Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajgiel

przewodnik najgorsze prezenty pod choinkę

Polecane posty

Gość bajgiel

ja proponuję skarpety

Ubrania - jeśli się nie zna dobrze czyjegoś gustu. Zawsze dostaję od rodziny całą stertę białych golfów z nylonu, bluz dresowych z dinozaurem i sukienek dla emerytek w pseudoorientalne wzory i rozmiarze XXXL (\"bo przecież lubisz sukienki...\") i nawet się nie da tego przerobić. :o

Dla kazdego pewnie inne :) Ja bym chciala dostac skarpetki :) Za to niezle musialabym udawac, ze sie ciesze jakbym dostala jakies kosmetyki ;) Albo swiecidelka.

Gość zestawy kosmetyków
za 15zł...

Gość kayka
ja dostalam od tesciowej mydelniczke i breloczek z zetonem do wozkow w supermarkecie

Gość xaxaxa
taaa, te "perfumy" za 10 zł, gdzie wszystkie jadą jednakowo amoniakiem :O moja ciotka uwielbia robic zakupy na ruskim targu :O

kayka, \"pomyslowosci\" Twojej tesciowej chyba nic nie przebije ;) zajebisty prezent hehehe

Gość to ja dorzuce jeszcze
kratki do zlewu i ociekacz na sztucce od syna... i synowej...

O jezu...:D Ale kicha. Mnie by bylo chyba glupio dac takie prenenty. Wychodze z zalozenia, ze cena prezentu nie gra roli, liczy sie pamiec i waga przywiazana do jego wyboru. Czuje zazenowanie prezentami \"na odwal\" szczegolnie, ze sama decyduje sie dosc dlugo co komu kupic.

Gość kayka
w dodatku kaze mowic na siebie MAMO !! Cholera jasna - przez usta mi nie przejdzie :P dostalam jeszcze kiedys pusta pocztowke z CZestochowy :))

A mi osiemdziesięcioletnia ciocia dała kiedyś swoją używaną koszulę nocną... :D A od jej córki dostałam metalowe, pozłacane serduszko-zawieszkę. Serduszko było wpięte w kartonik z napisem \"bezpłatny dodatek do gazety \"Naj\" - nie sprzedawać osobno\". Nie powiem, miło jest dostać jakikolwiek prezent, bądź co bądź to dowód pamięci, ale to serduszko z Naj mnie rozwaliło. :D

Iron Hill pekam ze smiechu ;) podobny wymiar prezentow jak u kayki :)

Gość o shit***
Ja regularnie dostawałam od ciotki precjoza z ... plastiku :O Czerwone, grube korale, broszki z modeliny, klamry do włosów z bąbelkami - o shit :O Nienawidzę też wszystkich zbieraczy kurzu - mój pokój jest ascetycznie umeblowany i wyposażony, a tutaj jakieś figurki itp. I co ja mam z tym zrobić? [sprzedam i spłacę kartę kredytową ;)]

Gość kayka
nie martw sie - moja wie co kupic synkowi czyli mojemu męzowi. Zestaw koszul, krawaty, kosmetyki, kalendarze oprawione w skore... ja dostaje mydelniczki a dziecko CD z gazet :)

A, i jeszcze: od taty dostałam jako dziecko pięć szarych mydel. Szczęka mi opadła: przecież się myję! A ojciec na to - \"będziesz mogła sobie w nich rzeźbić\" :D

Gość Aaaannika
dostałam kiedys bluzke - koszmarnie pstrokata, przeswitujaca i nieforemna jaks taka i teraz tekst - czemu jej nie nosisz? odpowiedz, ze nie lubie wygladac jak strach na wroble, nie przechodzi mi przez usta, bo jestem dobrze wychowana

Iron Hill --->zajebiste prezenty ;-) to mi przypomina historie mojej siostry, której co prawda nie pod choinkę, ale w prezencie wdzięczna pacjentka wręczyła dupną czekoladę z orzechami, po czym po otworzeniu z czekolady wylazły tłuste robale...

Gość ja kiedys
od chrzesnej na mikloaja dostalam 2metry jakiegos niebieskiego materialu :O dodam ze mialam wtedy 6 lat szyc nie umialam i do dzisiaj nie umie :O

Gość mallami
ja dostalam od zony mojego przyszlego tescia depilator sprzed 100lat, takie g...najgorszego sortu i do tego uzywany + plastikowa fosforyzujaca podstawke pod komorke w ksztalcie delfinka (to dostala chyba jako gratis do zamowienia z Ives Roche)

koszmary jakies ...;-) w zeszłym roku dostałam od babci plastykowe lusterko za 3 zł.... dodam ,ze babcia wystapiła w nowym futrze z psów bałkańskich czy kogos tam innego, ło!.....

Gość mallami
aha jeszcze mi sie przypomialo, co prawda to nie na gwiazdke tylko na imieniny: od tej samej pani: dwa badziewne zegarki ze skajowymi paskami i jaikmis swiecidelkami w srodku z komentarzem-teraz bedziesz mogla sobie codziennie inny nosic do pracy. dodam tak na marginesie,ze obydwa nie chodzily juz w momencie kiedy je dostalam ;) poza tym trzy pary takiego samego badziewnego typu kolczyki, z jakiegos aluminium wszystko oczywiscie to byly jak poprzednoi darmowe dodatki do zamowien z Ives Roche

Gość mallami
dodatkiem do mojego wspanialego prezentu byla jeszcze propozycja, ktora od niej dostalam. otoz ona zbiera uzywane ubrania, ktore potem wysylaja do domow dziecka.powiedzial,ze mam sobie przejzec najnowszy sort i wybrac sobie cos co mi sie podoba, w ramach prezentu imieninowego. tego samego dnia dostalam jeszcze uzywany i oddany przez kogos wlasnie na potrzeby domu dziecka plecak National Geographic- bo mi sei na pewno przyda do pracy. caly mily wieczor zakonczyl sie jej stwierdzeniem: zobacz jak fajnie, tyle prezentow dostalas brak mi slow..

Gość mallami
no co jest... nikt nie dostaje beznadziejnych prezentow? wpisujecie :)))

ja co roku od babci męża dostaje jej jakąś pizamę :) cholercia i do tej piżamy w zeszłym roku doatałam szampom, a mój skarpety i paste do zębów :D

Gość anicholery
od meza na pierwsza gwiazdke po slubie - liczydla !!! zalamka...

Gość kayka
chociaz kalkulator mogl Ci kupic.. :) zastanawiam się co kieruje takimi ludzmi, ktorzy wreczaja takie cudenka ? - skąpstwo czy lenistwo ?