Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malice

No i ZABRALI mi FACETA DO WOJSKA .

Polecane posty

Gość trufelka
ona 244- z facetami niestety tak jest. mysla cos innego, mowia cos innego. tutaj odezwala sie jego duma. on oczywiscie nie chce abys jechala, ale nie chce Ci tego okazac, bo jakto;-) mam ten sam problem, ale juz nauczylam sie wylapywac te momenty zazdrosci ukryte pod maska stanowczej obojetnosci

Gość trufelka
dobranoc KOCHANI!!! wszystkim, który czują się samotni bo druga połówka jest gdzieś daleko milusich snów życzę. Dobrej nocki Smerfiki kochane.

Gość trufelka
P.S.a jutro bedzie nowy, piękny dzień... i zawsze to dzień bliżej do spotkania z Ukochanym...

Gość EasyGoing
jakby się uczył to by nie był w żaganiu a jak jest baranem to nie ma co płakać.

Gość ja_to_mowie
ja o dziwkach tez slyszalam skladaja sie na dwie lub wiecej i wyprawiaja hece, lepiej przyjrzyj sie swojemu kochasiowi

trufelka ---> hmm.. nie wiem, moze masz racje z tym, ze nie chcial pokazac, ze jest zazdrosny... ale sama nie wiem.... znam go i jak jest zazdrosny to w sumie wtedy to widze... A teraz bylo mu to obojetnie czy pojade czy nie, a nawet chcial zebym jechala... Wczesniej bal sie, zebym go nie zdradzila i sprawdzil mnie, pisząc smsmy jako ktos inny, a teraz taka nagla zmiana i na wszystko mi pozwala.... Dla mnie to troche dziwne... albo naprawde nie chcial nic po sobie pokazac albo stal sie bardzo wyrozumialy (ale dziwne, ze wczesniej taki nie byl) albo juz mu nie zalezy i dlatego mi na wszystko pozwala..

Gość zolnierz
Widze ze nikt tu nie m,a pojecia o wojsku ja bylem tam pare lat temu a teraz zostalem zawodowym i nie zaluje a te wszystkie opowiesci wasze to mozna wlozyc miedzy bajki!dziwki i mydla to paranoja debili ktorzy nigdy nie byli w wojsku!Wojsko nikogo nie zepsuje jesli on sam tego nie chce!

no nareszcie jakis rozsądny gloś;czytam te posty i z jednej strony się smieję a z drugiej płaczę wręcz jakie to ludzie mają pojęcie o wojsku;jesli chłopak jest porządny i w porządku to nie w glowie mu bedą żadne dziwki i tym podobne zjawiska; odwiedzam mojego w internacie przy jednostce i widzę że są chlopaki co po pracy (zawodowi) mysla tylko o tym żeby coś zjeść i paść na łóżko ale też sa tacy co imprezują (ale ekscesów żadnych nie widziałam jeszcze);widziałam też chlopaka co z iraku wrocił-trzęsące się rece i niechęć do opowieści o tym co widział;oglądałam zdjecia z iraku i nie chciałabym ich oglądac znowu -to co pokazują w TV to tylko ładniejsze, delikatniejsze fotki;wojsko to nie zabawa-to nie wieczne imprezy, chlanie na umór, panienki i seks kiedy się tylko chce-to bajki;co do jednego się zgadzam-słownictwo-tępię jak moge ale rozumiem że oni ze sobą tak rozmawiają i czasami inaczej jak opierd.... i wiązką przekleństw się nie da;no i to wieczne pozowanie na twardzieli kiedy tak naprawde siedzą w pokojach i tęsknią za domem irodziną

Gość jacko
kazdy ma takie pojecie o wojsku jakie sam sobie wytworzyl, bedac tam! dla niektorych zrzuty na dziwki to normalka, a inni w ogole o tym nie slyszeli, zalezy od jednostki, towarzycha itp.

Gość Wolność
** Korwin-Mikke od ładnych kilkunastu lat chce znieść pobór do wojska i utworzyć armię czysto zawodową, żeby w wojsku byli tylko ci, którzy tego chcą! a wy go olewacie i wybieracie lewicowych populistów - nieważne czy bezbożnych (SLD) czy pobożnych (AW"S") JESTEM PRZECIWNY POBOROWI DO WOJSKA, DLATEGO ZAGŁOSUJĘ na Platformę Janusza Korwin-Mikke i wam radzę zrobić to samo! :) www.pjkm.pl - tam jest wszystko napisane :)

Gość agatka17
^ I I I Laseczki.... no comments;-)

Gość Kapsel
Wódko pozwól żyć...

Gość Kapsel
też byłem w Wojsku i miałem kolegów w żaganiu...

Gość Kapsel
Ja akurat byłem w Koszalinie i Ustce. Ale spoko myślę że chłopak Malice da sobie radę aby tylko był na tyle trzeżwy i widział na " metr" to przez ogrodzenie jak będzie musiał to na pewno przeskoczy. Aha i 2 podstawowe zasady 1 kto nie pije ten kapuje 2. Ne wychylać się koledzy dają działkę to i on niech da tylko broń Boże ani grosza więcej bo jak poczują że ma troszkę kasy to się od tzw. " kolegów" nie opędzi w końcu będzie siedział i płakał nad swym losem.

Gość ....bleeeeeee
PRZYNAKMNIEJ WASI FACECI BĘDĄ MIEC TROCHE PRZESTRZENI I POZNAJA NOWE MIASTO.LASKI ECHHH W WOSJKU BYŁY PIEKNE CZASY ;)

Kapsel mój facet ma dość twardą głowę i czasem wypić więcej lubi, także będzie dobrze :D:D No i nie jest potem agresywny :)

A co do pieniędzy to rozrzutny nie jest, więc jeśli już coś da to napewno ani grosika więcej niż to będzie konieczne :D

Gość Kapsel
Do żołnierza w jakim ty służysz Wojsku - chyba w konnej marynarce. Nigdy nie byłeś na leśnej strzelnicy i nie widziałeś co wyprawiają starsi stopniem podczas strzelania - piją wodę mineralną co ? Nie spotkałeś żadnego - DZIADKA Króla Fali ? Po wtóre jeśli ci wojsku życie uratowało ( ani chybi jakiś wujo dał etat bo tam wszystko od 45 roku załatwia się po protekcji) to sobie je chwal ale ciemnoty tu ludziom nie wciskaj) szczególnie tym co nie mieli pleców i trafili np. do leśnych jednostek- wyśmieją się tobie w twarz "generale" Jedynie w kwestii "mydła" to akurat masz rację jest totalna bzdura gdyż zawsze wokół kręcą się jakieś niedrogie koleżanki no takie bardzo " modne" w dziedzinie rozrywki. Ps. Po ile się teraz sprzedaje zgubione przez kolegów "pasy" tudzież inne części garderoby .

Gość Kapsel
Po tym co piszesz Malice to widzę, że naprawde powinno dobrze. Szczególnie jeśli może wypić i nie dostaje przy tym małpiego rozumu. Bądź dobrej myśli pozdrawiam.

Gość agatka17
TO TAK W RAMACH REFLEKSJI: "Rozłąka zabija mierne uczucia a wzmaga wielkie, jak wiatr gasi świecę a rezpala ogień" Francois de La Rochefoucauld

Gość MaRtYn GwIaZdEsia
siemka wszysktim mój facet też niedawno poszeł do woja dokłądnie 5 lipca od tego czasu widzialam go w sobote bo miał przepustkę nawet nie moglam być na jeog przysiędze bo to jest najgorsze nie moglam bo byłam na wakacjach w Niemczech...bardzo za nim tęksnie czas mi sie dłuży niemiłosiernie.. ;/ sadzicie ze im dalej tym szybciej zleci?? bo coś mam własnei złe przeczucia.. jeszcze apropo tych dziwek...nie sądze ze doszo by do teog że on by sobie na to pozwolił kochamy sie i nie mogła bym w to uwierzyć.. a czesto maja miejsce taie libacje?? juz mam szare mysli... a tymczasem pozdrowienia dla wszystkich :*

Gość UPRany
"ARMIA ZAWODOWA UPR opowiada się za utworzeniem armii zawodowej z natychmiastowym zlikwidowaniem powszechnego poboru. Armia zawodowa, chociaż mniej liczna niż z poboru, jest znacznie lepiej przygotowana do przeznaczonych jej zadań — i w dodatku tańsza. W armii zawodowej mogą dobrowolnie służyć obywatele polscy lub państw obcych. Żołnierz przy zaciągu podpisuje kontrakt z ustaloną wysokością żołdu i zgodę na stosowanie wobec niego regulaminu wojskowego. Żołnierze nie mogą należeć w okresie pełnienia służby do partii, ani związków zawodowych. Nikt, kto dobrowolnie nie podpisze kontraktu, nie powinien być zmuszony do służby w wojsku. Znikną tym samym problemy z osobami odmawiającymi służby wojskowej, samobójstwami oraz patologiami życia koszarowego. Z chwilą podpisania nowej ustawy o wojskowości powinny ulec abolicji wszelkie sprawy związane z uchylaniem się od poboru oraz ze służbą ochotniczą w siłach zbrojnych innych państw. W ramach budżetu wojskowego powinno zostać zapewnione przeszkolenie wojskowe całej młodzieży męskiej w wieku 15-17 lat (z wyjątkiem zasadniczo niechętnych — podobnie jak z lekcjami religii). Dla młodzieży uczącej się powinno to obejmować osobne lekcje oraz 3-tygodniowy pobyt w jednostce w okresie wakacyjnym; dla pozostałej — 6-tygodniowy pobyt na takim samym obozie w innym okresie."

Gość klaudia22
Hejka wszystkim!!!! :) własnie się dzisiaj dowiedziałm że u mojego chłopaka w jednostce robili zapisy kto by chciał iśc do Szkoły Podoficerskiej, tzn po 3-ech miesiacach pobytu w tej jednostce, prawdopodobnie pojda na 10 miesiecy do szkoły podoficerskiej, jeszcze nic w tej sprawie nie wie dokładnie, ale sie zapisał, bo chce zostać pozniej w wojsku na zawodowego, a tak po tej szkole to ma pewną pracę w wojsku i nie za byle jakie pieniadze. Lepsza przyszlosć!!!

Gość czarooka
Mój tata był w Żaganiu w wojsku, fakt że dawno, ale opowiadał, że do mojej mamy potrafił uciec w nocy i że robił tak często i nikt go nigdy nie złapał, bo sprytny był. Do dziś go zwą KOMANDOS :)

klaudia_22 jesli moj facet wpisze sie na taka liste bez zapytania mnie to normalnie tam mu pójde i udusze gołymi rękami :D:D bo on tez myśli, żeby tam zostać :) No chyba ze to by było w Bytomiu :roll: To może :]

Gość kapsel
Już dużo lepiej byc tzw elewem niż np. klawiszem. Przynajmniej jest jakiś szacunek dla munduru. Nawet na pielgrzymkę można iść, A klawisz nigdzie nie pójdzie bo go zaraz złodzieje oplują. Ja tylko nie lubie tych z Żandarmerii to trzeba mieć charakter żeby na 2 człowieka donosić za dodatkowe dni urlopu tfu ... Kiedyś mialem z nimi stycznosć kumpel się napił jak reks i pobił z tubylcami a potem uciekł do Lasu. 20 godzin go szukali aż znaleźli pobitego i to nieżle- podobno śpiewał o legii. A że z nim piłem to napusćili na mnie porucznika. Miałem potem kipisz w pokoju ale na szczęscie nic nie znaleziono - udało mi się spiryt wynieść i zakopać w pewne miejsce. Wykopałem na 2 dzień jak szliśmy na zgrupowanie przedpoligonowe. Bo na trzeżwo skakać cały dzień po armatach to mówie wam makabra.

Gość klaudia22
Malice wiesz to znowu bede musiala dluzej czekac na niego, ale pozniej sie ma stala prace i dobrze platna, ja tego chce, bo wiesz planujemy wspolna przyszlosc, dlatego!!!! Trzymaj sie oczywiscie ja tez nie chce zeby poszedl gdzies daleko ale blisko domu moze sie uda cos zalatwic:)

Gość klaudia22
A teraz spadam, zajrze tu czasem, ale szczerze mowiac to sie juz pogubilam w tych wypowiedziach, bylo jakies 6 stron a teraz sie tego namnozylo:) lece ogladac filmik pozrowienia dla wszystkich dziewczyn czekajacych z utesknieniem na swojego jedynego, ktory gdzies tam daleko, pewnie zaraz kladzie sie do swojego lozka i mysli o swojej dziewczynie!!!! :) mysli i teskni do swojej milosci!! :)