Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Wyjdź gdzieś, poznaj ludzi załóż fajną kiecke z ramiaczkami spadającymi jak to mowi Stocku :-)

niemam ochoty nigdzie wychodzic znajomych mam mnostwo tylko co z tego skoro Jego juz tu niema:( ale o sukience musze pomyslec moze jak kupie sobie nowa kiecke to mi sie humor poprawi :)

Ale w domu to zgnijesz i będziesz tylko rozmyślać ,a tak włozysz kieckie i na rynek marsz :-)

A w biedronce lub lidlu Stocku będzie na Ciebie czekać, aż przyjdziesz w tej sukience w której mimowolnie opada ramiączko :-). Wiosna idzie Blondi to i swiat się zmienia ;-)

ale teraz jest za zimno na kiecke z opadajacymi ramiaczkami jak sie ociepli to napewno ubiere sukienke i pojde polowac na przystojnego singla :)

Jeszcze jest, ale ten czas jak się rozciepli spędzisz na wybieraniu sukienek w ofercie katalogowej :-). No i odwiedzając nas tutaj ;-)

jutro pojde po sukienki zeby niemarnowac czasu a jak bedzie cieplo to rusze na lowy:) czy moja obecnosc tutaj Ci przeszkadza?

Nie jest łatwo, i trochę to potrwa zanim zapomnisz, ale podobno najlepszym lekarstwem to ponownie się zabujać :-)

to Ty jako facet moze mi doradz jaki kolor bo jutro ide na zakupy to przy okazji rozejrze sie za sukienka z niewinnie opadajacymi ramiaczkami :)

Dla mnie najlepszy jest subtelny błekit, sukienka musi być zwiewna ,gdy wiosenny wiatr zawieje to ją lekko podnosi :-)

blekit mowisz no musze sie zastanowic nad tym do moich blond wlosow i niebieskich oczek nawe by pasowala :) tylko musze pamietac zeby byla zwiewna co bedzie lekko podwiewac jak zawieje wiatr:P

I już masz lep na muchy :-) Jeszcze jak bedziesz wchodzić po schodach w jakimś centrum handlowym, to juz całkiem kolejka facetów ustawi się od dołu :p

Nie wiedziałem, ale to dobrze ze sie lepiej czujesz od tego jest ten topic :-) To juz na wiosne bedziesz przebierać w ofertach .

ale ja nieumiem organizowac castingow !!!!!!!!!!! chyba jednak bede musiala zostac singielka bo ciagle jakies problemy mam ach Ci mezczyzni :P

Gość sexi laleczka
wszystkie samotne i zalosne single spia :P i jak zwykle same :P