Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Foli -mozesz mnie i pewnie reszta dziewczyn sie ze mna zgodzi - zameczac az do znudzenia, byleby sie udalo !!!

ok Ana :) ale wolę sobie tłumaczyć że z takimi wynikami nie mogło się udać licze że rozczarowanie będzie mniejsze

Dzięki Kobietki za odpowiedź. Będę próbować wykorzystac i ten cykl, choć tak naprawdę mało we mnie wiary, że jakiś jeden się wyrwie i pęknie. No cóż, ale sa następne, prawda? Foli - podpisuję się pod wypowiedziami dziewczyn - zamęczaj nas tu jesli poczujesz potrzebę. A cóż innego my wszystkie tu robimy ?? :p nawzajem siebie męczymy ale w szczytnym celu ... grupa wsparcia jest od tego, a tu jest spora grupa :) I to jest miłe. Życzę Ci wszystkiego najlepszego Foli, niech się spełni ...

dzięki Zabajona ja za ciebie też trzymam kciuki

Foli ja sie podpisuje pod tym co napisała Aga, zameczaj nas ile chcesz byleby sie udało tylko to sie liczy.....Agusia dostałam teraz aleeeeee ssssuuuppperrrrrrrrrrrrrr ja bym chciała bliźniaki marze o tym, a tu takie szczęścia szostka naraz łoooooooooooo ale ładne te dzieciaczki !!!!

Aga* dziekuje za fotki - dzieciaczki sliczne ale tak szczerze mówiąc to jest co robic już przy dwójce a co dopiero przy sześciorgu takich maluchów!! Jedno nakarmisz drugie płacze - drugie nakarmisz to juz trzecie głodne .... szóste nakarmisz i okzazuje sie że pierwszemu trzeba pieluche zmienić albo znowu nakarmic i tak w kółko hihihi praca przez 24 h!! :D

Witaj Ana - u mnie b.z. - czyli bez zmian. Samopoczucie ogólnie dobre. Młody kopie i to ostro. Od jakiegoś tygodnia jest juz to nawet widoczne - zwłaszcza wieczorami. Jak przeczytałam to co dzisiaj napisałyście to az włos mi się na głowie zjerzył!!! Szok!!!! Dobrze że ja mam dobrego lekarza i ten szpital w kórym chcę rodzić rodzić słynie z opieki nad ciężarnymi i po porodzie. A dla ciekawskich link http://www.birthdiaries.com/diary/ jak bedą wyglądały u was porody (u mnie tez ale ja juz to oglądałam) Polecam!!

dzięki Paula za linka moze i ja sie doczekam porodu....a odnośnie kopania to moze mały piłkarz rośnie Ci w brzuszku albo karateka hi hi hi hi buziaki ogromne dla Ciebie i dziecka !!!

hi:) brrr...... :(:(:(:( ja mysle ze jednak trzeba lekarza wybierac z głową a nie jakiegos tam co skonczył studia i przyjmuje gdziess tam aby tylko przezyc... Lekarz musi miec pasję ,bo jak jej nie ma to to zwykły konował:(:(:(:( dowcipy superrrr:):):):) Paula a tak niedawno jeszcze powiadomiłas o fasolce a tu prosze juz kopie:) ale ten czas szybko leci:) Zabajonku ...pęcherzyki moga rosnac ale moze nei dochodzic do owu bo osiągając pewną wielkosc ok 9-14 mm moga poprostu zdechnąc= zostaną wchłonięte...... ja tak miałam...... i na to gin dawal mi clo. Ale owu moze rownie dobrze byc pozniej wiec moga dojrzewac wolniej. Najlepiej to montiorowac wtedy masz pewnosc:) Ale nie marnuj cyklu:) A ja miałam wczoraj w domu ubaw:) jak maz zobaczyl mnie po fryzjerze:):):) Moj męzul mowi tak: \" no no nowa fryzurka ,siłka ,czerwona szminka ...... no no..... hmmmmm i nowa szkoła:P:P:P no no... i minki ......hihihihihiihih...... Ale gupol:P niby zazdrosny :P ale ja wiem ze to bł zarcik:P

Enigmaa poprosze o fotki w nowej fryzurce :D ja też muszę iść do fryzjera ale jakoś nie mogę tam dotrzeć :P Czas leci bardzo szybko sama aż się dziwię

no wysle wysle:) poprosze mezola to dzisiaj mi zrobi to posle :)

nie zapomnij do mnie wysłać Enigma.....ja juz zmykam do domu udanego popołudnia i wieczorku laseczki do jutra papapapapapa

hej:) ja dalej chora coraz gorzej chyba, witaminy nie pomagają, wczoraj nawet czosnek wcinałam (chociaz nie cierpię) i nic:( już nie wiem, czym mam się leczyć...... ło matko, mieć sześcioraczki! szok!!!

czesc wszystkim :) sa jakies dobre wiesci?????? bo nie nadrobie zaleglosci szybko.... :o poprosze o streszczenie :)

Gość podczytująca..
Cześć wszystkim. Podczytuje was czasami i po napisaniu Zabajony o kolezance ktora ledwo wyszła żywa po cesarce tez sie zjezyłam. Zabajona zdaje sie ze jestes z Olsztyna, mozesz zdradzic co to za lekarz? Akuratnio chce wybrac sie do jakiegos lekarza bo mam problemy z tarczyca i hormonami i znajac swoje szczescie to bede miala pecha i trafie wlasnie na tego patałacha:/ Napisz prosze jesli nie na forum to na mój gg 4511535. Dzieki z góry:) Trzymam za wszystkie forumkowiczki kciuki, fasolkujcie prędko kobitki, do pracy! :))

do podczytującej - odowiem ci tutaj Tak, jeżdże do Olsztyna, ale mieszkam godzinę drogi od niego i to lekarz z mojej miejscowości (miejscowość na M.) to zrobił, a z Olsztyna lekarze ją wyratowali. Tak więc spokojnie możesz się tam leczyć. Ja narazie za wiele nie przeszłam, ale da się odczuć, że ma się do czynienia ze specjalistami. I chce tam pozostać. A leczę sie w poradni w szpitalu wojewódzkim.

Gość podczytująca
Dzięki bardzo Zabajona, bo juz myslalam ze to w Wojewódzkim lub Miejskim tacy "specjaliści" przyjmują. Pozdrawiam i życze powodzenia w starankach;)

Dzień dobry laseczki! Mój narciarski pierwszy raz zaliczony. Fakt, że w połowie lekcji chciałam zrezygnować ale potem już było przyjemniej. Jestem cała obolała. Jak mnie wciągało na górę to myślałam, że mi ręce wyrwie :) Podsumowując - mam okropne zakwasy. Buzi i jak zwykle miłego dzionka.

Gość TABELA I
TABELA I NICK.............MIASTO.........TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26...Szczecin.........26.07.05......Urodziła.......Wiktorię Domi24..........Warszawa.......22.05.05......Urodziła........Wiktorię i Zuzannę Ania79...........Kielce............08.09.05......Urodziła .........Igę Dorota28.......Zielona Góra....30.10.05......Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław.........01.11.05......Urodziła.......Mateusza. Aga*.............Wrocław.........03.11.05......Urodziła........Pawełka Soul..............Warszawa......10.11.05......Urodziła...Alę i Maję Ewka 77........Leszno...........28.11.05......Urodziła.............Ola Monika80.......Wrocław........01.12.05......Urodziła........Patrycja Anna. Jagoda1977....Rzeszów........17.12.05.......Urodziła....... Olę i Wiki Suzinka.........Tarn.Góry.......22.12.05......Urodziła.......Mateuszka Sysia1912......Malbork..........03.01.06.......Urodziła........Tomusia Lulka79.........Bytom............03.01.06......Urodziła.......Majeczkę Tu Kasia........Warszawa.......07.01.06......Urodziła.......Bartuś Bozina .........Tarn.Góry ......10.01.06.......Urodziła.......Martynkę DIDO76 ........Piekary Śl. ....26.02.06........9kg.............? ..............? li_de ...........Toruń.............26.02.06.......16 kg......Filip.......107 cm olala............ok Bydgoszczy..21.02.06.......Urodziła ........ Magdalena Iga Guśka..........Rzeszów..........17.02.06.......3kg.........?.........? Aga28..........Kutno.............27.03.06........?...........?..........? AlicjaY.........Warszawa.......11.04.06........8kg.......Piotruś....94cm Roza_..........Olsztyn...........29.04.06.......?............?..........? Elff - ...........Łódź...............05.05.06.......?............?.........? Gonia78........Poznań...........19.05.06......6kg .........?..........92cm Paula24........Poznań............05.06.06......10kg.........Patryk....97cm furszulka......Bogatynia.........30.06.06........?.......... ?..........? Aśka74 ........Trójmiasto........03.08.06 .......?...........?..........?

Gość TABELA II
TABELA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto foli...................10.01.......27.......?....................ponad 2 lata Granini..............02.02.......34.......?...................18m-cy......Trójmiasto Ef27.................?.............27......?.....................11 m-cy......? Emika..............28.I......28-34......25.II-2.III..........15 m-cy...W-WA Golka26...........21.01.........28......?......................prawie 2 lata.......? Estella ...........05.02.........27.......04.03...............16 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?.........ok 60.......?...................7 m-cy........Łomża Sabra ........... 21.01.........32..........?..................15m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?..........26-28.......?...................6 m-c........Katowice ida_..................?.........26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke.....?...........36.........?....................4 m-ce.......Chorzów Dioda30...........08.09.......30-31.....08.10............3 m-ce........? Silve26............06.02........30-?.......po 06.03........10 m-cy........? AnA 29............4.02........30............?...............6 m-cy........ georgina80......26.08.......28............?.................?................Szczecin Iwona77..........?.............?.............?.................18m-cy.......podlaskie Maklady .......03.02........29-34 ......03.03 ...........6 m-cy.... zachodniopom. Iskierka nadzieii...06.12..30-36.........?...............1 m-c.......Siedlce enigmaa......30.01.............28.........26.02.........5 m-cy...Katowice beti78........08.02............28..........08.03.........14 m-cy..Zd-Wola zabajona....09.02.06......26-27......07-08.03.06.....6 m-cy.....Olsztyn Elusia.........09.01...........30-31.......09.02..........3 m-ce ...Kraków Czarna31.....09.01..........24 ........25.02............4 m-ce.....N.Sącz Młoda_mężatka (Sylwia19)...08.02.......28-35.......8 m-cy...N. Targ

Gość TABELA III
TABELA III Nick......................Imię.................Zodiak...........wiek.....nr GG estella...................Edyta................Skorpion........29........2662371 mysza29................Bożena...............Lew.............29.........? Dorota28...............Dorota................Byk..............28......? paula24.................Paulina..............Waga............24.........2880856 sylwia19................Sylwia...............Waga............21.........5679908 Domi24.................Dominika............Baran............24,5......? 38 tydzień.............Kamila...............Strzelec.........19.........? MEG33 .................Marta ...............Bliżniaki ........33.........? Dioda...................Dominika...........Strzelec..........30.........? Aga*....................Agnieszka...........Skorpion.........26 ........5134039 Olala...................Aleksandra..........Ryby............ 27.........8177064 Impersona.............Elka..................Baran............20........3897413 Bozina..................Bożena..............Wodnik .........29........1945823 monia-81..............Monika...............Panna............24.......? Mia26..................Asia...................Bliźnięta........26.......? Gosia25...............Gosia..................Waga............25.......8616146 Tweety*...............Agnieszka............Bliżnięta........22,5.....? Silve26................Sylwia.................Waga...........26,5.....6793354 Emika.................Ewa....................Byk..............27.......4301791 Marlena200...........Marlena...............Lew.............26.......4841415 ida_................... Aneta.................Rak..............20.......? Golka26...............Gosia..................Byk...............27.......6662178 monika80.............Monika................Baran............25......1226378 Suzinka...............Hania..................Lew..............24.......9504986 Ef27...................Ewa....................BYk..............28.......? Joanna................Asia....................Lew.............30.......? Mama Muminka .....?........................Byk..............27.......? Aśka74................Asia....................Byk..............31 .......7215111 Julik..................?........................Skorpin.........30........? Roza_.................Agnieszka............Bliznięta.........23........2213816 Moniśka2005.........Monika...............Strzelec..........?.......... Sysia1912.............Sylwia................Lew..............21........859561 Foli....................Asia...................Koziorożec......29....... Granini................Angelika.............Baran............26......8621281 Andzia77..............Ania..................Bliźnięta........28......2177361 AlicjaY................Dorota................Waga............32.....1415791 Ta oczekujaca.......Monika................Bliźniak.........26.... 4355248 DIDO 76 .............. Alicja ................Skorpion .......28.... 1055740 Qulaska................Ania ..................Lew.............26.....3915592 AnA.....................Aneta.................baran...........29.....? Georgina80__.........Aneta.................byk..............25.....5773063 sabra.................ada..........baran...............26..........1510226 Iskierka nadzieii.....Basia.......Koziorożec.......24...........???? enigmaa................Ania.......rak........................34... beti78.................Beata.................Koziorożec......27....... Iwona 77.............. Iwona ...............Skorpion.........28....... Zabajona..............Sylwia................Bliźnięta.........28.....nie pamiętam maklady ............. Iwona ............... Skorpion ....... 32 ................. Czarna31 ...........Beata................lew..........31 ..........3344561

A Wy jeszcze śpicie?chciałąm Wam cos powiedzieć,ale w takim razie wpadnę później Granni nartki sa wspaniałe!!!!bardzo wciąga ten sport baaardzo!!!! buziaczki no to ja kawke chyba sama wypiję,a z Wami potem drugą

hej Granini i Monik.....ja przyłączam sie do porannej kawki i dzis skusze sie n pączka bo generalnie ich nie lubie jem je tylko w tłusty czwartek hi hi hi....Granini pierwszy raz masz za sobą teraz to już bedzie tylko lepiej !!!! Monik a Ty jeżdzisz na nartkach? ja niestety nie umiem, moze jeszcze kiedyś sie naucze.....