Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko Jej brakuje

Może na forum znajdę taką kobietę..?

Polecane posty

Gość zarlo zarlo
i zdechlo hle hle hle

uffff dobrze ze to sie skonczylo!facet poprostu załosny ,siedzi całymi dniami i nocami przed kompem i udaje ze ciezko pracuje,jeszcze wymagania ma wygorowane hihi.Wspominał ze ma złe wspomnienia juz z jakąś znajomoscia internetowa wiec to branie na necie nie pierwszy raz .Chyba jest taki oblesny ze tylko tu moze poczuc sie wyjatkowo!fujjjjjjjj to było niesmaczne

Gość floris to byly wygorowane
chyba ze dla ciebie

Gość Kasiaaaa29
a już myślałam że mnie zauważysz, wśród tych wpisów i wątpliwości. o.k., czyli to nie to..., trzymaj się i pamiętaj OCZY SZEROKO OTWARTE Bądź silny, też kiedyś myślałam żeby założyć podobny topik, ale...? co ma być tobędzie.To nie TY? o.k. Kasia (być może nie ta, ale może ona?)

Gość ojeeeee
monosapiens???? nie masz 30 lat, tylko 37!!!!

Gość gdy minie sen
a ja będę niepokorna i powitam się z nieznajomymi na forum ;)

Gość eulalia trianda
tylko jej brakuje... od wczorajszego dnia zaczęłam śledzić Twoją historię i w sumie szkoda, że tak szybko się skończyła - tzn na forum. podejrzewałam, ze tak sie stanie gdyż wedle zasady: co za dużo to nie zdrowo - interesujący mężczyzna zawsze wzbudzi większy odzew niż kobieta. większy odzew, a co za tym idzie "rywalizacja" bowiem taki mężczyzna jakim opisujesz siebie to towar deficytowy. te wszystkie kobiety - ja również- zainteresowały sie Twoim "apelem" gdyż miło jest wiedzieć i mieć nadzieje, że gdzieś tam jest normalny, potrafiący kochać i być wiernym mężczyzna. a jeśli jest jeden to jest szansa, ze sa inni. dla nas wszystkich. i komórki szare pracują: wierna? owszem. czuła? a jakże.gotowa do założenia rodziny? już dawno. wykształcona? ba ;-)podobam się mężczyznom? jasne. wiec do dzieła. i ruszamy do boju bo skoro ktos "nas" szuka to aż grzech nie odpowiedzieć ;-). i jest to może upokarzające lecz chęć znalezienia właściwej drugiej połowy jest priorytetem.Niestety :-( pozdrawiam e

Gość KATOWICE 1985
Ja nie spelniam 4 oczekiwan... 1 - jeszcze studiuje :) (2 rok AM) 2 - 162 cm 3 - mam chlopaka, ktory jest dla mnie calym swiatem 4 - mam 20 lat. POWODZENIA MILOSC NAPRAWDE JEST PIEKNA... OBYS KIEDYS SIE O TYM PRZEKONAL...

eulalia za pózno! romeo chyba juz sobie poszedł i nie wróci......co za pech...

Eulalia trianda - napisałaś na maila? floris - i kto tu jest żałosny.. ;) Widzę, że bardzo Ci się spodobałem :) Nie masz szans ;) Znajdź sobie jakieś zajęcie bo widzę że za dużo emocji poświecasz mojej osobie ;)

dziękuje, dobrze. siedziałam cały wieczór z przyjaciółą i sączyłam piwko. jutro muszę się uczyć bo w czwartek mam obronę więc wzięłam wolne i zaraz prędziutko spać, choć chętnie bym porozmawiała :) wpadłam tylko spojrzeć co słychać. szczerze się wciągnęłam masz może gg?

Gość eulalia trianda
hmm ...nie napisałam ale witam serdecznie jeszcze z tej strony kolejny dzień/noc w pracy?

Gość eulalia trianda
wybaczam ;-)

Gość hfrhyd
Jesteś tu jeszcze ? Już JĄ znalazłeś , czy ewentualnie można jeszcze tylko na E' mailla ?

tylko Jej brakuje jest już zakochany,zniewolony,zajęty i ....stracony dla innych.Wczoraj ogłosił,że znalazł tą idealną i należy mu tylko gratulować.Gratuluję i trzymam kciuki!

Gość kdhjdhfy
Gdzie tak ogłosił ?????? Doczytałam się tylko , że to chyba był głupi pomysł z tym forum ?

Skoro podziękował wszystkim paniom,a kontakt pragnie utrzymać tylko z jedną......Do tego topik uważa za zamknięty...

Gość a ciekawe co to
za jedna pani z ktora pragnie utrzymywać te kontakty????? ja też che wiedzieć??????

Gość qazcds
spelniam wszystkie warunki hehe

Gość qazcds
mam troche czarnych plam na sumieniu ale to ZYCIE