Gadzina47 0 Napisano Marzec 19, 2007 :D Jestem, jestem dzięki Wszystkim za pozdrowienia. Balbinka no te 120 dni to imponujący wynik:D setunia co tam u Ciebie?? Fado :D pozdrawiam złośliwiec co tam na działce kwiatki kwitną?? amazonko smutno ale mam nadzieje, że się niedługo pojawisz:D Basiek1 Dzielna kobieta:D kominek odzywaj się częściej i trzymaj się twardo cometa gratulacje:d rolf too be blanka 147 silna dziewczyna Kinia trzymaj się silna kobietka jovik ika Pozdrawiam Wszystkich bywalców:D topika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 19, 2007 Gadzinko u mnie wszystko po staremu:D przydalby sie taki topick o piciu:D;) Amazonio gdzie Ty????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 19, 2007 o kurcze!! 9tysiecznego posta wpisalam chbya mi sie on nie nalezal:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 19, 2007 hejka Balbinka... Setunia siemanko.... Zlosliwiec....czy Ciebie wogole nie ciagnie juz?....:) Gadzinko wkoncu sie pokazalas... blanka jak Twoje zdrowko juz lepiej.. amazonko odezwij sie... fado... I cala reszte brygady pozdrawiam...:D Zycze milych i pachnacych snow...:D :):D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kominek 0 Napisano Marzec 19, 2007 Wczoraj wytrzymałam, a dzisiaj już jest dużo lepiej. Jak tak dalej pójdzie to w promieniu 100km zabraknie w sklepach lizaków.Jutro będzie 3 tygodnie BP.Podziwiam tych, którzy mają długi staż BP.Ja też zauważyłam,że jak zostaję sama to mam okropne ciągoty i gdybym miała w zasięgu ręki to pewno zrobilabym z siebie wędzonkę.Najbardziej pomaga mi praca w ogrodzie, ale pada deszcz ze śniegiem i trzeba było przerwać pracę.Czy ktoś też ma takie objawy jak ja, że na widok palącej osoby mam cholerny ślinotok.Kurcze człowiek się biczuje przez własną głupotę, a kiedyś byłam takim wrogiem palenia.Pozdrawiam cieplutko Wszystkich dzięki którym jeszcze się trzymam i wiem,że zawsze w chwilach załamania mogę na Was liczyć.Na topiku jestem codziennie ale nie zawsze piszę.Ucałowania dla: Złośliwca,Too be...,Balbina723, Gadzina 47, Setunia, Basiek1.Skąd ściągacie te śliczne niezapominajki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 19, 2007 http://forum.o2.pl/emotikony.php Kominek....wejdz na ten link masz tam rozne buzki Nie daj daj sie ciagotom omijaj z daleka pozdrawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbina723 0 Napisano Marzec 19, 2007 Hejka Setunia, basiek1,kominem:-) Kominek te objawy to norma i nie mam dla Ciebie bardzo pocieszającej info,gdyż ten stan utrzymuje si e bardzo długo:-( Przynajmniej ze mną tak jest - im dłużej nie palę , tym częściej o tym myślę ale jak jestem samiutka. Nie ciągnie mnie wśród osób palących:-) Chyba jestem jakaś inna, po prostu kosmitka albo masochistka :-) Jak zwał tak zwał a klops i tak pozostaje! Ale nie dawaj się Kobito bo my przecie twarde jesteśmy a nie miętkie!!!! Generalnie mówiąc z dnia na dzień jest lepiej i nawet już nie mam ciągąt do słodycy ale w aptece mam kartę stałego klienta z dużym rabatem w związku z hurtowym wykupowaniem magnezu!!!! A korzyści co nie miara, że nie wspomnę o puchnącej skarbonce, to mam pachnące ubranka, ciałko i włoski a śmierdziela wyczuwam na odległość ale jak na razie palacze mi nie przeszkadzają:-) Natomiast przykuwają niesamowicie moją uwagę osoby palące na ulicy a w szczególności kobiety! Matko, jak to obrzydliwie wygląda, po prostu brak mi słów:-( TO tyle na dzisiaj! Dobra Nocka wszystkim!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 20, 2007 no to dzis pierwsza jestem:D:D Basiek:) Kominekdzielna jestes!!!!:) Balbinkia:) a u mnie snieg wrrrrrrrrrr:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Marzec 20, 2007 pozdrawiam.... o ironio losu---> w torebce nosze od paru dni paczkę LM:-) Ale to na szczęście nie moja. mam koleżankę, która przychodzi do mojej pracy popalać. W domu nie może, bo zabronił jej mąż. Więc ja, były nałogowy palacz a obecnie wróg tytoniu nosze mojej kolesiówce papieroski w swojej pachnącej torebce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) I wiecie, strasznie mi one przeszkadzaja i nie dlatego, że mnie ciagnie- nic mylnego! Śmierdzi mi tytoń i paczka zajmuje mi wiele miejsca w torebce. A na dodatek wstyd mi jak w sklepie otwieram torebke i ludzie widza papierosy!!! Pisze tak dlatego, żeby pokazać, że jednak papieros moze byc wrogiem!!!!! Spadam doalej do pracy- pozdrawiam. Wszystkim- Nowej i Starej gwardii- pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 20, 2007 Jovik :D:D ja ciagle mam jedna fajke w paczce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 20, 2007 Witam Pozdrawiam Wszystkich u mnie dzień jest pochmurny i deszczowy to jednak Wszystkim życzę miłego dnia :D BP za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP :D Balbina723 – :D jestem tu bo dzięki Wam wiem jak pachnie Świat :D setunia – :D słuszna uwaga – nie ulegać pokusie -:D:D:D wyrzuc ta fajke !!!! basiek 1 – :D nieraz pomyślę o pecie ale to tylko myśl :D kinia/ - kwiatek] :D kobieto nie paląca wierze w Ciebie :D blanka 147 :D dużo zdrowia :D kominek – :D dasz rade wierze ja na działce tez odpoczywam wszyscy moi znajomi wiedza ze nie pale i to mi pomaga :D Gadzinka 47 – :D kwitną krokusy przebiśniegi :D kiełkują tulipany narcyzy i żonkile wszystko zrobione trawa wygrabiona drzewka pobielone czekam na prawdziwa wiosnę :D jovik – :D ika* - :D Sloneczkooo – :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 20, 2007 Witam wieczorkiem U mnie zamiast wiosny to jest zima tylko aby mrozu nie bylo bo szkoda kwiatkow ktore tak ladnie juz kwitna.... Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam za Was i za siebie kciuki nie dawac sie smierdzielom....:D Czy to musi tak czlowiek sie meczyc i czy to kiedys minie tzn.te ciagoty do peta.Ja jak wiekszosc z Was jak jestem w domu to chodze i szukam co bym zapalila ale w pracy nawet nie pomysle a jeszcze jak ktos przyjdzie palacy to mnie az skreca od smrodu. Nie nie poddam sie tak predko i przetrzymam go i nie dam mu sie nie zawladnie mna wiecej.Zostalo mi jak dobrze licze 34 dni do stodniowki....:D Milej i spokojnej nocki Wam zycze :) :):D:D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 20, 2007 To po nocy rzeknę, że podziwiam siłę woli wszystkich, którzy wkroczyli na właściwą drogę... BP..., wiem, ciężko jest..., oj tak..., ale zysk nie-do-wyobrażenia... kominek - podsyłam lizaki! basiek - blanka - nie palaczka - jak tam? winogronka - ika - jovik - miło, że starzy zaglądają i podtrzymują nowych na duchu! słoneczko - wiewiórka :) raz zajrzałaś i znikłaś? cometa :) rolf :) mim :) poległeś? a może nie? kinia :) uff, jak dobrze, że znowu pachnąca jesteś! too be or not...- gadzinka :) wyściskowuje moooooooooocno! muaaaaa! balbinka :) specjalne pozdro dla Ciebie, wiesz dlaczego... setunia :) buziaki, to ty nie na studiach w tym tygodniu? amazonka :) wracaj złośliwiec :) zazdroszczę tych kwiatków na działce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 21, 2007 Witajcie Kochani Pierwszy Dzień Wiosny dziś mamy, nic tylko się cieszyć i jak najczęście na podwórki wychodzić, wszędzie wioseką pachnie:D Wracam na topik nadal niepaląca i pachnąca Raju, to już minęło 4 miesiące, ale ten czas leci. Wszystko jest już na dobrej drodze :) i zaczynam wierzyć że jeżeli czegoś sie naprawdę chce, to mozna to osiągnąć, niepoddałam się i po miesiąsu zaczynam wracać do żywych (normalnych) ludzi:) Pozdrawiam Wszystkich razem, bo nie chcę nikogo pominąć Ale mi się zaległości narobiło, będzie co czytać :) JAK MIŁO ZNOWU wAS WSZYSTKICH POCZYTAĆ :D Narazie idę sobie, ale wrócę, szybciutko, zaraz p obiadku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 21, 2007 amazonka - buziak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Marzec 21, 2007 Amazonko cieszę się, że jesteś znowu z nami. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 21, 2007 gadzinko! muaaa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 21, 2007 fado dzięki za pamięć, masz chyba emila :) Gadzinko jak miło znowu Cię poczytać Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie, naprawde tego mi było trzeba, no ale co tam, było minęło i jest już suprer, i oczywiście bez peta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 21, 2007 Emil, amazonka, to narzeczony mojej córci, hahaha, sorki..., tak sobie żartuję, ale...fajny z niego gość jak na sześciolatka...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 21, 2007 dobre :) moja córcia jak na razie twierdzi, że faceci to : \"inny gatunek\" - usłyszała kiedyś w telewizji i teraz tak cały czas mówi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 21, 2007 :D BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 21, 2007 zlosliwiec Tylko Ci pozazdrościć tej działki, kwiatków i drzewek :) zwłaszcza teraz, kiedy wszystko budzi się do życia :) Kiedyś kupię sobie mały domek z białym płotkiem i też będę uprawiać ogródek :p ale cicho sza, to takie moje marzenie, kto wie, może kiedyś się spełni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbe 0 Napisano Marzec 21, 2007 ja mam 18 lat. i teraz szok. zaczelam palic majac 15;/ od zeszlego roku pale juz po paczce dziennie. jak rzucic? co pomoze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 21, 2007 mmm757 -> wszędzie Cie pełno :) Barbe -> ja też zaczynałam mając 15 lat, dasz wiarę, przepaliłam połowę życia :( Smutne to, ale prawdziwe, gdybym 15 lat temu znalazła ten topik i osławiony juz chyba z kazdej strony na tym topiku Tabex miałabym dziś niezłą sumke w kieszeni i niezłą rocznice niepalenia :D A tak na poważnie, powiedz sobie basta, kup wspomagacz, niekoniecznie Tabex, często czytaj i pisz na topiku, tu zawsze ktoś wesprze gdy opadniesz z sił i stracisz motywację i już :) Wiem, wiem, łatwo się piszę trudnie robi ale można wierz mi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parcinka Napisano Marzec 21, 2007 Ja już pól roku nie palę. Nie było tak źle rzucić a paliłam ok. 6 lat. Miałam już dość tego smrodu we włosach, w ciuchach i tp. Nic nie przytyłam (bo nie dojadałam!!)Czuję się super i życzę wszystkim silnej woli i wytrwania w swoim postanowieniu o rzuceniu tego wstrętnego nałogu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbe 0 Napisano Marzec 21, 2007 Ile kosztuje ten Tabex??? I czy jest zdrowy?? Gdzie mogę go kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbe 0 Napisano Marzec 21, 2007 dzięki Amazonka- tak wogóle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 21, 2007 Tabbex kosztuje w granicach 35 - 40 zł, niby ma tam jakieś skutki uboczne ale w zasadzie nie jest bardziej szkodliwy niż papierosy :) oj ale z tym zakupem to troche może być kłopot :( ciężko go teraz dostać z tego co wiem, ale czemu, nie pytaj bo nie mam pojęcia, może będziesz miała szczęscie i dostaniesz go u siebie :D (aha, kupuje się go w aptece na receptę, ale jak poprosisz sprzedadza Ci go bez, zawsze sprzedają) A tak wogóle to nie ma za co, tez kiedyś zaczynałam i wiem jak ciężko jest na początku :( Powodzenia i tzrymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbe 0 Napisano Marzec 21, 2007 Dzięki Amazonka:) Jesteś rzetelną osobą :) i bardzo sympatyczną co wnioskuję po \"przyjacielskim\" stylu odpisywania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach