Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko Jej brakuje

Może na forum znajdę taką kobietę..?

Polecane posty

hmm :) ja chyba spełniam :) chodź nie wiem czy forum jest dobrym miejscem na poznanie drugiej połówki... a skąd jesteś młody człowieku?? może z Trójmiasta lub okolic? pozdrawiam

chyba czas najwyzszy zacząć czytać całe topiki , justynko tobie tez radze, przeczytaj 2, 3 strone.... mi sie odechcialo bajerow

Gość kontiki
masz jakies preferencje co do typu urody twojej wybranki? ;)

czytałam i widzę tylko jakieś marne podszywy nic co by mogło być jakieś przeraźliwie niesmaczne albo nie na miejscu

kontiki - a o co dokładnie pytasz? motylek82 - właśnie czas zacząć czytać i rozróżniać nicki :) Justynka22 - tylko_jej_brak@gazeta.pl Ale nie moge na skrzynke wejść od kilku godzin.. Może później spróbuję.

Gość kontiki
napisales "po prostu ladna", wiec zaciekawilo mnie czy sklaniasz sie raczej ku blondynkom, a moze brunetkom, czy tez nie masz swojego typu ;)

Justynka22 - nie mogę wejść, nie wiem o co chodzi. Będę próbował później. Kontiki - w zasadzie nie mam. Może odrobinę ku blondynce bym się skłaniał :) Jednak zdecydowanie twarz i oczy są najważniejsze :)

Gość kontiki
wiedzialam, ze masz jednak swoje male "upodobania"... kazdy facet je ma nawet jesli mowi, ze nie ;)

Justynka22 - jak mam to opisać? Powinna się po prostu podobać. Nie mogę tego jednoznacznie określić. :) Mam nadzieję że rozumiesz :) Jak dobrze, dzieci poszły spać :)

Gość kontiki
jestem blondynka o niebieskich oczach ;)

Gość lenka13
hm.... ja też pasuje do tego opisu tylko, że mam 164 cm, ale za to w butach na obcasie powinno być ok :) pozdrawiam

Gość cooooolki
Niestey odpadam również. Ze względu na moją karierę, potrzebuję faceta wyrozumiałego, który nie będzie blokował mnie domem, rodziną i sobą (jak małym dzieckiem). Do dzieci też raczej się nie nadaję. Trudo :) Szukaj a znajdziesz

Gość kontiki
mowie jak najbardziej powaznie....choc zdaje sobie sprawe jak to brzmi ;)

Gość niekumata__
ojojoj niekiedy centymetr robi ogromną różnicę :D

Gość no tak...
Ja też odpadam, bo nie spełniam 2 warunków: wzrostu, i wykształcenia (jeszcze studiuję) :)

Czytajcie wcześniejsze strony proszę. Oczywiste że studentka jest jak najbardziej ok. Kontiki a skąd jesteś? Napiszesz na maila? Jeśli dam radę odczytać w ogóle.. Niekumata_ - w jakim przypadku np? ;)

Chlopie to sie rusz z domu, a jesli to co napisales jest prawda tio nie powinines miec problemow ze znalezieniem takiej niewiasty. tutaj masz na to jakies 2% szansy na powodzenie, wiem co mowie. Studiowalam matematyke :D

Gość lenka13
w sumie to tylko tak napisałam, żeby sprawdzić czy odpiszesz. Życzę Ci znalezienia tej poszukiwanej kobiety bo z tego co czytałam na forum to musi być z Ciebie fajny facet. Ja cóż.... mam męża, wiec nie zawracam głowy :) pozdrawiam

Gość cooooolki
asentra - mnie tez interesuje co ten facet wyprawia, ale jedno jest pewne - wierzy w ludzi :) Przeciez tutaj kazda mogla powypisywac o sobie cuda nie widy, a potem pojechac sobie po facecie :) Wierzy w ludzi chlop :)

Gość niekumata__
najbardziej to w takim przypadku, gdy tych centymetrów i tak już jest malutko :)

Asentra - a wiesz gdzie jestem teraz? W pracy.. Cał tydzień taki miałem.. Na szczęście ten ma być luźniejszy. I co proponujesz? Gdzie się ruszyć? Na ulicy zaczepiać?

a tam wierzy, kto go tam wie. Moze wypisuje to z nudow... zreszta jakby byl taki dokladnie jka o sobie pisze na pewno tabuny bab by sie do niego pchalo drzwiami i oknami wiec nie mialby czasu na babskie forum

Gość kontiki
wyslalam ci maila, jesli masz ochote mozesz sprawdzic