Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko Jej brakuje

Może na forum znajdę taką kobietę..?

Polecane posty

Uwierz mi ,że czytam, wydaje mi sie bardzo uważnie stąd wywnioskowałam,ze jesteś inteligentny i jeszcze jedna rzecz mnie martwi bo pisałeś wczesniej ,ze poświęcasz sie pracy bo nie masz kobiety hmm troche to dziwne bo czy jak ją już znajdziesz to bedziesz w stanie ograniczyć swoją prace do której juz tak sadze sie przyzwyczaiłeś ? rzucisz wszystko dla dziewczny która może w przyszłości okaże sie nie tą jedyną której tu szukasz ? co potem ? znajdziesz znowu prace potem znowu kobiete i tak w kółko ja może i bym była zainteresowana ale wiesz co jakoś jak tak czytam ile dziewczyn jest tu chetnych straciłam na to ochote bo niby cie nie znam ale nie czuję sie ta jedyna wyjątkową tyle tu konkurentek kazda wysyła ci maila i czeka na która padnie ... bez sensu ... gdybyśmy sie spotkali w innych okolicznościach nie wątpie ,że byśmy sie dogadali :) pozdrawiam :)

Gość veeeta
ja spelniam Twoje oczekiwania ale mam Cie w nosie bo mam juz sowjego cudownego chlocpa:) tez poznanego przez internet!!! :) zycze powodzienia ;)

Tylko jej... zapomniałes dodac ze nie bedziesz miał dla niej czasu, więc dasz jej wszystko oprócz tego, czyli praktycznie nic

Gość wiele osobowości
napisz skąd jesteś...

Gość wiele osobowości
może ktoś wcześniej zadał podobne pytanie,ale nie mam póki co czasu,żeby szukać odpowiedzi na nie:)) gdybyś był uprzejmy.. to bardzo dziękuję..jestem zaintrygowana..widać,że wiesz czego chcesz..duży plus:)

Wiele osobowości z czy to tak trudno okreslic czego sie chce?

Gość wiele osobowości
jasne,że tak..wielu facetów których spotkałam na swojej drodze..byli pewnie czego chcą dopiero jak ich zostawiłam:)

Gość wiele osobowości
nie mam czasu niestety..tez jestem dosc zapracowana..zostaw adres mailowy..napisze do Ciebie

Mandarynkaaaa - tzn.? Zuziątko, si25 - z pracy nie zrezygnuję. Ale mogę zmniejszyć ilość czasu jaki mi ona zabiera. Mam pewne ambicje i plany, chcę je zrealizować. Nie chcę być takim mężem i ojcem którego cały czas nie ma. Doskonale zdaję sobie sprawę że tak nie może być. Swojego ojca też rzadko widywałem w domu i wiem co to znaczy. Z drugiej strony jeśli nie ma pracy to źle, jeśli jest to też niedobrze.. I jak tu dogodzić? :) Mogę jedynie powiedzieć że jeśli rozwinę swoją działalnośc będę miał o wiele więcej czasu. Powiedz mi si25 czy odpowiadałoby Ci gdybym pracował po 7 godz., miał mnóstwo czasu dla Ciebie etc ale zarabiał 700 zł? Czy byłabyś wtedy szczęśliwa mając mnie obok ale żadnych możliwości na wyjście do kina, restauracji, wyjazdu na urlop, ba nawet na zdecydowanie się na dziecko? Pomysl i odpowiedz. Jasne, że można zarabiać kokosy pracując 7 godz, aczkolwiek nie w moim przypadku. Izunia 30 - dzięki za radę, a nie spotkałaś tam czasem faceta z seterem irlandzkim? Np. nad Rusałką ;) Motylek2127 - widzisz, jak napisałem też czuję się niezręcznie w takiej roli ipewnie dam sobie spokój. Zawsze czegoś się nauczyłem.. :) Veeeta - uśmiałem się, pozdrawiam :) Wiele osonbowości - Twój nick napawa mnie obawami ;) tylko_jej_brak@gazeta.pl

Oj, sierotki, co do miejscowości - wysilcie się i poszukajcie, gdzie jest \"Rusałka\", nad którą można chodzić z psem. Np. seterem irlandzkim... :-P Leniwce. :-P

Tu sa 2 strony medalu. Doskonale Cie rozumiem, bo ja swojego mężczyzne w tym roku widziałm 4 miesiące, reszte czasu zajmuje Mu praca. Życze powodzenia w szukanieu ;) Serecznie pozdrawiam. Aha Wielki + dla Ciebie ;)

Gość kontiki
no no, nie nie sadzilam ze topic wzbudzi az takie zainteresowanie...bedziesz mial faktycznie twardy orzech do zgryzienia ;)

Gość tyle kobitek ze az nie
wiadomo ktora wybrac :P

Gość zniesmaczonaaa
piszesz ze jesteś taki,a taki-SAME SUPERLATYWY!! ale widocznie czegoś Ci brakuje,masz jakiś ukryty feler że wciąż szukasz i szukasz.,a do tego przez neta!! czlowieku spójrz na siebie krytycznym okiem,spojrz wyzej niż czubek wlasnego nosa i może wkoncu coś dostrzeżesz co jest ważne!!!

Gość kontiki
...i zapewne kazda z nas ma sporo do zaoferowania, hehe ;)

Gość Izunia 30
Od czerwca nie mam psa,nie żyje.Ja częściej bywałam jednak na Cytadeli,często widywałam pieski rasy seter irlandzki ze swoimi panami,ale czy któryś z nich to ty trudno mi zgadnąć.A może ty widziałeś kiedyś na psim spacerze dziewczyne z czarnym chartem afgańskim?Afganów jest zdecydowanie mniej niż seterów,choć obydwie rasy są śliczne.Pozdrawiam

Gość kikikiki maupa
Kontiki, zmieni nicka na riki-tiki-tiki, ędziesz miała większe wzięcie.

Gość I CO DO CHOLERY Z TYM ZROBIC
A PODOBA CI SIE WRONIKA ROSATI????CHCIAŁBYS TAKA LASKE???? ALBO W TAKIM STYLU??? CHODZI MI TERAZ O WYGLAD ZEWNETRZNY

Gość ciekawe jaki kit
wmyslisz ciagle... odpisujesz to kiedy pracujesz i przemieszczasz sie z jednego konca polscki na drugi? a moze piszesz w aucie bo masz limuzyne i kierowce "idealny" :D

Gość Ewelina..
Wyslalam maila. :)

Gość Ewelina..
a teraz wyslalam fotke jak poleruję knagi na wysoki połysk Tobie też tak zrobie

Gość dylemat poradzcie
Wybaczcie, moze to głupie, ale nie bardzo wiem co zrobć. Znalazłem się w cholernie głupiej sytuacji.Byłem wczoraj u znajomej na kawie i ... zachciało mi się sikać. Poszedłem do łazienki, ona akurat przygotowywała w kuchni kawe i jakiś deser, załatwiłem potrzebę, chcę spuścić wode, patrzę, a tam pływa wielka kupa. Spuszczam drugi raz i znowu pływa, za trzecim razem też sie nie udało. Nie wiem kurde dlaczego mi to przyszło do głowy!!!!!!!!!ALe pomyslałem sobie, ze ONA sobie pomysli, ze to ja zrobiłem!!! Kurwa, naprawde jestem głupi!!! W kazdym razie po tym ile razy spuszczałem tą wodę, utwierdziłem się w przekonaniu, że ona naprawde sobie pomysli, ze to ja!!!! Wziąłem szczotkę i złamałem to gówno, ale dalej nie chciało spłynąc. I teraz chyba najgłupsza rzecz w moim zyciu na jaką wpadłem! W łazience lazała jakaś reklamówka, włożyłem ręcę w tą reklamówkę i wyjąłem to gówno i wyniosłem do zsypu na korytarzu. I chyba trzeba być mną, zeby natknąc się na jakiegoś sasiada! Nie wiem czy oni sie dobrze znają, on chyba zauwazył co ja niosę z takim obrzydzeniem! Mam jej sam to powiedziec, czy czekac, ze moze kiedyś ten sąsiad ją uswiadomi??? Dodam, ze na dziewczynie naprawde mi zależy!

I CO DO CHOLERY Z TYM ZROBIC - nie wiem kto to jest(nazwisko kojarzę ale z ojcem raczej) i nie fascynują mnie modelki czy aktorki. Z taką ilością tapety na twarzy też wyglądałbym jak Banderas (czy kto tam teraz jest na topie) :) Poza tym nie chcę żadnej laski, nie podoba mi się takie określenie kobiety i Tobie też nie powinno jeśli wiesz z jakiego slangu pochodzi i co oznacza. ciekawe jaki kit - nie bądźmy dziećmi, nie jestem przedstawicielem handlowym, nie spędzam więcej czasu w aucie niż w biurze. Jeśli wyjeżdżam to na 2-3 dni i Polska nie taka duża ;) I mam spokojny tydzień jak mówiłem. Nędzny pierwotniaku a łuskaj sobie te orzechy ;) Nawet podszyć sę jak należy nie umiesz. :) Topik uważam za zamknięty. Nieprzyjemnie jest mi grać rolę księcia który wybiera ze stada dziewic(wybaczcie porównanie). Tym bardziej że jest to upokarzające trochę dla Pań. Dziekuję Tej która mi to uświadomiła. I z nią utrzymam kontakt. Pozdrawiam wszyskie serdecznie a w szczególności RzW, Lulu81 i Panie które napisały na maila. Tą która wywinęła mi taki numer też pozdrawiam. Może Bozia rozumku doda. Zainteresowana wie o co chodzi. Możemy porozmawiać na inne tematy, jednak nie szukam już nikogo na forum. Raz jeszcze dziękuję. 🌻 Pomogłyście mi coś zrozumieć.

Gość taka se baba
Boshe, nie poddawaj się z powodu jakiegoś kawału niezbyt dobrze intelektualnie rozwiniętej kobietki. Tak dobrze mi się czytało ten topik i ciekawa byłam jak się ta historia skończy.