Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko Jej brakuje

Może na forum znajdę taką kobietę..?

Polecane posty

Gość cooooolki
z tym babskim forum to roznie bywa, z tymi tabunami bab tez, ale popatrzmy na rozwoj wypadkow

Ja zazwyczaj robilam tak.. szlam do lokalu . jak ktos mi wpadkl w oko to zawsze jakos przypadkiem nie mialam ognia. Podchodzilam, zazwyczaj panowie palacy byli. gadka szmatka, tak niby przy okazji i poznije wieczor spedzalismy razem :D

Gość no no
wymagania to ty masz

Zobaczysz, spotkasz ja zapewne w najbardziej niespodziewanym momencie swojego zycia. U mnie tak bylo :)

Gość no no
skad jestes???

Wreszcie mogę jechać do domu :) Padam z nóg.. Sprawdzę pocztę jak dojadę. Ale odpiszę jutro w ciągu dnia :) Dziękuje za maile i za rozmowę :) A czy jestem naiwny? Jeśli ktoś tu będzie zmyślał to wyjdzie prędzej czy później.. Zresztą mam swoje sposoby na sprawdzenie na ile kobiecie można wierzyć :) Dobranoc. Przepraszam, że tak szybko znikam ale nie mam sił a rano to samo..

I jeszcze jedno drogi kolego... zaloze sie ze bedzie zupelnym przeciwienstwem twoich kryteriow . Po prostu bedziesz wiedzial ze to ONA i wszystko bedzie cie walic ( ze sie tak brzydko wyraze)

Gość a ile
masz wzrostu??

Gość jak to znowu Ty
Piotrek, to Ci w końcu nogi z tyłka powyrywam!

185 cm. Może i masz rację Asentra.. Życie to zweryfikuje.. :) Ale nie sądzę z tym całkowitym przeciwieństwem, są pewne sprawy na które nigdy się nie zgodzę. Dobranoc tym razem ostatecznie :)

Gość a ile
Brzmi to wszystko sensownie, co piszesz ale jest jedno ale...:) Możesz być oszustem, psychopata lub znudzonym żonkosiem szukającym tanich podniet... Internet to niebezpieczne miejsce. Powiesz jak każde inne? Ja mimo to nie zaryzykuję:(.

Gość no no
nie wcale nie ideane poprostu wiele podchodzi pod te wymagania, sa zbyt ogolne

HMMM...IDEALNIE PASOWALABYM DO IDEAŁU ALE TY NIE PASUJESZ DO MOJEGO!NIEZLE SIE REKLAMOWAŁES NA POCZĄTKU POZNIEJ SŁOMA Z BUTOW WYSZŁA I PROSTACTWO A TERAZ ZNOWU ZACZYNASZ SPEKTAKL JEDNEGO MARNEGO AKTORA.FEEEE TAKI DUZY CHŁOPIEC A TAKI NIEROZSĄDNY, CHCIAŁBYS ZAGRAC SUPERMENA A GRASZ BŁAZNA!DZIEWCZYNY DAJCIE SOBIE SPOKOJ

Wszedłem jeszcze tylko sprawdzić pocztę, odpiszę rano :) FLORIS - z założenia miałem nie odpowiadać na posty takie jak Twoje. Ale może jeden raz odpiszę. Urodziłem się na wsi, ciekaw jestem niezmiernie w związku z tym jak mnie przejrzałaś, gdzie ta słoma i prostactwo? W którym miejscu jestem supermanem a w którym błaznem? I co do reklamowania się: \"MAM NA IMIE ANIA MAM 30 LAT I 5KG NADWAGI RESZTA JEST OKI\" widać że jesteś specem od reklamy :) Nie chcę być niegrzeczny, jednak prowokujesz mnie. A czy pasowałabyś do ideału to pozwól że ja bym to ocenił. I nawet nie wiesz jak się cieszę że nie pasuję do Twojego. Cokolwiek odpiszesz przeczytam ale nie odpiszę już. Do jutra(a właściwie dzisiaj).

Gość wolę pozostać anonimową
Więc może i ja postaram się dołączyć do tej wyliczanki:D:D:D a) wygląd zewnętrzny - podobno bardzo ładna, na powodzenie raczej nie narzekam (choć zazwyczaj Ci przejawiający zainteresowanie mi nie odpowiadają pod względem charakteru)🌼 - wzrost 1,63 bez butów oczywiście (w łóżku i tak by się wyrównało:D) - nie chuda i nie gruba, mam biust i pupę🌼 b) cechy charakteru - wierność to dla mnie podstawa udanego związku, jestem wierna i tego samego wymagam od partnera. Wiem, że nie potrafiłabym wybaczyć zdrady dlatego, że sama nie byłabym do niej zdolna👄 - ostatnio w sklepie ekspedientka wydała mi za dużo reszty, zwróciłam jej na to uwagę więc chyba jestem uczciwa🌼 chociaż przyznaję bez bicia, że zdarza mi się ściągać:D - nie kłamię i mówię prosto z mostu co mnie uwiera w spodniach:D - tutaj niestety mógłby być problem, toleruję tylko śluby cywilne te kościelne z punktu widzenia katolika to w jakiś sposób uwiązanie do drugiej osoby, a ja kocham wolność. Co do dzieci, nie lubiłam, nie lubię i nie polubię, własnych mieć nie zamierzam👄 mogę adoptować pieska. - nie mieszczę się w granicy wieku, mam 19 lat❤️ - potrafię rozruszać towarzystwo wyszukanym żartem, więc myślę że jakieś tam poczucie humoru posiadam🌼 - jeszcze się uczę, do wykształcenia wyższego brak mi jeszcze kilkunastu lat🌼🌼🌼🌼🌼 - błyskotliwa i elokwentna chyba się ma do inteligencji , prawda??:D - nie lubię zbyt krótkich spódniczek, ale dekolcik może być, kobiece kocie ruchy, wzrok wynurzający się spod długich rzęs:D - dążę do wyznaczonego celu, ale mam słomiany zapał🌼 - nie palę - dziewica🌼🌼🌼🌼🌼 uffff jak to dobrze, że pozostanę anonimową❤️ :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Z tego co piszesz wynika, że fajny facet z Ciebie. Dam Ci dobrą radę na przyszłość, żeby poznać wartościową kobietę najpierw metodą prób i błędów musisz zacząć poszukiwania, pamiętaj, że znajomości internetowe zazwyczaj nie wróżą nic dobrego i może minąć parenaście realnych spotkań zanim trafisz na taką której szukałeś:D

Ciekawy topik.....i fajny pomysł...ile osób w tak krótkim czasie potrfiło odpowiedziec załozcielowi tpicu :) Zycze powodzenia......ps spełniam wszystkie twoje kryteria ;) Powodzenia w poszukiwaniu tej wymażonej ;)

PROWOKACJA TO MOJA SPECJALNOSC:)LANSOWAC SIE NIE MUSZE ,BO I NIE MAM TAKIEJ POTRZEBY ZA TO TY ROBISZ W ZŁYM STYLU.PRYPOMNIJ SOBIE TWOJE TEKSTY Z POPRZEDNICH STRON .PRAWDZIWY MĘZCZYZNA NIE POZWOLIŁBY DAC SIE WYPROWADZIC Z ROWNOWAGI TAK SZYBKO I UMIEJETNIE OMIJAŁ TEGO TYPU ZACZEPKI

A, i jeszcze jedno do autora: \"przeleciałam\" nieco topik wzrokiem - o, kolega po fachu niemalże! :-D Drogi 30-letni doradco finansowy - mówię do Ciebie jako 30-letni(a) ex-audytor i ex-konsultant biznesowy (z tzw. Wielkiej Piątki ;-) ) - na to wieczne zapracowanie jest rada: należy zmienić pracę. Mówię z doświadczenia. Nie są mi obce stany, gdy dzień w dzień pracuje się do godzin późno-nocnych, a zdarza się nawet oglądanie świtu z okien biura na 15 piętrze jednego ze stołecznych biurowców. Wytrzymałam tak 3,5 roku, po czym powiedziałam BASTA. Nie będę siedzieć w szklanej wieży, skoro tam na zewnątrz musi być jakieś życie (wnioskowałam na podstawie obserwacji znajomych nie-konsultantów). Zebrałam manatki, znalazłam inną pracę - i nagle okazało się, że można oglądać świat za dnia! Za wcale nie gorszą płacę (bo zaraz mi z tym pewnie wyjedziesz ;-) ). I można robić tyle różnych rzeczy! Poznawać ludzi - a nawet jeśli nie, to przynajmniej ich oglądać! :-D Zmiana pracy często zmienia perspektywę postrzegania życia. Oczywiście, że nie załatwia wszystkiego, ale może od tego warto zacząć? Poza tym - zmiana pracy wiąże się także ze zmianą otoczenia ludzkiego - może warto to wziąć pod uwagę? Skoro tak desperacko wręcz szukasz... ;-) Sieć raczej nie jest dobrym miejscem na poważne poszukiwania. No chyba, że zarzucasz sieci uwodzicielskie, to jak najabrdziej trafiasz na wyjątkowo bogaty akwen! :-D Jeśli to nie prowokacja - życzę powodzenia i zmiany najpierw w sobie. Jeśli to prowokacja (a mocno nią pachnie, naprawdę nikt nie wyczuł? ;-) ) - to udanej zabawy życzę! :-D Pozdrawiam, RzW PS. A, koleżanki, nie ekscytujecie się tak bardzo wszystkimi rzekomymi wypowiedziami kolegi - wiele z nich należy do podszywacza! Spójrzcie na wyraz \"tylko\"... i znajdźcie różnicę między \"tylko\" a \"tyIko\" ;-)

Wszystkie jak się okazuje są ideałami ;) Miło mi to słyszeć :) RzW - zadziwiające, być może się spotkaliśmy kiedyś? To naprawdę bardzo możliwe :) Myślę o Twojej poprzedniej pracy. Ja niestety nie mogę (nie chcę) narazie zmieniać pracy ponieważ bardzo potrzebuję pewnych kontaktów które nawiązać mogę tylko poprzez tą firmę. Później zamierzam założyć własną działalność, ale t jeszcze minimum 1,5 roku :) Dlaczego piszesz, że sieć nie jest najlepszym miejscem na poważne poszukiwania? Jaśniej proszę jeśli możesz. Już czuję sie niezręcznie w roli jaką sobie narzuciłem, więc może ztym internetem to racja.. I na czym miałaby polegać zmiana w sobie? Pozdrawiam i miłego dnia życzę 🌻 PS. Na maile odpisałem.

Hej :) Muszę przeprosić, że wczoraj zniknęłam, ale też siedziałam w pracy i stwierdziłam, że nie zdąże na pociąg jak szybko nie wybiegnę. Teraz wpadłam się przywitać. Masz rację, nie jestem sama (jeszcze :( ) i mam poplątaną sytuację ale to już inna bajka. Mam nadzieję, że dostałeś takie maile jakich się spodziewałeś. Wydajesz się całkiem w porządku facetem :) pozdrawiam

a dlaczego nie Wrocław:) to takie piękne miasto i kobitki we wrocławiu tez sa wyjątkowo piękne

Gość lo boze
jak bedziesz siedzial caly czas przy kompie to napewno jej nigdy nie spotkasz w necie ciezko kogos fajnego poznac idz do biblioteki do silowni , na aerobic? , na kurs jezyka obcego albo po prostu rozejrzyj sie w okolo moze ona juz kolo ciebie jest a ty jej nie dostrzegasz

wydajesz się być bardzo intrygujacym i miłym facetem a czy mogę zobaczyc Twoje zdjęcie:) yamelia@o2.pl