Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko Jej brakuje

Może na forum znajdę taką kobietę..?

Polecane posty

Gość aisak
"ze szczęściem bywa jak z okularami... szukamy ich uparcie, a one... są tak blisko... bo na nosie" spóźniłam się... choć nie szukałam miłości... a przyjaźni... życzę powodzenia

Gość hfyfedhbhd
Może sie jeszcze pojawi..... Na razie pewnie zapracowany ..... Czekamy !!

Gość nniieech
niech nie zniknie ten temat....

Gość a dlaczego
ma nie znikac?

Gość niech zniknie
:P

Choć topik został oficjalny zakonczony to chciałabym zyczyc powodzenia i wiary, iz kobieta zycia predzej czy pozniej zostanie odnaleziona! Jestem mezatka juz 6 tygodni :D swego meza poznalam wlasnie przez Net, choc wcale go nie szukalam... Zaczelo sie od przypadku, zostalam pomylona z inna osoba i tak od rozmowy do rozmowy bardzo sie do siebie zblizylismy. Po 3 miesiacach sie spotkalismy i to byla najlepsza decyzja mojego zycia! Po dwoch latach znajomosci zostalismy malzenstwem! Uwazam, ze sposob poszukiwania milosci jest nieistotny, oby tylko doprowadzil do celu! Zycze szczescia w poszukiwaniach i pozdrawiam slonecznie! :)

Gość hfhfyeeh
No i gdzie wasz książę ???

Gość książe wróć
porozmawiać :):):):):)

Gość pinezzka
to prawie mój opis :) oprócz wyższego wykształcenia bo jestem w trakcie jego zdobywania i wieku bo lat mam 22 :)

Proszę nie nazywać mnie księciem ;) Nie szukam już kobiety na forum, to był zły pomysł... Izunia 30 nie przesadzajmy, nie można się zakochać po kilku mailach ;) Aczkolwiek, kto wie co z tego wyniknie.. Narazie może jedak ciiiii... Nie zapeszajmy ;) Jednak ta urocza Pani sprawiła że to ja czuję się wybierany a nie odwrotnie, o wiele ciekawsze jest to z punktu widzenia \"zdobywcy\" (w cudzysłowie oczywiście) :) Pozdrawiam gorąco 🌻

o rany!!!!! zamiencie tego faceta na innego ,prosze!!!!mogłoby byc tak wesoło!

Gość floris ty zazdrosna
zalosna babo idz spac :) tylko jej.. kiedy bedziesz?

hehehhe szukacie miłosci w inetrnecie bo tu mozna miec maskę a w realu widac nagą prawde nie zawsze idealną a tu jestescie zawsze takie idealne hahhahahhaha reklama dzwignią handlu !

Gość eulalia trianda
floris czy ty jestes jakas zgorzkniala czy mi sie wydaje.... milosci w dzisiejszych czasach szuka sie wszedzie i tak naprawde nigdy nie wiesz gdzie i kiedy cie "trafi". moi znajomi poznali sie przez internet i teraz sa juz malzenstwem z dzieciaczkiem. wszyscy mowia, iz dobrali sie jak w korcu maku. nigdy nie masz pewnosci kto czai sie po drugiej stronie ale pewne informacje o osobie mozesz wywnioskowac z rozmow. jesli nie zainteresowala cie osoba autora to w sumie nikt cie nie zmusza do korespondencji z nim. a moze im sie uda? pzdr

W sumie się nie dziwię, że zapracowani ludzie coraz częściej szukają swoich \"połówek\" przez internet, sama o tym też myślałam. Jedyny parametr, którego nie spełniam to wiek - mam 33 lata, i to on niestety nie bardzo pozwala mi wierzyć, że znajdę jeszcze \"królewicza z bajki\", a wg Twojego opisu i tego co o sobie piszesz na tych wszystkich stronach na takiego wyglądaszo właśnie. Ale tak to właśnie jest z netem. Tu można być księżniczką albo księciem. Dołanczam się do życzeń urodzinowych :)

no i co? autor już znalazł? odnnoszę wrażenie sze faceci to tchórze, nigdy nie chcą takiej sprawy na forum doprowadzić do końca tylko się wycofują całkiem możliwe ze teraz kogoś obrazilam ale wybaczcie o tej godzinie nie chce mi sie tyle czytać pozdrawiam

hmm...szukanie milosci w necie?wybacz autorze ale to żałosne .wydaje mi sie lepiej gdzies wyjsc a nie siedziec przed kompem.Jak ktos wyrzej napisal net a real to co innego a wiem to z wlasnego doswiadczenia,kilka razy sie umowilam z facetami poznanymi na forum albo z gg .odrazu powiem ze spotkalam sie z nimi nie dlatego ze szukam kogos a dlatego ze wydawali mi sie poprostu ciekawymi osobami ktorych warto poznac.Jednak na zywo tacy nie byli :(.Inteligentny 24 latek z poczuciem humoru okazal sie napalonym zboczencem ktory zaczal mi wkladac rece pod spodnice .Moge podac kilka takich przykladow ale to nie zminia faktu ze jesli ktos szuka partnera /partnerki lepoiej bedzie jesli poszuka gdzies indziej aczkolwiek zdazaja sie historie gdzie malzenstwo poznalo sie na czacie ale to zdarza sie chyba 1 na 1000000 :)

SheIsDangerous widocznie masz pecha do ludzi albo nie umiesz ich rozgryzc. ja niedlugo bede obchodzic rocznice zwiazku z mezczyzna, ktory zaczepil mnie na gg:) szukanie pary przez kafe to srednio dobry pomysl ale duzo lepszy niz np zaczepianie panny na przystanku tramwajowym akbo wyrywanie w dyskotece:D. Najlepsze sa strony z randkami, mozna pogadac, popatrzec i umowic sie lub nie. W necie siedzi cala masa normalnych, fajnych ludzi takich jak ja ;D albo ty:)

Gość NAGRA87
NO GDYBYM BYŁA STARSZA HE HE... A NIE ZA DUZE TY TAK WOGÓLE MASZ WYMAGANIA? KOLES W NECIE NIE SZUKAJ ZONY BO SIE MOZESZ RPZCZAROWAĆ, NIC NA SIŁE : MIŁOŚĆ PRZYCHODZI W NAJMNIEJ OCZEKIWANYM MOMENCIE , NO ALE TRZEBA TEZ WYCZUC TEN MOMENT, WYBRAC SIE DO KLUBU MOZE ALBO CO... KURCZE JAK TY ZAPRACOWANY TAKI... POWODZONKA ZYCZE :-)