Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Ekhm - to nie ma być seks party - nic o osbie nie wiemy Kruk - chcemy miło spędzic wieczór ;)

a widziałes zdjecie przynajmnije? czy to \"randka w ciemno\" ja jakos niemoge sie przemóc do randkowania z ludzmi z netu , w zasadzie mam takiego bardzo dobrego kolegi netowego , ale on jest zonaty i poznalismy sie na stopi kolezenskiej i pomimo ze nigdy niewidzielismy sie na zywo , to on ma moja a ja jego mase fotek , ja go ogladam na kamerce , na domowy dzwonimy nawet zone poznała i wogole znam jego rodzinke:-)) ale to jest naprawde jedyny przypadek ze zaufałam komus z neta. a jak juz sie ktos chciał umówic to sie wykrecałam:P

No wiem, ale jak sobie przypadniecie do gustu to pozniej rozmowa bedzie trwac i trwac i nie bedzieci patzrec na zegarek ;-) Lotka zjadlas juz obiad?

myslałam ze zanim sie ktos umawia przez neta to perzynajmniej o czyms sie pogada. to jak to wygladało , poprosiłes kogos o numer i juz?

Przez neta mozna poznac ciekawych ludzi tylko ja mam zawsze szczescie ze dzieli nas masa odleglosci ;-) Wiec ciezko sie pozniej spotkac.

Nie mam zdjęcia - totalnie idę w ciemno - ona wie jak ja wyglądam - sama nie chciała się zdradzić - jeśli nie przypadniemy sobie do gustu to nic się nie stanie bo ja jak napisałem nic sobie nie obiecuje :) A Ty kruku nie zmieniasz stanu \"trwania\" ??? Lotka---> no ładnie

zjadłam , siostra wkroczyła do kuchni i przygotowała:-)

stic .... to ty jej sie najwyrazniej spodobałes , skoro sie umówiła:-))) kruk a ty co dzis robisz? ja sie miałam uczyc ale mi sie niechce a za to siedze tu z Wami :P kuzynki zaraz na kawe wpadna , pozniej moze jakis film a wieczorem no cóż...leci cos w tv i mysle ze popatrze , chyba ze mnie towarzystwo namówi na spotkanie...oczywiscie towarzystwo samych par:/

Ja dzisiaj ide do kosciola jak juz pisalem tam moze usmiechnie sie do mnie jakas sympatyczna dziewczyna :-) To powodzenia stic oby to byla ta wlasciwa kobieta ;-) Ja wole kobiety z charakterem i moze dlatego ciezko mi znalezc :(

Ale wiecie przyznam się szczerze że mi dobrze być samemu .... jak teraz tak sobie myślę :D

Lotka---> film sobie tez zobacze sciaglem pare jeden taki polski psychologiczny. Stary jak swiat ;-) z Cybulskim jeszcze i Maklakiewiczem, a poza tym porozwiazuje sobie testy z niemieckiego :-)

kruk pomódl sie za mnie , ja jakos ostatnio niechodze:/ ale chyba zaczne moze wymodle jakiegoś kawalera:P własnie siedze i zastanawiam sie jak wygladacie:-)))) moze zdradzicie co nieco?:P

Hahahahahahahaha ..... daj maila to wyślę ci po prostu zdjęcie tylko nie dzisiaj bo w tym momencie jestem na Centralnym :)

Tutaj mam zdradzac jak wygladam ;-) To chyba nie najlepsze miejsce publiczne forum hehehe Jestem wysoki ;-) to na razie tyle a Ty Lotka niska czy wysoka?

a ja 170 to chyba tak srednio . a skad jestescie , niewiem czy to juz było pisane. ja z południa:-)

No i juz koniec tematow ;-) Lotka przyszla juz ta kuzynka do Ciebie? ja wlasnie sciaglem sobie kolejny film z netu :-)

heheh kruk ...a dokładnie?:-) ja jak juz kiedys pisałam , niemam daleko do Gliwickiego plusa:p i co tam w stolicy sie dzieje? :-) przyznam sie doczegos:/...... raz przejerzdzałam busem przez stolice , a raz noca pociagiem. a tak to w zyciu niebyłam :/ a Ty kruk?

a kuzynki jak zawsze sie spozniaja miały byc na 16.00 , zeby to jeszcze daleko miały do mnie a to tylko ...dwa domy dalej

W Wawie nigdy nie bylem :-) To Lotka ja tez mam niedaleko do plusa w Gliwicach ale blizej do silesia center hehe

Lotunia ----> Pamiętamy :) Kruk----> No to chyba się nie nudzisz :) Sluchajcie muszę spadać - jutro z rana zajrzę do was ... Lotka i Kruk miłego wieczorku - o spotkaniu napiszę wam jutro - trzymajcie się :D

Trzymaj sie stic i zdaj relacje jak sie udalo spotkanie, ja jutro to bede z biura pisal ;-)

Gość ufff
wlasnie sobie poczytalam co naskrobaliscie:P to musial byc udany wieczorek panienski:P hehe i sie ucieszyklam bo nie spodziewalam sie, ze jest tu ktos kto ma niedaleko do gliwickiego plusa:P papa

Satunia-wybacz, że wcześniej nie odpowiedziałam, ale zapomniałam tu wejść :p Nie wyprowadzam się, ale pakuje się do swojego domu, bo byłam u rodziców na urlopie.

Gość destination
czeeeesc:) ja dzisiaj super dzien mialam :D z kolezanka wykupilysmy sobie karnecik na basen,silownie i saune :) suuuuuper 3 godzinki aktywnych przyjemnoesci :D zaraz mykam sie pakowac na jutrzejszy wyjazd,mam nadzieje ze za bardzo nie przymrozi przez najblizsze dni!!!! lotka-ale faaaaajnie mialas :D ten tancerz to za 200 zeta jak nic byl:p bialy - w silesi tez bywam :p, cale szczescie jak ta tragedia w katosach byla to w tym czasie na zakupach bylam a nie ogladalam golabkow!!! stic - pozdrowionka i trzymam kciuki za spotkanie:) jeszcze tu wieczorkiem skrobne...

Cassandra de la Huerta ---->ok wybaczam:) Cholera ale sie rozpisaliscie , zaraz poczytam . Nie bylo mnie wczesbniej bo mialam problemy z polaczeniem:( fuck zawsze cos:D

bialt i lotka to mozecie sie spotkac bo chyba bisko siebie musiscie jakos mieszkac:) Ja mieszkam w woj Lodzkim:D