkę 13.zawsze jak jestem z auchan to kradne bagietki i nie płace:p

LOL... 1. przewaznie nie zwracam uwagi na to jak chodze, ale jak mi sie zdazy, to jak nadepne na liscia lewa nogą, to prawą tez musze inaczej sie dziwnie czuje 2. jak ide mam wrazenie za ktos mnie sledzi 3. w nocy boje sie otwierac oczu bo mam wrazenie, że zobacze upiora 4. jak ktos mnie nie słucha, a [otem mowi \" co????\" to nie odpowiadam... potem juz nigdy o tym nie wspominam, chodzby nie wiem jak wazne to było 4. nie zasne bez mojego jaska, a co noc biore do łozka moje misie z dziecinstwa ( mimo, ze mam prawie 16 lat ) bo wydaje mi sie, ze sie obrazą ze o nich zapomniałam 5. Jak mam cos zrobic i ktos to zrobi za mnie, to ja wszystko psuje i robie sama... bo to ja miałam to zrobic i basta!!!! 6.co pare minut zerkam na zegarek 7. jak sie gimnastykoje, to musze np. tyle samo zrobic skłonow w jedna strone i w druga 8.Obsesyjnie jak widze gdzies jakiegos kota to od razu go gonie po całym miescie tylko poto, zeby pogłaskac 9. jednej nocy nie zasne jak nie bede co chwila zmieniała pozycji, kiedy indziej musze lezec na : bacznosc : I taK DaLeJ

Gość henk1
Nie mam dużo tego,ale dobrze że wy też coś macie. 1.jak jadę drogą to liczę drzewa,czasami myślę że to chore i przestaję ale póżniej znowu liczę. 2.po każdym bara,bara piję wodę 3.często mówię i śmieję się do siebie 4.przez sen też mówię 5.jak idę spac to stopy myszą byc odkryte,kiedyś musiałem chłodzic lodem z zamrażalnika,dłonie też

musze wysikac sie przed wyjsciem gdziekolwiek albo przed snem pisze sobie wszystko na malych karteczkach, nawet jesli danego dnia mam tylko jedna prosta rzecz do zalatwienia:D gadam do siebie i prowadze dyskusje z telewizorem, chyba ze ogladam arcyciekawy film...najbardziej lubie dyskutowac z Drzyzga i Faktami jadam przynajmniej raz dziennie cos dziwnego, ostatnio sledzie zagryzane zurawina, inaczej mi sie wydaje, ze nie dostarczylam organizmowi wystarczajaco roznorodnych smakow

Gość asb
zawsze poszkole sie długo przebieram poniewaz kocham julie i inne dziewczyny i jak jestem sam w sazatni to wonchamm im buty poniewarz to mnie podnieca

to teraz ja: -robie siku przed snem..nawet jak zrobie siku ale położe sie i np. mój facet coś do mnie powie to ide znów bo jak juz sie wysikam musze od razu iść spać - jak siedze na kibelku czytam opakowania wkładek i tamponów -po każdym jedzeniu i piciu myje zęby..nawet jak umyje i napije sie np. wody to tez musze umyć -co chwila sprawdzam czy aby na pewno zamknełam mieszkanie. Nawet jak sie położe spac wstaje przynajmniej 4 razy - jak jeszcze grałam w siatkówke przed każdym serwem musiałam zakozłować piłke 6 razy- inaczej serw by nie wyszedł -jak wchodze do klatki i zapalam światło szybko biegne na góre bo sie boje że ktoś wyskoczy z piwnicy - albo jak wchodze do piwnicy i zapalam światło to śpiewam i włączam dzwonek w telefonie bo sie boje, że tam jest jakiś wisielec albo, że szczur na mnie wskoczy( Boże dopomóż) -jadąc samochodem kilkanaście razy sprawdzam czy zapaliłam światła

Gość łysa
zostawianie komentarzy :-))))

- nie zasne jesli mam w pokoju porozrzucane ubrania - notorycznie zmywam naczynia - codziennie rano robie wszystko w tej samej kolejnosci - czytam gdzie moge- praca, autobus, auto

przypomniało mi się: w miejscu publicznym, zawsze wącham mydło - to w płynie jak naleję je sobie na rękę

Gość a ja np.
oprócz 80% powyższych wypowiedzi: 1. mam swój zestaw-pomadka ochronna-> szminka-> błyszczyk-zawsze w tej kolejności maluje usta. a potem cały czas sprawdzam, czy wszystko sie trzyma 2. wszysto liczę do taktów piosenki, której akurat słucham na mp3-płytki chodnikowe, mijanych ludzi,samochody itp 3. w tramwaju/pociągu/busie zawsze znajduję tzw. ofiarę i wyobrażam sobie,że mamy romans ( mimo,że mam stałego chłopaka, którego kocham) 4.na codzień nie pale papierosów, ale przy komputerze musze. Jak nie mam fajek, to go nawet nie odpalam. To samo przy prowadzeniu samochodu 5. co 10 sekund sprawdzam liste gg 6. obiad jem wg mojej prywatnej hierarchii, tj, najpierw to,czego nie lubię a na koniec zostawiam najlepsze ( i często już mi się nie mieści:-/) 7. puszczam zmysłowa muzykę i robię sama dla siebie stiptiz przed lustrem 8.zawsze mam bieliznę w jednakowym kolorze 9. często wyobrażam sobie wypadki z moim udziałem. I co by sie stało, gdybym została kaleką 10. cały czas podśpiewuje sobie piosenki, których aktualnie słucham-czasem też podryguję w ich takt 11. każdego znajomego kojarze z przypisanym mu, przeze mnie, zapachem

Gość Kamo87
Ja mam dziwny nawyk: cały czas ogladam na necie filmiki jak czlowiek zabija czlowieka i o duchach. Jak widze ze cos jest w kuchni nie na swoim miejscu to zanim zaczne szykowac jedzenie musze wszystko poprawic i poprzesowac :)) Musze sie masturbowac przynajmniej raz na dwa dni a mam dziewczyna z ktura uprawiam seks :))

Gość ikona25
* w Kościele zawsze licze witraże i żarówki * kapcie zawsze musze mieć ułożone frontem do łózka * kosmetyki muszą być poukładane pod względem wielkości i zawsze napisem do przedu * grzebienie pod lustrem muszą leżeć ząbkami do przodu * często dadaje cyfry z numerów rejestracyjnych przejeżdżających samochodów * potrafie 3 razy przed wyjściem z domu iść do wc * ubrania w szafce mam ułozone kolorystycznie * nie zasnę jak obok łóżka nie leży butelka z wodą * mam manię pastowania butów, nigdy nie wyjde choćby w ukurzonych więcej grzechów nie pamiętam:)

Gość ikona25
Ach! Przypomniało mi się jeszcze: * jak za długo gram w Literaki to później każde zdanie układam sobie w myślach w krzyżówkę. To strasznie denerwujace! * wszędzie jeżdżę z Jaśkiem * czesto udaję, że jestem modelką i chodzę po dużym pokoju, wyobrażając sobie, że jestem na wybiegu * obok mnie zawsze musi spać malutka poduszeczka i maskotka, którą dostałam w prezencie. Zawsze całuje je na dobranoc:/ * często trzymam się za wzgórek łonow (nie wiem czemu, bardzo się tego wstydzę) * jak jem gołąbki to najpierw muszę zjeść kapustę * sprawdzam po kilka razy czy wyłączone jest żelazko i prostownica * jak już idę spać to zawsze muszę trzy razy powtórzyć godzinę jaka jest na telefonie, wyłączyć go, a potem posmarować usta kremem Nivea * wszedzie nosze ze sobą krem Nivea, bo mam fioła na punkcie spierzchniętych ust * zawsze zaczynam makijaż od prawego oka, a kąpiel od umycia lewej pachy *przynajmniej raz dziennie musze spiłowac boki paznokcia, bo mam wrażenie, ze mi zaczną wrastać *czesto jak coś mówię to wyobrażam sobie, ze pisze właśnie na klawiaturze *przed snem zawsze sprawdzam temperaturę na zewnątrz, to samo przed wyjściem * jak raz dziennie nie otworze okna w pokoju w celu przewietrzenia to głupieje;)

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość Upppppppppppppppppppppppppp
uppppppppp

Gość myślę
stale sprawdzam drzwi czy zamknęłam. Codziennie zamiatam podłogę bo niecierpie jak coś szeleści pod kapciami :? Nigdy nie zostawiam garów w zlewie. Na noc wszystko lśni- choćbym do nocy miała zmywać. Nie cierpię jak mokre ręczniki po kąpieli zostają na pralce.Muszą być rozwieszone tak żeby wyschły. Wszystkie dokumenty, rachunki itp mam w segregatorach i nawet o północy powiem gdzie co jest-taka punkciczkara jestem. Firanki też poprawiam- muszą równiutko wisieć. Jak idę w gości zawsze dokładnie oglądam sztućce zwłaszcza widelce - czy przypadkiem coś nie zostało z poprzedniega dania. Jak jest brydny to wstaję i biorę nowy nawet jak nie jestem u siebie ;) Liczę płytki na podłodze w kościele, ławki, rzędy i ile ludzi w nich siedzi. Raz liczyłam ile ludzi do komunii przystąpiło ale się ...pogubiłam :o Też liczę schody idąc w górę. Mam ich 16-idiotyczne nie. Kiedyś stale prześladowała mnie reklama :\"jeśli kupisz sprzet kenwooda wżyciu wszystko ci się uda\"- masakra- tylko oczy otworzyłam i sobie w myślach to mówiłam. A jak wyciągam pampersy z opakowania do półki to muszą być w tej kolejności na stusku co były w opakowaniu-nie daj boże jak się wysypią ;/

Gość Sabinosss
-Zawsze kilka razy sprawdzam czy nastawiłam budzik w komórce, nawet gdy wiem, że tak wstaje i patrze na telafon-czy na pewno -Co kilka godzin muszę wejść do komputera, choć "wszystko tam zrobiłam"co chciałam -sprawdzam kilka razy czy na pewno wyłączyłam telefon (np w czasie zajęć) -gdy jest ciemno na dworze i sama jestem w domu, biegnę np do łazienki lub innego pomieszczenia, bo jak pójdę to "potwór" może się zjawić (hahha, wiem, że tak nie jest, ale zostało mi to z dzieciństa) i też nie trzymam nóg na ziemi tylko podkuroczne (no ten potwór może mnie ugryść) i nogi kurcze też w czasie dnia (tzw. teraz też heheh)