Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk1000

jaka pierwsza piosenka???

Polecane posty

Gość m-marecki
Bruce Springsteen Sad Eyes jak dla mnie to trochę za smutna, a "milutka 24" Ty odsłuchaj sobie mix piosenki 2+1 utwór grupy 3 uderzenia iść w stronę słońca, bo Windą do nieba to tekst nie bardzo pasuje do ślubu.

Gość miluka24
dla czego sadzisz zw "winad do nieba " jest nie odpowiednia piosenka na pierwszy taniec ślubny ..... to zalezy tylko od intrepetacji utworu :)

Gość Dokładnie,nie jest odpowiednia
Tu nie ma czego interpretować, tekst jest prosty. Dziewczyna bierze ślub z mężczyzną którego nie kocha. Zakochana jest w kimś z tv ale wie że to miłośc niespełniona. Proste. "Mój piękny panie raz zobaczony w technikolorze piszę do pana ostatni list Już mi lusterko z tym pana zdjęciem też nie pomoże pora mi dzisiaj do ślubu iść Mój piękny panie ja go nie kocham, taka jest prawda pan główną rolę gra w każdym śnie ale dziewczyna przez życie nie może iść całkiem sama życie jest życiem pan przecież wie. " Pisze wprost ż nie kocha przyszłego męża

Gość Dokładnie,nie jest odpowiednia
Małżeństwo z rozsądku

Jeśli komuś jest potrzebny mix to napiszcie na e-mail z jakich piosenek i jakiej długości ma być utworek, na pewno pomożemy.Pozdrawiam próbki takich mix-ów znajdziecie na www.chomikuj.pl/korsrelax w demo zespołu w folderze pierwszy taniec

popieram winda do nieba absolutnie nie pasuje na pierwszy taniec. Ja zastanawiam sie nad Kukulska i Piasek - jestes blisko mnie, Kasia Haczewska - Oczarowanie, Tomasz G -zawsze bede kochal Cie ( polska wersja All be right here waiting for You), Andy i Lucia - walc dla was dwojga lub cos starszego - Eleni -za dziesiec lat lub Universe - w perly zmienic deszcz. Co sądzicie o tych utworkach? Chyba nie sa takie oklepane jak Farba czy sumptuastic?

Gość assik
My mamy Wymyśliłam Cię Krystyny Jarockiej ;) SUper ;) POLECAM

Gość wandeczka2010
A my wybraliśmy piosenkę Robbiego Williamsa "Angels" i super będzie :-)

Ja nawet nie wiem co nam w sobotę zagrają. Ma być jakiś walczyk. Reszta nie miała dla mnie znaczenia.

Gość ja myśle, że takie delikatne k
Kukulska i Piasek - jestes blisko mnie -ok, nie jest oklepana.

Gość kamilasto
Ja też właśnie czegoś szukam i zastanawiam się nad "Grande valse brillante" - przepiękny walc, tylko niebezpieczeństwo, że orkiestra go zepsuje.

a tak w ogóle to kto powiedział, że piosenka musi być o miłości???? Przecież można wziąć bardzo romantyczny utwór, który niekoniecznie musi być o miłości.

Gość Patisonek23
Witam serdecznie, 4 września mamy ślub, Nasza piosenka to Farba " Chcę tu zostać" i do Niej chcielibyśmy zatańczyć, jednak kompletnie nie mam pomysłu jaki taniec byłby do Niej odpowiedni, proszę o pomoc!

Gość Patisonek23
Nasza piosenka to Farba "Chcę tu zostać" i do niej chcielibyśmy zatańczyć, proszę o pomoc jaki taniec będzie do niej pasował, ślub 4 września, a my kompletnie nie wiemy!

Gość miziza
a może Eleni 'tylko w Twoich dłoniach'

Gość loll
paulla - "od dzieś"

Gość gosiczkowa
a co myślicie o "za jeden uśmiech twoj"??

Gość a my bedziemy mieć
Paulli "od dziś" Bo "znaleźliśmy siebie" gdzies na końcu swiata - mieszkamy prawie 100km od siebie :D

Gość sandy_666
ja proponuję MICHAELA BOLTONA - I PROMISE YOU Bardzo piękna piosenka :)