Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malice

No i ZABRALI mi FACETA DO WOJSKA .

Polecane posty

Kurna nie piszcie odpowiedzi na poczatek topiku ON MA JUZ !16 STRON, A NIE 1 ! ehh juz mi slow brakuje :D

Gość babilonczyk
ludziszka, najwiecej mowia ci, ktorzy najmniej wiedzą

Gość kemota
Mam nadzieję że temat został wyczerpany i uśmiercony bo już nudnawo, tym bardziej, że zainteresowana już nie reaguje. Uśmiercona ostatecznie, wojskowy ledwo żyw a forum wygasa. Natura jest cudowna...

Gość old_żagań
Laseczka, w czym Twój menio gustuje to Ty jeszcze nie wiesz, heheJ ak sobie posiedzi w koszarach miesiąc, zrąbie wszystko, co pod nóż podejdzie, ..no, chyba że jest ,,kochający inaczej'', to też będzie miał wzięcie, ale nie posiedzicie nad kawą gdy przyjedzie..przynajmkniej nie na twardym..;-)))Co do dziwek ( mam na myśli płatne ) to się nie martw, tam są ,,wolontariuszki'', one na kasę nie lecą, więc i tak kupi Ci jakieś perfumy, hehehe....To tak na marginesie....

Witam ludziska po przerwie, ale Was się tu rozpisało. Mój żołnierzyk dzisiaj pojechał do syfu, ludzie jak ta przepustka szybko zleciała, dopiero co był piątek i jechałam go odebrać na dworzec...Teraz czekać 2 tygodnie na następny przyjazd :( Ale na szczęście dziś 092ddc, tak więc jeszcze 3 miesiące i koniec woja :) A w przyszłym roku się chajtamy :D Pozdrowionka dla wszystkich. Ps: Malice, ona244, Irackman gdzie się podzialiście??

Sunny_22 Ja jeszcze żyje. :) Jakoś ten czs leci, do spotkania już tylko 12 dni. Teraz czekam na listonosza bo ma przyjść zaproszenie na przysięgę i chyba jakiś liścik dstane bo mi mój mężczyzna powiedział, że jeszcze coś tam dla mnie będzie. Wcześniej mówił, że on listów nigdy nie pisał i nie będzie pisał.. No ale zobaczymy za ok 2 dni co też wykombinował :D:D Pozdrawiam :)

Gość monaika
wiekszosc facetow tak mowi ale jak ich przycisnie to potrafia calkiem niezle listy szkrobnac!Ja nazbieralam dosc ladna kolekcje a pisalismy w sumie okolo 2 miesiecy bo pozniej czesto byl na przepustce!!!

Gość monaika
pszysiega jest tak mniej wiecej po miesiacu.moze byc dzien wczesniej dzien pozniej.moj kumpel ostatnio mial przysiege po 28 dniach bo tak wyszlo!

Gość monaika
sory pomylilam sie.odpowiedzialam na starego posta.ale to przez to ze jestem strasznie zakrecona!!!

monaika, ale ja juz wiem kiedy jest ta przysiega :) Poszedl 3go i 3go tez ma przysiege :) Równiutenki miesiac

Gość monaika
wiem naoisalam juz ze sie pomylilam.strona mi nie przeskoczyla i poczytalam starocie.NO TO 3 BEDZIE SZALENSTWO.

Gość Monia23
-------> do Malice Pamiętaj, że najgorsze sa pierwsze dni...ciągle je liczysz i przeliczasz...pózniej się spotkacie porozmawiacie na spokojnie i zobaczysz, że jesli facet Cię kocha to żadne wojsko tego nie zmieni...a napewno Cię kocha:) po takiej rozmowie staniesz się dużo bardziej spokojniejsza a czas zacznie mknąć jak szalony..przypomnij sobie co robiłaś na poprzednich wakacjach!!! Pewnie pamiętasz to tak jakby to było wczoraj a to przecież rok już minął...czas naprawde szybko leci Moje kochanie nie było w wojsku, więc tak do końca nie wiem jak to jest ale mam znajomego który teraz jest już zawodowym żołnierzem i powiem Ci, że jest wspaniałym człowiekiem i napewno wojsko nie ma na niego okropnego wpływu...POZDRAWIAM

Sunny_22 ---> jestem, jestem :) wpadam rzadziej, ale czytam co to ludzie piszą tu czasem za glupoty ;) Moj Misiu przyjeżdża do mnie juz w ta sobote :) nie moge sie doczekac, jeszcze tylko pare dni :D Monia23 ---> za przeproszeniem, nie gadaj glupot, ze wojsko nie zmienia faceta... moj tez mnie kocha, a mimo to zmienil sie, jednak ja nie mam nic przeciwko.... jak sie kogos kocha to sie zaakceptuje te zmiany.. A tak w ogole to czasem potrafi je zauwazyc tylko najblizsza osoba (czyt.dziewczyna)

Gość cafu
Pewnie i tak go zdradzisz bo jesteś kobietą :] i tylko czekasz na okazję by chłopa załamać. Wy kobiety już takie jesteście :]

Gość klaudia22
Hejka wszystkim!!! :) ja też żyje, chociaż nie zaglądałam tutaj dawno, sorki. Byłam w niedziele na odwiedzinach, dostałam już zaproszenie na przysięgę, jeszcze dwie niedziele odwiedzin i nastepna sobota przysięga, a pozniej już w końcu chociaż na troszkę przyjedzie do domu. Trzeba będzie ten czas jak najlepiej wykorzystac!!! Hmmm co tam jeszcze:) Znowu będzie miał we wtorek służbę to sobie pewnie porozmawiamy przez telefon dłużej.

Hm.. wlasnie dzis sobie zdalam sprawe z tego, ze moj chlopak juz calkiem przyzwyczail sie, ze jest w wojsku.. i w koncu to zaakceptowal.. Cieszy mnie to, ze juz sie nie smuci, ani nie ma dołów, a z drugiej strony boli mnie to, ze ciągle jest taki zadowolony i wesoly... Im dluzej sie nie widzimy tym on wydaje mi sie weselszy... Dzis do niego zadzwonilam i okazalo sie, ze ktos nie wrocil z PJ-tki i nie wiadomo czy go puszczą w piątek... ale bym sie wkurzyla gdyby nie przyjechal.. chyba bym kolejnego tygodnia nie przezyla bez niego.. juz jestem na skraju zalamania a co dopiero jakbym miala jeszcze czekac... :(

ona244 ---> spokojnie, tylko bez nerwów, jakby nie przyjechał teraz to napewno dasz radę przeczekać jescze jeden tydzień, chociaż wiem jak to jest trudno. Łukasza raz nie było przez 4 tygodnie, bo była taka sama sytuacja jak u Was teraz, ktoś sobie to nie wrócił z przepustki to ze stałki...wrrrr...strasznie byłam wtedy wściekła, ale dałam radę. Potem jak przyjechał to nie potrafiliśmy się sobą nacieszyć :) To dobrze, że Twój facet polubił wojsko, przynajmniej dzięki temu szybciej mu czas zleci. Mojemu na początku się podobało (był wręcz zachwycony) teraz już mu się niepodoba i mówi że czas strasznie się ciągnie. Wogóle to im mniej do wyjścia tym bardziej to się ciągnie i jemu i mnie. Ale wiem, że damy radę. A co do zmian facetów w wojsku, to się zgadzam. Mój się zmienił na lepsze :D Nigdy nie był taki czuły, kochany i nigdy nie troszczył się o mnie tak jak teraz :) Jednak wydaje mi się że to wojsko to był wbrew pozorom dobry pomysł :)

Sunny_22 ---> mojego faceta juz nie ma 6 tygodni... juz nie wiem co mam ze sobą zrobic, zeby nie oszalec.. Teraz z nim gadalam.. powiedzial mi, ze ogląda sobie z kolegą gazety erotycznie.... ja se wkurzylam, bo nigdy tego nie robil... i sie pokłócilismy i on w koncu powiedzial \"przeciez to nic zlego\".. a ja powiedzialam \"dobra, narazie\" i odłozylam sluchawke... :(:(:(:( On nigdy nie oglądal.. i gadalismy o tym i wiedzial, ze tego nie lubie.. a teraz..... Holera.. nie chce byc na niego o to zla, ale mnie to boli i sie poplakalam.. :(:(:(

Gość jarrea
w nastepnej rozmowie powie Ci, ze sobie z kolega bzyknal panienke i tez bedzie zadowolony z siebie :/ tacy sa faceci! otworzcie laski oczy!

Gość eMilkAa
No tak skoro trudno mu już teraz wytrzymać bez Ciebie i musi sie ślinić na jakieś wyuzdane lafiryndy ze świerszczyków to nienajlepiej wróży. Powiedz mu, że Cie to boli. Przecież miłość polega na tym, żeby dawać sobie wzajemnie szczęście a nie przysparzać ból. Ja też bym nie zniosła, gdyby Mój Chłopak ślinił się na gołe panny i jeszcze mi o tym mówił!

Kurwa..!!! Ja juz nie mogę!!!!!!!!!! Mam tego serdecznie wszystkiego dosc.... Zadzownilam do niego znowu, dogadalismy sie jakos, ale on powiedzial, ze zapomnialam, ze ja nie lubie jak on oglada takie rzeczy.... Wkurwia mnie to, ze on wszystko zapomnina i na nowo bede musiala z nim o tym wszystkim znowu gadac, co lubie, czego nie, co akceptuje, co mi przeszkadza.... On naprawde tego nie pamieta... Czy mozna przez pare tygodni zapomniec????????? Nie chce na nowo tego wszystkiego przechodzic!!!!!!!!!!!!!!! Juz nie moge... :(:(:(:(:( Czemu to wszystko takie pojebane??? Przepraszam za slowa, ale naprawde mam dosc.... Ja tu placze, mysle, tesknie, smuce sie, a on sobie w najlepsze ogląda.. teraz juz wiem, czemu sie nie smuci i spodobalo mu sie w wojsku..

eMilkAa ---> nie dołuj mnie, ze to nienajlepiej wrózy... ale masz racje.. skoro nie moze wytrzymac i sobie ogląda, to czemu mialy ze zrobic czegos wiecej.... Powiedzialam mu, ze to mnie boli...... ale juz mu to kiedys mowilam i ile razy mam mu to jeszcze powtarzac.?!?!?

Gość eMilkAa
sorki, nie chcialam Cie dolowac:( Po prostu akurat temat pisemek erotycznych mam tez za soba i wiem jak to boli:( Wiem tez, ze facet, ktory woli sprawiac przykrosc swojej dziewczynie sliniac sie na obce baby nie jest warty dluzszego zachodu:( Tlumaczenie, ze zapomnial jest troszke dziecinne:( Jednak nie zalamuj sie! Daj mu szanse, powiedz, ze chcesz byc dla niego jedyna i boli Cie, ze on slini sie na gole panny i jeszcze wesolo o tym mowi. Jesli Cie naprawde kocha zrozumie swoj blad, przeprosi i postara sie tego nie robic juz. Z doswiadczenia wiem, ze to tez wymaga troszke czasu zanim sie odzwyczai od tego typu pisemek. Badz dzielna i zawsze mow mu szczerze co Cie boli i dlaczego.

U Nas niema żadnego problemu dotyczących tego typu pisemek bo ja niemam nic przeciwko temu żeby mój facet je czytał. Dla mnie to nie jest nic dziwnego i złego. Sama również czasem lubię sobie coś takiego poczytać :) I nieuważam również że skoro czyta takie pisma to zaraz poleci i mnie z jakąś zdradzi. Ale każdy myśli inaczej. Wy uważacie że nie powinien tego robić i szanuję Wasze zdanie :) on244 ---> bądź twarda. Nie kieruj się emocjami, przemyśl sobie wszystko dokładnie, wszystko za i przeciw i porozmawiajcie sobie na spokojnie i najlepiej w 4 oczy. Zapytaj go dlaczego to robi, powiedz mu o swoich obawach i podejmijcie wspólnie jakąś decyzje. Najważniejsze to spokój i opanowanie, bo jak obydwoje do rozmowy będziecie podchodzili z nerwami to nic dobrego z tego nie wyjdzie, wręcz przeciwnie sprawa może się jeszcze pogorszyć :( 3mam kciuki żeby w tym tygodniu przyjechał i żebyście sobie wszystko wyjaśnili :) Pozdrawiam

Gość eMilkAa
Sunny_22 Zazdroszcze Ci takiego podejscia....Tez bym chciala tak myslec, ze to nic zlego ani dziwnego:( Jednak nie potrafie:( Ma mnie, chcialabym byc jedyna, ktora oglada nago i sie tym podnieca no i jedyna, o ktorej intensywnie fantazjuje:) Ech...nawet nie wiesz jak to moze bolec, jak sie ma poczucie, ze sie nie wystarcza swojemu facetowi:(

Gość Madzia24
do na244 jestes zalosna ...nie tylko tobie zabrali faceta do woja...i nie dawaj wszystkim ad bo wydaje ci ie ze wszystkie rozumy pozjadalas a wcale tak nie jest...a twój facet jest beznadziejny skoro nie pamieta tego co mu tydzien temu mówilas....

Gość nie zazdroszcze
Faceta nie mozna Ci pozazdroscic:( Nie dosc, ze nie zdobywa sie nawet na udawanie, ze mu smutno bez Ciebie w wojsku i przezywa ciezkie chwile bez Ciebie to jeszcze sie wzial za radosne podniecanie sie dziwkami z gazet. Oby tylko na gazetach sie skonczylo. Jak ktos wyzej napisal - czasem trzeba oworzyc oczy na brutalna prawde i ja zaakceptowac

Gość Kate25
dziewczyny co wy sie tak tymi facetami przejmujecie:/jesli facet nie jest wart zeby na niego czekac...to trzeba dac sobie z nim spokój...pół swiata tego kwiata...w cywilu faceci tez są przystojni...

Gość kapral
Do przysięgi jest masakra. On nawet ci może niemówi jak jest naprawde. Co do wyjść to jak go puszczą na stałke raz na miesiąc to niech się cieszy, ale oczywiście po przysiędze bo przed to niema mowy. Co do oglądania się na dziewczyny to normalka u żołnierzy, może się zdarzyć że to nie on bedzie je zarywał tylko one jego co się zdaża już bardzo często. Ale jest coś takiego jak odwiedziny, ale dopiero po przysiędze.

Gość Musti
Do większości dziewcząt które zabierały głos: W tym wszystkim jest pewna zaleta,że macie facetów w woju. Zamiast dzwonić do nich lub sms-ować, możecie z nimi kores- pondować listownie.Zamiast myśleć tylko o dupczeniu,dziwkach i zdradach,poczytajcie trochę książek,słowników ortograficznych- poprawicie sobie styl pisania (wypowiedzi) i ortografię.Styl w jakim piszecie (budujecie zdania) jest naprawdę żałosny a problemy prymitywne. Największym problemem waszych facetów nie będzie brak seksu (chociaż jest istotny) ale ograniczenie swobody,dyscy- plina- to inni będą decydować o ich zajęciach.Będą jeść,spać i srać na komendę.