Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike

Ginekolodzy Kalisz

Polecane posty

Gość rozkosznaaaaaa
dr Samulak to w skrócie zdzierca, "rolnik" i często oszust...szkoda gadać :O mega wyperfumowany widzi tylko koniec swego nasa, najchętniej to by pacjentke zapraszał co tydzien na wizyte i co tydzien 130zł kasował...widocznie ma ochote na nowe auto :o nie wspomne już ile pacjentek poumawiał za kase na operacje i zabiegi, które nie miały uzasadnienia i racji bytu :(

Gość 1elka11112
Kilka dni temu zakładałam wkładkę Mirena u dr Mazura- jak powiedział dr miał to być całkowity koszt 1200 zł. A po załozeniu dowiedziałam się, że muszę za miesiąc przyjść na wizytę kontrolną do jego prywatnego gabinetu. Problem w tym, że ja już nie mam pieniędzy na prywatne wizyty a on powidział że nie kontroluje na NFZ wkładek. Czy któraś z Was zna jakiegoś lekarza który robi to na NFZ?

Gość margo7723
hej nikola2333, nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz ale napisze bo może chcesz wiedzieć co u mnie.No niestety ja nie dostałam się do dr.Mellera ponieważ zanim zdecydowałam się umówić na wizytę dowiedziałam się o chorobie mojego, bardzo poważnej chorobie.Obecnie mąż jest po operacji i przechodzi chemioterapię i póki co o dzieciach możemy zapomnieć i to na dość długo.Jest mi bardzo przykro i smutno i nie wiem co będzie dalej, mam tylko cichą nadzieję ze może jednak kiedyś.... Pozdrawiam trzymam kciuki za ciebie pa

Gość madziuss
Witam! Chciałabym się dowiedzieć, którego ginekologa polecacie jeśli chodzi o USG 3D? jestem z Ostrowa a tutaj tylko jeden gin wykonuje takie badanie i podobno nie ma zbyt dużego doświadczenia a bierze 200zł ! kilka moich koleżanek było u dr. Jakubka a może jest inny lepszy specjalista? myślałam też o prywatnej wizycie i zwykłym usg ale u naprawdę dobrego specjalisty. Obecnie jestem w 23tc. Proszę was o szybka odpowiedź! dziękuję :)

Czesc Margo 7723 Kochana bardzo ci wspolczuje wiem przez co przechodzisz,wlasnie 2 tygodnie temu moja mama skonczyla tez chemioterapie,teraz ma radioterapie,zycze ci kochana duzo sily i wytrwalosci,napewno kiedys nadejdzie czas kiedy bedziecie miec dzidziusia.Bede zagladac tu codziennie pisz co u was slychac,jezeli tu zajrzysz.

Gość anusiek1987
Witam, Mam bardzo negatywną opinię na temat dr Samulaka.Może i dobry fachowiec ale strasznie zadufany w sobie i nieprzyjemny,zdzirus jaki mało w Kaliszu.Próbowałam z nim rozmawiać i używając mało fachowych określeń widziałam ten pogardliwy i ironiczny uśmieszek,że jakaś głupia koza ośmiela się w ogóle o coś pytać wielkiego Pana doktora.U niego najlepiej mało się odzywać i co tydzień czy dwa płacić za koleją wizytę. Byłam u dr Mazura na Rogatce,bo poleciła mi koleżanka i naprawdę odniosłam bardzo miłe wrażenie,czułam się w pełni partnerką,mogłam porozmawiać o swoich niepokojach i nie odczułam,że zabieram czas dr Mazurowi,co często miałam wrażenie ,jak płaciłem za wizyty tak jak u Samulaka .

Gość Ja chodze do dr. Kurpika
i jestem bardzo zadowolona a mialm zagrozona ciaze na poczatku ... Moze ma dziwne poczucie humoru ... ale ja na to nie zwracam uwagi... ma kolo 35 lat odemnie za usg badanie 90zl chyba ze robil mi badania prementalne dziecka to wziol 120zl .. !! Ja mam wade serca wiec balam sie ze dzidzia moze miec po mnie bardzo kontroluje dzidzi serduszko wyslal mnie do poznania na spr czy wszysko ok na NFZ !! Jak na razie nie mam mu nic do zazucenia.. odpowiada na kazde pyanie zwraca uwage na najdrobniejszy problem .. Osobiscie moge go bez problemu polecic ma bardzo dobry sprzet i wedułg mnie nie bierze duzo ...

Gość akinorewka
Hej dziewczyny, ja polecam dr Kurpika !!! To mój pierwszy lekarz i może nie mam porównania ale mi odpowiada i nie chce go zmieniać, bo kto lubi zmieniać ginekologów :) Jest naprawdę miły, delikatny, tłumaczy wszystko jeśli nie wiesz, możesz go pytać i odpowie, ma dobry sprzęt, badając tłumaczy i pokazuje, jako pierwszy w kaliszu miał sprzęt do 3D. Ja płacę u niego teraz 90zł za wizytę bo jestem w ciąży (dokładnie w 11 tc), przy każdej wizycie robi usg. Cytologi dodatkowała kosztowała mnie 30zł ale to nie jest majątek. Moim zdaniem jest dobry i wcale nie taki drogi :) A dla informacji którejś tak dziewczyny która pytała o dr Kurpika to przyjmuje on na ul. Ostrowskiej 38 i ma on ok. 45 lat. Polecam dziewczyny :)

Gość akinorewka
Jeszcze jedno, też na początku miałam zagrożoną ciążę, poszłam do doktora w 5 tc żeby potwierdzić ciążę a okazało się że oprócz pęcherzyka ciążowego mam też torbiela prawie 4 cm i pęcherzyk zagnieździł się w niebezpiecznym miejscu. Byłam przerażona, to był dla mnie szok!!! Ale doktor mnie uspokajał wyjaśnił wszystko i brałam przez jakiś czas luteinę i teraz wszystko jest już w porządku, wyszłam na prostą :) podejście lekarza jest w takim momencie bardzo ważne, nnie zbagatelizował tego problemu tylko naprawdę chciał pomóc i obiecał że będzie wszystko dobrze i jak na razie jest :)

Gość czarna 40
hej czy wiecie kto z ginekologow w Kaliszu robi badania prenatalne?napiszcie prosze

Gość 3majowa
dr Kurpik to też mój doktorek :) Naprawdę zna się na rzeczy i ma dobre podejście do pacjentek. Spokojnie można iść do niego na pierwszą wizytę. Do niedawna też prowadził moją ciążę. Jednak moja dzidzia miała wady genetyczne i poroniłam w 15tc. W 12tc dr robił mi usg, na podstawie którego podejrzewał właśnie te wady, więc dla pewności wysłał mnie do specjalisty do Poznania na badania prenatalne (na NFZ) - niestety wszystko się potwierdziło i skończyło się tak a nie inaczej :( Po poronieniu zaproponował mi badania genetyczne (dopiero 9 lipca -Poznań i też na NFZ). Po tych badaniach mam podjąć decyzję o dalszych staraniach... Ma sporo pacjentek i trzeba czasami posiedzieć w poczekalni, ale warto. Natomiast nie polecam dr Mazura. Byłam u niego raz i na pewno więcej nie pójdę. Przede wszystkim ZDZIERCA , wizyta bardzo stresująca, poza tym się wymądrza i od razu przechodzi na "TY"...

Gość aqnes
czy polecacie doktora Hajdo?

Gość okka
dziewczyny czy znacie dobrego ginekologa z kalisza, ktory miał doczynienie z kłykcinami kończystymi. moze któras też ma ten problem ( czego wam nie życze) i dobrego lekarza ktory pomógł jej sie tego pozbyć. bardzo prosze o pomoc poniewaz potrzebuje dobrego fachowca.

Gość Beata G.
Witam wszystkie panie:) Dzięki za wszystkie rady i telefony ,na prawdę się przydają. Ja osobiście polecam Ziębę -co prawda byłam raz ,ale jeszcze nigdy u żadnego faceta ginekologa nie czułam się tak swobodnie i mołam pytać dosłownie o wszystko (słuchał i odpowiadał na moje pytania). Poprzednio chodziłam do Samulaka (stwierdzil ,że mam raka piersi i bez operacji w prywatnej klinice się nie obejdzie,co okazało się kompletną bzdurą,bo oczywiście byłam u onkolog), a później myślałam ,że trafiłam na super kobitke Rabiega ,ale niestety kasa to dla niej raczej podstawa ,więc po kilku wizytach i błednych badaniach cytologicznych (powtórzone badania miałam gdzie indziej i wszystko ok) również nie polecam. Byłam też kilka razy u Greberskiego i jest faktycznie przemiły ,delikatny i kompetentny .Pozdrawiam wszystkie kobitki i życzę samych nie stresujących wizyt...

Hejja:) mam bardzo poważny problem boli mnie z lewej strony i boje sie że to jajniki:( boje się iść bo nie wiem do którego ginekologa:(:(:( pomóżcie mi :) pzdr

Hejja:) mam bardzo poważny problem boli mnie z lewej strony i boje sie że to jajniki:( boje się iść bo nie wiem do którego ginekologa:(:(:( pomóżcie mi :) pzdr

Gość Dada 121
Strzeżcie się Greberskiego. Nie chodźcie do niego. Na niczym się nie zna. Parę lat temu miałam z nim do czynienia. Do grobu mnie mało nie wpędził.

Gość Marrzolena
Witajcie Zarejestrowałam sie do Mikołajczyka na 20,20, jak doszłam do przychodni była 19,50 i myślałam ze pomyliłam poczekalnie Zaduch koszmarny (ale nie ma sie co dziwic biorąc pod uwagę zagęszczenie), w poczekalni ok 19 osób - odliczając 2 mężczyzn i poiwedzmy 1/3 jako osoby "do towazystwa to i tak zostaje 12 pacjentek i ja to 13 12 kobiet każda powiedzmy conajmniej 10 minut (tylko u dermatologa byłam mniej niż 10 minut) to daje nam 2-3 godzin oczekiwania czyli zostałabym przyjeta pomiedzy 22 a 23. NOOOO GDYBYM BYŁA ZAPISANA W RAMACH NFZ TO MOŻE BYM I CZEKAŁA ALE ZA WŁASNE PIENIADZE TO NIGDY W ZYCIU. Pierwszy raz byłam u niego jescze na Kwiatowej 9 lat temu, teraz byłam po 4 latach przerwy (po zmianie adresu zamieszkania). Zawsze byłam zadowolona z Niego jako z lekarza ale choć nigdy nie wchodziłam o umówionej godzinie ale nigdy tez az takiej długiej kolejki nie widziałam. Podsumowując Pan Mikołajczyk chyba zaczął sobie lekcewazyc pacjentki, bo to co zobaczyłam to zwykła kpina. PO CO REJESTROWAĆ LUDZI CO 10 CZY 20 MINUT SKORO "SIE NIE WYRABIA" JAK MOŻNA TAK LEKCEWAŻYC LUDZKI CZAS? SZUKAM INNEGO LEKARZA !!!!!!

Straszne to co mówicie ;) już sama nie wiem do kogo iść ale narazie brzuszek mnie nie boli chyba przeszły boleści ;)

Straszne to co mówicie ;) już sama nie wiem do kogo iść ale narazie brzuszek mnie nie boli chyba przeszły boleści ;)

Gość Podhalański
Podhalański Paweł :) Super lekarz

Gość retyuioio
orientuje sie ktos ile kosztuje wizyta u dr michalaka ?

Gość erwrcwer
a dlugo czeka sie na prywatna wizyta do dr michalaka ?

Gość awf69
Witajcie! Polecam z całego serca doktora Jacka MICHALAKA! Lekarz z powołania, cierpliwy, doświadczony i nie jest drogi. Do tego atmosfera w gabinecie jest godna do naśladowania dla innych lekarzy. Nie mam żadnych obaw, co do kompetentności Pana Michalaka, zawsze uśmiechnięty i sympatyczny. Odpowiada na każde pytanie. Za wizytę u doktora zapłacimy średnio od 80 - 100 zł. Przyjmuje w gabinecie (czystym, jasnym i przestronnym!) przy ulicy Stawiszyńskiej. Co ważne z doktorem umawiamy się zawsze na konkretną godzinę, także odpada nam wielogodzinne czekanie na poczekalniach. Jestem aktualnie w 21 tygodniu ciąży i nie zamienię doktora Michalaka na żadnego innego! OSTRZEGAM PRZED JAKUBKIEM!!! Parę tygodni byłam jego pacjentką. Od początku ciąży plamiłam, co mnie bardzo niepokoiło. On stwierdził, że to normalne. W 13 tygodniu ciąży zaczęłam krwawić, więc szybko udałam się do gabinetu w/w pseudodoktora Jakubka. A on nawet nie wyszedł do mnie. Siedziałam 10 min.zalana krwią na poczekalni, a on nawet nie pofatygował się, żeby powiedzieć mi, że mam się udać do szpitala! Dopiero jedna z pań z poczekalni zadzwoniła po taxi i kazała mi zaraz jechać na Toruńską. Długo walczyłam o moje maleństwo i udało się! Ale do Jakubka nie wrócę na pewno! I WAM RADZĘ TAK SAMO! Do tego ta jego denerwująca żona, błądząca po poczekalni i wielogodzinne czekanie...

Gość awf69
Na wizytę u doktora Michalaka nie czeka się długo. Kwestia dogadania, doktor przyjmuje nawet po godzinie 21:00, więc nie są to jakieś długie terminy. Do tego z każdą wątpliwością można do niego zadzwonić, jest on dostępny dla pacjentki 24h/dobę. Podczas wizyty w kaliskim szpitalu miałam do czynienia z wieloma ginekologami z naszej okolicy. Dr Hajdo trochę mało delikatny, ale konkretny facet. Dr Podhalański godny polecenia, wzbudza zaufanie. Dr Olczak, wrażenie "więcej sprzętu niż talentu", raczej odradzam. Dr Kuczyński, lekko lekceważący stosunek do pacjentek. ale to były wizyty szpitalne, refundowane przez nasz kochany NFZ, więc nie wiem jak ci panowie zachowują się przy prywatnych wizytach.

hej dziwczyny czy ktoras z was moglaby podac namiary na dr michalka, gdzie przyjmuje prywatnie i nr telefonu do rejestracji. wogule czy jest dobry w leczeniu infekcji, bo niestety nie mam dobrej opinii o zadnym z moich dotychczaswoych lekarzy, prosze o szybka odpowiedz, z gory dziekuje :))

a jescze jedno jezeli ktos ma namiary na dr calera tzn gdzie przyjmuje prywatnie i nr telefonu to tez bylabym wdzieczna :)

Gość andziula111
Witam Drogie Panie:) Właśnie wybieram sie na pierwszą wizytę u ginekologa, mam 19 lat i po prostu chce sprawdzić czy wszystko jest ok, bo zdarzają mi się nadal nieregularne miesiączki...dawniej miesiączka była bardzo nieregularna...teraz jest też troszkę nieregularna ale już nie tak bardzo...teraz to kwestia kilku dni..ale wiem, że lepiej będzie jak pójdę bo to może mieć wpływ na moją płodność... a w przyszłości chciałabym mieć dzidziusia:)...Czytałam dużo opinii o lekarzach ginekologach. Nie wiem na którego się zdecydować... Myślę o lekarzu Michalaku, Kuczyńskim albo o Kurpiku, ewentualnie o Mellerze...Byłabym bardzo wdzięczna gdybyście mi Panie coś doradziły...chciałabym iść do lekarza który będzie traktował mnie poważnie mimo tego, że jestem młoda...Bo to nie znaczy, że mi wszystko obojętne...wręcz przeciwnie i chciałabym żeby był już moim stałym ginekologiem...Jeśli ma ktoś namiary do Pan Michalaka to proszę i ich podanie. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie panie :)

Gość baracuda
andziula, spokojnie na pierwszą wizytę możesz iść do Kurpika - jak dla mnie super doktorek :) , nie lekceważy żadnego problemu (a ja miałam spore problemy), a co najważniejsze nie czuje się skrępowania podczas wizyty. omawia wszystko szczegółowo (nawet jak nie zapytasz) i bardzo dobrze odczytuje usg