Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gingingin

RZESZÓW- ginekolodzy!!!!

Polecane posty

Gość majeczka0123
Ja byłam u dr Szpejankowskiego na NFZ. Miły, grzeczny, dokładnie mnie wypytał o choroby (chciałam antykoncepcję), zbadał, pobrał cytologię. Na USG zapisałam się na Hoffmanową. Jak dla mnie - bez problemów. No, może jeden, że są długie kolejki.

Moja ciąże prowadził dr.Adam Chruściel przyjmuje na zalesiu i pracuje w Szpitalu na Szopena ,bardzo serdecznie polecam,nie znam lepszego lekarza ginekologa.

Gość daj spokoj
Nie polecam Batora,byłam u niego jakieś 9 lat temu 1 raz,zero rozmowy olewka nic nie pytał nic w ogóle sie nie odzywał taki mruk bleeeee i staruch obleśny.Za to polecam Szklarczyka,przyjmuje w feminie na zbyszewskiego i lenartowicza i prywatnie też.

Czy ktoś zna i wie coś na temat doktor J. HOMA. Nigdzie nic nie znalazłam. Wiem że od listopada będzie przyjmować w Profamili na NFZ. Pomocy Z góry wielkie dzięki

hej dziewczyny. Mam pytanie, czy do lekarza Słowika, tego który przyjmuje na rycerskiej trzeba się wcześniej rejestrować? i czy jeżeli pójdę do niego tam do szpitala właśnie, to muszę płacić za wizytę ?

dziewcyzny widze ze tu padaja tylko pytania a malo konkretnych odpowiedzi. Ja chodze do pani dr lili ferenc. Jestem zadowolona ale teraz zastanawiam sie nad wizyta u jakiegos pana ale poczytalam forum i zero konkretow... :( Jakas propozyja chce isc prywatnie oczywiscie napiszcie jaka cena wizyty i jakie warunki kiedy i gdzie przyjmuje

Gość a ja aj
ja jestem zapisana na 2 listopada do doktora szpejankowskiego pierwszy raz do niego ide wczesniej przerobiłam juz duzo tych gin....i zaden juz mnie nie przekonuje i niewiem czy lepiej chodzic prywatnie czy na nfz ??????a ja sie zarejestrowałam do szpejank......na nfz i zobaczymy jakie będzie miał podejście do tych co nie płacą od razu w gabinecie..........może będzie dobrym lekarzem jak dla mnie

Gość a ja aj
a wczesniej to jak byłam w ciąży to chodziłam prywatnie do sznownego profesora skręta i powiem wam jak chodziłam na wizyty to owszem za każdym razem usg badania ale jak już przyszło do porodu i zaczęły sie komplikacje to jego nie było chociaz był w szpitalu cały czas zero zainteresowania moją osobą i dzieckiem i jakieś głupie odzywki w moim kierunku znieczulenia zero ani nawet nie wspomnieli o czymś takim i cały czas sie pytali że może cesarka , cesarka, cesarka a ja chciałam rodzić naturalnie duą pomoc b yła ze strony położnej która akurat tam miała dyżur!!!!!!!!!!!!!a co chodzi o tego profesorka to on wogóle nie powinien prowadzić kobiet w ciązy!!!!!!!takie jest moje zdanie

witam! jestem studentką i dopiero zamieszkałam w Rzeszowie wiec nie znam tutejszych lekarzy stąd moja prośba' czy mogłybyście mi polecić jaką Kobietę Ginekologa z gabinetem prywatnym, chodzi mi tylko o przepisania anty, bo jestem już przy ostatnim opakowaniu a nie mam możliwości pojechać do mojego stałego ginekologa po receptę Pozdrawiam

Gość do victoooria
ja Ci mogę polecić panią Dobrowolską -Kwiatek. Przyjmuje prywatnie na jałowego w eskulapie chyba.byłam u niej 3 razy.

Gość do victoooria
100zł całe badanie z usg, samo usg 50zł

Gość justyna257
witam dziewczyny. ja bardzo chciała bym wam polecic doktora Piotra Habało przyjmuje prywatnie w PRO MEDICA na podprimiu super lekarz, sa tam super warunki koszt to ok 120 zl. prowadził moje dwie ciaze , druga miałam bardzo trudna bo istniało ryzyko za malenstwo urodzi sie chore ale pan doktor mnie cały czas uspokajał. był przy porodzie jak i rowniz odwiedzał mnie sam w szpitalu po za obchodem. polecam jest rzetelny, miły i bardzo konkretny, wszystko wytłumaczy na tzw chłopski rozum. pozdrawiam

Gość justyna257
tam sie pomyliłam nie promedica tylko PROFAMILIA

Gość macioleczek
osobiście polecam Młynarczyka.Obecnie przyjmuje w przychodni na Zbyszewskiego(osiedle Krakowska Południe)

Gość magdzia2
Czy dr Słowik ciągle pracuje na Rycerskiej? Doszły mnie słuchy, że tylko w medicorze.

cześć, nie jestem z Rzeszowa, ale tu studiuję i planuję się wybrać do lekarza na badania kontrolne. Kogo byście mi poleciły? najlepiej, żeby przyjmował w soboty lub czwartki wieczorem. Dodam, że to będzie moje pierwsze badanie, więc błagam - polećcie mi kogoś kto mnie nie zrazi do kontroli i badań, bo to przecież ważne :)

orzeszkowa_czekolada Polecam doktora Romana Kluzę , jestem jego pacjentką od wielu lat i wiele mu zawdzięczam, a teraz prowadzi moją ciążę i w związku z tym mam do was pytanie. Czy poza godzinami swojego dyżuru przyjeżdża do swoich rodzących pacjentek?

orzeszkowa_czekolada Polecam doktora Romana Kluzę , jestem jego pacjentką od wielu lat i wiele mu zawdzięczam, a teraz prowadzi moją ciążę i w związku z tym mam do was pytanie. Czy poza godzinami swojego dyżuru przyjeżdża do swoich rodzących pacjentek?

a kiedy przyjmuje doktor Kluza? bo nie wyszperałam takich wiadomości. I za jaką opłatą? A mam jeszcze takie pytanie - czy jak poproszę lekarza o zrobienie cytologii to nie zostanie to jakoś skomentowane wobec mojego wieku? mam 20 lat a skoro sama za to płacę chyba nie powinno być problemów

Gość o romanie
przyjmuje tylko w poniedzialki i czwartki od okolo 15 do poznego wieczora u siebie w domu na mazowieckiej tel 178622269a jesli chodzi o porody to nie przyjerzdza do swoich pacjentek mi robil cesarke a potem go juz nie bylo nie przyszedl zapytac jak sie czuje ale on ma duzo na glowie w szpitalu wiec trudno wymagac zeby do kazdej latal jak dla mnie to dobry lekarz

Gość orzeszkowa-czekolada
na ten numer próbowałam dzwonić od razu, ale nikt się nie zgłasza nie zależnie od godziny kiedy dzwonie. Może są jakieś określone pory rejestracji? i czy to jest numer bezpośrednio do doktora Kluzy? no i dziękuję za odpowiedzi i pomoc :)

ja chodzę od 4 lat do dr Bazanowskiej. Chodziłam do dr Rychlec - porażka. Stwierdzila u mnie ciąze w wieku 16 lat mimo że nie współżyłam. Dr Bilińska - Szacoń to samo - mojej bratowej stwierdzial zaburzenia hormonalne, a była w 3 miesiącu ciązy. Dziś mam cudną prawie 5 letnia brataniecę. Jeśli mam powiedzieć swoje zdanie co do prowadzenia ciązy przez lekarza - położnika to polecam dr. J. Naboznego. Pracuje w szpitalu miejskim, i ma bardzo dobra opinię. Napewno jak bęe w ciązy będzie ją napewno ON prowadził, tym bardziej że teraz prowadzi teraz 2 ciąże bratowej :) Pozdrawiam

Jakiś czas temu chodziłam do Parkota - miły ale nie mówi co i jak, trzeba dosłownie wyciągać informacje - prywatnie. Chodziłam też do Skręta - bardzo miły rzeczowy delikatny, odpowiada na pytania. W sumie u niego byłam na pierwszej swojej i było ok - wszystkie wizyty na nfz. Janeczko też ok - delikatny ale też taki małomówny raczej. Wizyty prywatne i jak miałam poważny problem to mnie bez żadnych problemów z miejsca w szpitalu przyjął i pomógł. Teraz chodzę prywatnie do Botiuka. Miły rzeczowy delikatny, mówi wszystko, odpowiada na pytania, niezmiernie taktowny. Wizyta strasznie droga 200zł ale nie wacha się w zależności od wykonywanych badań. Usg 3D piersi, brzucha - dokładne - cały czas mówi co widać. Cytologia i biopsja zmiany w piersi też w cenie wizyty. Co ważne jak byłam u niego na oddziale to nie dość że mnie operował to jeszcze w czasie obchodu na drugi dzień szybko i rzeczowo odpowiedział na moje pytanie odnośnie efektów operacji.

Gość ewek252525552
czy zna ktoś dobrego ginekologa z okolic jarosław- przeworsk? a może ktoś doradzi gdzie rodzić? moje znajome z okolic jarosławia rodzą w przeworsku a te z przeworska w rzeszowie... pomocy!!!!

Gość ddaapp
polecam Zbigniewa Parkota. ginekolog rzeszwski wg mnie wart polecenia