Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitkaaa

faceci to durnowate matoly

Polecane posty

Gość on czyli ja
o przepraszam powtarzam slowa ktorejs tam przedmowczyni ja sie z kobieta kocham...to Wy twierdzicie ze ruchamy...troche wiecej uwagi a nie zlosci...

Gość do on czyli ja
ale biedaczek z ciebie.....:( tylko na kur*** trafiasz... ciekawe dlaczego????

ja tez myslałam ze trafiłam na prawdziwych mężczyzna, dałam wszystko i dostałam tylko wykorzystanie i czerpanie korzyści......

Gość kobitkaaa
bo meska odmiana kurwy to 99% facetow niestety:(

Gość nmoer
kobiety jako podgatunek ludzki musza zrozumiec nasze przyzwyczajenia ..

Gość on czyli ja
hmmm moze dlatego ze jestem za dobry i one to wykorzystuja moze naprawde tzreba bedzie zaczac tylko ruchac...a nie kochac i ta metoda dziala w obie strony...moje urocze kobiety

Gość nmoer
kobiety jako worek na spreme .Musza zakumac ,ze służa tylko do jednego.

Gość BZZZZ BZZZZZZ
podgatunek???? PAN BOG STWORZYL NAJPIERW MEZCZYZNE TO FAKT .. ... ... BO ZACZYNAMY OD ZERAAAAAAAAAAAA :p

bo niestety większość facetów to takie gnidy które muszą na kimś pasożytowac, sami zgina marnie........zero mozliwości przetrwania!!

Gość też sie wpisze
dokładnie tak czuje sie jak po wizycie zlodzieja, któremu niestety sama otworzyłam drzwi a potrafił być taki kochany fałsz niestety

Gość on czyli ja
a ciagnac dalej ten temat to przez was opuscilismy raj bo was ciekawosc zjadala podobnie jak ciekawosc do innych facetow i stad tyle zdrad

Gość BZZZZ BZZZZZZ
wlasnie ... fałszywe świnie..... damy sobie rade same!!!

Gość też sie wpisze
dokładnie tak czuje sie jak po wizycie zlodzieja, któremu niestety sama otworzyłam drzwi a potrafił być taki kochany fałsz niestety

Do kobitkaaa - Skąd Ty bierzesz takie dane?! 99% ?! Chodzi mi po głowie słowo \"żarty\"... Do nmoer - Żal mi Ciebie, naprawdę. Do BZZZZ BZZZZZZ - Komentarz - patrz wyżej. Jeden głupszy od drugiego...

Gość spieszmy
sie kochac facetow... tak pozno madrzeja.. a jak dla mnie to nigdy... masz racje istne matoły

za dobry....może rozumiesz to tylko w odniesieniu do Twoich potrzeb...a zastanowiłes się raz, czego oczekuje kobieta która jest z Tobą? może coś przegapiasz? nie krytykuje Cię w tejk chwili, poprostu wiem z doświadczenia, ze myslicie innymi kategoriami...

Gość on czyli ja
hehe z ta latwowiernoscia to daleko nie zajedziecie moje panie wezcie zacznijcie myslec troche w dzisiejszych czasach nie liczy sie milosc tylko dobra ktora pozwalaja zaspokoic swoje checi hahaha biedne kobiety...

Gość aaaajjj dość mam
Wiekszosc facetow w swoim zyciu glownie kieruje sie "swoimi potrzebami" - I wlasnie dobrze rozumiem o co wam chodzi-az za dobrze, a szkoda bo nawet pomazyc nei mozna(czyli jednak kobiety zyja rzeczywistoscia!)Malo tego ma adoratorow,tylko kiedy poznaje sie jacy sa naprawde... kiedy zaczyna sie rozumiec, co nimi kieruje etc, to odsyła sie ich :P --przynajmiej ja nie mam zamiaru tracic czasu na takich ... ==> On czyli ja A to z jakim szaczunkie swiadczy o Tobie-jaki beznadziejny jestes,albo jaka beznadziejna prowokacje tworzysz-brawo -hehehe

Gość kobitkaaa
99% to tak na oko,,,,, jeju jaka poważna sie znalazla...

Do Do BZZZZ BZZZZZZ - Najmocniej przepraszam. Nie wyświetliłam całego Twojego posta :P

Gość on czyli ja
do beti lu KOchana kobieta ja jestem typem faceta ktory stawia kobiete na piedestale wy jestescie kochane urocze delikatne i za to was kochamy...ale w momencie jak takie rzeczy jak milosc i zaufanie zastepuje odluda i klamstwo to wybacz ale zdanie o was zmienilem...

Do kobitkaaa - Na oko ?!? Przecież to jest całkowicie kłamliwe i wyssane z palca. Nie jestem mężczyzną a wiem że ta liczba jest \"lekko\" wygórowana.

Gość do on czyli ja
moze jestes tym 1% wyjatkiem??? kto wie...

Gość nmoer
tak i oni tez bity wymyslili.KOmputery i całą cywilizacje.

Gość kobitkaaa
MLA-MLA przeciez wiem..... to miala byc mala prowokacja... bo ja trafilam na 99%:P

Gość on czyli ja
tak naprawde to uwazam ze kobiete powinno sie kochac dwa razy mocniej niz mezczyzne bo jestescie slabsze psychicznie i to nie jest obelga tak jest ja zawsze sie staralem nigdy nie ograniczalem a tak sie zlozylo ze zostalem zaladowany konkretnie w ptaszka...wiec prosze nie obwiniajcie mezczyzn za wszystko

Gość większość facetów to męskie
dziwki i kurwy.Ruchają wszystko co się da:-oJebani ruchacze!!!!!!!!!!!Brudasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Najpierw sie umyjcie a potem ruchajcie:-oDziwne,że to tego ruchania jeszcze fiuty wam się nie trły męskie prostytutki:-o Oczywiście nie wszyscy faceci są tacy ale przerażająca większość niestety tak....:-(

do \'on czyli ja\'......tak, masz rację.....często udaje sie Wam pokazać nam szczęście...wiem o tym dobrze......ale ...... niestety czasem rządacie za to potem zbyt wysokiej zapłaty...

Gość do on czyli ja
to wiesz przynajmniej jak my sie czujemy...