Gość miesiek12 Napisano Grudzień 2, 2008 jak tam moi mili dzionek? melduneczek I've been quit for 62 days + 14h07m23s. Cigarettes not smoked: 1376. Life saved: 10 days + 12h26m24s. Money saved: 547,33 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Grudzień 2, 2008 hej!!wpadam tylko napisać,że.................DZIS 3 MIESIĄCE BEZ PAPIEROSA!!!!!!!!:):):):) jetem z siebie dumna:) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wypaliłam ostatniego Napisano Grudzień 2, 2008 w niedzielę o 21:) Paliłam 12 miesięcy. przeczytałam książkę "łatwy sposób na rzucenie palenia" (można ściągnąć w pdf.) i nie pale. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Grudzień 2, 2008 hello;) Ania B i Monika.....gretuluje trzech miesiecy!!! mi za niedlugo miesiac strzeli, ale to przelecialo:) moj maz sie tylko dziwnie usmiecha jak sie mu chwalw ile juz nie pale, zyzby mi nie wierzyl???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Hejka:) Nie palę już 43 dni (+ 11g38m57s). Ilość niewypalonych papierosów: 1739. Będę żyć dłużej o 13 dni (+ 06g53m34s)! Zaoszczędzone pieniądze: 782,73 zł! buziaki dla wszytskich bez PPPPPPPPPPPPPPPP:) Pozdrawiam Zauważam że nie musze juz wchodzic tu codziennie, coś się we mnie zmienia:) . To chyba dlatego że po tylu dniach przestaje myślec o tym, że paliłam tyle kiedys:) Jestem spokojna, biegam 3 razy w tygodniu po póltorej godziny, nie tyje, jem tyle co zwykle Zmiany po tylu dniach: - Włosy się świecą bez odżywek za kupe kasy;) - kondycja zajebista, bo inaczej nie moge tego okreslić:) - dobrze śpie, ale mam chore sny:) poprostu same dziwne rzeczy mi się śnią:) - co do twarzy, to zauwazyłam jedną ciekawą zmianę:) jak paliłam to robiło się dziubek przy wciąganiu dymka, no i nad ustami miałam takie pionowe zmarszczki, , widzialne gołym okiem;) (zaznaczam paliłam bardzo dużo) po 43 dniach nie palenia nie ma tych zmarszczek bo nie robie dziubka:) hihihih - więcej czytam, mam czas na rozwój, mysle o tym żeby coś robić ze sobą - pije ogrom kawy, nie iwem czemu:) dochodze do 5 kubków dziennie:) poprostu kawa mi tak smakuje że ahhhhhhhhhhhhhhhh:) To dla tych co planują rzucić palenie:) lub sa na początku drogi tak jak ja:) Powiem że jest mi lepiej jak nie palę, niż jak paliłam:) Dziękuję Bogu i sobie że daje radę:) no i oczywiście wam moi kofani forowicze:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Grudzień 2, 2008 30-stka mam nadzieje ze tez za niedlugo zauwaze u siebie jakies pozytywne zmiany, bo jak na razie nie wiedze nic.....co do snow to mi sie non stop snia jakies koszmary brrrrr, i mam nadzieje ze niedlugo tez powiem ze jest mi lepiej jak nie pale niz jak palilam;) Nie palê ju¿ 26 dni (+ 14g54m15s). Iloœæ niewypalonych papierosów: 372. Bêdê ¿yæ d³u¿ej o 2 dni (+ 20g19m38s)! Zaoszczêdzone pieni¹dze: 67,08 €! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Grudzień 2, 2008 na razie przytylam ok 1-2 kg i mam nadzieje ze wiecej nie bedzie.....pracuje nad tym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Grudzień 2, 2008 mumi zawsze mozesz sie pochlastac czekolada z orzechami albo galaretka :) coz mlotkiem wiedzy do lba nie wbijesz ja mam nadzieje ze ta moja starsza bardziej zacznie sie do nauki przykladac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ania B wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka19-75 Napisano Grudzień 2, 2008 ja bardzo chce do was dołaczyć Jak wam sie to udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka777 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Ania B....omonelo mnie Twoje swietowanie ,,spoznione ale szczere GRATKI i tak trzymaj...[pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Nam sie udało to i Tobie sie uda . Poprostu poczytaj nas zmobilizuj siły i rzuc te śmierdziele!!! Nie palę już 34 dni (+ 08g33m54s). Ilość niewypalonych papierosów: 687. Będę żyć dłużej o 5 dni (+ 05g58m30s)! Zaoszczędzone pieniądze: 240,49 zł! pozdrawiam wszystkich Aniu wszystkiego najnaj naj z okazji urodzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Monikaaa gratuluje trzech miechów...piękny wynik mam nadzieje że i ja takiego doczekam. coś tak cicho i pusto na topicu ...wiem wiem pracujecie Miłego wieczorku wszystkim życzę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 WITAMwszystkich bardzo serdecznie ..ale musze sie pochwalic ...DZISIEJ MINAŁ MOJ 500-TNY DZIEN BEZ PAPIEROSKA i tak samo sie meczyłam jak wiele z was jakies sny ...wzdecia okropne i w sumie jestesmy wszyscy wielcy ...bo nie palic to cos fajnego ....wszyscy to wiemy .. całe grono rzuczaczy i wszystkich ktorzy walczą z tym nałogiem .... bardzo ....bardzo cieplutko was pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Witaj dudka:)! Kopę lat;) hihi. Ja mam za tydzień pół roku:).. Czas szybko leci prawda:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Dzień minął :) Dziękuję Wam wszystkim za życzenia - to miłe baaardzo miłe :):):) uwielbiam wieczory gdy już mam ciszę i spokój w domku (wszyscy śpią;) no i siedzę sobie właśnie i popijam urodzinowe małe piwko Carlsberg.. po raz pierwszy od trzech miesięcy ..:D i wiecie co ??? naprawdę smakuje troszkę inaczej niż kiedyś z petem :P noo ale nie zawsze tak jest bo już kawa odkąd rzuciłam fajki to mi nie smakuje :( a uwielbiałam mocną espresso z mleczkiem i lipaaa hihi pijam teraz Anatola hehehe :D a mój bilansik w urodzinowy dzień ma się następująco : Nie palę już 92 dni (+ 00g51m16s). Ilość niewypalonych papierosów: 3681. Będę żyć dłużej o 28 dni (+ 02g55m40s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 288,49 zł! :D Monika G R A T U L U J Ę trzech miesięcy BP :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szymek123 Napisano Grudzień 2, 2008 najlepszego Aniu :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Dzięki Szymek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Aneczko, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :-) :-) :-) (i przepraszam za opóźnienie, ale życzenia są NAJSZCZERSZE ) :-) W sumie to Ci się świętowanie na długi okres rozkłada, patrz: 3 miechy BP --> urodzinki --> Mikołajki --> 100 dni BP --> a potem ŚWIĘTA :-) Nieźle wykalkulowałaś rzucanie ;-) A mój bilansik jest taki: Nie palę już 75 dni (+ 02g10m45s). Ilość niewypalonych papierosów: 1651. Będę żyć dłużej o 12 dni (+ 14g51m58s)! Zaoszczędzone pieniądze: 578,19 zł! i napawa mnie to dumą ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Aniu B......przepraszam wczoraj przegapilam..... Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:) troche spoznione ale szczere! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Anullko - faktycznie ;) heh dzięki dziewczyny !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poqtnica Napisano Grudzień 3, 2008 W celu rozproszenia nudy w samolocie postępujemy zgodnie z poniższym schematem: 1.Wyjmujemy laptopa z torby i kładziemy na kolanach; 2. Powoli i spokojnie otwieramy go; 3. Włączamy; 4. Upewniamy się, że osoba obok nas patrzy na ekran; 5. Uruchamiamy Internet Explorer; 6. Zamykamy oczy, wznosimy głowę ku niebu i poruszamy bezgłośnie wargami; 7. Bierzemy głęboki wdech i klikamy na następujący link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf 8. Widok miny osoby siedzącej obok i zaglądającej nam przez ramie jest b e z c e n n y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misio121 Napisano Grudzień 3, 2008 podobno od nowego roku akcyza na papierosy ma zdrożeć a w angli paczka papierosów w przeliczeniu 30 ojro. aż mi sie nie chce wierzyć.rano w telewizji mówili w przeglądzie jakiejś prasy. i ktoś mi ligin zabrał misio12:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misio121 Napisano Grudzień 3, 2008 podobno od nowego roku akcyza na papierosy ma zdrożeć a w angli paczka papierosów w przeliczeniu 30 ojro. aż mi sie nie chce wierzyć.rano w telewizji mówili w przeglądzie jakiejś prasy. i ktoś mi login zabrał misio12:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Grudzień 3, 2008 a niech drozeja.....przeciez my nie palimy;):) coraz czesciej zaczynam myslec ze mi z tym dobrze......no moze do winka mi brakuje...ale w koncu tez przestanie, w koncu codziennie nie pije;) pozdrawiam pachnaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Witam Ja tylko na chwilke bo czeka mnie jeszcze nauka do egzaminu jutrzejszego:-o Dudka co za piekna rocznica 500 dniowka;) Ja czekam cierpliwie na moja 365dniówke :D Ania B za te 3 miesiace i urodzinki 3 dni temu zapodałam mojemu bratu z którym mieszkam ksiażke \"Łatwy sposób na rzucenie palenie\' i od tej pory chłopak nie pali ...mało tego ...ma tak skutecznie zrobine pranie mózgu, ze stal sie mega wrogiem fajek;) Także w domku mam teraz czysciutko i pachnaco:) lellof 85 ? Where are you ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szymek123 Napisano Grudzień 3, 2008 im hre;p leloof czyta was jest z wami ale sie jeszcze nie zebral... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szymek123 Napisano Grudzień 3, 2008 here mialo byc ;p http://kornfanhead.wrzuta.pl/audio/pAZn9MTm7i/radoslaw_rakocz_-_stokrotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Witam pozdrawiam serdecznie :D życzę miłego wieczorku bp leloof graba Nie palę już 1335 dni (+ 01g37m40s). Ilość niewypalonych papierosów: 40052. Będę żyć dłużej o 305 dni (+ 22g52m23s)! Zaoszczędzone pieniądze: 10 013,00 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szymek123 Napisano Grudzień 3, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach