Gość elwirka9999 Napisano Marzec 14, 2006 Wiem ze was nie pocieszam ale zapewniam ze takie hardcor`y zdarzaja sie raz na jakis czas. Wystarczy popatrzec na reakcje lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikamonika Napisano Marzec 14, 2006 jezeli faktycznie mial sperme na palcach a pozniej wkladał jej w pochwę:o to jak normlny stosunek z wytryskiem prawie...wiec nie dziwie sie ze zaszlaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Marzec 14, 2006 Tylko ze elwirka nie uprawiała samego pettingu a był seks bo przeciez jej wsadził, nie wazne na ile i niewazne czy doszedł, a zresztą wcześniej doszedł podczas pieszczot, sperma mogła zostac na nim !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elwirka9999 Napisano Marzec 14, 2006 Kochalismy sie przed dojsciem jego a nie po. Co do spermy na palcach nie bylam pewna, bo to ja przejelam calosc mozna tak powiedziec na palce ale potem sie dotykalismy i niewiadomo gdzie sie to cholerstwo podostawalo. Szok byl wielki ale coz, facet byl niewart a teraz trzeba sobie jakosc radzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja myśle Napisano Marzec 14, 2006 że Katalinka pisze na tym topiku pod innym nickiem:P Kto za mną??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Marzec 14, 2006 A mi sie wydaje teraz ze to prowokacja zeby wystraszyc niektórych :] Ja na dzis koncze, ide spac a nie siedziec z tymi desperatkami tutaj :P Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 14, 2006 a to byly dni plodne? ja przeczytalam to az mi sie slabo zrobilo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Marzec 14, 2006 W necie wszystko mozliwe, bo nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie ahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Marzec 14, 2006 jestes w ciazy czy co bo juz sama niewiem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja myśle Napisano Marzec 14, 2006 ja obstawiam monikemonike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikamonika Napisano Marzec 14, 2006 obstawiasz ciąże? a co to gra hazardowa?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikamonika Napisano Marzec 14, 2006 a jesli to ze jestem katalinka to bez obrazy dla tej małej ale ja bym takiego żałosnego szumu nie robiła:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 Przepraszam ,że mnie wczesniej nie było kochane wyszedł negatywny :) ale po raz pierwszy robilam test i najpierw nic nie wyskakiwalo zadne kresecvzki si enie pojawialay wiec dopiero posypalam tymi drobinkami kurde nie mialam pojecia do czegho one sa i wyszedl negatywny wiec nie wiem czy jest to 100% pewnosci , test powtorze w poniedzialek kochane :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 eleonore kochan bedzie dobrze zobaczysz , nie pisałam pod żadnym innym nickiem nie mam rozdwojenia jaźni szkoda ,że aż tak o mnie myślicie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iugksacschxnmsnsc Napisano Marzec 14, 2006 katalinka---> jakimi drobinkami posypalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brum brum Napisano Marzec 14, 2006 wiesz co katalinka nie wierze ze masz 21 lat bo zachowujesz sie jak gowniara...wspolczuje ci z powodu chlopaka ze taki sorry za wyrazenie,chujek z niego,ale ty sie zachowujesz jak dziecko.wez sie w garsc i zbierz troche do kupy, a nie panike robisz...bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brum brum Napisano Marzec 14, 2006 aha,jeszcze jedno,znam laske ktora miala 17 lat i wpadla i zachowala sie 100 razy bardziej dojrzale niz ty i nie szukala sztucznego wsparcia na forum,tylko zrobila test i wybrala sie do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 14, 2006 no to super ze negatywny:) a czym posypalaś?? nigdy nie widzialam takiego czegoś, bylo tak w instrukcji??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 iugksacschxnmsnsc do testu bylo dolaczona taka malenka paczuszka z drobinkami takimi granatowymi i wtedy dopiero wyszlo :( mam 21 powaznie ! z tym ze ten rok jest chyba najcięższym bo w czerwcu zdaje prawko ,mam zalatwila mi prace od wrzesnia i dlatego nie moge pozwolic sobie na ciąże dlatego tez schizuje :( mysle ze to normalne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iugksacschxnmsnsc Napisano Marzec 14, 2006 ale gdzie te drobinki dosypalas???? ta torebka byla w celu pochlaniania wilgoci... dosypalas to do moczu czy jak? bo nie jestem w stanie tego pojac...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratka2112 Napisano Marzec 14, 2006 tymi drobinkami to nie powinnaś była posypać testu.zresztą w środku była instrukcja obsługi.a wynik przeczytałaś po jakim czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brum brum Napisano Marzec 14, 2006 hmmm,robilam test i te granulki z tego co wiem sa dolaczane w razi wilgoci....nie slyszalam o dosypywaniu drobinek...o matko!! czytalas instrukcje??to nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 robil ktos kiedys pre test ?? kochane tam byla ta pipeta do moczu zeby pobrac do testu i taka malenka papierowa torebeczka z drobinkami bo jak faktycznie wpuscilam 5 kropelek to po 3 min nic a nic sie nie pojawilo dopiero jak posypalam tym to wyskoczyla jedna kreseczka wiec pewnosci nie mam i w poniedzialek stresu część druga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brum brum Napisano Marzec 14, 2006 no i powiedzci mi ze ona ma 21 lat!!! koszmar!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 14, 2006 jesli zrobilas wszystko zgodnie z instrukcjąto pogratulowac, bo nie jestes w ciązy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 no to ładnie teraz odchodze od zmysłów sama dziewczyny wyszedl w kazdym badz razie negatywny moze te drobinki zobojetniły reakcje testu i dlatego wyszedl negatywny :( teraz wiem jak to zrobic :( w poniedzialek zrobie kolejny czytalam instrukcje kochane nalalam 5 kropelek moczu i wynik ciagle byl nieczytelny wiec dodalam to kurde jaka jestem głupia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brum brum Napisano Marzec 14, 2006 no raczej one nie sfalszowaly wyniku,ale to nie zmienia faktu ze jestes ulomna :/...dobrze, ze nie jestes w ciazy bo dziecko by mialo przesrane z tak plytka mamuska.pomysl troche nad swoim zachowaniem...przeczytaj tu swoje wypowiedzi...i sama zobaczysz.totalna niedojrzalosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 14, 2006 a powiedzcie mi coś jeszcze:) glupie to pytanie-po jakim czasie wasi faceci dochodzą? bo mój to chyba jeszcze nigdy, w kazdym razie ja nie widzialam a chyba sperma niewidzialna nie jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 eleonore oby :( a Ty kochana nie bedziesz w ciazy zobaczysz:( a ja chyba cos juz poknocilam w tym tescie :( w poniedzialek drugi :( na pewno dam znac chyba ze wczesniej okres jednak powoli w to wątpie :( dziekuje za wsparcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratka2112 Napisano Marzec 14, 2006 skoro po 3 minutach od tego kiedy umieściłąś za pomocą pipetki krople moczu w miejscu oznaczonym napisem sample i nie pojawiłą się po tym czasie żadna kreska to znaczy, że test był wykonany błędnie.a już z pewnoscią nie powinnaś posypywać go tymi kuleczkami które pochłaniaja wilgoć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach